Ben al jaren klant. Wat kan je nu nog verbeteren aan een zeer goede service is mij een raadsel

Goede ervaringen

Goed service heb ik ervaren En vriendelijk personeel nu Groetjes GHoogveldt

service is goed

Snel geleverd.

slecht

eerlijk de bestelling was er snel alleen moest na plaatsen inktpatronen de printer na de maker omdat inktpatronen niet herkend werden en ze leeg bleken te zijn

123 inkt, een top-bedrijf met top-service!!

Er waren problemen met mijn printer. Zwart drukte niet goed af en de klantenservice adviseerde mij enkele prints op te sturen. De conclusie werd getrokken dat e.e.a. waarschijnlijk aan de leeftijd van de printer zou liggen, maar dat ze ondanks dat toch een nieuwe zwarte cartridge zouden opsturen, om toch nog een poging te wagen. Onderwijl kreeg ik ook nog duidelijk instructies hoe ik een niet lege cartridge uit mijn printer kon verwijderen. Wat een geweldige service. 123 inkt een top-bedrijf met top-service!!

Altijd topservice

Altijd een goed product, snelle levering en een leuke verrassing bij de bestelling.

Zeer snelle levering en prima garantie service !

Op donderdagochtend besteld , vrijdagmiddag in huis, geweldig! Al jaren vaste klant, zonder problemen. Bij deze laatste levering bleek er een cartridge niet te voldoen. Melding gemaakt via de ( overigens zeer vriendelijke en behulpzame ) klantenservice en dezelfde dag een antwoord en afspraak om dit z.s.m. op te lossen. Resultaat : de volgende dag werd kosteloos een vervangende cartridge opgestuurd, zodat ik weer kon printen, chapeau ! De afrondende instructies waren gemakkelijk op te volgen.

Altijd kwaliteit en service

Bestel al vele jaren bij 123inkt, nooit teleurgesteld

De volgende dag al in huis de bestelling.

Je kan bij 123 Inkt en ook 123 Schoon niet zien of het product wat je hebt besteld op voorraad is. Dit is vervelend omdat je het product soms snel nodig hebt.

fantastisch snel en verzorgd de volgende dag bezorgt

Ben al jaren klant en altijd goed geholpen

Bestelling en aflevering in 1 woord prima!!!

UITSTEKEND!

Snel afgeleverd met leuk presentje!!

Snel afgeleverd, keurig verpakt, leuk presentje, kortom een dikke tien!!!

Uitstekende website om artikelen te vinden en ze te bestellen.

Ben inmiddels al jaren klant van 123inkt en ben zeer tevreden over de kwaliteit van jullie eigen merk zoals 123 inktcartridges.

uitstekend

Fijne web site, duidelijke informatie en snelle levering.

Snelle service , en goed geprijsd

Goede kwaliteit van eigen merk .

Perfecte site en service

Als je niet weet wat je precies voor jouw apparatuur moet bestellen, is e.e.a. via de zoekfunctie van dit bestelprogramma makkelijk terug te vinden a.d.h. van bijv. je oude cartridge of je printertype.

Al jaren een super ervaring mee.

Duidelijke site en veel assortiment. Belangrijk dat alles snel wordt verwerkt en de volgende dag thuis is bezorgd. Als dit niet het geval is ligt het vaak aan de bezorg instanties. Ook altijd een.leuk presentje bij de bestelling. Top

GEWELDIGE SERVICE!!!!

heb inktpatronen besteld voor mijn printer, bij het openmaken bleek dat er 1 patroon had gelekt. Ik heb een mail gestuurd binnen 1 uur had ik bericht terug maar ook al een melding dat er een nieuw patroon was opgestuurd! De volgende dag was ik alweer in het bezit van een nieuw patroon en als verrassing een klein flesje wijn voor het ongemak! Kortom aardige mensen en een geweldige snelle service.

Ik moet zeggen ik heb al verschillende malen iets besteld en het was bijne altijd goed ,de keer dat het niet goed was werd meteen opgelost.Dus ik zeg goeie kwaliteit en goede service.

Een prima website

Een goede prijs kwaliteit verhouding. De bezorging is snel wat betreft 123 inkt.nl Nu de post nl nog meewerken die bezorgt meestel een dag later dan ze eerst aangeven

Het is met 123 .nl altijd goed snel geleverd.

het goede ervaring met 123 .nl zou het iedereen aanbeleven.

Helemaal Geweldig

Pakket met insteekhoesjes snel ontvangen, iedereen blij. Helemaal top doordat er in het pakje een marker, balpen en puzzelboekje zat, Helemaal top. Komen we de vakantie wel mee door. Bedankt

Correct, snelle levering.

Steeds opnieuw correcte leveringen en prima kwaliteit, prima prijs kwaliteitsverhouding.

Nog nooit een probleem gehad.

Altijd correcte levering goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. En bij een niet goed werkende cartrits wordt er geen probleem van gemaakt en snel een vervangende opgestuurd.

Op tijd

Mijn bestelling was op tijd leuk dat ik een puzzel boekje en pennen er bij kreeg

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.