Laden reviews...
4,363 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Las opiniones destacan entregas rápidas y una buena relación calidad-precio. El servicio de atención al cliente suele ser eficiente. En conjunto, la experiencia de compra es satisfactoria y consistente.
Groot assortiment. Duidelijke site. Zeer snelle levering. Altijd een cadeautje erbij. Jullie doen het uitstekend.
23 July 2026
Caline
Purmerend Netherlands
Had snel paperclips nodig. Volgende dag in huis.
23 July 2026
Jan
Klundert
Mijn oude printer begaf het na ruim 10 jaar, en ik had snel een nieuwe nodig. Even op internet gekeken en ik zag al snel de printer die ik wilde. na reviews gelezen te hebben en daarbij mijn eigen ervaring met 123 inkt te hebben beoordeelt gekozen voor een printer via 123 inkt. De printer was de volgende dag binnen en ik kon weer vooruit. Dus als ik nog zaken nodig heb zal ik die zeker bestellen bij 123 Inkt.
21 July 2026
J
Noten
Piet
Nuland
Zoals altijd weer op tijd en volgens bestelling
Henk
Rozendaal
Je bestelling wordt altijd snel geleverd en de prijzen zijn oke. Zo leuk om er ook nog een cadeautje bij te krijgen.
Yvonne
Lelystad
makkelijk besteld, vlot geleverd
rien
GOES
Snel geleverd en erg blij mee
Lien Ignacia
Rotterdam
Ik zat te twijfelen over een labelprinter van dymo of 123inkt, Maar heb voor de 123inkt labelprinter gekozen waarom ,deze kost nog minder dan de helft van dymo de print labels zijn ook goedkoper Maar waar het omgaat de printer de LW650 heeft een Bluetooth verbinding dus zonder kabels en op verschillende apparaten te gebruiken , kan ook via usb kabel. het programma is via Appstore te downloaden en te gebruiken . De software op de computer is wel makkelijker te gebruiken dan op je mobiel
Marcel . L
Enschede
Super snelle levering en ze hebben kantoorartikelen die ik elders niet voor die prijs kan krijgen (yellow pad). Ze zijn bijna altijd de meest voordelige partij en ze hebben een enorme collectie. Verzending is snel (volgende dag in huis), verzendkosten zeer redelijk en communicatie verloopt soepel. Geen minpunten voor mij ten aanzien van 123inkt dus kan niet anders dan een 5 sterren review geven. Ik kom steeds weer terug. Super dus!
Amber
Zoetermeer
Alles naar wens verlopen. Bestelling, betaling en bezorging.
18 July 2026
Henny
Enschede
Wordt op de vraag om een retourformulier en de klantenservice onbereikbaar!!!
Beveelt niet aan
18 July 2026
Margreet Weerstand
Uitgeest
Bedankt voor je feedback. Vervelend om te lezen dat je onze bereikbaarheid als onvoldoende hebt ervaren.
We zien dat het retourformulier inmiddels per e-mail naar je is verstuurd. We hopen dat je hiermee je retourzending verder kunt afhandelen.
Onze excuses dat dit niet eerder duidelijk voor je was. We nemen je feedback over de bereikbaarheid mee om onze service verder te verbeteren.
Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik had een bestelling gedaan , maar de account stond nog op ons oude adres. Toen ik erachter kwam kon het afleveradres niet meer gewijzigd worden. Kreeg 2dgn. later gratis nieuw mes op het nieuwe adres. Ging niet om de € 3.95 , maar om de service. Dit bedrijf heeft gevoel en interesse voor de klanten.
E.kroes
Hierden
Heel fijn bedrijf en personeel. Snelle levering en probleem oplossend. Werd netjes te woord gestaan. Kom zeker terug om te bestellen. Top
Hazarinus
Den Helder
Probleemloos besteld. Snel geleverd. En tevens wat extraatjes in de vorm van pennen en een marker aangetroffen. Hoe leuk is dat?
Ed
Wassenaar
Super fijne winkel snelle levering ik heb op zondag ochtend een bestelling geplaatst en die werd maandag ochtend al geleverd zo snel. Bestel hier regelmatig spulletjes omdat ze gewoon goed zijn en snel zijn.
Wilma
Rotterdam
Ik had gekozen voor betalen achteraf. Toen kreeg ik ineens een mailtje dat de bestelling pas verder in behandeling zou worden genomen als ik betaalde. Bied het dan niet aan! Verder werd het product te laat geleverd. Klantenservice reageerde laat en had vooral iets van: zie dat het nu geleverd is en daarmee was de kous af. Al met al niet echt een klantvriendelijke ervaring
Beveelt niet aan
Winni
Etten-Leur
Bedankt voor je feedback. Vervelend om te lezen dat je ervaring niet aan je verwachtingen heeft voldaan.
We begrijpen dat het verwarrend kan zijn wanneer je kiest voor achteraf betalen, maar vervolgens alsnog wordt gevraagd om vooraf te betalen. De betaalmethode 'achteraf betalen' is echter een aanvraag die eerst wordt beoordeeld. Wanneer deze aanvraag niet wordt goedgekeurd, wordt de bestelling pas verder verwerkt nadat de betaling is ontvangen.
Daarnaast vinden we het jammer dat je bestelling later is geleverd dan verwacht en dat je onze communicatie hierover als onvoldoende hebt ervaren. Onze excuses daarvoor.
We nemen je feedback mee om onze communicatie over zowel de betaalmethode als de levering verder te verbeteren.
Groetjes, Lesley van 123inkt
Lekker via de telefoon overlegd. Fijne korting gekregen. Snel en correct bezorgd.
Tom
Heerhugowaard
Goede kwaliteit en prima geleverd.
Wil
Heerlen
Snelle levering en goed product en stuk goedkoper kwam ik achter als op een anderen site
Theo
Arnhem
Via de goed toegankelijke website een artikel gekocht, dat netjes binnen 2 dagen werd afgeleverd.
Bertus
Renkum
Goede prijs/kwaliteit verhouding en een supersnelle levering
Elly
Geldrop
Het papier is van goede kwaliteit. Helaas duurde de bezorging iets langer dan verwacht. Je ziet de kleuren duidelijk op het papier.
Melanie
Haarlem
Prima prijzen, snelle zorgvuldige levering. Vrij kostbaar fine art papier besteld, levering is met zorg uitgevoerd.
Ingmar
Almere
Het is warm, overal zijn de ventilatoren uitverkocht. Maar op 123inkt kon ik er nog 1 vinden die de volgende dag bezorgd kon worden, amazing <3
Zeena den Hartigh
Maassluis