Je kunt veel spullen vinden en is ook snel en goed geleverd
Bedankt voor je mooie review, André! Fijn dat je zo tevreden bent met ons assortiment én de snelle levering. We helpen je graag weer de volgende keer! Groetjes, Sanne van 123inkt
Ik kreeg de 2 bestelde inktpatronen de volgende dag al bezorgd. In het doosje zaten ook 2 pennen, en een kaartspel, als geschenk. Heel attent. We zitten hier nu te kaarten ipv dat we aan het werk zijn ;-)
Fijn om te lezen dat de cartridges snel binnen waren en dat het kaartspel z’n werk doet ;). Veel plezier met de inkt én de extra’s! Groetjes, Sanne van 123inkt
Gemakkelijk zoeken naar mijn gegevens en de te bestellen producten. Voldoende mogelijkheden voor levering van mijn bestelling. Alles is vlot en naar tevredenheid geleverd. Leuke attentie bij de order, t.w. 2 mooie pennen en een spel kaarten.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze services, Jan. We zien je graag weer terug bij je volgende bestelling! Groetjes, Sanne van 123inkt
Fijn dat ik weer online een bestelling gedaan heb in deze o-zo-drukke wereld. vond het doosje wel moeilijk te openen. Bevatte veel lijm resten. Was niet zo goed voor mijn handen
Goed dat je dit kenbaar maakt, Wilma. We zullen je feedback doorzetten naar ons magazijn zodat er onderzocht kan worden of dit bij meerdere dozen zo is. Groetjes, Sanne van 123inkt
Mij waren de verkeerde inktcartridge gestuurd. Deze zonder problemen omgeruild en kon ik de andere retour zenden.
Fijn om te lezen dat we het naar tevredenheid hebben opgelost, Judith. De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar! Groetjes, Sanne van 123inkt
pakket zou zaterdag al komen maar door een fout bij dhl is het dinsdag geworden
Wat balen dat je je bestelling later hebt ontvangen dan verwacht! We hebben direct meegekeken en zien dat jouw bestelling bij ons dezelfde dag is ingepakt en verstuurd maar wat vertraging heeft opgelopen bij DHL door een sorteerfout. Dit hebben we helaas niet in de hand maar we willen je graag tegemoet komen. We hebben daarom een tegoed voor gratis verzending op je account geplaatst. Dit wordt automatisch verrekend bij je volgende bestelling. Groetjes, Sanne van 123inkt
Supersnelle levering Door DHL van mijn zwart en kleurencartridge voor mijn HP ENVY PHOTO 7830, gisteren meteen erin geplaatst in mijn printer en kon gelijk weer aan de slag uitmuntende klasse voor lage prijs ga zo door met jullie leveringen!!!!!!
Leuk om te lezen dat je de bestelling zo snel hebt mogen ontvangen en tevreden bent over de cartridges, Frank. We zien je graag weer terug in onze webshop! Groetjes, Sanne van 123inkt
Ik heb onlangs 2 inktpatronen besteld. Het pakketje was afgeleverd maar het pakketje was stuk. Ergens onderweg is er een inktpatroon uit het pakketje gevallen. 1 belletje naar 123inkt en voor het verdwenen inktpatronen werd zonder enige tegenzin een nieuwe opgestuurd. Hartelijk dank 123 nkt.
Wat balen dat je je bestelling beschadigd hebt ontvangen, Wouter. Goed om te lezen dat we het naar tevredenheid hebben opgelost! Groetjes, Sanne van 123inkt
Heel snelle levering van een setje sleutellabels. Als je daarbij dan nog een spel kaarten en een pen bij cadeau krijgt, kan je toch alleen maar 5 sterren geven?
Leuk om te lezen dat je zo tevreden over ons bent, Jacqueline! Groetjes, Sanne van 123inkt
Heb een keer een ander merk geprobeerd maar ik kom toch weer terug bij 123inkt omdat dat ik het beste vind. Altijd snel en op tijd en goede kwaliteit.
Wat fijn dat je weer bij ons terugkomt! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering! Groetjes, Lesley van 123inkt
Fijn dat je je vorige bestellingen kan inzien bij een nieuwe bestelling.
Fijn om te horen dat je het handig vindt om je vorige bestellingen terug te zien bij het plaatsen van een nieuwe bestelling. Super dat ook de leveringsafspraken worden nagekomen. We hopen je snel weer terug te zien! Groetjes, Lesley van 123inkt
Bestellen,betalen,andere ddaag binnen
Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat alles zo vlot is verlopen. We blijven ons best doen om dit zo te houden! Groetjes, Lesley van 123inkt
hoef geen lang verhaal te verzinnen ik zou zeggen "zie boven".
Super dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor je fijne review en graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Al jaren klant en de kwaliteit is altijd prima geweest met leuke surprise dit keer.
Leuk om te lezen dat je al zo lang bij ons terugkomt én zo tevreden bent over de kwaliteit, Anton! Fijn dat je de kleinigheidjes waardeert, daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik vind het heel gemakkelijk via 123inkt.nl bestellingen te doen hoef je niet in de rij te gaan staan super!
Bedankt voor je review, Naraindath! Super dat je je bestelling makkelijk kunt plaatsen en hiermee de tijd van het wachten in de rij nog eens kunt besparen. We hopen je snel weer terug te zien! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik ben bij mijn laatste bestelling van originele inktcartridges HP302XL black en Tri-color teruggebeld door 123-inkt, met de vraag waarom ik de originele cartridges bestel en niet de goedkoper 123-inkt variant. Ik had eerder minder goede ervaringen met het eigen merk i.v.m. vlekkerige prints en voortdurend meldingen van de printer dat ik geen originele cartridge heb geïnstalleerd. Ik heb nu het eigen merk besteld en geïnstalleerd en de printer heeft er geen problemen mee, keurige prints en geen meldingen over een dat de cartridge niet origineel HP is! Bedankt voor het telefoontje en de aanpassing. Ik ga ervan uit dat het teveel betaalde bedrag wordt teruggestort op mijn rekening. Met vriendelijke groeten Roelof Bakker
Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Fijn om te horen dat je met ons huismerk nu wel goede resultaten behaalt en dat je printer de cartridges zonder problemen accepteert. We vinden het prettig dat we je telefonisch konden helpen met deze keuze. Het teveel betaalde bedrag wordt uiteraard aan je teruggestort! Groetjes, Lesley van 123inkt
Bestellen gaat heel eenvoudig en snel geleverd !
Top dat het bestellen eenvoudig is verlopen en je de bestelling snel in huis had, Inge! We blijven ons best doen om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen! Groetjes, Lesley van 123inkt
alles goed geregeld
Heel fijn om te lezen dat alles goed is geregeld, John! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Goede prijs, makkelijk te bestellen. ++++++
Bedankt voor je mooie review, Leon! Top om te lezen dat je bestelling makkelijk kon plaatsen en de goede prijs zo waardeert! Groetjes, Lesley van 123inkt
het opzoeken wat ik nodig heb is heel gemakkelijk te vinden en de snelle levering is super
Bedankt voor je mooie review, Henk! Fijn dat je makkelijk kon vinden waar je naar op zoek was en dit vervolgens ook snel in huis had. We hopen je snel weer terug te zien! Groetjes, Lesley van 123inkt
Een printer besteld via de 123 inkt webwinkel dit ging erg snel net als de levering. Ik had nog geen bericht gehad van de bezorger of deze stond al op de stoep. Kortom ik ben een tevreden klant en blij met mijn nieuwe printer.
Bedankt voor je fijne review, Marco! Super dat je bestelling snel en makkelijk kon plaatsen en de printer vervolgens ook nog eens snel in huis had. Fijn dat je zo tevreden bent! Veel printplezier van je nieuwe printer en in de toekomst helpen we je graag weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Altijd goede en snelle levering van printercartridges, fotopapier en etiketten van eigen merk
Bedankt voor je mooie woorden, Jan! Ontzettend fijn dat de levering altijd goed en snel verlopen en je het ruime assortiment zo waardeert. Een volgende keer staan we graag weer voor je klaar! Groetjes, Lesley van 123inkt
super
Bedankt voor je mooie 5* review, Nicole! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, Lesley van 123inkt
Ideaal vandaag besteld morgen in huis.
Hartstikke fijn om te lezen dat je de bestelling snel thuis geleverd kreeg, Rob! We blijven ons best doen om de leveringen zo snel te houden. Groetjes, Lesley van 123inkt
Toner besteld voor mijn Kyocera. Wederom geleverd zoals afgesproken, op tijd en goed verpakt. Wisselen en werken. Gekozen voor het huismerk. Er wordt vaak verteld dat niet originele toners/inktcartridges niet goed werken, maar dit is nu mijn 2e toner die ik vervang door het huismerk en tot nu toe geen problemen gehad. Dus dat doe ik volgende keer gewoon weer bij 123inkt.nl
Bedankt voor je mooie review, Edwin! Fijn dat de bestelling volgens de afspraken op tijd en goed verpakt bij je werden bezorgd. We zijn blij om te lezen dat het huismerk goed werkt in de printer. We blijven ons best doen om de toners zo goed mogelijk te houden, zodat je deze een volgende keer gerust weer kan bestellen! Groetjes, Lesley van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire