Goede kwaliteit en snelle levering
Super om te horen dat zowel de kwaliteit als de snelle levering goed bevallen! Bedankt voor je fijne feedback en graag tot snel weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Snel geleverd, al de volgende dag. Bij 123 inkt.nl ben ik al jaren de klant, omdat ze voordeligste zijn.
Top om te lezen dat je de bestelling zo snel in huis had én al zo lang bij ons terugkomt! We doen ons best om zo voordelig mogelijk onze producten aan te bieden, fijn dat je dit merkt! Groetjes, Lesley van 123inkt
Wat is het toch handig om inkt en andere spullen te bestellen. Zo makkelijk, ik raad het ieder aan om naar 123inkt te gaan . Ik doe het al lang, nooit problemen gehad, en bestellen en zo gauw is het thuis.
Bedankt voor je mooie review, Maria! Super om te lezen dat alles helemaal naar wens is verlopen en je ons aanbeveelt. Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, Lesley van 123inkt
Top dat een medewerker mij belde, omdat mijn betaling wel binnen was maar er geen bestelling bekend was. (Door een netwerk vertraging op mijn lijn kwam mijn bestelling niet door, maar mijn betaling wel.) Mooi opgelost doordat 123inkt aan mij vroeg wat de bestelling was. Daarna snel uitgeleverd en zeer tevreden over vriendelijke afhandeling.
Fijn om te horen dat je telefoontje zo waardeert, nadat er een betaling was binnengekomen maar de bestelling nog niet. Fijn dat de bestelling hierna snel is geleverd. Bedankt voor je fijne review en graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Het was al lang geleden, dat ik een bestelling geplaatst had, maar het was als vanouds. Vandaag besteld, morgen in huis, netjes verpakt, zoals het hoort. Super. En altijd nog iets extra erbij. Bedankt 123 inkt, voor de goede verwerking.
Bedankt voor je mooie woorden! Super om te lezen dat je bestelling als vanouds is afgehandeld en je de bestelling snel en goed verpakt mocht ontvangen. Leuk dat je het kleinigheidje zo waardeert. Een volgende keer helpen we je graag weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Super goed ingespeeld op mijn kleine bestelling inzake inktpatronen, en zeer correct afgehandeld
Heel fijn om te horen dat alles goed is verlopen en afgehandeld, Henk! Dat waarderen we enorm. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Zij doen alles wat ze zeggen en je krijgt er nog een cadeautje bij !!
Super om te lezen dat de beloftes worden nagekomen en je het kleinigheidje zo waardeert! Daar doen we het voor. Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, Lesley van 123inkt
Gewoon even bellen voor je bestelling en een aardig persoon aan de lijn krijgen. Dat vind ik heel veel waard. En dan wordt je bestelling super snel verstuurd. Rekening in het pakket en online. Top
Mooi assortiment, duidelijke site en snel verzonden. Het cadeautje erbij vond ik leuk, net als de gratis pennen. Ben heel tevreden.
Goed product,(inktcartridge, etiketten en papier). snelle levering
Ook voor kleine aankopen is de service top! We hebben eens een print cartridge gekocht die niet.bleek te werken. De klanten service is snel met reageren en zelfs 2-3 x opsturen van vervangend materiaal was geen probleem. Ook zit er bij iedere bestelling een klein aardigheidje (een paar pennen, spel kaarten, etc) en dat maakt iedere bestelling toch net wat extra leuk. Ga zo door!!
Bedankt voor je mooie review, Rene! Fijn dat je zo tevreden bent over de service. Jammer dat wat mis was met de geleverde cartridge, maar we zijn blij dat we dit naar tevredenheid hebben kunnen oplossen en je de kleinigheidjes zo waardeert. We blijven ons best doen om je zo goed mogelijk te helpen! Groetjes, Lesley van 123inkt
Goede produkten, snelle bezorging
Bedankt voor je fijne review, Marijke! Fijn dat de producten en levering goed zijn bevallen. We zien je graag nog eens terug! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik ben heel tevreden over jullie
Top om te lezen dat je zo tevreden bent, Peter! Fijn dat je de bestelling snel kon ontvangen en de service zo waardeert. Een volgende keer helpen we je graag weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Zeer goede service. en snelle levering.
Goed om te lezen de service en de levering goed zijn bevallen, Jan! We hopen je snel weer terug te zien! Groetjes, Lesley van 123inkt
Bij 123inkt gedane bestellingen worden altijd snel geleverd. Bij elke levering zit een aardigheidje in de verpakking erbij, bijv. een set speelkaarten of een correctieroller. Daarnaast biedt 123inkt uitstekende service. Wij maken al jaren gebruik van de 123inkt huismerkcartridges. In het uitzonderlijke geval dat hier problemen mee zijn worden deze uiterst correct opgelost door 123inkt.
Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat je bestellingen snel worden geleverd met een kleinigheidje. Fijn dat je de service zo waardeert en dat als er toch wat mis gaat, dit goed voor je wordt opgelost. Een volgende keer staan we graag weer voor je klaar! Groetjes, Lesley van 123inkt
Altijd een snelle en correcte levering met gratis items zoals pennen of een kaartspel.
Top om te lezen dat jouw bestelling altijd snel en goed wordt bezorgd, Rob! Leuk dat je de extra's zo waardeert, we doen het graag! Groetjes, Lesley van 123inkt
Binnen 24 uur mijn bestelling binnen. Top geregeld.
Super dat je de bestelling zo snel in huis had, Jan! Daar doen we het voor. Groetjes, Lesley van 123inkt
Het zijn toppers. De gebruiksvriendelijkheid van de site, De kwaliteit, De goede prijs, En de snelheid van levering. Alles bij elkaar Toppers.
Bedankt voor je fijne woorden, Ben! Goed om te lezen dat de website makkelijk te gebruiken is en je zo tevreden bent over de prijs-kwaliteitsverhouding. Een volgende keer staan we graag weer voor je klaar! Groetjes, Lesley van 123inkt
Vandaag besteld morgen in huis, Tegenredelijke prijs.
Bedankt voor je mooie review, Franciscus! Super dat je de bestelling snel in huis had en tevreden bent over de redelijke prijs. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Makkelijk bestellen , snelle levering en uitstekende service
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Rian! Top om te lezen dat je zo makkelijk kon bestellen, de bestelling snel werd geleverd en je de service zo waardeert. Daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
Zeer tevreden over de de snelle levering en gemak van het bestellen
Eenvoudig bestellen. Snelle levering Altijd zonder problemen. Zo zouden alle bedrijven moeten functioneren.
Super om te lezen dat je de bestelling makkelijk hebt kunnen plaatsen en de snelle levering altijd zonder problemen verloopt! We blijven ons best doen om dit zo goed mogelijk te verzorgen! Groetjes, Lesley van 123inkt
Zeer positief
Bedankt voor je mooie 5* beoordeling, Beerd! Dat waarderen we enorm. Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik had al eens eerder dezelfde printer inkt gekocht en de levering daarvan liep zoals het hoort, snel, zoals meegedeeld via de mail op de juiste dag en tijd. Kan het iedereen aanraden. Want tegenwoordig moet je maar afwachten of een bedrijf betrouwbaar is en dat is 123inkt.nl.
Bedankt voor je fijne review, Don! Top om te horen dat je zo tevreden bent en de levering goed is verlopen. Bedankt voor je aanbeveling en graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Normaal ben ik heel tevreden over 123inkt. Helaas deze keer niet. Het pakket schijnt afgeleverd te zijn bij mij, maar ik heb het niet in MIJN brievenbus ontvangen. Jammer
Jammer om te lezen dat je bestelling niet is bezorgd, ondanks dat er wordt aangegeven dat deze wel geleverd is. Wij zien dat je inmiddels contact hebt gehad met een van onze collega's en er een nieuw pakket naar je wordt opgestuurd. Hopelijk gaat de levering deze keer wel goed, anders horen wij dit graag van je! Groetjes, Lesley van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC