Zie boven
Bedankt voor je review Ron! We zijn blij dat je tevreden bent over onze beloften. We zien je graag terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Roelof van 123inkt
Nadat de post de bestelling niet had geleverd , een belletje en het wordt geregeld. top. heel betrouwbaar.
Bedankt voor je review Ina! Wat goed om te horen dat we je zo goed konden helpen, daar doen we ons best voor. We zien je graag terug voor een nieuwe bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Ik had dringend weer inkt voor mijn printer nodig. De juiste 123-huismerk toner was gelukkig aanwezig tegen een zeer voordelige prijs. De afdrukken zijn prima. En werd de volgende dag al geleverd. Zeer zorgvuldig ingepakt. Geweldig
Bedankt voor je review Hanneke! Wat fijn dat alles zo snel binnen was, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug voor een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Elke bestelling is correct uitgevoerd. Kwaliteit is geen probleem. Printer functioneert nog steeds zeer goed met het alternatief van 123inkt.
Bedankt voor je review Martinus. We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling. We zien je graag terug voor een volgende! Groetjes, Roelof van 123inkt
Ik kocht een cartridge die ik al eerder had besteld. Dat was makkelijk op te zoeken op de website van 123inkt. 's avonds besteld en de volgende ochtend al geleverd. Wat wil je nog meer. Alles netjes in een doosje incl. plastic envelop waar je je oude cartridge gratis in kon terugsturen. Prima dus.
Bedankt voor je review Gerrit! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle levering. We zien je graag terug voor een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Goede service, na een geplaatste bestelling gebeld, met de vraag waarom ik nu de originele cardridges bestelde. Na mijn uitleg, werd mij een aanbod gedaan. Zeer fijn, dat er mee gedacht wordt!
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Wilma! We zijn blij dat je het telefoontje zo waardeert en dat er zo wordt meegedacht. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Had bij de laatste bestelling van een inkt patroon voor de printer, de patroon werd geweigerd, per telefoon overleg en het opgelost nieuwe gekregen en etiket om de defecte patroon kosteloos terug te sturen.
Bedankt voor je positieve review! Wat jammer dat je wat problemen ervaarde met de cartridge van ons huismerk, maar we zijn blij dat we dit naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen. Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, Lesley van 123inkt
Mijn inkt was op en ik had direct nieuwe nodig. ‘s Avonds besteld en de volgende dag al in huis! Met als extraatje 2 pennen en een kaartspel. Kan niet beter!
Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je jouw bestelling snel thuis geleverd hebt gekregen met een klein extratje. Daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
Hoe komt dat?
Bedankt voor je review! Zou je ons een e-mail willen sturen met je vraag? De e-mail mag je versturen naar [email protected]. Dan kijken wij namelijk graag even met je mee! Groetjes, Lesley van 123inkt
Mijn tweede ervaring met 123inkt was wederom een succes. Snel, goed verpakt en een aardigheidje als dank. Niet onbelangrijk uitstekend verpakt.123inkt maakt haar beloftes meer dan waar.
Bedankt voor je fijne woorden, Rob! Fijn dat je tweede ervaring wederom een succes was en jouw bestelling snel werd geleverd en deze goed was verpakt, met een leuk kleinigheidje! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik koop al jaren bij 123injt en ook accu. Het levert snel en is van goede kwaliteit
Bedankt voor deze mooie woorden, Henk! We zien je graag weer terug in één van onze webshops! Groetjes, Sanne van 123inkt
Groot assortiment dat wel maar wat als een prettige ervaring begon is na enkele jaren wel anders geworden. Bestellen gaat nog steeds makkelijk maar er zit vaak vertraging in de levering, Je word lastig gevallen om huismerk te kopen en volgepropt met opvulmateriaal in de verpakking wat weer meer afval voor ons oplevert. Zij geven aan dat dat juist milieuvriendelijk is. Prijzen worden uiteraard ook hoger dus vergelijken met andere aanbieders is wel wenselijk.
Goed dat je je feedback met ons deelt, Gerard. Dit waarderen wij enorm en alleen zo kunnen wij onze service verbeteren. We willen je graag verder helpen om jouw ervaring weer te verbeteren! Op je account kunnen wij een notitie maken zodat je bij de volgende bestellingen niet meer gebeld wordt door onze verkoopafdeling én we kunnen een notitie maken dat je liever geen gadgets meer ontvangt. Wel adviseren wij je hierover ook een opmerking te maken wanneer je de bestelling online plaatst omdat wij met een geautomatiseerd systeem werken. Aan de hand van het e-mailadres welke je hier hebt ingevuld kunnen wij helaas geen account vinden. Zou je een e-mail willen sturen naar [email protected] met een referentie naar deze review zodat wij dit alsnog in orde kunnen maken? Groetjes, Sanne van 123inkt
Goede kwaliteit,snelle en goede bezorgservice.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Cor! Groetjes, Sanne van 123inkt
Het was niet de eerste keer dat ik een paar dagen geleden cartridges online bestel, het ging super makkelijk via eigen account, want alle vorige bestellingen werden automatisch opgeslagen, dan kan ik deze heel makkelijk opnieuw bestellen, bovendien kan ik ook de gebruikte cartridges terugsturen tegen vergoeding, als je hulp nodig hebt, is er altijd telefonisch een medewerker te woord staan en alsnog zeer klantvriendelijk, dus wat wil ik nou meer?, ik ben erg tevreden.
Bedankt voor deze mooie woorden, Yasser! Goed om te lezen dat je ons bestelproces zo makkelijk vindt en je zo tevreden bent over onze klantenservice. Groetjes, Sanne van 123inkt
Snelle levering van top kwaliteits producten en als er iets fout is dan wordt het meestal binnen 24 uur opgelost.
Fijn dat je zo tevreden over ons bent! Groetjes, Sanne van 123inkt
De bestelling van inktpatronen ging heel soepel en snel. Pakket was binnen 24 uur in huis.
Goed om te lezen dat je de bestelling snel hebt mogen ontvangen, Lukke. Daar doen we ons best voor! Groetjes, Sanne van 123inkt
Na bestelling gebeld advies gekregen over evt andere patronen. Binnen 2 dagen bestelling al in huis
Fijn om te lezen dat je tevreden over ons bent, Ben! Groetjes, Sanne van 123inkt
Doen wat ze beloven! Levering de volgende dag. Bij klacht wordt er meteen aandacht aan geschonken en in no-time tot volle tevredenheid opgelost. Kreeg een credit-nota. Wat ik zelf al vergeten was. Bij volgende bestelling werd het tegoed automatisch van de factuur afgetrokken. Deze mensen hebben hun zaakjes op orde! Bestel veel online en dit bedrijf staat voor mij in de top3.
Wat een mooie woorden, Emjee! Fijn om te lezen dat je de bestelling snel hebt mogen ontvangen en we je accuraat hebben kunnen helpen met een oplossing. De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar! Groetjes, Sanne van 123inkt
Prima kan niet anders zeggen
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Dicky! Groetjes, Sanne van 123inkt
Mijn oude bestelling stond er nog op. Ik had weer hetzelfde nodig dus met de knop opnieuw bestellen was het een makkie. Snel geregeld
Fijn dat je tevreden bent over onze service! Groetjes, Sanne van 123inkt
Ik vind de website heel overzichtelijk en fijn om te gebruiken. Ik zou wel graag willen dat ik zou kunnen sorteren op bijvoorbeeld prijs, en prijs per stuk.
Bedankt voor je fijne woorden over onze website! Goed om te horen dat je hem overzichtelijk en prettig vindt. Je suggestie om te kunnen sorteren op prijs en prijs per stuk nemen we zeker mee om te kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Groetjes, Sharon van 123inkt
Heel simpel om mijn vorige bestelling nog een keer na te bestellen. Geen gezoek meer naar type- en model ummerz
Wat fijn om te horen dat het bestellen zo makkelijk en simpel voor je is! Geen gedoe met typenummers is natuurlijk ideaal. Bedankt voor je leuke reactie. Groetjes, Sharon van 123inkt
Snelle hulp. Vriendelijk personeel. Goede prijs. Goede kwaliteit. Wat wil een mens nog meer.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze snelle hulp, vriendelijke personeel, goede prijs en kwaliteit. Precies zoals het hoort! Bedankt voor je positieve woorden. Groetjes, Sharon van 123inkt
Onlangs was er iets mis gegaan met de adressering van een bestelling, maar met 1 telefoontje naar 123 was het probleem duidelijk en werd onmiddellijk naar alle tevredenheid opgelost. Verder alle eerdere bestellingen zoals het hoort snel en volgens afspraak uitgevoerd. EEN AANRADER!
Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat we het adresseringsprobleem snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We doen ons best om elke bestelling snel en volgens afspraak te leveren, en het is fijn dat je dat zo hebt ervaren. Groetjes, Sharon van 123inkt
BESTELLEN EN LEVEREN. IK MOET NAAR DE GROTE STAD OM INKT TE KOPEN, BIJ 123INKT HEB IK HET BIJKANT NOG HAAST VLUGGER IN HUIS.
Wat een mooie vergelijking – en wat fijn dat je zo tevreden bent! We doen ons best om snel te leveren, zodat je de deur niet uit hoeft. Bedankt voor je enthousiaste review! Groetjes, Sharon van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC