Correct en snel met leveren van het bestelde product.

Ik ben altijd tevreden geweest met het product De factuur word netjes via de mail gestuurd.

Levering altijd snel en op tijd klantenservice is top ! Producten zijn altijd goed, ook eigen.merk een aanrader, en meer dan goed verpakt! Dus mensen ga ervoor !

Buitengewoon goed !!

Een tijdje terug problemen gehad met de inkt...ze hebben mij telefonisch fantastisch geholpen ...een reinigingsset gestuurd...gratis nieuwe inkt gestuurd...en het probleem opgelost...wat wil je nog meer...

123inkt denkt mee met de klant en handelt overeenkomstig

Ondanks dat het mijn eigen fout was werd ik netjes te woord gestaan en werd mijn probleem opgelost. Echt heel prettig!

Goede product snel geleverd.

Heb een papierversnipperaar gekocht van eigen merk. Dit apparaat was zeer netjes verpakt, met een duidelijke handeling. Het werkt zeer goed en versnippert papier tot onleesbaar. Zeer fijn voor verwerking belangrijke documenten. Grote afvalbak van 20 liter er onder. Zeer blij met mijn aankoop.

Helder en snel

Je kan duidelijk de weg vinden op de site bij het bestellen. En supersnel bezorgd!

Goede en vriendelijke service

Mijn bestelling, printer inkt, was hier niet aangekomen. Toen ik dit meldde werd er meteen vriendelijk gereageerd en kreeg ik kosteloos een nieuwe toegestuurd.

Altijd goed.

Ik bestel hier toner, etiketten enz. De goedkopere 123 artikelen zijn prima.

Bleek dat kleuren patroon die ik besteld had niet werkte, gebeld met 123 inkt en volgende dag nieuw inktpatroon geleverd wat werkte.

Voldoet 100% aan mijn behoefte.

ik kocht de labelprinter om o.a. mijn administratie overzichtelijker te maken, en dat gaat zeker lukken.

Welke ervaring, zit te wachten op mijn bestelling die 10 dagen geleden binnen had moeten komen.

Ramp, bestellen bij 123inkt. Reactie krijg je alleen als je je gal spuugt op trustpilot. Heeft u hem al ontvangen, Ja toch, u had hem al moeten hebben hoor. Niet dus en ook niets meer gehoord.

Super inkt

Super inkt en betaalbaar. Ik zou het iedereen aanraden.

Snel geleverd.

Cardridges ‘s middags besteld, andere dag bezorgd.

Betrouwbaar, goede kwaliteit en zeer snel met leveren.

Al jaren bestel ik hier, zowel privé als zakelijk. Nog nooit problemen gehad. Betrouwbaar en snel met leveren.

Snel geregeld.

Inkt besteld en volgende dag kan de printer zijn werk al weer doen. Daarnaast altijd nog wat extra presentjes. Altijd leuk zo iets. Top.

Prima en snel

Goede cartridges en snel geleverd

Heel blij met jullie inke.

Ik maak elk jaar veel kerstkaarten, en blij met de inkt van jullie!

Uit ervaring, 123 inkt lost snel een onvoorzien probleem goed op.

De nieuwe printers hebben steeds meer slimme software om alleen originele inkt te accepteren. Originele inkt is veel duurder. 123inkt garandeert de werking van hun producten en ruilt, kosteloos, eventuele geblokkeerde Cartridges om voor wel werkende cartridges.

Kapotte cartridge ontvangen, de andere dag een nieuwe geleverd onder garantie.

Doen wat ze beloven zijn te vertrouwen

Top volgende keer weer

Geweldige service.

Kort geleden 2 cartridges van eigen merk ontvangen waar de kleurencartridge maar niet wilde werken. Dat telefonisch gemeld en de volgende dag al een nieuwe kleur cartridge ontvangen. Die deed het gelukkig direct. Tot op heden dus klachten meer. Wel erg attent om bij de levering 1 klein flesje mee te zenden. Hartelijk dank hiervoor.

Mijn ervaring is prima webshop.

Mijn ervaring is prima webshop, snelle levering tegen een billijke prijs. Ondanks drukke tijd van de koeriers diensten met 2 dagen in huis. Je printer is leeg, dus je wilt het snel hebben. Al met al dik tevreden.

Uitstekende webshop

Ik koop daar mijn print inkt, altijd de volgende dag in huis. Ik ben heel tevreden.

groot aanbod

Goede prijs en snelle levering.

Snel en verzorgt

Ik ben altijd blij met mijn bestellingen bij 123inkt.nl Snel, netjes ingepakt en altijd een extra verrassing :-)

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC