Helemaal fantastisch

Super snel Goede artikelen En super service

prima service

Bestelling gedaan, betaald. Maar geen bevestiging vanuit de postbezorging. Klacht na paar dagen gemeld, gemaild en gebeld. Wat bleek: de bevestiging was in mijn spambox terechtgekomen. Maar bij 123inkt hadden ze op basis van de eerste mail alvast een 2e zending toegestuurd. De originele zending kon ik alsnog afhalen en de 2e zending was uiteindelijk niet nodig. Toch goed geregeld om de snelheid er in te houden. Vier sterren omdat de reactietijd op mijn eerste mail wel iets sneller kon, maar verder ben ik tevreden.

Groot assortiment en zeer snelle levering

Keuzes uit veel verschillende spullen. Ook fijn dat er vaak een goedkoop eigen merk alternatief is. Spullen worden altijd snel geleverd. Als er iets niet goed is gegaan, wordt dat altijd goed opgelost.

Zoals altijd, goeie overzichtelijke site met de juiste producten. Laagste prijs en beste kwaliteit. Zeer snelle levering.

Uitstekende service!

Snelle levering. Goede spullen.

Easy

Het zoeken/selecteren van de benodigde cartridges is zooo simpel. Op code of printer. Betaling en update over verloop van bezorging is gewoon perfect. Geen speld meer tussen te krijgen. Bezorging is dan ook gewoon precies zoals gecommuniceerd. Nog leuk als je de verpakking open maakt zitten er nog “goodies” in…. Altijd leuk.

Vlot geleverd

Vlotte verzending. Helaas was de DHL bezorger te beroerd om een stukje om te rijden. De straat was aan eén kant verspert. Tot twee maal toe: we konden u nu bereiken. Uiteindelijk maar via de pakketautomaat. Fus drie dagen verder.

Snel en voordelig

De enige reden dat ik niet tot vijf sterren kom, is dat de huismerkpatronen voor HP toch niet helemaal compatibel zijn. Niet alleen moet je de updates voor je printer uitschakelen (niet zo'n probleem, maar toch...) maar ook worden de inktniveaus soms niet helemaal correct weergegeven waardoor je een beetje moet gokken welke patroon er aan vervanging toe is. Toch blijf ik ze kopen, want de 'price is right' en met 123inkt heb je ze letterlijk 1-2-3 in huis! Netjes door de bus, dus je hoeft er niet een voor thuis te blijven!

Teleurgesteld

We bestellen maandelijks bij 123inkt. We hadden een probleem met de printer (die van 123 inkt vandaan komt) dat deze inkt lekte. Drie toners verpest en na heel veel mails heen en weer zonder uitkomst maar even gebeld. Toen werd er verteld dat het kan liggen aan de namaak toner (let op dit is huismerk van 123 inkt dus als het niet zou werken zou ik het niet verkopen). Meneer gaf aan een doekje op te sturen om schoon te maken en een originele toner. Helaas heeft dit niet geholpen... En wat denk je? Een factuur van €70.90 voor een nieuwe toner. Bizar teleurstellend. Er is niks verteld over deze kosten.

Fijne manier van shoppen

Website is overzichtelijk, bestelling is snel geleverd en compleet. Prijs is oké

Snelle levering en goed product

Product voldoet precies aan de gewekte verwachting. Duidelijke en overzichtelijke website. De prijs kwaliteit-verhouding is goed. Snelle levering. Dit was via track en trace precies te volgen. Vandaag besteld en morgen in huis werd waargemaakt.

Snelle service goede producten

Papier besteld, mooie kwaliteit, gaat goed door de printer (200 gram). Ben er blij mee. Ook snel geleverde

prima !

De beste beoordeling is een print sturen om te tonen hoe goed de cartridges zijn. Maar zo'n print kan ik niet mailen naar jullie...

Hele goede service

Goede service en komen de afspraken naar. Zie je nog weinig. En een duidelijke web side

Ze doen wat ze beloven en nog snel ook!

Ze doen wat ze beloven, kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel en binnen een mum van tijd heb je het product in huis!

Prima garantie service

Een 123Inkt-huismerk toner printcartridge gaf na ingebruikname vlekkerige afdrukken. Hoewel de cartridge al 18 maanden ongebruikt in m'n kast op voorraad lag, kon ik gebruik maken van de omruil service. De klantenservice was goed bereikbaar en behulpzaam. Een scan van een testpagina en van slechte afdrukken opsturen was genoeg. Binnen 3 werkdagen een gratis vervangende ontvangen die prima werkt. Uitstekende service!

De keuze is reuze!

Mijn ervaring is zeer positief, ten eerste volop keus en 1,2,3 je hebt het al heel snel in huis! En is het niet goed wordt het ook goed opgelost.

Fijne site met veel producten

Ik vind hier de meeste van mijn producten. 123 biedt ook alternatieven die prijstechnisch interessant zijn.

makkelijk en nooit moeilijk

Goede prijs, makkelijk bestellen en problemen worden opgelost. Wat wil een mens nog meer??

Altijd geweldig goed

Goed geadviseerd, juiste koop gedaan en uitstekende service. Zeer tevreden

Keurig geleverd en alles klopt

Prettig om bij jullie te shoppen wat een assortiment. Snel leveren en keurig verpakt. Ben dol op jullie gratis pennen. Klasse.

Snel kunnen bestellen en vlugge levering. De service is fantastisch. Op deze voet doorgaan

Goede service.

Gebeld naar 123 met een vraag welke printer ik moest hebben. Keurig geholpen en de volgende dag de goede printer in huis.

Topwinkeltje

Gewldig

Ben zeer tevreden over inkt123

Ze regelen alles heel snel Vriendelijk en vakkundig personeel Ze denken altijd met je mee Goedkoper dan elders

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire