Uitstekend.

Goede ervaring en vlugge levering.

Inktcartridges van topkwaliteit vervangen probleemloos de originele

Zoals hierboven reeds aangegeven prima cartridges, die door mijn Canon printer geaccepteerd worden alsof het de originele zijn. Van kennissen begrepen dat dit met andere vervangende niet altijd het geval is. Een reden temeer om 123 te bestellen plus de service die geboden wordt. In mij een trouwe klant. Hulde!

In mijn ervaring snelle levering, scherpe prijzen en altijd betrouwbaar.

Iedere bestelling bij 123inkt verloopt vlekkeloos: duidelijke communicatie, snelle bezorging en kwalitatief goede producten. Absoluut 5 sterren waard!

Geweldig bedrijf

Snelle levering en toen ik belde voor info een zeer vriendelijkemevr aan de telefoon Die alles goed uitlegde wat ik vroeg

goede services

prettig samen werking

Al jaren heel tevreden

Ik bestel mijn inkt hier al jaren en het is altijd prima. Goede prijs, kwaliteit en levering.

Alles prima in orde en snelle levering!

Slechte klantenservice

Nadat ik een bestelling had geplaatst voor originele HPprinter toners werd ik gebeld door Duncan die met het huismerk probeerde te verkopen. Toen ik uitlegde waarom ik het originele merk wilde (ik kleur digitale stempels in en dat werkt alleen met het originele merk). Duncan bleef pushen om het huismerk te verkopen en bleef door mij heen praten. Toen ik vroeg of ie me uit wilde laten praten kreeg ik een diepe zucht en als antwoord dat hij aan het woord pas. Dat lijkt me niet de bedoeling als je op een klantenservice werkt. Ik begrijp dat ze graag het huismerk verkopen waarvoor ze misschien ook nog provisie krijgen. Maar als een klant nee zegt heeft Duncan dat ze accepteren en zeker niet in discussie te gaan en geïrriteerd te zuchten. Voor mij dus geen 123inkt meer.

Handig, praktisch, snel

Mijn ervaring met 123inkt.nl is dat ze kantoorartikelen over het algemeen op voorraad hebben en snel leveren. Heel handig. Concurrerende prijzen. De eigen inktcardridges gebruik ik liever niet meer. In mijn vorige printer gingen de huismerkcartridges lekken. Het is niet meer goed gekomen met die printer. De website ziet er helemaal niet mooi uit, maar hij is effectief. Persoonlijk vind ik hem zelfs zo lelijk dat het daardoor weer grappig is. Het laat maar weer zien dat een gelikte vormgeving niet het belangrijkste is. Hun service is erg goed, ze zijn bereikbaar als er iets is.

Snel,duidelijk en mooi op tijd.

Mijn bestelling was ook nog vermeerderd met een paar pennen, waar ik juist behoefte aan had.

altijd snelle afhandeling

Helaas heeft mijn printer het begeven. ik gebruikte altijd de 123 inktpatronen en niet de officiele HP. Voor mijn nieuwe HP printer zijn nog geen 123 patronen beschikbaar. Heel jammer

Snelle levering eiproducten zijn van goede kwaliteit voor een normale prijs!!

Prima bedrijf, snelle levering, duidelijke communicatie en prima kwaliteit van de produkten.

Uitstekend. Aanrader.

persoonlijke service

Ik werd gebeld door een vriendelijke medewerker met de vraag, waarom ik géén huismerk bestelde. Hij wees me op de voordelen en de kwaliteit { verbeterd }. Inmiddels in gebruik en tevreden. Een paar dagen later restitutie op mijn rekening. bedankt Nico

het ging minder soepel dan de vorige contacten.

ik vond het moeilijker bestellen dan de vorige. Het was minder duidlijk en steeds het excuus dat de zaken veranderd waren etc.? Ook andere bestel uitv, .

Makkelijk te vinden op de site, snel geleverd, compleet, goede kwaliteit

Laat op de dag bedacht dat ik nog inbindmateriaal nodig had. 20.00 besteld Andere morgen 12 uur in huis. Geheel compleet en van goede kwaliteit

in 1 woord , super

Bedankt voor de snelle service . Tot de volgende keer.

Subliem

Al jaren en 2 printers verder, telkens gemakkelijk en snel de juiste cartridges ontvangen.

Zeer snelle levering

oke

inktcartridges werken zoals het hoort, zijn geen fouten tot nu toe bekend

Snel en betrouwbaar

Snel geleverd en prima product

Volgende dag in huis geweldig

Levering ok, bezorging slecht.

Ik heb mijn toner op dinsdag besteld. Ik kreeg al gauw bericht dat het pakket op woensdag tussen 10.00 uur zou worden afgeleverd. Op woensdagmorgen een mail van de pakketbezorger de aflevering zal plaats vinden tussen 11.30 en 13.15 uur. Om ongeveer 12.15 kreeg ik bericht dat het pakket was afgeleverd. Ik heb geen bezorger gezien en ook geen pakket. Ik heb gewacht tot 13.15 uur. Daarna er maar eens achteraan. Kom je in contact met een chatbot. Die begreep er niets van. Daarna het probleem uitgelegd aan 123inkt. Uiteindelijk is het op donderdag goed gekomen. Je bent veel tijd kwijt. Vandaar bezorging slecht.

Snel en goef

Snelle levering van de juiste inkt. Eigen merk diet het prima. Lange nietmachine werkt goed maar afstand schuifje verschuift te gemakkelijk.

Geen goede afdrukken van alles geprobeerd advies van inkt opgevolgd geen resultaat toen hebben ze mij 2 nieuw cardrige bezorgd. Intussen had ik het probleem zelf op kunnen lossen. De cardrige hoefde ik niet te betalen wat ik toch heb gedaan aangezien de fout niet bij inkt lag

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire