Gemaakte afspraak geheel naar wens uitgevoerd. Top
Bedankt voor je positieve review, Ton! Groetjes, Sanne van 123inkt
weliswaar netjes via de brievenbus geleverd maar had optie afhaalpunt opgegeven en daarvoor 1 euro meer bezorgkosten betaald, dat is dan weer jammer
Goed dat je je ervaring kenbaar maakt, Simon. Bij ons betaal je niet meer voor een afhaalpunt dus je zou geen extra kosten betaald moeten hebben hiervoor. Aan de hand van je achternaam en e-mailadres komen wij helaas niet uit bij een account en kunnen wij niet meekijken wat er gebeurd is. Mocht je willen dat we met je meekijken, zou je dan een e-mail willen sturen naar [email protected] met een referentie naar je review? Dan kijken wij graag met je mee! Groetjes, Sanne van 123inkt
Na bestellen snel geleverd. Makkelijk uit te zoeken op de site en zeer betaalbaar.
Bedankt voor je bestelling en je positieve review! Fijn dat je zo makkelijk vindt wat je zoekt, dat je bestelling snel binnen is en dat je onze prijzen aantrekkelijk vindt. We zien je graag weer terug bij je volgende bestelling! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik ben wederom zeer tevreden over de consistente uitstekende service van 123inkt!
Wat fijn om te lezen dat je wederom zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden. We helpen je ook de volgende keer graag weer verder! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ook is er wel eens een probleem geweest met printer inkt.Dat is na goed overleg adequaat opgelost.
Bedankt voor je review, Dirkjan! Jammer dat je wat problemen ervaarde met onze huismerkcartridges, maar we zijn blij dat we dit naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, Lesley van 123inkt
snelle levering van een goed product
Bedankt voor je fijne review, Toon! Fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering en het bestelde product. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
123Inkt is wat mij betreft de snelste en beste manier om inkt te krijgen. Natuurlijk hebben ze nog veel meer artikelen te koop. Op mijn werk kopen we hier namelijk het papier voor de printer. Een prima webshop met een enorm aanbod, snelle levering en een prima recycle programma voor lege cartridges. De 'place to order' voor kantoorartikelen.
Hartelijk dank voor je mooie woorden, Wessel! ! Fijn dat je zo tevreden bent over ons aanbod, de snelle levering en ons recycleprogramma. We zijn blij dat je ons ziet als dé plek om kantoorartikelen te bestellen en helpen je graag ook de volgende keer weer verder. Groetjes, Lesley van 123inkt
Eenvoudig om te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit cardridges !
Fijn dat je zo tevreden bent over het makkelijke bestellen, de snelle levering en de goede kwaliteit van de cartridges, Jill! Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Snelle levering altijd goed product en als verrassing altijd wat bij gevoegd
Bedankt voor je positieve review, Cecilia! Top om te horen dat levering altijd goed verloopt en de producten goed bevallen. Leuk dat je het kleinigheidje zo waardeert, daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
Al jaren bestel ik bij 123 ook mijn cartridges bij 123ink. Altijd zijn de afhandeling, verzending en ontvangst top. Ik maak daarom volledig tevreden steeds gebruik van 123schoon, 123led en 123accu.
Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de cartridges, afhandeling en verzending, Piet! Leuk dat je ook zo tevreden bent over de andere 123webshops. We blijven ons best doen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik doe al jaren zaken met 123inkt maar ook anders 123-sites. Goede afhandeling, correcte reacties.
Super om te lezen dat je al zo lang bij ons én de andere 123webshops terugkomt, Lauwrens! Fijn dat alles goed voor je wordt afgehandeld en je goede reacties mag ontvangen. We hopen je snel weer van diens te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Prima snelle levering.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering, Ria! Daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
Het is een makkelijke website en het was snel bezorgd.
Goed om te lezen dat je makkelijk op de website kon navigeren én tevreden bent over de de snelle levering, Pieter! We hopen je snel weer terug te zien. Groetjes, Lesley van 123inkt
Superfijn om klant te zijn bij 123 inkt
Heel leuk om te lezen dat je het zó fijn vindt om klant bij ons te zijn, Leo! Dat waarderen we enorm! Bedankt voor je positieve woorden, een volgende keer staan we graag weer voor je klaar! Groetjes, Lesley van 123inkt
bestelling altijd op tijd bezorgd
Superfijn om te horen dat je bestellingen altijd op tijd bezorgd worden, Mohammad! Daar doen we het voor. Een volgende keer staan we graag weer voor je klaar! Groetjes, Lesley van 123inkt
Nieuwe printer besteld omdat oude niet te repareren was. De dag er op al in huis.
Bedankt voor je review, Cathy! Top om te horen dat je zo tevreden bent over de levering van je nieuwe printer. Veel printplezier gewenst! Groetjes, Lesley van 123inkt
Super snel geleverd en inmiddels de Dymo letter tang gebruikt, en werkt perfect.
Bedankt voor je mooie review, Ton! Top om te horen dat je de bestelling snel in huis had en de lettertang zo goed werkt. Daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
Gebruik niet zoveel inkt maar bestel het altijd hier. Goede prijs voor prima product.
Bedankt voor je positieve beoordeling, Ellen! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteit en onze service. We zien je graag weer terug voor een volgende bestelling! Groetjes, Lesley van 123inkt
Deze vloermat (voor onder bureaustoel) voor tapijtvloer is een aanrader
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de vloermat zo goed bevalt en dat je hem zelfs aanbeveelt. Daar worden wij blij van! Groetjes, Sharon van 123inkt
Gezocht gevonden en bezorgd, net iets goedkoper dan de cartridge van Canon Tevreden klant
Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je alles snel en makkelijk hebt gevonden en dat je tevreden bent met onze cartridges. Daar doen we het voor! Groetjes, Sharon van 123inkt
Altijd snel levering
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met onze snelle levering. Groetjes, Sharon van 123inkt
Bij 123 koop ik niet alleen mijn apparatuur maar ook de benodigdheden voor de apparatuur. Handig, alles onder 1 dak. En daarnaast kun je er ook terecht voor batterijen en schoonmaakmiddelen. Ik ben blij met 123.
Wat een fijne review, bedankt! Super om te horen dat je alles bij ons handig onder één dak kunt vinden en tevreden bent met de kwaliteit, snelheid en prijzen. We zijn blij dat jij blij bent met 123! Groetjes, Sharon van 123inkt
Pakket in kluis van DHL Kon gisteren niet openen want scherm onbedienbaar door sterke .zonnestraling. Zal het weer proberen!
Wat vervelend dat het pakket niet uit de kluis te halen was door de zon! 🌞 Hopelijk lukt het vandaag beter. Mocht het toch niet lukken, laat het ons gerust weten zodat we met je mee kunnen kijken. Groetjes, Sharon van 123inkt
We hebben al meerdere keren een cartridge (301XL eigen merk) bij 123inkt besteld en altijd naar volle tevredenheid. Een keer was de chip in de cartridge defect. Dit werd door de klantenservice snel opgepakt en er werd een nieuw exemplaar gestuurd. Wij zijn tevreden klanten en bevelen 123inkt dan ook zeker aan.
Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze cartridges en service. Ook goed dat je aangeeft dat het probleem met de chip snel is opgelost – zo willen we het natuurlijk altijd doen. We waarderen je aanbeveling enorm! Groetjes, Sharon van 123inkt
Altijd scherp geprijsd, snelle leveringen en zeer ruim assortiment
Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je blij bent met onze prijzen, snelle levering en ruime assortiment. Daar doen we het voor! Groetjes, Sharon van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire