Ik ben zeer tevreden ,netjes verzorgd en snelle levering
Altijd op tijd zonder problemen.
Ik had een simpele bestelling die snel en gied is afgeverd.
S'middags besteld,andere dag binnen en tegen een redelijk bedrag.
Alles op tijd verzonden en een perfecte omschrijving!
Wat een fijne review, dank je wel! Super om te horen dat alles op tijd én professioneel verlopen is. Daar doen we het voor! Geniet van je dag! Groetjes, Sharon van 123inkt
Duidelijke beschrijving van het artikel op de website, gemakkelijk te bestellen en de volgende dag werd de printer al bezorgd. In de doos zat nog een duidelijke beschrijving dat we de doos nog een maand moeten bewaren in geval dat er een storing zou optreden.
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de duidelijke beschrijving en de snelle levering. Goed om te horen dat ook de extra instructie in de doos opviel – we willen graag dat alles duidelijk en zorgeloos verloopt. Fijne dag gewenst! Groetjes, Sharon van 123inkt
Snelle bezeorging, en alles klopte !
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de bezorging snel was en alles naar wens klopte. We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Sharon van 123inkt
Altijd snelle en correcte levering met een extraatje van 123inkt.
Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle en correcte levering én het extraatje van 123inkt. We blijven ons best doen! Een mooie dag gewenst! Groetjes, Sharon van 123inkt
Supersnel en goedkoop
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelheid en prijzen. Graag tot een volgende keer! Wij wensen je een fijne dag verder toe. Groetjes, Sharon van 123inkt
Makkelijk bestellen overzichtelijk en heel erg snelle bezorging
Wat fijn om te horen! Bedankt voor je mooie review. We doen ons best om het bestellen zo makkelijk en snel mogelijk te maken. Groetjes, Sharon van 123inkt
Ik heb vrijdag de verkeerde inkt cartridge gekregen van HP 343 kleur en 339 zwart moet 338 zwart zijn kunnen jullie deze nog sturen
Bedankt voor je bericht! Wat vervelend dat je de verkeerde inktcartridge hebt ontvangen. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice via [email protected]? Dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk de juiste cartridges ontvangt. Groetjes, Sharon van 123inkt
Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment, klachten worden gewoon serieus genomen en netjes afgehandeld. Bestellingen zijn altijd goed en correct verzorgd en de eigen 123 pennen waarvan je er een paar bij krijgt schrijven lekker.
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over ons assortiment en onze service! Fijn dat je ook blij bent met de 123 pennen. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling. Groetjes, Sharon van 123inkt
inktpatroon werkt niet meer na drie maanden goede dienst en is niet leeg directe service : nieuwe inktpatronen en oude kosteloos terug sturen fantastische service !!!
Wat fijn om te horen dat onze service je zo goed heeft geholpen! Het is natuurlijk balen dat het inktpatroon het zo snel liet afweten, maar gelukkig konden we het snel voor je oplossen. Bedankt voor je positieve woorden! Groetjes, Sharon van 123inkt
Alles heel goed voor mekaar
Bedankt voor je mooie 5* review, Piet! Dat waarderen we enorm! Groetjes, Lesley van 123inkt
Het bestelde kwam binnen de door 123 beloofde tijd binnen. Werd keurig aan de deur afgeleverd Kan weer vooruit met de print cassettes
Fijn om te lezen dat je de bestelling binnen de beloofde tijd hebt mogen ontvangen! Wij doen ons best om de beloftes waar te maken, fijn dat dit opvalt! Groetjes, Lesley van 123inkt
Al jaren klant,inkt bijna op snel bestellen volgende dag in huis
Bedankt voor je positieve review, Gerard! Fijn om te lezen dat je al zo lang klant bij ons bent en jouw bestellingen snel worden geleverd! Bedankt voor je jarenlange vertrouwen en graag tot snel! Groetjes, Lesley van 123inkt
Epson ET-2850 printer besteld en de volgende dag geleverd. Ziet er allemaal prima uit en snel geïnstalleerd. Printer werkt goed.
Bedankt voor je fijne woorden, Eric! Fijn dat de printer zo snel bij je is afgeleverd en deze ook aan de wensen voldoet! Veel plezier van je nieuwe printer en hopelijk tot snel weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Producten van het huismerk zijn goed geprijsd en merk geen verschil met het orgineel. Makkelijk besteld via de website. Bezorging binnen 24 uur.
We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over de prijzen en de werking van onze huismerkproducten, Jan! Fijn dat je de bestelling ook snel thuis geleverd hebt gekregen, daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
Mijn ervaring is dat ik altijd tevreden ben met de artikelen die ik bestel.
Fijn om te lezen dat je altijd zo tevreden bent over de bestelde producten, Elly! We blijven ons best doen om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden! Groetjes, Lesley van 123inkt
Bedankt voor je mooie 5* beoordeling! Dat waarderen wij enorm! Groetjes, Lesley van 123inkt
Omdat ik als secretaris van Mannenkoor ABS te Steenbergen zeer regelmatig grote hoeveelheden muziekbladen moet printen is de aanschaf van de 123 Inkt eigen merk toner voor onze Brother printer (ook bij I23 Inkt gekocht) een behoorlijke besparing.
Bedankt voor je fijne review, Dick! Fijn om te horen dat je wat kunt besparen door het gebruiken van onze huismerktoner! Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, Lesley van 123inkt
Prima service en levering helaas was de levering niet op het aangegeven moment maar vertraagd door de distributeur.
Bedankt voor je mooie review, Ad! Wat jammer dat je bestelling helaas wat later werd geleverd dan verwacht, maar we zijn blij dat je verder tevreden bent over de service! Wij hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes, Lesley van 123inkt
Je hebt keuze genoeg, of je neemt een duurder merk, Of je neemt huismerk dat goedkoper is en net zo lang mee gaat. Zoniet, nog langer zelfs. Keuze zo gemaakt
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de goedkopere alternatieve huismerkcartridges, Wilma! We doen ons best om de cartridges zo goed én voordelig mogelijk te houden, fijn dat dit opvalt. Groetjes, Lesley van 123inkt
Steeds een perfecte reactie bij het inloggen en fijne levering.
Bedankt voor je fijne review! Fijn dat je steeds een goede reactie mag ontvangen én de levering goed bevalt. Daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
Op dag een besteld, bevestiging ontvangen met slag om de arm dat wegens drukte bezorging wat langer zou duren. Toch gewoon de volgende dag bezorgd op afleveradres. Prima product, prima service.
Bedankt voor je fijne review! Fijn dat je bestelling, ondanks dat er werd aangegeven dat het wat langer kon duren, toch de volgende dag is afgeleverd! Fijn dat ook de producten en de service goed zijn bevallen! Groetjes, Lesley van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC