Voldoet 100% aan mijn behoefte.

ik kocht de labelprinter om o.a. mijn administratie overzichtelijker te maken, en dat gaat zeker lukken.

Welke ervaring, zit te wachten op mijn bestelling die 10 dagen geleden binnen had moeten komen.

Ramp, bestellen bij 123inkt. Reactie krijg je alleen als je je gal spuugt op trustpilot. Heeft u hem al ontvangen, Ja toch, u had hem al moeten hebben hoor. Niet dus en ook niets meer gehoord.

Super inkt

Super inkt en betaalbaar. Ik zou het iedereen aanraden.

Snel geleverd.

Cardridges ‘s middags besteld, andere dag bezorgd.

Betrouwbaar, goede kwaliteit en zeer snel met leveren.

Al jaren bestel ik hier, zowel privé als zakelijk. Nog nooit problemen gehad. Betrouwbaar en snel met leveren.

Snel geregeld.

Inkt besteld en volgende dag kan de printer zijn werk al weer doen. Daarnaast altijd nog wat extra presentjes. Altijd leuk zo iets. Top.

Prima en snel

Goede cartridges en snel geleverd

Heel blij met jullie inke.

Ik maak elk jaar veel kerstkaarten, en blij met de inkt van jullie!

Uit ervaring, 123 inkt lost snel een onvoorzien probleem goed op.

De nieuwe printers hebben steeds meer slimme software om alleen originele inkt te accepteren. Originele inkt is veel duurder. 123inkt garandeert de werking van hun producten en ruilt, kosteloos, eventuele geblokkeerde Cartridges om voor wel werkende cartridges.

Kapotte cartridge ontvangen, de andere dag een nieuwe geleverd onder garantie.

Doen wat ze beloven zijn te vertrouwen

Top volgende keer weer

Geweldige service.

Kort geleden 2 cartridges van eigen merk ontvangen waar de kleurencartridge maar niet wilde werken. Dat telefonisch gemeld en de volgende dag al een nieuwe kleur cartridge ontvangen. Die deed het gelukkig direct. Tot op heden dus klachten meer. Wel erg attent om bij de levering 1 klein flesje mee te zenden. Hartelijk dank hiervoor.

Mijn ervaring is prima webshop.

Mijn ervaring is prima webshop, snelle levering tegen een billijke prijs. Ondanks drukke tijd van de koeriers diensten met 2 dagen in huis. Je printer is leeg, dus je wilt het snel hebben. Al met al dik tevreden.

Uitstekende webshop

Ik koop daar mijn print inkt, altijd de volgende dag in huis. Ik ben heel tevreden.

groot aanbod

Goede prijs en snelle levering.

Snel en verzorgt

Ik ben altijd blij met mijn bestellingen bij 123inkt.nl Snel, netjes ingepakt en altijd een extra verrassing :-)

Supersnelle en klantvriendelijke service

Fijne en snelle levering van voordelige inkt

Top service en goede spullen

Leuk dat je wat extra’s bij je bestelling krijgt zoals pennen stiften of plakbandrollen!

Snelle bezorging

Tja... wat zal ik zeggen. Ze hadden wat ik nodig had en dat voor een goede prijs. En de bezorging was snel. Goed verpakt, gratis pennetje en zelfs een rolletje plakband. Prima dus!

Prima klantenservice!

Onderdeel besteld dat in mijn printer een fout gaf. Gebeld en onmiddellijk een andere exemplaar gekregen, Veel begrip gekregen. Top!

kwaliteit tegen scherpe prijs

iedere keer waardeer ik de scherpe prijs van de producten en ook de kwaliteit.Snelle service en online bezorging gaan hand in hand.

Te lange wachttijd servicetelefoon.

Bestelde toner cartridge functioneerde niet. Mailaawijzingen om te verhelpen hielpen niet. Telefonische helpdesk was pas toegankelijk na anderhalf uur wachten. Dat vind ik veel te lang. Probleem is wel opgelost door toezending van een functionerende cartridge.

Snelle levering, goede printer

Prima op de site te vinden printer. Snelle levering. De printer doet het goed. Enig min puntje, voor wat het waard is: de kleur is grijs we hadden een zwarte printer verwacht.

Ik heb de spullen op tijd ontvangen

Ik heb de toners nog niet gebruikt, maar alvast op voorraad

Een zeer goede toner voor een vriendelijke prijs.

De toner is zeer geschikt voor mijn laserprinter,geeft geen storingen en gaat lang mee.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire