Snelle service, goede producten!

Koop hier al jaren. Altijd betrouwbaar snelle levering, en hun huismerk is top!

Snel en goed

Ze doen wat ze beloven. En heb goede producten

Prima carthridges eigen merk

Goede kwaliteit, lange levensduur, geen probleem met compatibiliteit

Uitstekende service en kwaliteit

Het principe vandaag besteld en morgen in huis , wordt altijd nagekomen. Altijd een extra presentje in je verpakking. Dus altijd leuk om open te maken,

Ze denken met je mee en de bezorging is snel en oké

De service is prima en de artikelen goed verpakt

Duidelijke site fast delivery , chapeau !

Goed verpakt en veel extra’s. De twee pennen zijn wel een beetje scherp zodat het papier gesneden wordt als je er meeschrijft

1-2…3 SUPER

Op tijd. Goede informatie. 1-2….3 SUPER

Je wordt telefonisch goed geholpen

Denkt met de klant mee en een goede cervice.

Goed spul

Zondag besteld en maandag reeds geleverd. In plaats van de merk toner heb ik de 123 huismerk toner besteld. Keurig verpakt en functioneert prima in mijn printer. Niks mis mee en veel goedkoper.

123inkt levert snel, heeft goede en betaalbare producten.

Omdat ze je regelmatig mailen vergeet je niet om op tijd je spullen te bestellen.

Super snelle service !

Een ontvangen product werkte niet naar behoren. De volgende dag contact opgenomen met 123 inkt, en weer een dag later het vervangende product ontvangen. Een aantal jaren geleden zij men “ dit lijkt Overtoom wel”. Super snelle service van 123 inkt. Dank je wel !

Top bedrijf b

Zijn vlug als je wat besteld heb je 24uur al in huis top

Gewoon zoals het hoort !!

Het huismerk is gewoon goed en de bezorging zoals ze het beschrijven de volgende werkdag...

Snel en prima product

Het is erg eenvoudig de juiste artikelen te vinden, eenvoudig en duidelijke betaling en zeer snelle levering

prima aflevering

bestellen, bezorgen binnen 24 uur. 1 vraag telefonisch gesteld duidelijk antwoord gekregen.

Inktpatroon is erg goed

Deze inktpatroon voor mijn laserprinter is erg goed. Vergeleken met de originele inktpatroon is alleen er een klein verschil. Er ontstaan enkele kleine stippen op mijn geprinte afbeeldingen.

Snel en waar voor je geld

Bestel altijd cadridges nu ook een nieuwe muis en muispad. Volgende dag al binnen. Betrouwbaar incl vervoerders.

Goede kwaliteit

Ik vindt carcit altijd makkelijk. Als je in voor raad heb

Zoals altijd weer uitstekend

Snel bezorgd, goede kwaliteit, schapelijke.prijzen, wat wil je nog meer!

Geweldig!

Op zondag inkt besteld. Dezelfde dag al verzonden en op maandag ontvangen.

KLASSE BEDRIJF

Wordt al jaren correct behandeld. Bestelde spullen altijd mooi op tijd geleverd. TOP BEDRIJF

makkelijk besteld, snel geleverd

De toner van mijn laserprinter was (bijna) op. Op de website van 123inkt het typenummer van mijn printer ingevuld en direct werd de benodigde toner getoond. Klik op bestellen en betaald. De volgende dag was de toner al in huis. Gemakkelijk besteld en snel geleverd. Prima.

Altijd top service !

Al jaren ben ik een heel tevreden klant van 123inkt.nl Snelle levering, goede produkten. En is er eens een keer iets mis ? Dan denken ze met je mee en doen er alles aan om de klant tevreden te stellen én tevreden te houden ! Kortom : een héle goede webwinkel, TOP!

Nieuwe printer besteld, was een dag later al binnen.

zoals altijd weer PERFECT!!!!!!!!!!!!!!!!!

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC