Efficient bestellen en snel contact voor hulp

Had nieuwe inktcartridge voor mijn printer nodig (paar maanden oud). Ingelogd bij 123 en oude bestelling bijbesteld. Gelukt in een minuut. Snel geleverd in de brievenbus. Cartridge gelijk geïnstalleerd. Ai, print was niet goed. Tips van website gevolgd maar nog niet opgelost. Toen maar gebeld. Kreeg gelijk een 4 stappenplan en bij stap 3 was de print weer goed (spoiler alert: Printkop reinigen...). Had niet gedacht dat dat om de paar maanden nodig was, maar het hielp dus wel.

Ik ben zeer tevreden van het huismerk.

altijd alles goed afgehandeld

duidelijke website en bijna alles verkrijgbaar voor datgene wat wij nodig hebben

Top, makkelijk bestellen duidelijke communicatie en op tijd leveren

Altijd goed, scherpe prijzen, makkelijk bestellen, goede communicatie en op tijd leveren.

Perfecte klantenservice met oog voor de klant

Contact opgenomen met de klantenservice door een issue met de levering van een door mij besteld product. Probleem uitgelegd en alles werd snel en direct correct opgelost. Er werd direct een omruil bestelling aangemaakt en de volgende dag werd het betreffende product afgeleverd. Goede ervaring met de klantenservice die oog voor de klant heeft en een voorbeeld voor menig ander bedrijf waar voor mijn gevoel de klant niet op de eerste plaats komt.

Makkelijk bestellen, dag erna in huis

Makkelijk bestellen, dag erna bestelling in huis

Ruim assortiment, goede prijzen

123inkt heeft een ruim assortiment voor alles wat een (thuis)kantoor nodig heeft. Ook eigen merk producten bevallen goed. Ik bestel al jaren bij 123inkt. Altijd tevreden.

Snel goed en goed geprijsd!

Ik bestel al jaren hier mijn inkt. Vandeweek kreeg ik een zogenaamd zeer goede aanbieding. Maar de prijs voor 8 ml was daar zelfs nog hoger dan de prijs voor 20 ml bij 123inkt

Snel en goed

Zoals altijd weer bij 123inkt.nl besteld. De kwaliteit is goed. Het wordt ook snel geleverd. Alles is met zorg verpakt, zodat je zeker weet dat je weer vooruit kunt!

Goede kwaliteit, goede prijs en snelle levering

Wij zijn zeer tevreden over 123 inkt, of wij 1 cartridgas bestellen of voor grote bedragen maakt geen verschil. Altijd op tijd en altijd de juiste materialen.

Altijd concurrerend en snel

Het is een prima site voor alle kantoren. De cartridges- eigen merk - zijn van goede kwaliteit. Het papier van eigen merk loopt soepel door de printers . Levering op rekening ( altijd veilig voor klant ) . Nooit problemen en bij vragen snel antwoord. Kortom een aanrader !

Super bedrijf.!!!!

Zeer klantvriendelijk, heldere website,altijd als je persoonlijk contact hebt,zeer vriendelijk personeel.

Ik heb 2 keer de foute Agenda 2026 gekregen

Ik heb 2 keer de foute Agenda 2026 gekregen

ronduit teleurstellend

123inkt.nl heeft moeite om bestelformulieren met pakbonnen te vergelijken.

fantastisch

erg snel ontvangen, doen het prima wel merk HP

Altijd volop voorraad in een groot assortiment

Iets nodig voor je hobby, voor school, voor je bedrijf, of gewoon voor thuis ? Dan vind je het 123 op hun website. Snel, betrouwbaar, uit een breed assortiment.

Goed, snel en zorgvuldig.

De levering is altijd snel, goed verpakt en zonder fouten. Leuk zijn de kleine attenties die gratis worden meegestuurd.

Ervaring is boven verwachting.

De prijs en kwaliteit zijn zeer goed en de levering is uitstekend, meestal binnen 1 dag in huis.

Geweldige service

Telefonisch zeer goed geholpen een dikke pluim

De cartridges van uw huismerk werken niet.

Mijn printer meldt meldt dat alleen originele cartridges van HP mogen worden gebruikt. Helaas was ik daar niet van op de hoogte. Ik heb uw factuur met nummer 30635944 zelfs al betaald. Wat te doen?

Vlotte omruil

Gedeeltelijk verregend -aan de deur overhandigd- printpapier zonder retourzending 2 dagen later vervangen, met in de doos een klein flesje witte wijn.

Snel en goed

De bestelde inktcartridges werden snel geleverd. Het waren eigen merk cartridges en deze zijn een stuk goedkoper dan de originele en werken net zo goed. Ze zijn alleen een heel stuk goedkoper en dat vind ik erg prettig! Niet nodig, maar wel attent is het cadeautje dat er wordt bijgeleverd.

Altijd snelle levering en goede kwaliteit eigen merk.

Tot nu toe wordt alles snel en correct geleverd

bestelling is snel bezorgd volgende dag al.

jammer van de bezorgingskosten.

Prima geleverd. Iets later dan gepland maar vooraf was dit keurig aangegeven. Een medewerker van 123 inkt belde de volgende dag nog even of alles goed was afgeleverd. Prima service

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire