Bestel al jaren en ben zeer tevreden! Zeer aan te raden.
Dank voor je vertrouwen en je mooie woorden, graag tot een volgende keer!
Vandaag besteld en morgen in huis!! Heel fijn die snelle en goede service. Aanrader!!
Super dat alles naar wens is verlopen, dank voor je feedback!
Altijd alles zorgvuldig geleverd. Ook al ontbrak bij de vorige bestelling iets, een telefoontje naar de klantenservice leverde direct resultaat met excuses op. Zeer vriendelijke mevrouw.
Bedankt voor je mooie beoordeling en voor de tijd die je hebt genomen om dit te delen. We zien je graag nog eens terug! Groetjes, het Webcare team van 123inkt
Ik bestel al jaren bij 123inkt en heb niets dan prima ervaringen. Ik gebruik ook al jaren hun huismerk inkt en toner en ben daar zeer tevreden over. Veel goedkoper dan het A-merk. Ook bij de aankoop van een printer bij wat startproblemen prima geholpen door de klantenservice.
Dank voor je vertrouwen en mooie beoordeling, Ewald! Bij een volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar.
Al div malen besteld en steeds goed en snel geleverd dus
Super dat alles naar wens is verlopen, dank voor je feedback! Groetjes, het Webcare team van 123inkt
Heel slecht, meer een diefstal te noemen
Spijtig te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. Uiteraard nemen we je feedback serieus en willen we graag kijken of we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Zou je ons een e-mail willen sturen met daarin je klantgegevens? De e-mail mag je sturen naar [email protected]. Alvast bedankt!
Bedankt voor je 5-sterren review, Eddy! Groetjes, Anouk van 123inkt
Het is een geweldig lamineerapparaat, handig formaat, warmt snel op, maar niet te vergeten, ook de prijs is leuk. Ideaal voor certificaten, diploma's, maar ook voor tekeningen van de (klein)kinderen, welke beslist niet morgen kreuken. Ik ben er blij mee!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop, Hanny! We wensen je veel plezier met het lamineerapparaat. Groetjes, Anouk van 123inkt
Na een telefoontje ben ik direct geholpen de andere dag had ik het product in huis. Na ontvangst kon verder met werk. De persoon die mij geholpen heeft was zeer beleefd en leuk mee te praten. Met vriendelijke groeten Jan Verkleij.
Fijn om te lezen dat we je zo goed hebben geholpen, Jan! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop. Groetjes, Anouk van 123inkt
Het is allemaal keurig voor elkaar. Vandaag bestellen en morgen in huis. Dan nog als extra een paar fijne pennen en een pakje speelkaarten. Hartstikke fijn
Zoals gewoonlijk een snelle goede levering
Fijn om te lezen dat alles naar verwachting is verlopen! Groetjes, Anouk van 123inkt
De ene dag besteld de volgende dag geleverd. Prima service
Goed om te lezen dat je pakket zo snel is geleverd! Bedankt dat je jouw ervaring deelt! Groetjes, Anouk van 123inkt
Ik bestelde huismerk inktcartridges, de volgende dag in huis, maar één zwarte cartridge deed het niet. Daarover gebeld en mij werd de volgende dag een nieuwe toegezonden met daarbij ook nog een flesje wijn (Als excuses). De foute cartridge kon ik houden. Als ik een kopie maakte van de codes op de foute cartridge en die via de mail naar hen toezond, werd mij de nieuwe cartridge direct gecrediteerd. En dat gebeurde direct de volgende dag! Dat noem ik nog eens service!!!
Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat je blij bent met onze service, Hans! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop. Groetjes, Anouk van 123inkt
Het bestelde product werd zoals beloofd snel geleverd en keurig verpakt.
Fijn om te lezen dat je de bestelling snel hebt mogen ontvangen! Bedankt voor de 5-sterren review! Groetjes, Anouk van 123inkt
Ikzelf koop al jaren voor mijn printers de inkt bij 123inkt. Heel tevreden, prettige klantenservice en mooie producten. Nu mijn zus kennis laten maken voor haar merk printer, een Canon en ook daar weer een mooi product voor een veel goedkopere prijs dan de originele inktpatronen. Dus erg tevreden en kan het iedereen aanraden.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat ook jouw zus nu zo positief is, Jack! Bedankt dat je jouw ervaringen deelt! We zien jullie graag een volgende keer terug in onze webshop. Groetjes, Anouk van 123inkt
We hadden met spoed nieuwe cartridges voor onze printer nodig. Kwam er pas in de vooravond aan toe om te bestellen. Toch al de volgende dag in huis. Kleine suggestie: ik had ook 20 stuks 9 volts batterijen nodig. Die kon ik alleen via 123accu bestellen. Die waren er ook de volgende dag maar het was handiger en kostenbesparend (verzendkosten) geweest als dat in één keer had gekund.
We zijn blij om te lezen dat je de bestelling zo snel in huis had, zeker als er wat spoed bij zat! We doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk te leveren, het is fijn dat dit ook goed is verlopen! Jouw feedback zullen wij meenemen en neerleggen bij de juiste afdeling, zodat wij hier in de toekomst mogelijk verbetering in kunnen brengen! Bedankt voor je feedback en graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Prettig telefonisch contact en goede voorlichting.
Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je het telefonisch contact als prettig hebt ervaren goede informatie over de printer hebt gekregen. Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, Lesley van 123inkt
Makkelijk te bestellen en snel en goed verpakt geleverd. Prima!
Bedankt voor je fijne woorden, John! Goed om te horen dat je de bestelling gemakkelijk hebt kunnen plaatsen en deze snel en goed verpakt geleverd werd. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Bij 123inkt heeft u een groot assortiment producten van een goede kwaliteit. Wij hebben alles wat wij zochten gevonden en met een nette en snelle service in huis gekregen! Er zat ook nog als verrassing een leuk kaartspel en puzzelboekje bij. Zeer tevreden
Fijn om te lezen dat de je zo tevreden bent over het ruime assortiment en de producten van goede kwaliteit zijn! Fijn dat je alles hebt kunnen vinden waar je naar op zoek was én dit ook snel mocht ontvangen. Leuk je dat je de kleinigheidjes zo op prijs stelt, daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Snel geleverd, netjes verpakt, huismerk is goede kwaliteit
Fijn om te lezen dat je de bestelling zo snel en netjes verpakt hebt mogen ontvangen, Vlad! We zijn blij dat de kwaliteit van ons huismerk goed bevalt, daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
Tot volle tevredenheid neem ik al jaren inkt van jullie af, huismerk en beveel jullie altijd overal aan. Ik moest onverwacht een nieuwe printer hebben en de inktpatronen die ik nog had, waren dus waardeloos? Daar ging ik wel van uit. Toch maar eens naar de klantenservice gebeld en weer onverwacht: als ik ze opstuurde, kreeg ik ze vergoed. Kijk, dat is nou de topservice waar iedere klant van droomt. En klant blijf ik natuurlijk, ook met de nieuwe printer, al is daar nog geen huismerk van voorhanden.
Bedankt voor je fijne woorden, Margreet! Goed om te lezen dat je al zo lang bij ons terugkomt. Fijn dat je de overbodige cartridges mocht terugsturen na je telefoontje, dat is de service die we graag willen bieden. We hopen je snel weer terug te zien! Groetjes, Lesley van 123inkt
Gewoon as usual, bestelling en correcte levering binnen 24 uur, alhoewel ik het altijd bijtijds bestel mag het best wat langer duren, maar……no way!v
Bedankt voor je mooie review, Herman! We zijn blij om te lezen dat je de bestelling zo snel mag ontvangen. We doen ons best om de volgende dag te leveren, fijn dat dit opvalt! Groetjes, Lesley van 123inkt
Snelle levering. En bij een verkeerde bestelling wordt er zeer goed meegedacht over een oplossing. Zeer klantvriendelijk
Goed om te lezen dat je de bestelling snel mocht ontvangen en bij een verkeerde bestelling goed met je wordt meegedacht! Groetjes, Lesley van 123inkt
Prima informatie op de site, eenvoudig bestellen en keurig geleverd.
Bedankt voor je mooie review, Jonny! Fijn dat de informatie op de site duidelijk was en je de bestelling snel geleverd hebt gekregen. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Altijd een pen erbij; dat vindt iedereen leuk!
Bedankt voor je mooie 5* beoordeling! Leuk dat je de pennen zo waardeert, daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC