teleurgesteld

ik ben al een tijdje klant bij 123 inkt, zakelijk en privé. Ze leveren snel, en wat er besteld is, maar de kwaliteit van de huismerk producten is teleurstellend. Vooral de inkt. Ik heb nu van hun een Canon fotoprinter, en de 123inkt huismerk gaf echt schitterend mooie resultaten. Alleen verbleken de afdrukken heel snel. Vooral in de zon. Omdat mijn eerste afdrukken op een donkere overloop hingen viel het eerst niet op, maar daar word zwart nu ook donkerrood. Van een foto die ik recent afgedrukt heb, en die wel wat zonlicht krijgt, viel me dus sneller op dat hij ontzetten verbleekt. De int is dus waardeloos voor foto's. Terwijl het echt wel een fotoprinter is. Het papier lijkt wel goed, dat wil zeggen, ik heb het verbleken ook gezien op niet 123inkt fotopapier. En fotopapier is niet gratis, net zo min als het opplakken/inlijsten van foto's. De schade is dus groter dan alleen maar de kosten van de inktpatronen.

Prima goede levering

De bestelling werd goed en netjes geleverd en de artikelen voldoen aan mijn verwachtingen en waren niet duur.

Goede snelle service

Gewoon top geen woorden voor tot de volgende bestelling

top

zoals ik gewend ben alles perfect geregeld

Ik ben heel erg tevreden . Top in gepakt en op tijd.

Ik ben heel tevreden met 123inkt.nl. Op tijd en goed in gepakt.

Altijd zeer tevreden en snel geleverd. Wat ik zeer waardeer als klant zijn de extraatjes die je erbij krijgt. Pennen, stiften en deze keer ook een wk poster om de scores op te schrijven. Top!

Top geregeld

Zoals altijd verliep het bestellen en de aflevering weer vlekkenloos.

Makkelijk, snel en scherpe prijs

HP laserprinter gekocht. Alles top en snel geregeld.

Geweldige service na manco op bestelling

Na bestelling van een Makita accu en Makita accuoplader werd twee dagen later alleen de oplader geleverd. Na een telefoontje werd direct, zonder problemen, een nieuwe accu nagestuurd die twee dagen later bezorgd is. Een prima service waarbij ik, de klant, als koning behandeld is.

Snelle levering, perfect verstuurd.

Alles boven verwachting

Goede printet voor weinig

Printer is prima! Alleen de aangeboden verzend tijd(morgen in huis)die haalde ze niet.

GEWELDIG!

Altijd HP originele inktcartridges gebruikt. Nadat ik hierover door een medewerker van 123Inkt werd gebeld, mijn bestelling gewijzigd naar cartridges van het huismerk 123Inkt. Ik was eerlijk gezegd wat huiverig, omdat mij altijd was verteld dat niet-originele cartridges problemen zouden geven... Wat een verschil! Prima prints voor een schappelijke prijs! Voor mij geen HP-cartridges meer!

Topaanbod, maar verstuurd in doos met veel lucht

Ik was verbaasd hoeveel plastic met lucht in de doos zat, om op de bodem mn bestelde artikelen te vinden, die makkelijk in een brievenbusenvelop hadden gepast. Zonde van de ruimte bij de transporteur en hoge verzendtarief wat ik heb betaald. Producten zijn wel naar wens.

Alweer een perfect afgehandelde bestelling.

Op zoek naar het meest recente model van een specifieke OKI LED-printer, kwam ik terecht bij 123inkt die zo'n beetje als enige in Nederland dit model al aanbood. Fantastisch mooi apparaat, voldoet aan mijn verwachtingen, dat gezien het gewicht van het pakket, zo'n 35 Kg, met een speciaal transport werd bezorgd. Iets later dan verwacht, maar gezien de omvang van het pakket geen probleem dat dit een paar dagen later kwam. Tevens 4 jaar garantie hiervoor bij 123inkt gekocht. Een vraag daarover per email werd binnen no-time beantwoord. En heel mooi dat je onder het account van 123inkt ook je eigen printers kunt vermelden, waardoor 123inkt direct de toebehoren kan laten zien.

Slecht, lange levertijd terwijl ze beloven zelfde dag geleverd

Meerdere keren besteld zowel privé als zakelijk. Elke keer zeggen ze voor 23:59 besteld volgende dag geleverd maar beide keren pas na 2 en nu al 3 dagen niks geleverd.. Heel irritant als je het voor het weekend nodig heb.

123 huismerk toner vs originele HP toner is toch echt een groot verschil

Ik heb 2.5 jaar lang 123inkt toner gebruikt voor mijn HP283MFC. De kleurechtheid is van het begin af aan al minder goed, waarschijnlijk door minder pigmentstof, om de toner goedkoper te maken. Maar na 1150 gewone prints is er bijna niets meer over van de echte kleuren. Dit terwijl de toner 2450 prints mee zou moeten gaan. Ik heb nu originele toner van HP gekocht en één voor één de toners vervangen en een proefafdruk gemaakt. Bij elke kleur geel/cyaan/magenta echt verbazend hoeveel beter de prints zijn geworden. Ik kan iedereen aanbevelen om de orignele te kopen. Je betaalt 25% meer, maar de kleurechtheid en het aantal prints wat je gegarandeert kunt printen maken dit ruimschoots goed. Daarnaast heb je een originele HP-toner chip, waardoor de informatie ook correct op het scherm staat: info over het aantal printjes wordt door de 123inkt toner ook niet goed weergegeven en de HP-printer geeft elke keer een melding dat er een ****toner inzit en daarom geen goede info kan weergeven.

Geweldige order flow en communicatie!

Geweldige order flow en communicatie! Supersnel geleverd. Supergoed gecommuniceerd. Eerlijke prijzen. Amazing service en leuke gadgets meegeleverd gekregen.

Kreeg een mooie aanbieding en werd gebeld om de inkt van 123Inkt te gebruiken.

In plaats van de originele inkt heb ik de inkt van 123Inkt gebruikt. Prima inkt voor prima prijs!

ruim voldoende

Duidelijk in alles.

zoals gebruikelijk :goed!

Ben niet anders gewend van 123inkt. Bezorging door DHL niet goed. In verkeerde brievenbus bezorgd.

Tot nu toe altijd goede ervaring mee.

Fijne praktische printer en topservice van 123inkt

Bij deze printer heb je een app van dymo. Je ziet meteen hoe je label eruit komt te zien. Kan gemakkelijk de grootte aanpassen en met pictogrammen werken. Het verzenden naar de printer gaat soepel. Even snel tussendoor een label printen is zo gebeurd. De service van 123inkt is ook top. Wij hadden de printer in februari gekocht. Twee keer gebruikt en nu weer intensiever. Waarbij het ons niet was opgevallen dat het afsnijmes steeds vastliep. Na contact met de klantenservice hadden we een dag later al een vervangend exemplaar met een klein flesje wijn erbij. Heel attent.

Excellente service

Snelle levering en deskundig advies

Op 1e werkdag na bestelling direct geleverd. Goede garantie regeling af te sluiten.

Makkelijk koffie bekers.

Omdat ik met pensioen ben had ik ze niet meer van het werk. Deze bekers zagen er gezellig uit en met reclame stuk goedkoper. Zal wel vragen krijgen op camping maar drinken net zo lekker.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire