Als altijd perfect

Al jarenlang klant, daarmee is eigenlijk alles gezegd. Het digitale winkelen werkt probleemloos. Het assortiment is zeer uitgebreid. De kwaliteit - ook van het eigen merk - is uitstekend. En de prijzen zijn redelijk laag. Bestellen is een fluitje van een cent, mede dankzij het 'onthouden' van wat je ooit hebt besteld. Afrekenen gaat snel en simpel. Aflevering is ook snel. De communicatie over je bestelling is prima. En de aflevering in een DHL automaat is een uitkomst: nooit meer wachten op bezorging. Ophalen wanneer het jou uitkomt. Zonder dat je afhankelijk bent van een persoon ter plaatse: scan de ontvangen code en het luik met jouw pakket springt direct open. Niks invullen, niks legitimatie laten zien, niks ondertekenen, snel weer naar huis. Wat er in de doos zit is altijd goed. Ook de ballpoints die ze er als cadeautje bij stoppen zijn prima. Ga zo door 123!

Vandaag besteld morgen in huis.

Ik ben al lang klant bij Inkt 123, bestel regelmatig Cartridges. De service in perfect.

Goed en snel

Altijd snel verzonden!

Snel en goed

Heb inkt voor mijn Epson printer besteld. Prima site, snel besteld en de volgende dag geleverd aan huis. Top!

Als altijd goed snel en goede prijs

Als altijd goed snel en goede prijs

Fenomenaal!

Fantastische inkt types .een twee drie is altijd welkom in mijn kantoor. Met inkt van 123 altijd goed. Laat de printer maar ratelen! Aad k

Fantastisch super service

Zeer tevreden altijd bereid om te helpen niks is te veel heb al heel vaak besteld en niks negatief

Betrouwbaar, goede prijs en service, snelle levering!!

Erg goed!!

Super tevreden

Vlotte correcte levering

Goede, snelle levering

Ik heb zondagavond besteld. Maandag werd het keurig bezord. Ik heb de eigenmerk foto printer papier. Goede kwaliteit , goede vervanger voor de canon print foto's Prijs kwaliteit is top

Makkelijk te bestellen

Fijn

Tweede keer een bestelling gedaan. Snel geleverd. Eerste bestelling lang mee kunnen doen. Erg fijn. Volgende keer weer

Niet op de afmeting gelet, eigen schuld

Leuke kleur agenda maar ik had in alle haast niet gelet op de afmetingen dus ik vind hem eigenlijk te klein om er fatsoenlijk iets in te schrijven. Ik had hem aangeschaft vanwege het leuke gele kleurtje en dat er een tijdsindeling in zit. De 4 talen zijn voor mij ook niet nodig maar dit zijn allemaal persoonlijke voorkeuren, de agenda zelf is prima (maar wel prijzig voor het formaat eerlijk gezegd). Je krijgt wat je ziet! Ik had gewoon beter moeten kijken naar de afmetingen ;)

Hele snelle levering

‘s avonds besteld volgende dagvaarden in huis super snel

Topwinkel

Altijd snel bezorgd en goede huismerk producten

Goede bestel site, helder en transparant

Duidelijke info. Goed dat er alternatieve keuzes worden getoond. Je kunt snel de voor jou optimale keus te maken!

inkt cartridge eigenmerk

bestel al jaren lang mijn inkt cartridge op 123 inkt.nl nog nooit problemen gehad. prima inkt.

concurrerende prijs en snelle levering.

Had al goede ervaring met ze. Ook met de klantenservice. Was voor mij dus geen twijfel om terug te komen.

Zeer goede ervaringen

Producten makkelijk op te zoeken Goede prijs kwaliteit verhouding Snelle verzending Keurig verpakt

Snelle en goede levering.

Alleen maar goed ervaringen met 123inkt. Goede producten voor een goede prijs.

Snel in huis, goede kwaliteit

Alles is goed te vinden. Mooie huismerken. En gratis cadeautjes zijn ook altijd leuk!

Snelle levering van het juiste papuer

Na bestelling in het weekend werd het keurig de volgende dag (maandag) geleverd.

Fijn geholpen

Ik had inkt voor de printer besteld en dacht dat de cardrid niet goed paste de dame van de klantenservice heeft me vriendelijk te woord gestaan en met haar hulp is het gelukt.

levering prima, effect nihil!

6 cleanincartridges uit de 580 serie (printer TS 6350a) hadden geen effect terwijl deze printer (2 jaar en 5 mnd. oud) niet meer leverbaar is!

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.