Mijn dochter wilde graag een puntenslijper die ze zelf kon draaien. Twee dagen na bestellen al in huis. Blije dochter!
Bedankt voor je review Marieke, wat fijn dat je dochter blij is met haar puntenslijper! We zien jullie graag weer terug voor een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Betrouwbaar adres en vlotte en keurige aflevering. Ik schrok s’avonds even toen mijn printer uitviel i.v.m inktprobleem. Direkt een bestelling geplaatst bij 123Inkt en reeds de volgende dag afgeleverd, Hoe mooier en direkter wil je het nog hebben , Geweldig !
Bedankt voor je review Joop! We zijn blij dat we je zo snel konden helpen. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Pakketje was snel geleverd.
Bedankt voor je review Jose! Wat fijn dat je pakket snel bezorgd is. Daar doen wij ons best voor. Graag tot een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Ik ben gebeld na een bestelling van inktpatronen die ik niet doorgezet had. Omdat mijn printer kuren vertoonde en de inktpatronen 70 euro kosten heb ik besloten een nieuwe printer te kopen. Ik ben ben gebeld door 123inkt met de boodschap dat ik korting kon krijgen op inkt. Dat gebeurde wekelijks. Ik heb uiteindelijk flesjes inkt met korting besteld. De korting was niet wat ik me er bij voorgesteld had. Slechts 1,50 euro. Ben tevreden over123inkt, maar niet over het aanhouden en de uiteindelijk heel bescheiden korting.
Bedankt review Nico, wat fijn dat je tevreden over ons bent! We zullen dit intern opnemen om de manier waarop dit gebeurd is. Tot snel bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Van inktpatronen tot papier het doet mij veel plezier. Binnen 1 dag geleverd en zeker de inktpatronen van het huismerk staan bij mij hoog in het vaandel. Veel goedkoper en net zo goed als de orginele. Ik zou geen goedkopere weten. Zeer aan te bevelen!!! Arnoud
Bedankt voor je review Arnoud, we zijn blij om te horen hoe tevreden je over ons bent! We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Van bestelling tot levering loopt het altijd perfect.
Bedankt voor je review, we zijn blij dat het elke keer perfect verloopt! Tot snel bij een nieuwe bestelling. Groetjes, Roelof van 123inkt
Bijzonder service- en klantgericht. Uitstekend geordende website. Snelle en goede verzending/ontvangst.
Bedankt voor je review! We zijn blij dat je alles makkelijk kon vinden. Tot snel bij een nieuwe bestelling. Groetjes Roelof van 123inkt
Snelle levering goede artikelen Prima service
Bedankt voor je review Hennie, we zijn blij dat de service je goed bevalt! Tot snel bij een volgende bestelling. Groetjes, Roelof van 123inkt
Bestelling eenvoudig geplaatst. Ik werd korte tijd na mijn bestelling opgebeld waarbij mij een kostenbesparend alternatief werd aangeboden. Helaas paste die oplossing niet in mijn huidige situatie, maar getuigt wel van een uitstekende klantenservice. Top dankjewel!
Bedankt voor je review Christian! We zijn blij dat je tevreden bent met onze klantenservice! Tot snel bij een volgende bestelling. Groetjes, Roelof van 123inkt
uitstekend product - prima prijs voor een huismerk - gebruik dit al jaren is net zo goed als het origineel - snelle verzending
Bedankt voor je review Jan, wat fijn dat ons huismerk goed bevalt! We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Erg snel geleverd, toppie
Bedankt voor je review! Wat fijn dat onze verzendsnelheid bevalt. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Ik koop de laatste jaren regelmatig inktpatronen, batterijen en andere kantoorartikelen bij 123inkt.nl De kwaliteit is in het algemeen prima en men is razendsnel met het versturen van de bestelde producten.
Bedankt voor je review Ben, wat fijn dat je bestellingen snel aankomen en onze kwaliteit goed bevalt. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Gewoon een webshop waar je spullen kunt kopen als overal. Niet echt een customer experience journey ervaren.
Bedankt voor je review Marcel, Wat jammer dat je niet echt een experience hebt ervaren. We horen graag wat er beter kan, zou je contact op willen nemen via [email protected]? Groetjes, Roelof van 123inkt
Ik koop altijd de originele canon inkt patronen omdat ivoor mij de nauwkeurigheid van de juiste kleuren zeer belangrijk is.
Bedankt voor je review Wosab! Fijn dat je bestelling goed binnen is gekomen. We zien je graag terug voor een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Wat ik besteld heb; had ik de volgende dag in huis. Bij het plaatselijke ophaal punt opgehaald. Ook waren er nog een paar leuke extraatjes bij. Pen; stift e.d.
Bedankt voor je review Jannie, wat fijn dat je bestelling zo snel binnen was. Hier doen we ons best voor. We zien je graag terug voor een volgende bestelling! Groetjes Roelof van 123inkt
Levering altijd op tijd en met een leuke verrassing.
Zonder dat ik erom gevraagd heb werd ik gebeld n.a. l van mijn bestelling om toch weer te kiezen voor jullie eigen merk. Dit omdat ik daar een aantal maanden geleden een klacht hierover ingediend heb. Dat vond ik hele goede service van 123 inkt.
Bedankt voor je review, wat fijn dat je blij bent met onze service! We zien je graag terug voor een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Makkelijk om te bestellen, kreeg prima advies. Wist niet dat ik ook alle andere kantoorartikelen bij jullie kan bestellen. Was vroeger klant bij Office Centre, maar dat bestaat niet meer. Ik kan volgens mij alles wat ik daar kocht ook bij jullie bestellen. Als mijn printer niet meer werkt, kan ik dan ook een printer via jullie kopen? Met dank, van den Heuvel
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je alles hebt kunnen vinden op onze site. Wij verkopen ook printers, dus daar kan je ook voor bij ons terecht. Groetjes Roelof van 123inkt
De bestelde producten voldoen aan de kwaliteitsverwachting en worden altijd keurig op tijd ontvangen.
Bedankt voor je review Alex! Wat fijn dat alles aan je verwachtingen voldoet. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Groetjes Roelof van 123inkt
123inkt levert snel. Het eigen merk inktcartridges doet niet onder voor originele en is een stuk goedkoper.
Bedankt voor je review Thum! Fijn dat je blij bent met de snelle levering van je bestelling. We zien je graag terug voor een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Gemakkelijk bestellen en een vlotte levering. Ik ben tevreden.
Bedankt voor je review Trudy! We zijn blij dat je tevreden met ons bent. Tot de volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Bij iedere bestelling sta ik verstelt van de snelheid en de moeite die. Men neemt om niet alleen het bestelde te verzenden, maar ook altijd wat extra’s in de vorm van pennen of kaarten. Super om te ontvangen…
Bedankt voor je mooie review Jan! We zijn blij dat je tevreden bent met je bestellingen bij ons. Graag tot een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123 inkt
Alles tijdig in huis onder vervelend oponthoud en nog wat extra's bij de bestelling
Bedankt voor je review Giorly, wat fijn dat alles tijdig in huis is! We zien je graag bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
bestelde al vaker cartridges hier en ben er zeer tevreden over
Bedankt voor je review Helga! Wat fijn dat je tevreden bent over ons. We zien je graag weer terug voor een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Aangezien ik niet digitaal geboren ben, vond ik het lastig om via de site van 123- inkt mijn bestelling te plaatsen. Ik heb t.oen gebeld en kreeg ik een aardig meneer aan de telefoon, die mij prima heeft geholpen. Ik verwees hem naar mijn eerdere bestellingen en wist hij derhalve precies wat ik nodig had. De volgende dag had ik alles ontvangen.. Nogmaals dank voor de service
Bedankt voor je review! Wat fijn dat u goed geholpen bent door onze collega van de telefoon. We zien u graag weer terug voor een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC