Nog steeds goede service

Onlangs weer een bestelling gedaan,bezorging via dhl,ging echt niet goed, 123 inkt lost het op, de volgende dag zonder problemen in huis, dat noem ik service ten top!

Snelle levering, keurig pakket

De etiketprinter was snel geleverd en het pakket zag er keurig uit.

Gewoon een no nonsens webshop. Levert netjes wat je besteld, tegen scherpe prijzen.

Snel en perfect

Snelle levering en perfecte producten.

super service

Snel telefonisch geholpen. We konden zelf niet snel de desbetreffende printer en bijbehorende toner vinden op de site.

Correct en snelle levering

123inkt.nl gebruik al jaren na zeer grote tevredenheid. Correcte en snelle levering

hp cartridge, makkelijk gevonden snel geleverd.

inktcartridge HP, makkelijk gevonden en snel geverd, top.

Ik plaatste een bestelling op 24 okt. en tot op heden nog niets ontvangen. Bij Post.nl krijg ik geen antwoord waar de zending blijft. Trac en trace stopt op 27 okt. Ra,ra, wat nu??? Ik zou het erg op prijs stellen als ik een antwoord krijg van 123inkt. Zou heel prettig zijn.

Het huismerk van 123 inkt was leeg

Ik heb een tijdje geleden het huismerk voor een brother DCP-j472DW gekocht. Toen ik deze in mijn printer plaatste kreeg ik een melding dat het leeg was, en dat ik de originelen moest gebruiken. Bij de laatste bestelling heb ik de originelen besteld, en die doen het wel. Het bestellen was iets ingewikkeld aangezien , ik steeds naar het huismerk 123 inkt gestuurd werd

your paper broke my printer

I bought several types of thick photo paper to see what works best for my printer. Firstly i tried the stack of the 180 g/m2. I took the first paper and put it inside the printer. It seemed thick, but I had no previous experience with it. After several attempts it damaged the printer. Turns out you guys placed a thick cardboard on top and on the bottom of the stack of paper of same color and size as normal paper. How was i supposed to know that ? I am really really pissed. Now my favorite printer makes this strong weird noise when loading even normal paper. Unacceptable ! Never ordering with you again !!!!!

Tot nu toe altijd prima!

Al vaak besteld, van toners tot labels en snoertjes.. altijd was alles helemaal in orde en snel bezorgd.

Mooie site ene snelle levering

Ik bestel regelmatig matig kantoorartikelen bij jullie. Gaat altijd goed met de mooie site van jullie. Levering gaat ook prima binnen de afgesproken tijd. Materiaal is ook prima verpakt.

Grote keuze met snelle levering

Dit bedrijf heeft een grote keuze zowel originele als huis merken. Afhandeling is snel en overzichtelijk en levering is snel met veel aflever keuze (postNL, DHL, etc).

Vind het opgeven van een ander adres dan het huisadres als bezorgadres een beetje lastig.

Niet bestellen bij dit bedrijf

Niet bestellen bij dit bedrijf. Ik heb afgelopen maand producten toegevoegd aan de winkelwagen en aantal dagen laten staan voor dat ik zou bestellen. In de tussentijd veel door hen gebeld direct te bestellen in ruil voor extra korting en dan op rekening. Dat is natuurlijk niet erg. Vervolgens zijn de producten geleverd en bleek er een product te zijn dat defect scheen te zijn en na veel mails sturen met lange wachttijd op een reactie heb ik een retourlabel gekregen en een nieuwe exemplaar wat goed is opgelost, maar wel traag. De factuur was inmiddels betaald en dan krijg je ineens na enkele weken aanmaningsbrieven van het bedrijf voor een openstaande factuur. Wat blijkt, ze hebben een extra factuur gemaakt van de vervanging exemplaar die ik heb gekregen en moet ik volgens dus betalen voor 2 producten terwijl ik er 1 heb. Dan probeer je ze te bellen, maar met een lange wachtrij duurt het veel te lang om ze te bereiken, 5 mails gestuurd in 2 weken en heb daar tot op heden geen reactie en de kosten van de factuur lopen op. Ik zal niet meer dit bedrijf bestellen tot ik een gepaste oplossing krijg voor deze slechte ervaring en raad het mensen af om bij hen zakelijk te bestellen

Snelle levering, goede spullen

Snelle levering, goede spullen

Altijd snelle levering

Geweldig...bestellen en volgende dag in huis....en je kan je pakket volgen...super snelle service

Snelle levering...kon niet meer printen...volgende dag nieuwe cartridges binnen....

Geweldig service

Perfecte service

Cartridges van hp aangeschaft 123inkt eigen merk werkt perfect kleuren zijn super, al diverse keren bij deze firma besteld, Alles makkelijk te zoeken op de site 123 inkt.nl zeer makkelijk te bestellen en een razend snelle bezorging dus geweldige service beveel dit bedrijf voor 100% aan.

keurig geregeld behalve het recycle

goed geregeld het recycle was minder moeilijker want er zit wel een retourzakje bij maar er zijn een hoop cartridge die je niet in kan leveren terwijl het de bedoeling is om het milieu te sparen

Geheel volgens afspraak en zeer snel.

Lange ervaring met 123 inkt. 1 keer een duurdere bestelling geplaatst. Werd gebeld met de medeling dat deze voor een lagere prijs was te leveren. Klasse.

correct geleverd, precies wat was besteld

De hoeveelste levering dit was ben ik vergeten, maar zoals altijd tevreden

Snelle service en goeie kwaliteit

Altijd snel en optijd en de inkt werkt heel prettig en goed.

Top bedrijf 123inkt.nl

Prima op tijd geleverd, goed product en hoop er een lange tijd plezier van te hebben. Epson XF 4200

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC