Ideaal vandaag besteld morgen in huis.
Hartstikke fijn om te lezen dat je de bestelling snel thuis geleverd kreeg, Rob! We blijven ons best doen om de leveringen zo snel te houden. Groetjes, Lesley van 123inkt
Toner besteld voor mijn Kyocera. Wederom geleverd zoals afgesproken, op tijd en goed verpakt. Wisselen en werken. Gekozen voor het huismerk. Er wordt vaak verteld dat niet originele toners/inktcartridges niet goed werken, maar dit is nu mijn 2e toner die ik vervang door het huismerk en tot nu toe geen problemen gehad. Dus dat doe ik volgende keer gewoon weer bij 123inkt.nl
Bedankt voor je mooie review, Edwin! Fijn dat de bestelling volgens de afspraken op tijd en goed verpakt bij je werden bezorgd. We zijn blij om te lezen dat het huismerk goed werkt in de printer. We blijven ons best doen om de toners zo goed mogelijk te houden, zodat je deze een volgende keer gerust weer kan bestellen! Groetjes, Lesley van 123inkt
Makkelijk te vinden, de volgende dag al bezorgd, prima!
Super dat je de nodige artikelen makkelijk kon vinden én deze ook nog eens snel mocht ontvangen, Rikard! Bedankt voor je fijne review en graag tot snel weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
De bestelling worden altijd de volgende dag geleverd, zonder vertragingen en goed verpakt. Ik koop merk inkt en ook hun eigen merk. De kwaliteit van hun eigen merk is uitstekend. Ik heb een keer een fout gemaakt met de bestelling, deze is snel omgeruild zonder kosten. Je krijgt altijd bij de levering 2 gratis schrijf pennen en een spel kaarten, erg leuk.
Top om te lezen dat je bestellingen zonder vertraging goed verpakt en optijd bij je worden bezorgd, Pim! Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van ons huismerk, je bij een foutje van de bestelling dit makkelijk kosteloos kon omruilen én de kleinigheidjes zo waardeert. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Wat ik besteld heb was netjes op voorraad en werd de volgende dag ,zoals was gezegd, netjes afgeleverd. Prima!
Bedankt voor je mooie woorden, Corrie! Fijn dat de bestelde producten op voorraad waren en de bestelling ook snel bij je werd bezorgd. Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik bestel al vele jaren bij jullie en nog altijd volgende dagbin huis top service
Super om te horen dat je al zo lang bij ons terugkomt en je bestellingen snel worden bezorgd, Mark! We blijven ons best doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Snel, goed! Kwaliteit goed, ook bij huismerk. Snelle levering. Is de consumentenbond ook op de hoogte van jullie kunnen en doen?
Bedankt voor je positieve woorden! Fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van ons huismerk. De Consumentenbond test regelmatig producten en diensten, maar voor ons is het belangrijkste dat jij tevreden bent! Groetjes, Lesley van 123inkt
ik ben nog steeds een digibeet maar ik werd heel vriendelijk door de site geloodsd voor mijn bestelling ,zelfs telefonisch zijn ze te bereiken. de volgende dag lag de cartridge al in de bus.
Ontzettend fijn om te lezen dat je telefonisch door de site heen bent geholpen, Andrea! Fijn dat je de snelle levering en de bereikbaarheid zo waardeert. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Mijn Canon MP260 printer gaat met deze cartridge weer als een raket!!
Super om te lezen dat je Canon printer weer zijn werk doet na het vervangen van de bestelde cartridges, Atty! Een volgende keer staan we graag weer voor je klaar! Groetjes, Lesley van 123inkt
Zelf de verkeerde cartridges besteld, maar kon ze gewoon retourneren, Had dit niet verwacht en was geheel verbaasd. Hulde aan dit bedrijf. Dankjewel 123INKT.nl
Leuk om te lezen dat je zo verrast was dat je de verkeerd bestelde cartridges tóch mocht retourneren, Herman! Super dat je dit zo waardeert, we blijven ons best doen om deze service te kunnen bieden. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Erg vriendelijk en bekwaam personeel
Top om te lezen dat je zo tevreden bent over de vriendelijke en bekwame collega's, Teus! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
goede klanten service en de prijs is ook erg gunstig
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice en de gunstige prijzen, Ton! We blijven ons best doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik word snel, vakkundig en met (naar mijn smaak) teveel overbodige cadeautjes, voorzien van hetgeen ik bestelde.
Super om te horen dat je snel en vakkundig wordt geholpen, Elias! Goed dat je aangeeft dat er naar jouw smaak wat overbodige cadeautjes bij je bestelling zitten, we zullen dit meenemen voor een volgende keer. Een volgende keer staan we graag weer voor je klaar! Groetjes, Lesley van 123inkt
Altijd snelle bezorging. Mocht er iets mis gaan, dan wordt dat keurig opgelost.
Bedankt voor je mooie woorden, Annie! Super dat je de snelle levering zo waardeert en dat als er onverhoopt wat misgaat, we dit goed voor je kunnen oplossen. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Goede communicatie ontvangen over mijn bestelling en de geplande aflevering. Het apparaat was zeer goed verpakt en werd snel thuisbezorgd. Weer tevreden. Tot een volgende keer.
Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie, verpakking en snelle levering. We waarderen je vertrouwen en helpen je bij een volgende bestelling graag weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Mijn probleem prima opgelost.
Bedankt voor je bericht! Fijn om te horen dat we je probleem naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We helpen je graag weer als dat nodig is! Groetjes, Lesley van 123inkt
goed en snel
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles goed en snel verlopen is. Graag tot de volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik had een over het algemeen positieve ervaring. Ik had telefonisch een bestelling gedaan die ik na 15 minuten zelf op kon komen halen. Bij het afhalen werkte mijn pasje niet. Een aardige medewerkster vroeg of het misschien de eerste keer was dat ik het pasje gebruikte en zei dat ik 'm er eerst een keer in moest steken. Dat hielp. Negatief vond ik de toch wel wat opdringerige manier van proberen mij een ander (veel duurder) product te laten aanschaffen. Ik had duidelijk aangegeven wat ik wilde, maar toch bleef de verkoper steeds herhalen dat ik anders over een korte tijd duurder uit was. Hij bood 10% korting, en bleef door vragen. Ook bood hij allerlei andere producten aan.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Fijn om te horen dat het telefonisch bestellen en het afhalen goed en snel geregeld waren, en dat onze collega je vriendelijk heeft geholpen bij het gebruik van je pasje. Tegelijk vinden we het jammer dat je de verkoopgesprekken als opdringerig hebt ervaren. We nemen je feedback hierover serieus, het is niet de bedoeling dat zo'n negatief wordt ervaren! Hopelijk zien we je de volgende keer weer terug voor een nog fijnere ervaring! Groetjes, Lesley van 123inkt
Snelle vlotte service met altijd een leuk extraatje. Was iets vergeten erbij te bestellen en uiteindelijk hebben ze t erna bezorgd zonder extra verzendkosten wat een service !!
Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze snelle service en de extraatjes. Goed om te horen dat we je ook met de nalevering hebben kunnen helpen zonder extra kosten. Een volgende keer helpen we je graag weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
vorige week 200 grams papier besteld voor schietkaarten te maken . scherp geprijsd ,goede kwaliteit en de volgende dag in huis .snelle service
Bedankt voor je review, Gerard! Fijn om te horen dat het papier van goede kwaliteit is en dat je tevreden bent over de scherpe prijs en snelle levering. We doen ons best om elke bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen en hopen je snel weer te mogen helpen Groetjes, Lesley van 123inkt
Zoals altijd aan de kant van 123 alles ok. Alleen DHL gooide weer roet in het eten.. en was weer eens een paar dagen te laat met bezorgen.
Bedankt voor je review en je vertrouwen in 123inkt! Fijn om te horen dat alles aan onze kant altijd goed verloopt. Jammer dat DHL dit keer vertraagd was, we begrijpen dat dit vervelend kan zijn. We doen ons best om de levering zo soepel mogelijk te laten verlopen en hopen dat je volgende bestelling wél op tijd aankomt! Groetjes, Lesley van 123inkt
Alles klopt , vanaf bestellen en leveren heel prettige ervaring . De laatste keer kreeg ik speelkaarten geleverd , deze zijn van perfecte kwaliteit en gaan ook nog lang mee . De grootste Troef hebben ze zelf in de hand , SERVICE De volgende keer zeker weer klant
Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling en onze service! Geweldig dat de speelkaarten van goede kwaliteit zijn en dat je onze service zo waardeert. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Snel en goed alles geleverd
Bedankt voor je review, Maarten! Fijn om te horen dat alles snel en goed geleverd is. We doen ons best om het bestellen zo makkelijk mogelijk te maken en hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik koop al jaren met tevredenheid bij 123 inkt.nl
Heel fijn om te lezen dat je al zo lang met tevredenheid bij ons terugkomt! We blijven ons best doen om je de volgende keren ook weer tevreden te houden! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik ben al meer dan 10 jaar 'klant' bij 123 Inkt. Na een bestelling wordt er snel gereageerd met een bevestiging en een dag later wordt de bestelling afgeleverd. Steeds krijg ik er leuke verrassingen bij die meestal bestaan uit een balpen en een markering stift. De vele gele balpennen die ik ondertussen heb ontvangen deel ik uit aan vrienden en kennissen.
Wat fijn om te lezen dat je al meer dan 10 jaar tevreden bent bij 123inkt! Geweldig dat onze snelle levering en kleine verrassingen zo in de smaak vallen. Leuk dat je de kleinigheidjes zo waardeert en deze ook uitdeelt aan vrienden en kennissen! Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire