Snel en goed geleverd! Bedankt hiervoor

Goed produkt, correcte en snelle levering.

Al jaren koop ik bij de cartridges bij 123 inkt. De eigen producten zijn uitstekend en ook nog voordeliger in prijs. Wat ook spreekt is de correcte en snelle levering. Ga zo door 123 inkt, dan blijf ik nog jaren klant. Met vriendelijke groeten.

Goed product voor een goede prijs

Ik heb al meer Canon cartridges bij ze gekocht van het huismerk. Ze werken goed en gaan langer nee dan Dr originele

Op tijd geleverd alleen post nl is drama

super snel ontvangen goede producten

goedkoop en duurzaam!

Duidelijke site en snelle levering

Had binnen 5 minuten de juiste toners gevonden en besteld. Echter de koeriersdienst had het pakketje bij de voordeur gezet terwijl ik DUIDELIJK had aangegeven bij niet thuis het pakketje achter het huis in de serre neer te leggen. Dus een 10 voor 123inkt en een DIKKE onvoldoende voor de koeriersdienst.

Snel en eenvoudig bestellen

Overzichtelijke website en gemakkelijk te bestellen. Levering de volgende dag ontvangen. Betalen met diverse mogelijkheden.

gewoon erg goed

makkelijk zoeken op de website aanklikken betalen en de volgde dag in huis met nog een presentje erbij

Besteld en de dag erna binnen. Helemaal top. Dat is tenminste levering.

Goed en snel!

Voor HP Envy 6100e helaas nog geen inkt van eigen merk!

Geweldig 123inkt.

Ik bestel altijd om 15.00 uur op de dag en ontvangt het bestelde altijd de volgende dag thuis. De bestelling is altijd in orde en met de grootste zorg behandeld door 123inkt. Zijn er toch eventuele problemen dan is het telefonisch contact met hen ook en verademing en meestal een kortdate oplossing.

Snel besteld, nog sneller geleverd

Duidelijke bestelmogelijkheden, klantvriendelijke opstelling. Dag later in huis

Keurig op tijd

Vlotte b bestelprocedure en vlotte afwerking van kwaliteitsartikelen.

Goed en snel

Voor 19.00 uur besteld en de volgende dag in huis

Snel en correct

Of het nu is voor lamp of print Inkt, batterij of kabels mijn vrind Weet als u 1 2 3 inkt erbij betrekt Verloopt alles zeer snel en correct

Precies wat ik nodig had

Snelle levering van de bestelde bonboekjes. En via DHL op een ophaalpunt mee te nemen

Geweldig proactief en behulpzaam!

We hadden een bestelling gedaan. Dachten we. Er was door een instabiele verbinding iets niet goed gegaan. De dag daarop werden we gebeld. De bestelling werd opgenomen en de dag erna al ontvangen. Geen gezeur. En we hadden per abuis 30% gevulde cartidges besteld. De medewerker vroeg er na en corrigeerde het direct. Gewoon fijne service!

Makkelijk bestellen. Vlotte levering

prima bedrijf

goede producten en snelle correcte levering

De tijd van aankomst voor mijn pakker werd exact bij gehouden en netjes afgeleverd

Nadat de bestelling is geplaatst, hoef ik er niet meer naar om te kijken

Heel tevreden aangaande de afhandeling

Prima inkt

Alleen jammer dat een klein pakje in een hele grote doos versturen. Is toch zonde

Zo als gewend

Zo als gewend weer snel en goed geleverd. Ook bij vragen krijg je altijd een vriendelijk iemand aan de lijn met ruime kennis.

De producten zijn zoals gehoopt en allemaal snel in huis. Top!

Wat een fijne printer is de Epson xp-3200

de installatie verliep vlekkeloos en drukte erna voor mij mooie foto's en print snel.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC