Zeer goede service

Snelle levering en goed verpakt, echter een artikel was defect, Dat is direct nagestuurd met excuses en een leuke attentie. Jammer dat ik 123inkt.nl niet eerde heb ontdekt.

Eigen merk, meer voor eigen gebruik!

Ben zeer tevreden over het eigen merk van 123Inkt, als vervanger voor een origineel, met daarnaast een goede prijsstelling.

Zekerheid

Adequate levering, betrouwbare kwaliteit, ruime keus, no- nonsens

Geweldig, snel geleverd

Deze maand 2 keer een bestelling gedaan, de website is duidelijk en artikelen zijn eenvoudig te vinden. Eigen merk artikelen zijn heel goed. Bestelling wordt snel geleverd met altijd een aardigheidje erbij.

S'middags besteld andere dag bezorgd.

Ben zeer goed geholpen!

Ik had de verkeerde cartridges besteld. Mijn fout. Na overleg met 123 kreeg ik direct de juiste geleverd, kon ik de verkeerde retour sturen en kon ik direct verder met printen! Mooie service.

gewoon goed

het bestelde goed ontvangen is altijd goed verpakt

Alles gaat goed

Iedere keer dat ik bij 123inkt.nl iets bestel komt het snel en zonder problemen bij mij. Ik vind deze winkelketen uitstekend.

Altijd goed volgens afspraak geregeld

Altijd goed volgens afspraak geregeld en geleverd, artikelen voldoet altijd volgens de normen en afspraken.

Heel goed!

Telefonische bestelling, vriendelijk en behulpzaam, snelle levering en 2 pakjes speelkaarten en 2 balpennen. Super…… Zeer zeker tot een volgende keer!

UIitstekende producten en grote keuze.

Prima service. Ook als je iets wilt terugsturen dan kan dat geregeld worden. Ik ben al klant vanaf het begin en nog nooit teleurgesteld.

Ik hoefde niets op te zoeken. Als bestaande klant waren alle gegevens al aanwezig. De bestelling was er de volgende dag. Dus alles helemaal prima!

Snel!

Met een dag de eigen merk cartridges voor mijn epson 960 ontvangen. Deze cartridges gebruik ik altijd met goeie afdrukken van mijn foto’s als resultaat. Altijd blij mee.

Supersnelle service!

Ik had een grote stapel pakketten klaarliggen voor verzending, maar plots was de printerinkt op. Via 123inkt.nl had ik binnen 24 uur nieuwe inkt in huis en konden de pakketten worden verzonden. Uitstekende kwaliteit huismerk producten en supersnelle levering.

Prima producten, snelle verzending

Ik heb alleen maar goede ervaringen met 123inkt. Alles wat je maar nodig zou kunnen hebben voor je printer, of het nou inkjet is of een laserprinter, is verkrijgbaar. En dat geldt ook voor andere kantoorartikelen. Ook heb ik uitstekende ervaringen met de producten van eigen merk. De verzending is supersnel, heel fijn! Want als je eigenlijk vandaag nog verzenddozen, etiketten of toner nodig hebt is snelle verzending een must. Let wel op welke vervoerder je kiest. In mijn geval gaat het niet helemaal lekker met DHL, maar dat verschilt per adres.

Doen wat wordt beloofd en op tijd

Doen wat wordt beloofd en op tijd

Snel, vriendelijk ,goede producten

Snel, vriendelijk en goede producten

kwaliteit

Bij het wisselen van een inkt patroon , geen enkel probleem . En gaat heel lang mee voor een goede prijs . ik kreeg zelfs 10 % korting . Heel tevreden over de levering .

Snel geleverd!

Bestelling geplaatst én snel geleverd! Fijn ook dat je achteraf kan betalen

Geweldige keus en service

Koop altijd mijn kantoot producten bij 123inkt door het ruime aanbod en snelle levering altijd verzekerd van de juiste spullen op kantoor, daarnaast is ook de kwaliteit zeer goed.

Matige kwaliteit

Labelprinter afstandvtussen letters te groot. Tape plakt onvoldoende. Tape haakt regelmatig vooral bij de cijfers. Zou deze niet weer kopen. Matig apparaat geleverd doir prima bedrijf.

prima producten tegen een scherpe prijs

Al verschillende producten besteld. Ook het huismerk van 123inkt.nl doet niet onder voor de originele producten!. Daarbij altijd een snelle levering en tegen een goede prijs

goede labelprinter met veel mogelijkheden

Vlotte levering

Duidelijk en snelle leveringSnel e

Het bestellen vergt weinig tijd. Goede site met de jiste overzichten. Bestelformule eenvoudig, uitvoering en levering uitstekend.

Uitstekend !

Keurig op tijd bezorgd

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire