*Goede service en snelle levering.

* Alleen de levering door DHL laat erg te wensen over!!!! Voor de zoveelste keer op rij moest ik mijn levering elders ophalen. Ik krijg iedere keer een melding " Niet thuis" terwijl ik de afgesproken en aangegeven tijden wel thuis was.

Door heldere omschrijving op de webside makkelijk te bestellen en de volgende werkdag in hui

Professioneel, betrouwbaar, enorme keus

Het bestelproces is bijzonder helder, vlotte levering, vergezeld met een extraatje en dat alles voor een scherpe prijs. Bijzonder is ook de bijgevoegde envelop, waarmee gebruikte cartridges kunnen worden verzonden, naar een adres voor een verantwoorde en milieuvriendelijke afvalverwerking. Zeer tevreden.

Zeer betrouwbaar

Zeer positief ervaring met 123 inkt Makkelijk bereikbaar Ze nemen de tijd aan de telefoon Ik had een storing met cardrige , kreeg volgende dag kosteloos een nieuwe. Vooral aan de telefoon heel behulpzaam

Duidelijke en eerlijke website

Het bestellen gaat snel, duidelijk en er worden eerlijke alternatieven geboden voor diverse artikelen. Snelle levering, gewoon no nonsense

Super tevreden.

Snelle verzending en een goed product. Erg tevreden.

Hoe eenvoudig kan het zijn

Met een paar klikken bestel je wat nodig is en binnen 24 uur is het ontvangen

Had eigenlijk wat meer korting verwacht in verband met black-Friday

snel en correct

Al jaren snel en correct inkt in huis. Slechts 1x beschadigde verpakking en direct nieuw geleverd zonder zeuren.

Scherpe prijzen, goede kwaliteit ink, prima telefonische service!

Ondertussen bestel ik jarenlang de kwalitatief zeer goede printerproducten bij 123inkt.nl voor zeer scherpe prijzen. Ze hebben een goede nederlandstalige- telefonische service met vriendelijk personeel. Men attendeert je telefonisch op lopende kortingen, wanneer je bijvoorbeeld producten in het mandje hebt geplaatst maar nog niet afgerond. Super! Daarnaast delen ze goodies uit zoals pennen en kladblokjes Fijne shop!

Prima eigenmerk cartriges en heel fijn dat rekening is gehouden met de opmerking en wederom snelle levering.

Altijd een top levering

Al weer meer dan 15 jaar klant.

Super inkt en hele snelle levering is een aanrader.

Ik heb voor de zoveelste keer inkt toners voor mijn Brother laserprinter besteld en het is er altijd supersnel en de toners zijn super. Géén slecht woord van mij over 123 inkt dus. D.Hogendoorn

Hij doet het niet

Ik heb de cartridge in de printer gedaan, maar hij deed het niet. Het lampje dat aangeeft dat de cartridge nog vol is deed het niet. Toen ik de oude cartridge weer terug deed, deed de printer het weer. De nieuwe cartridge goed bekeken en hij is identiek aan de cartridge die erin zit. Ik snap er niets van.

Deze webwinkel is een aanrader

Ik koop al jarenlang inktcartridges en verdere benodigheden bij Webwinkel 123inkt.nl. Altijd tot volle tevredenheid v.w.b. kwaliteit en levering.

Zeer snel

De bestelling wordt snel verwerkt, communicatie over het product is voldoende en goed en de levering is zeer snel.

Betrouwbaarheid in haar levering. Tijdig een juist.

Het bedrijf 123inkt.nl geeft een goed gevoel omdat ze te vertrouwen zijn en zij bieden een goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Vandaag besteld, morgen in huis! Prima dervice voor een redelijke prijs

Fijne website Altijd hele snelle levering Alles op voorraad Goed advies per telefoon indien nodig Coulant met inwisselen na verkeerde bestelling.

Goedkope producten, maar vreselijk opdringerig

Ik heb merk toners gekocht. Tijdens het aankoop proces word ik al verschillende malen gewezen op het huismerk alternatief. Ok, daar klik ik wel omheen. Maar dat ik alsnog, na betaling en plaatsen van mijn order wordt nagebeld, vond ik ronduit opdringerig en vervelend. Niet ok, 123inkt

volledig volgens wens en verwachting

Al vele jaren plaats ik bestellingen voor mijn kantoorartikelen bij 123. Nog nooit is er iets fout gegaan. De website is zeer goed toegankelijk. Direct bevestiging van de bestelling. Accurate en veilige levering. Altijd een extraatje, alhoewel ik nu al veel pennen heb. 123, bedankt.

Uitstekend...!! Supersnel...!!

Zo snel met levering..!! Vandaag besteld; morgen in huis!!

Tevreden

Ik ben telkens zeer tevreden over de snelle en accurate levering van mijn bestelling.

Blij mee

Fijn pakketje, kleur en zwart bij elkaar. Matcht prima met mijn printer.

Alles keurig geregeld

Direct na mijn bestelling de bevestiging per e-mail. Ook gelijk zoals omschreven de volgende dag geleverd. Als verrassing nog even weer twee pennen en een ijskrabbertje. Keurig geregeld, niets op aan te merken.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire