Goed dat je jouw ervaring via deze weg aan ons kenbaar maakt, Joost. Je hebt op ons huismerk een levenslange garantie. Wij hebben je zojuist een e-mail gestuurd met retourgegevens waarmee de defecte exemplaren kosteloos retour kunnen. Excuses voor het ongemak. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag. Groetjes, Kim van 123inkt
Goed dat je jouw ervaring via deze weg aan ons kenbaar maakt, Heimen. Je hebt op ons huismerk levenslange garantie. Je hebt gisteren van onze collega een e-mail ontvangen met retourgegevens waarmee je de defecte artikelen kosteloos retour kunt sturen. Hiervan ontvang je het aankoopbedrag geheel terug. Excuses voor het ongemak. Groetjes, Kim van 123inkt
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over je bestelling bij ons, Sylvia! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123inkt
Bedankt voor deze positieve beoordeling, Ashley! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123inkt
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Adela! Dat is natuurlijk heel graag gedaan. Een volgende keer staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Romy van 123inkt
Thank you for your positive review, Paula. It is good to read every went to your satisfaction. Greetings, Christianne from 123inkt
Bedankt voor je uitgebreide review en voor je mooie woorden, Patrick. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hier doen wij het voor. Wij zien je dan ook graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123inkt
Goed om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Aart! Dat is natuurlijk heel graag gedaan. We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123inkt
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons, Ronald! Daar doen we het voor. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123inkt
Bedankt voor je positieve beoordeling, Frits. Groetjes, Christianne van 123inkt
Goed dat je dit kenbaar maakt aan ons, Johan! Wij bellen klanten om ons 123inkt huismerk aan te bieden in verband met onze voordelige prijs. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat dit als negatief wordt ervaren. We hebben een opmerking in je account gemaakt zodat je hierover in de toekomst niet meer gebeld wordt. Ook zullen we je feedback intern doorgeven aan de juiste afdeling. Groetjes, Romy van 123inkt
Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. We zien je graag nog eens terug in onze webshop! Groetjes, Kim van 123inkt
Bedankt voor je 5* beoordeling. Dat waarderen we zeer! Groetjes, Kim van 123inkt
Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt! Op onze huismerk artikelen heb je altijd 100% levenslange garantie. We helpen je daarom graag verder met een passende oplossing. Zou je ons hiervoor een e-mail willen sturen met een foto van de foutmelding? Dit mag naar webcare@123inkt.nl. Dan kijken we graag met je mee. Groetjes, Romy van 123inkt
Goed dat je via deze weg contact met ons opneemt. Je hebt één keer bij ons besteld in mei en dat lijkt allemaal goed te zijn gegaan. Kun je een e-mail sturen naar webcare@123inkt.nl met iets meer uitleg hierover? Dan helpen wij je graag verder. Groetjes, Kim van 123inkt
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons, Jan! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123inkt
Bedankt voor het schrijven van deze positieve beoordeling! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123inkt
Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze snelle levering, Bernadette! Een volgende keer kun je hier natuurlijk weer op rekenen. Groetjes, Romy van 123inkt
Bedankt voor de 5* beoordeling, Peter. Super dat je zo tevreden bent over onze service! Groetjes, Kim van 123inkt
Bedankt voor het plaatsen van deze mooie beoordeling, Ben! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons. We zien je graag nog eens terug in onze webshop! Groetjes, Romy van 123inkt
Super dat je zo tevreden bent over de bestelling, Herman. We zien je graag nog eens terug en sturen dan natuurlijk weer een leuk kleinigheidje voor je mee! Groetjes, Kim van 123inkt
Bedankt voor je mooie review, Wim. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Groetjes, Christianne van 123inkt
Goed dat jullie dit kenbaar maken Dick en Monique. Wij kunnen ons voorstellen dat jullie dit liever anders hadden gezien. Wij waarderen het altijd als onze klanten feedback geven dus wij gaan dit doorzetten naar de desbetreffende afdeling. Groetjes, Christianne van 123inkt
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop. Groetjes, Samantha van 123inkt
Goed dat je dit kenbaar maakt, Eric! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het bij ons bestelde product. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je onze service als negatief ervaart. We kunnen je uiteraard uitschrijven voor onze nieuwsbrief als je geen mails meer wenst te ontvangen. Hiervoor ontvangen we graag per mail je klantgegevens. De mail mag naar webcare@123inkt.nl. Groetjes, Romy van 123inkt
Met ruim 3 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelstgroeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland. Al 12 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot "Beste Webwinkel" in de categorie Computer, hard- & software bij de Shopping Awards (voorheen: Nationale Thuiswinkel Awards) en de Webshop Awards. Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015, 2016 en 2018 de grote winnaar van de overall publieksprijs "Beste Webwinkel van Nederland".