Zeer goede service

uw medewerkster verplaatste zich uitstekend in mijn situatie. Dacht oplossingsgericht. De volgende dag was de defecte cartridge vervangen. Fijn dat het probleem snel was verholpen.

Een klantvriendelijk contact en een uitstekend product

Bij een vraag over een cartridge werd ik vriendelijk en met aandacht te woord gestaan en mij stap voor stap de weg gewezen bij het gebruik van de printer. Klasse!

Al meer dan 20 jaar koop ik mijn cartridges bij 123 inkt slechts 1 keer een lege cartridge gekregen, Na melding goed opgelost

zoals gebruikelijk goede service

Ik koop van alles bij 123. Niet alleen inkt. Uitstekende productkennis. Soms als je iets wilt weten moet je wat lang wachten Verder alleen maar chapeau.

Als ik wat bestel wordt het snel uitgeleverd tegen lage kosten.

Ik kwam er op internet niet uit, gebeld en wij kwamen er telefonisch gelijk uit. Geweldig volgende dag binnen. Cisca

zoals ik al zei, ben ik tevreden over uw bedrif

Ik ben vooral heel blij dat het zo duidelijk is welk inktding ik nodig heb voor mijn printer. Zelfs voor een oud mens als ik was het makkelijk bestellen. En het werd razendsnel geleverd.

Vlekkeloos

Website, bestellen en leveren prima voor elkaar.

Kwaliteit en goede service!

Kwaliteit en goede service, snelle leveribg en altijd goed werkende inktpatronen

Eenvoudig, snel en topkwaliteit.

Als je een account hebt dan is de bestelling zo geregeld ook omdat de historie van jouw bestellingen wordt bewaard. Daarnaast worden vele alternatieven voor de aflevering aangeboden en vindt de bezorging zeer snel plaats. Als klap op de vuurpijl ontvang ik vaak ook nog niet bestelde producten, zoals pennen, plakband, notitieblokje.

Lastig gevallen door telefonische upselling

Het bestellen via de site van 123inkt.nl ging snel en probleemloos. Groot was echter de verbazing dat ik ‘s avonds telefonisch lastig werd gevallen door iemand van 123inkt.nl die probeerde mij over te halen om toch een eigen merk product te kopen en vroeg of ik nog andere zaken nodig had. Het telefoonnummer heb ik nooit gegeven zodat voor sales- en marketing doeleinden. In het account kan ik deze ook terug vinden. Al met al een grote inbreuk op mijn privacy. Bij toekomstige bestellingen kijken ik eerst ergens anders.

Goede Service

Goede en snelle service

Voordelige producten, snelle levering.

Duidelijke omschrijving op de website. Goed product. Scherpe prijzen. Snelle levering.

snelle en correcte levering.

mijn pakket is erg snel en correct geleverd, de artikelen zijn van goede kwaliteit.

Super service

Altijd bereid om te helpen en een oplossing te zoeken!

Goede kwaliteit

Prima inkt patronen goede kwaliteit

goed en slecht

Ik heb 2 inktpatronen besteld voor mijn printer. Super goed en werkt perfect. Als beloning heb ik ook 2 pennen gekregen. Leuke suggestie, maar alleen jammer dat ze niet schrijven. Zijn waarschijnlijk zo oud, dat ze uitgedroogd zijn.

Uitstekend en snelle verzending

Uitstek3nd3 se4vice,uitstekende items,snelle verzending. Perfect

Altijd goede kwaliteit en snelle verzending

Sinds enkele jaren gebruik ik de 1-2-3-inkt voor mijn HP-printer. Geen enkel probleem met printen sinds de nieuwe chip in de cartridge zit. topkwaliteit!

Snel en goede kwaliteit

Goede prijs en ook goede kwaliteit eigen merk. Snel geleverd

Pennen schrijven niet.

Leuk om er 2 pennen bij de zending te doen, maar helaas schrijven ze allebei niet, jammer.

prima levering

snel geleverd en niet duur

Prima online verkoper

Snelle levering, prima producten tegen een goeie prijs. Niets aan te veranderen; helemaal prima.

Goede cartridge

Voor het eerst het huismerk besteld voor mijn canon printer, de afdrukken zijn haarscherp dus geen spijt van de aankoop

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire