Koop hier al jaren. Altijd betrouwbaar snelle levering, en hun huismerk is top!
Bedankt voor je mooie woorden en lange vertrouwen, Janet! We zijn blij om te lezen dat de levering altijd snel én betrouwbaar is en de producten van het huismerk goed bevallen. Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ze doen wat ze beloven. En heb goede producten
Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je tevreden bent over zowel de service als de producten. We blijven ons best doen om die belofte waar te maken! Groetjes, Lesley van 123inkt
Goede kwaliteit, lange levensduur, geen probleem met compatibiliteit
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de lange levensduur en de compatibiliteit van onze producten. Daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
Het principe vandaag besteld en morgen in huis , wordt altijd nagekomen. Altijd een extra presentje in je verpakking. Dus altijd leuk om open te maken,
Dank je wel voor je leuke review! Fijn om te horen dat de snelle levering steeds weer wordt waargemaakt en dat de extraatjes in de verpakking in de smaak vallen. Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
De service is prima en de artikelen goed verpakt
Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en de verpakking. We hopen je snel weer terug te zien! Groetjes, Lesley van 123inkt
Goed verpakt en veel extra’s. De twee pennen zijn wel een beetje scherp zodat het papier gesneden wordt als je er meeschrijft
Bedankt voor je review en fijne woorden over de verpakking en extra’s! Wat jammer om te horen dat de pennen wat scherp zijn en het papier beschadigen. We nemen je feedback mee en gaan kijken of we dit kunnen verbeteren. Groetjes, Lesley van 123inkt
Op tijd. Goede informatie. 1-2….3 SUPER
Wat leuk om te lezen, dank je wel! Fijn dat je de informatie en timing als positief ervaart. Ook een volgende keer staan we graag weer voor je klaar! Groetjes, Lesley van 123inkt
Denkt met de klant mee en een goede cervice.
Bedankt voor je fijne review! Fijn dat je ook het gevoel hebt dat er met je wordt meegedacht én de service goed is bevallen. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en mee te denken, dus het is fijn dat je dit ook zo hebt ervaren. Een volgende keer staan we graag weer voor je klaar! Groetjes, Lesley van 123inkt
Zondag besteld en maandag reeds geleverd. In plaats van de merk toner heb ik de 123 huismerk toner besteld. Keurig verpakt en functioneert prima in mijn printer. Niks mis mee en veel goedkoper.
Fijn om te lezen dat je de bestelling snel hebt mogen ontvangen! We zijn blij om te horen dat de toner van ons huismerkmerk het goed doet én ook nog eens een voordeliger is. We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Lesley van 123inkt
Omdat ze je regelmatig mailen vergeet je niet om op tijd je spullen te bestellen.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat onze herinneringsmails helpen om op tijd te bestellen. We doen ons best om het zo makkelijk mogelijk te maken. Tot de volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Een ontvangen product werkte niet naar behoren. De volgende dag contact opgenomen met 123 inkt, en weer een dag later het vervangende product ontvangen. Een aantal jaren geleden zij men “ dit lijkt Overtoom wel”. Super snelle service van 123 inkt. Dank je wel !
Bedankt voor je positieve review! Vervelend dat het product in eerste instantie niet goed werkte, maar we zijn blij om te horen dat onze service je snel heeft kunnen helpen. Fijn dat je tevreden bent over de afhandeling en levering. Bedankt voor je mooie woorden en graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Zijn vlug als je wat besteld heb je 24uur al in huis top
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je de bestelling zo snel hebt mogen ontvangen, daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Het huismerk is gewoon goed en de bezorging zoals ze het beschrijven de volgende werkdag...
We zijn blij om te leze dat je zo tevreden bent over de huismerkproducten én de snelle levering! We doen ons best om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden en bestellingen snel te leveren, fijn dat je dit ook merkt. Graag tot snel weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Het is erg eenvoudig de juiste artikelen te vinden, eenvoudig en duidelijke betaling en zeer snelle levering
Goed om te lezen dat je de weg op de website makkelijk hebt kunnen vinden en dat verder alles duidelijk was! Fijn dat je het pakketje snel hebt ontvangen, daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
bestellen, bezorgen binnen 24 uur. 1 vraag telefonisch gesteld duidelijk antwoord gekregen.
Bedankt voor je fijne review, Ruud! We zijn blij om te lezen dat je binnen 24 uur na het bestellen je pakketje al mocht ontvangen. Fijn dat we je telefonisch ook goed en duidelijk konden helpen. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Deze inktpatroon voor mijn laserprinter is erg goed. Vergeleken met de originele inktpatroon is alleen er een klein verschil. Er ontstaan enkele kleine stippen op mijn geprinte afbeeldingen.
We zijn blij om te lezen dat de bestelde toner goed werkt! Het is echter niet de bedoeling dat er wat kleine stippen te zien zijn. Als je wilt dat we even meekijken, stuur dan gerust een e-mail naar [email protected]! Groetjes, Lesley van 123inkt
Bestel altijd cadridges nu ook een nieuwe muis en muispad. Volgende dag al binnen. Betrouwbaar incl vervoerders.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden en ons als betrouwbaar ervaart, Lenn! Daar doen we het voor. Graag tot een volgende bestelling! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik vindt carcit altijd makkelijk. Als je in voor raad heb
Bedankt voor je mooie 5* review, Astrid! Dat waarderen wij enorm. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Snel bezorgd, goede kwaliteit, schapelijke.prijzen, wat wil je nog meer!
Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te lezen dat je de bestelling snel hebt ontvangen en tevreden bent over de kwaliteit en prijzen van de producten! We doen ons best om de prijs-kwaliteitverhouding zo scherp mogelijk te houden, fijn dat je dit zo ervaart! Groetjes, Lesley van 123inkt
Op zondag inkt besteld. Dezelfde dag al verzonden en op maandag ontvangen.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering, Ron! Daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
Wordt al jaren correct behandeld. Bestelde spullen altijd mooi op tijd geleverd. TOP BEDRIJF
Hartelijk dank voor je mooie woorden! Fijn dat je al zo lang tevreden bent en je goed behandeld voelt. Wij proberen iedereen zo goed en vriendelijk mogelijk te helpen, we waarderen het dat je dit ook ervaart. Fijn dat je bestellingen ook snel en optijd geleverd worden. Graag tot snel weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
De toner van mijn laserprinter was (bijna) op. Op de website van 123inkt het typenummer van mijn printer ingevuld en direct werd de benodigde toner getoond. Klik op bestellen en betaald. De volgende dag was de toner al in huis. Gemakkelijk besteld en snel geleverd. Prima.
Bedankt voor je fijne review, Theo! Het doet ons goed om te lezen dat je de bestelling eenvoudig hebt kunnen plaatsen en ook snel hebt mogen ontvangen. We doen ons best om de bestellingen zo snel mogelijk te leveren, fijn dat dit opvalt. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Al jaren ben ik een heel tevreden klant van 123inkt.nl Snelle levering, goede produkten. En is er eens een keer iets mis ? Dan denken ze met je mee en doen er alles aan om de klant tevreden te stellen én tevreden te houden ! Kortom : een héle goede webwinkel, TOP!
Goed om te lezen dat je al zo lang tevreden bent, Lilian! Fijn dat de producten goed bevallen en je deze snel mag ontvangen na het plaatsen van je bestelling. We doen ons best om zo goed mogelijk mee te denken en problemen zo snel mogelijk te op lossen, het doet ons goed dat dit opvalt! Groetjes, Lesley van 123inkt
Nieuwe printer besteld, was een dag later al binnen.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering, Dinand! Daar doen we het voor. Veel printplezier van je nieuwe bestelling! Groetjes, Lesley van 123inkt
Bedankt voor je mooie 5* review, Rudy! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Graag tot snel weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.