Doen wat ze beloven

Bestelling geplaatst om later op de avond, en de volgende dag gewoon netjes bezorgd. Belofte maakt schuld, maar dat was voor hun geen probleem

Cartridge werkt niet

De cartridge van 123inkt die HP zou vervangen, werkt niet op mijn printer. Blijft aangeven dat de cartridge leeg is terwijl een HP cartridge het wel doet. 100% garantie wordt er gezegd, maar tot op heden nog geen reactie van de klantenservice... erg jammee Het naleveren van een HP cartridge zou wel zo netjes zijn.

Ze doen wat ze zeggen

Leveringen altijd op tijd en uitstekende kwaliteit

uitstekend

Goede prijs kwaliteit verhouding. Correcte levering op de afgesproken tijd en plaats.

Fijn gewinkeld.

Makkelijk te bestellen en alles is goed bezorgd. Het is goed afgerond met de betaling. Alles wat besteld is is geleverd zoals altijd.

geen reactie op terug zenden

al 4 dagen te wachten op de vraag hoe terug te zenden.

Gewoon goed

recentelijk 2x producten gekocht. 1e keer product niet op voorraad. Werd keurig op de hoogte gehouden omtrent levering. na 10 dagen keurig geleverd waarvoor dank! 2e keer volgende dag geleverd. Ben een tevreden klant!

Snel en direct geleverd.

Afgelopen Vrijdag besteld en Zaterdagmorgen al geleverd voor de middag.

Duidelijke info

Jarenlange goede ervaring blijkt wel uit huidige bestelling.

Kwaliteit en super snel

De website is gebruikers vriendelijk, maakt het makkelijk om de vorige bestelling te herhalen. Snelle bezorging en vervolgens een bericht met tips bij gebruik van het artikel. Absoluut aan te bevelen!

gekleurde fun... top

een kleurrijke fijne ervaring

Betrouwbaar, snel en goed assortiment

Na slechte bezorging van DHL. Pakket gescheurd en deel inhoud verdwenen,heeft INKT binnen 1 dag en zonder veel vragen het ontbrekende opnieuw gestuurd, met een verrassing erbij, klasse service

Altijd goede service

Avond besteld en de volgende dag ik huis

Zonder meer uitstekend

Snelle levering, duidelijk! Prima verzorgd, fijne communicatie.

Prima snelle service!

Altijd wordt alles op tijd geleverd.

prima inktpatronen

zeer snelle levering eigen merk zijn prima gaan lang mee

Na een makkelijke bestelling plaatsen ook een snelle levering!!

Altijd correcte service

Service is uitstekend én correct!

Vlotte afhandeling van de bestelling.

Groot assortiment aan goede producten.

Goed geregeld

Product gaf problemen. Ik heb telefonisch contact opgenomen. Advies gevolgd Na ee een paar mailtjes heen en weer is het opgelost. Goed contact gehad. Behulpzame medewerkster

Goed product maar ongewenste gratis artikelen.

Dit bedrijf stopt ongevraagd gratis extra artikelen bij je bestelling. Zoals pennen, plakband etc. Tijdens het bestellen geef ik in het opmerkingenveld aan dat ik GEEN extra gratis artikelen wil ontvangen. Helaas krijg ik bij elke bestelling wel ONGEWENSTE artikelen die ik direct in de prullenbak gooi. Kortom ik krijg artikelen die ik niet wil die bovendien rechtstreeks de prullenbak ingaan. Dit is verspilling van grondstoffen. Ik wens dat jullie het opmerkingenveld wel lezen en mij in de toekomst geen gratis artikelen meer sturen.

Beste prijs kwaliteit!

Titel geef het al aan: prijs en kwaliteit snelle bezorging !

Cartridges geeft steeds foutmelding

Cartridges opnieuw besteld voor Canon, maar bij nieuwe order geven de cartridges steeds foutmeldingen.

Goeie levering maar chaotische website

Bij het bestellen wordt er groot aangedrongen op kostenbesparing. Maar koop bij HP maar eens een ander merk dan slaat je printer direct op hol. Daarnaast wil ik zelf bepalen of ik iets anders koop. Daarnaast is de zoekfunctie niet goed zichtbaar. Door de snelle levering zou ik jullie wel aanraden, maar doe alsjeblieft wat aan je website

Alles ging volgens afspraak

Ik ben super ingenomen met mijn aankopen

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC