Fantastische hulp en correcte antwoorden.

Zeer goede uitleg om toch nog een bestelling te doen , mijn account stond nog op een oud mailadres. Product op tijd afgeleverd.

De bestelling was keurig verzorgd

De bestelling was keurig verzorgd

Alles totin de puntjes geregeld en op tyd bezorgd

Meerdere keren wat besteld altijd goed verpakt.

positieve ervaring

Weliswaar een dag later bezorgt door PostNL maar was geen probleem. Dus besteld voor ..... morgen thuis gaat niet altijd op zoals bij de meeste bestelhuizen overigens.

Saved by 123 inkt!!! 1 dag voor de toets heeft de rekenmachine er de brui aangegeven. Aangezien er voor een rekenmachine op school eisen gesteld worden kon mijn zoon niet zomaar een rekenmachine meenemen. Gelukkig had 123 inkt de juiste rekenmachine op voorraad. Deze besteld en de volgende dag op tijd voor de toets geleverd. Super!

Fijn printpapier en goede prijs/kwaliteit verhouding

Fijn printpapier en goede prijs/kwaliteit verhouding

Een goeie service.

Netjes geholpen , goed advies , snel geleverd en ook nog voor een goeie prijs.

Goed en prettig advies

Goed en prettig advies. Snelle bezorging

Snelle levering en hele mooie mappen voor mn foto’s

Goed alternatief voor merk cartridges

Al jaren gebruik ik de inkt van 123. Goed product.

super goed

Aangezien mijn vorige bestellingen te zien zijn, is het heel eenvoudig die nog eens te bestellen. Niet meer zoeken naar bestelnummers enz. En inderdaad de volgende dag al afgeleverd.

Dit is goed.oude printer doet het nog.zo lang dat die mee gaat.met goede inkt top.

Makkelijk en snel te bestellen

Log in, kijk naar je vorige bestelling en het kost geen moeite om opnieuw te bestellen. Top

Klantvriendelijk

Een drum besteld ipv toner werd binnen een paar dagen opgelost en omgeruild.

Niet tevreden over kwaliteit.

De bestelde multomap voldoet niet aan de kwaliteit die ik verwacht van een map van 12,90. Ook het verpakken in een veel te grote doos, opgevuld met een grote hoeveelheid plastic vind ik niet van deze tijd.

Geweldige producten tegen een scherpe prijs

Ik bestel al jaren mijn cartridges bij jullie en er nooit problemen mee gehad.

Makkelijk te bestellen en supersnel geleverd

Prima kwaliteit tegen een goeie prijs, heel makkelijk te bestellen super snel geleverd

Zeer vlot en alles netjes afgehandeld

Het was prima voor elkaar

Huismerktoner van 123inkt voor Ricoh: topkwaliteit als origineel, halve prijs, morgen in huis.

Bij 123inkt zowel originele als huismerktoner voor mijn Ricoh laserprinter besteld. Het huismerk print net zo goed als het origineel, maar is bijna de helft goedkoper. Ook de levering was top: de volgende dag al in huis.

snel en precies wat ik bestelde en goede kwaliteit

ik zocht al langer bepaalde maat canvasplankje... vond het bij 123 én volgende dag al afgeleverd waar ik het wilde. Top

Wettelijke garantie is een optie tot zwendel bij hun

Mijn gekochte product was kapot. Ik schrijf ze een e-mail erover. Ze sturen mij - ongevraagd - een vervang product. Naderhand krijg ik een betalingsaanmaning voor het vervang product! Het vreemde is, ze willen voor het vervang product zelfs meer geld dan dat ik oorspronkelijk voor het defecte product had betaald! Ik heb dit nog nooit meegemaakt met geen enkele andere bedrijf. Dit is gewoon pure ******. Kun je mensen ongevraagd een product opsturen - onder de mom van hun garantierecht - om ze vervolgens met winst extra geld afhandig proberen te maken? 123inkt.nl doet het!

Goed geregeld

Bestelling gedaan werden gelijk gebeld dat printer niet op voorraad was gelijk door hun met oplossing gekomen en perfect geleverd

Zeer problematisch

Denk eerst nog eens goed na of je wel zaken wilt doen met 123 inkt en wel om de volgende reden: 1 Wachttijd bij bellen klantenservice 15 of langer 8-14 personen voor je is daar normaal 2 E-mail met een probleem vraag omtrent gekocht product, minimaal 1 week wachttijd 3 gekochte printer teruggeven, nee je wordt verzocht, gedwongen om naar de importeur te bellen, een bedrijf waar je niet hebt besteld 4 de door mij bestelde printer 2e kans gepromoot als hebbende alleen schade aan de verpakking: a alle transport verpakkingstapes waren niet meer aanwezig, b printer cartridges waren al gemonteerd c een proefafdruk waarschijnlijk van de vorige klant lag op de glasplaat d printer kon dus niet geïnstalleerd worden zoals je zou verwachten, e toestemming om deze printer terug te sturen: vele e-mails, diverse telefoontjes en 14 dagen voordat alles geregeld was.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire