Prettig verrast, gebeld door meedenkende medewerker, geweldige service

Geweldige service. Niets teveel gezegd, alles wordt altijd direct afgewerkt en opgelost. Ook de levertijd is super.

Printer en inkt

Printer kwam op tijd binnen in een dag na bestelling De bijbestelde zwarte inkt a 26 euro heb ik op 12 januari nog niet binnen

Mijn bestelling de volgende dag thuis. Zeer te vreden

Zeer vlotte levering ondanks gladde wegen.

Slecht

Voor de 2e keer erin getrapt en het huismerk gekocht. Nooit meer. Op het contactformulier wordt niet gereageerd. Ronduit slecht dus.

uitstekende service.

Ik ben bijzonder tevreden over de snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Eenvoudige site met leuke prijzen

Zocht lamineerfolie, ik vond het op deze site.

Precies op tijd.

Vriendelijk en goede service.

Geen ster verdient

Ik twee keer verkeerde bestelling ontvangen, allebei retour , ga nooit meer bij jullie bestellen.

Kwaliteit is prima

De toner is van prima kwaliteit weet ik uit ervaring. Minder blij ben ik met DHL die het steeds weer presteert om aan te bellen of zelfs niet en weg te rennen waardoor ik weer een stuk later en verder mijn pakket moet ophalen. Dit euvel heb ik vaker met DHL.

123Inkt Top! DHL heel matig!

Inktcartridges van 123 huismerk zijn altijd goed. Plakband van papier gaan helpen om gebuik van plastic te verminderen. DHL heeft 4 dagen achter elkaar aangegeven dat ze zouden komen leveren. Uiteindelijk is dat op dag 4 gelukt

Prima communicatie

Rond de feestdagen besteld Was te verwachten dat het pas in het nieuwe jaar zou komen. Ben goed geïnformeerd dus top!

Mijn ervaring bij 123 inkt is helemaal geweldig

Bij 123 inkt kun je gemakkelijk bestellen en gaat de bezorging goed en netjes. Ook het retourneren van oude printers wekt prima.

Snel en betrouwbaar

Bestelld en volgende in de middag alles geleverd voor een perfecte prijs.

Kwaliteit staat.

Scherpeprijs e-mailers service

Betrouwbaar en communicatief prima

Vaak besteld bij 123 inkt Altijd alles correct verlopen. 1x contact gehad over probleem met printen, maar prima en succesvol geholpen zonder lange wachttijden.

gematigd positief

Recent heb ik een toner Brother TN 2410 bij 123inkt besteld. Daarna werd ik gebeld door een medewerker van 123inkt die me erop wees dat er een goedkoper alternatief is. Ik heb toen toegelicht waarom ik een origineel wil en geen goedkopere kloon. Tot 3 x toe werd het verhaal van 123inkt herhaald, waarbij ik het gevoel kreeg dat mijn verhaal niet erg serieus werd genomen. Advies: Prima actie maar neem de mening van de besteller wat meer mee in het telefoongesprek.

Orderafhandeling snel en efficiënt

De website maakt het eenvoudig om een bestelling te plaatsen, en dat nog meer als je eerder al een account had aangemaakt. Het was slecht winterweer. Bij de bestelling werd al gewaarschuwd dat de levering daardoor kon uitlopen. De vertraging bleek slechts één etmaal te zijn. De bestelling werd door DHL correct en klantvriendelijk bezorgd.

Uitstekende club die 123inkt

Zoals altijd de inkt snel verzonden. Hun eigen inkt doet het perfect in mijn printers - tegenwoordig een Canon. Kreeg er dit keer gratis wat fotopapier bij. Leuk !

Ik kon snel en duidelijk bestellen. Gezien de weersomstandigheden, sneeuw en gladheid, een dag later ontvangen, maar netjes over geïnformeerd.

snel en goed bezorgd

erg tevreden hoe deze bestelling is afgewerkt.

Eigenmerk Toner gekocht, bevalt prima

Vervangende toner voor m'n Brother DCP 1610W van het 123 huismerk gekocht bevalt prima. Snelle levering, goede communicatie (bestelling gedaan tijdens code geel/oranje en netjes mail gehad dat er wat later geleverd zou kunnen worden, maar desondanks zonder enige vertraging binnen gekregen). Print resultaat gewoon goed, prima prijskwaliteit verhouding. Kortom 123inkt is een aanrader.

altijd goede service

Vanaf het moment van bestellen word je uitstekend op de hoogte gehouden. Je ontvangt duidelijke e-mails over de status van je bestelling, aangevuld met relevante en praktische tips. Kortom: uitstekende service, hoogwaardig materiaal en altijd tijdige levering. De extra presentjes maken het geheel helemaal af en worden zeer gewaardeerd. Zeker een aanrader — gewoon doen. :)

Snel en goed

Positieve ervaring met 123inkt. Snel besteld en binnen een paar dagen huis. Vooral de herhalingsaankoop is makkelijk.

Inktpatronen zijn goed en snel geleverd.

Inktpatronen zijn goed, snel geleverd en gaan lang mee. De gratis meegeleverde ijskrabber brak bij de eerste keer al doormidden. Grote prul.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC