Het eigen merk cartridge bezorgt mij regelmatig problemen

Daar het aanmerkelijk goedkoper is de cartridges van het eigen merk van 123inkt te gebruiken heb ik hiertoe besloten. Helaas gaat dit niet altijd goed. Vaak krijg ik een melding van mijn printer bij installatie en bij niet regelmatig gebruik droogt de cartridge sneller als de originele.

Goede producten

Snelle levering en goede kwaliteit van de producten. Een extraatje bij elke verpakking is een bonus.

Al jaren uiterst tevreden zowel over de producten als de service.

Tot grote tevredenheid al heel veel jaren klant van 123 inkt. De producten zijn van uitstekende kwaliteit, het verzenden en tijd van bezorgen klopt altijd en de keren dat ik mondeling contact had verliepen altijd op heel vriendelijke en behulpzame wijze. Zodoende heb ik al heel veel keren 123 inkt aanbevolen bij familie en kennissen. Met vr. gr., Cees van Loon

Snelle en fijne service

Producten zijn goed en de snelle levering is heel fijn.

Altijd goed en snel

Ik bestel mijn cartridges altijd bij 123inkt.nl. Het is snel en betrouwbaar, altijd op voorraad en de pen als gadget vind ik altijd heerlijk schrijven ;-)

Ondanks probleem toch snel en goed geholpen

Ik had adresstickers besteld, jullie eigen merk ipv van dymo. Bestelnummer kwam overeen maar toch zat er een groot verschil in de afmeting. Als het goed is wordt dit al uitgezocht bij 123 inkt. Snel een retourformulier ontvangen en de nieuwe adresstickers, van dymo, snel ontvangen. Ben wel benieuwd waar t probleem zit.

Goede service bij 123inkt

Printer besteld en bij de afrekening werd er direct een bedrag afgetrokken dat ik al een aantal jaren tegoed had van een vorige levering en ook nog een gratis verzending dat destijds ook was afgesproken. Echt top. Wel jammer dat bij de opstart handleiding direct werd verwezen om de QR code te scannen met de verwijzing naar het installeren van de app op de telefoon, maar om hem te verbinden met de laptop wat ik wilde moest ik dit zelf op de Epson site zien te vinden. Kostte wat moeite, maar wel gelukt en de printer werkt goed.

Twee van de 4 cartridges niet leverbaar.

Later de cartridges bestellen geeft opnieuw bezorgkosten voor mij. Heel jammer.

ook als er iets mis gaat

Klanten service heeft het goed opgelost. toner geeft vage afdrukken, bewijs toegestuurd en zonder veel vragen komt er gewoon een nieuwe toner. goed geregeld toch ;-)

correcte levering

Het bestelde werd naar verwachting juist en op het afgesproken tijdstip geleverd. Mijn verwachtingen werden waargemaakt

Snelle levering Goede service

Service is verschrikkelijk, 21 in de wacht en na talloze mail steeds een ontwijkend antwoord!

Telefonisch niet te bereiken, via mail geen afdoende antwoord

Snel en betaalbaar

Betrouwbare webshop

Correcte en snelle levering

Doe al jaren zaken met 123inkt altijd zonder problemen, prima ga zo door

Ruime keuze, scherpe prijzen en de volgende dag al in huis!

Ik ben ontzettend tevreden met 123Inkt. Ruime keuze, scherpe prijzen en razendsnelle levering. Mijn bestelling lag de volgende dag al in huis. Aanrader!

Correcte afhandeling, mooie en courante spullen

Altijd goed !

Bestel regelmatig bij 123 inkt, en altijd wordt het keurig verpakt en snel geleverd ! Ik blijf klant bij 123-inkt

Ik ben telefonisch fantastisch geholpen

goede service en ruim assortiment

123Inkt biedt haar klanten een heel ruim assortiment, met daarbij goede service,

snelle en goede levering

Prima kwaliteit patronen. Snel en netjes geleverd.

123inkt vindt ik fantastisch

snelle levering, goede kwaliteit en een groot assortiment, fantastisch hoe jullie dit doen

Snel en goed

Keurig product voor een evenredige prijs. Snel bezorgd. Handige site.

A

Altijd snelle levering Top

fijn winkelen

deze thuiswinkel heeft een breed assortiment goeie prijzen- voordelig en levert snel ga zo door

Prima inkt ,snel geleverd

56 Nieuw Walden