Zeer goede service

Snelle levering Goede uitleg m.b.t. hp cartriges. Dank hiervoor

Alles perfect geregeld

goede producten. Prima afhandeling

Bij 123 inkt koop ik al jaren mijn toners. De producten zijn van prima kwaliteit en de afhandleing van de bestellingen verloopt prima. Wijzigignen worden god gecommuniceerd.

prima bedrijf

printer gekocht, kwam aan in zeer goede verpakking en op tijd geleverd, kortom geen vervelende opmerkingen.

Canon pixma ts8751 besteld met eigen merk inkt erbij. Alles netjes de volgende dag geleverd. Printer bevalt heel goed. Makkelijk touch display in het Nederlands, verbinding erg makkelijk gemaakt en foto prints van hoge kwaliteit.

Kan niet beter

Bestelde 2 artikelen maar 1 ervan was tijdelijk niet verkrijgbaar. Kreeg tijdig en prima info en uiteindelijk werden beide artikelen toch samen geleverd .

Naast goede levering ook prima service

Al jaren bestel ik mijn cartridges bij 123inkt.nl tot grote tevredenheid. Slechts eenmalig was er een probleem na installatie van één daarvan. Dat werd adequaat opgelost door een gratis vervanging. Daarna nooit meer enig probleem gehad noch met bestellen en levering of met de werking van cartridges. Dat geldt tevens voor de onderbouw keuken led-lamp. MVG D.Groenendijk

Je krijgt razendsnel wat je besteld

In de avond besteld en de andere dag keurig afgeleverd. Tegen een kleine vergoeding meer kun je zelfs de koerier nog kiezen. De inkt is goed verpakt en er zit altijd een verrassing bij. Kortom Toppie 123 inkt. Nu nog gaan sponsoren bij een club in Oosterhout :)

perfecte club

niet alleen 123 inkt, maar ook 123 deurmatten is een super goede organisatie. Hele snelle levering, goede prijzen en goed advies. Hier valt nu echt niets negatiefs over te zeggen

Keurig op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverd.

Snel geleverd en goed kwaliteit.

De volgende dag al geleverd....Bestel hier altijd mijn printers en inkt...

Snel en goede prijzen.

Duidelijk maar ietwat drukke website. Eens probleem met inloggen en werd daarna gebeld door medewerker! Geweldige service.

Snelle en correcte levering

Epson 4200 printer gekocht. Binnen 24 uur thuis afgeleverd. Werkt perfect. Goedkoopste prijs. Wat wil je dan nog meer ?

Perfecte zorg en service

Dinsdagochtend. 123inkt aan de telefoon. “Meneer u heeft vorige week printerinkt in uw winkelwagen laten staan. Maar u koopt die inkt nooit, wel andere. Zal ik uw winkelwagen leeg maken? En kan ik u ergens anders mee helpen?”. In mijn website gekeken en inderdaad het klopte. Ik zoek een andere printer en wilde weten wat de vervangende inkt kost. Dit vertellende, kwamen er wat vragen over mijn printhoeveelheid per jaar en voorkeuren omtrent afdrukken. Gescrolld naar de printer van het advies, kwam dat precies overeen. Ik heb m direct besteld en woensdag was hij al in huis! En het leuke was, de ongebruikte inkt van de vorige printer ( ook van 123) kon ik gratis terugsturen en ik krijg het geld ervan terug! Prima service en een goed advies, binnen het uur alles geïnstalleerd op pc en drie mobiele apparaten via de app en wifi. Dank 123! Dik tevreden! Rob.

Snelle levering na telefonisch contact

Het door mij gewenste papier 100 gram stond niet op de site toch wist het telefonisch contact het te vinden en de volgende dag stond de leverancier op de stoep

Goede service snelle levering

We waren wat vergeten belde ze de zelfde dag en het eerst nog meegeleverd

Gewoon geweldig

Zeer positief, snelle levering zonder poespas

Zeer goed inkt patronen!!!

Ik koop al jaren deze produc,zeer goed!!!

De volgende dag al in huis.

Boven verwachting

Heb meerdere artikelen gekocht en ben zeer tevreden hierover. De services was ook bijzonder goed.

Snel en corrrect

De cartridges zijn snel en correct bezorgd.

Zoals altijd accuraat en snel geleverd

Door de jaren heen een constante kwaliteit in service

OK

Snel en goed Ik beveel nooit iets of wat dan ook aan alleen als iemand zelf er na vraagd geef ik mijn mening, Dit als iemand een slechte ervaring krijg na een positiefe revier heb ik het gadaan,

Mis een papieren aansluitschema

Tevreden over mijn product, maar vind het jammer dat er geen installatie schema bijzit.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC