Pluspunten
Snel en precies
VerbeterpuntenNog niet ontdekt
Bedankt voor je mooie beoordeling Roger! Groetjes, 123inkt.
Bedankt voor je 5* beoordeling Leon! Groetjes, 123inkt
Pluspunten
Bij problemen met mijn laserprinter, en de huismerk toner, bleef men meezoeken totdat een mooie coulante oplossing was gevonden. Dit bleek uiteindelijk toch een nieuwe printer. Deze uiteraard bij 123 inkt gekocht evenals al mijn toekomstige print benodigdheden. Wat een vriendelijke en goede service, ga zo door 123inkt. Vr gr Timo
VerbeterpuntenGa zo door, top jullie vriendelijke en snelle reacties!
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service Timo! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Groetjes, 123inkt.
Pluspunten
gewoon goed, en brobleemloos
Verbeterpuntenzou het niet weten
Bedankt voor je 5* beoordeling Walter! Graag tot een volgende bestelling. Groetjes, 123inkt.
Pluspunten
Snelle levering en redelijke prijzen.
Bedankt voor je mooie beoordeling Henk! Groetjes, 123inkt.
Pluspunten
snelle levering, goede rpijs
Bedankt voor je mooie beoordeling! Graag tot een volgende bestelling. Groetjes, 123inkt.
Pluspunten
snelle levering tegen schappelijke prijzen
Verbeterpuntengeen
Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en onze scherpe prijzen Bart! Groetjes, 123inkt.
Pluspunten
Snelle levering, heel tevreden.
Bedankt voor je 5* beoordeling! Graag tot een volgende bestelling. Groetjes, 123inkt.
Bedankt voor je 5* beoordeling! Groetjes, 123inkt.
Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, 123inkt.
Pluspunten
geen commentaar
Bedankt voor je 5* beoordeling. Graag tot een volgende bestelling! Groetjes, 123inkt.
Pluspunten
prima service
Bedankt voor je beoordeling! Groetjes, 123inkt.
Pluspunten
Bestelling in orde , en prima verzorgd en bedankt voor de atensie
Hoi Rob, bedankt voor je mooie beoordeling. Graag tot een volgende bestelling! Groetjes, 123inkt.
Pluspunten
bestellen, betalen en levering gaat prima
Verbeterpuntenongelofelijk slechte service, verkeerde informatie gekregen van medewerker, printer besteld die functie mist, wordt weggestuurd met mededeling dat als de doos opengemaakt is ze er verder niets mee kunnen. zit met een niet werkend product in mijn maag en omdat ik niet particulier heb besteld heb ik ook geen rechten. enorme kater aan overgehouden.
Goedendag mevrouw Meijer, Goed dat u uw ervaringen via deze weg met ons deelt. Wij begrijpen dat dit geen prettige situatie voor u is. Per e-mail en telefonisch hebben wij contact met u gehad en u ondersteund om het probleem op te lossen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan vernemen wij dit graag via [email protected] Met vriendelijke groet, 123inkt
Pluspunten
scherpe prijs en vlot afgeleverd
Bedankt voor je 5* beoordeling! Groetjes, 123inkt.
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Groetjes, 123inkt.
Pluspunten
snelle bezorging; heldere instructie; goede kwaliteit
Hoi Marieke, bedankt voor je beoordeling. Fijn te lezen dat je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende bestelling! Groetjes, 123inkt.
Pluspunten
Goedemiddag, bedankt voor je 5* beoordeling. Fijn te lezen dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, 123inkt.
Pluspunten
Snelle levering én leuke gratis cadeautjes/presentjes erbij (dat mag een ieder zelf ontdekken). Ben erg tevreden en vond vooral de presentjes echt een leuke verrassing
Verbeterpuntengeen wat mij betreft
Bedankt voor je leuke beoordeling Suus! Wat leuk te lezen dat je blij bent met de presentjes bij je bestelling, veel plezier ermee en graag tot een volgende bestelling! Groetjes, 123inkt.
Pluspunten
Goede levering goede inkt
Bedankt voor je 5* beoordeling Johan! Graag tot een volgende bestelling. Groetjes, 123inkt.
Goedemiddag Jos, bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, 123inkt.
Pluspunten
VerbeterpuntenAls je een label whriter met label verkoop en beweerd dat die ean code kan printen en naar veel telefoontjes met jullie en fabrikant en blijkt niet zo te zijn en dan niet het apparaat willen terug nemen omdat die gebruikt is vind het een slechte gang van zaken
Goedendag, Goed dat u uw ervaring via deze weg met ons deelt. Wij begrijpen dat dit geen prettige situatie is. Telefonisch en per e-mail hebben wij contact met u en uw collega gehad. Wij hebben u geïnformeerd betreffende de oplossing van Dymo. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan vernemen wij dit graag via [email protected] Met vriendelijke groet, 123inkt
Pluspunten
12-9-2018 gebeld met de klantenservice. Gemeld dat mijn 14 dagen oude cartridge voor mijn HP, een niet acceptatie melding gaf. (De vorige 123 cartridge werd feilloos geaccepteerd.) De klantenservice gaf aan een nieuwe cartridge te versturen en mailde het adres waar de oude cartridge naar toe gestuurd moest worden. Bellen, nieuwe cartridge, rekening afgeboekt, in 3 dagen. Prima service Een flesje wijn en een sorry briefje bij de nieuwe cartridge maakte het PERFECT
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor je leuke bericht Herman. Goed te lezen dat alles zo snel verlopen is. Geniet van het wijntje en tot een volgende keer! Groetjes, 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire