Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Henri! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop. Groetjes, Anouk van 123inkt
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review, Marleen! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Groetjes, Romy van 123inkt
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Arie! Dat vernemen wij graag. Groetjes, Romy van 123inkt
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering! Daar doen we het voor. Groetjes, Samantha van 123inkt
Bedankt voor je review, Anton! Fijn om te lezen dat je de meegeleverde artikelen kunt gebruiken of doorgeven en je bij ons toch de gele cartridge hebt kunnen bestellen. We zijn erg benieuwd wat wij anders hadden kunnen doen om een 10 te halen. Mocht je je feedback met ons willen delen kun je deze per e-mail sturen naar webcare@123inkt.nl. Groetjes, Sanne van 123inkt
Bedankt voor je positieve review, Dirk. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Groetjes, Christianne van 123inkt
Goed dat je jouw ervaring via deze weg aan ons kenbaar maakt, M. Wij zien dat de defecte cartridges inmiddels kosteloos voor je zijn omgeruild. Balen dat je printer (elders aangeschaft) kapot is gegaan. Wat leuk dat je bij ons je nieuwe printer hebt besteld. Deze is na 22.30 uur besteld, wat betekent dat deze de volgende dag verzonden wordt. De zending heeft helaas een dag vertraging opgelopen bij PostNL dus in plaats van binnen 24 uur, binnen 48 uur bezorgd. Onze excuses hiervoor. We hebben een tegoed voor gratis verzending op je account gezet. Dit wordt automatisch verrekend bij je volgende bestelling. Groetjes, Kim van 123inkt
Goed dat dat jouw ervaring aan ons kenbaar maakt, Mathieu. Wij bellen klanten om ons 123inkt huismerk aan te bieden in verband met onze voordelige prijs. Wij bieden op ons huismerk ook een levenslange garantie. Zou je een e-mail willen sturen naar webcare@123inkt.nl? Dan lossen wij dit graag voor je op. Groetjes, Kim van 123inkt
Originele beoordeling
Goed dat je dit aangeeft, Henk. Wat jammer dat de cartridge van ons 123inkt huismerk niet naar behoren werkt. In principe zouden deze dezelfde kwaliteit moeten bieden als het origineel maar we kunnen ons voorstellen dat je inmiddels geen vertrouwen meer hebt in ons huismerk. We zien dat je contact hebt gehad met één van onze collega's en dat zij heeft voorgesteld om de cartridge om te ruilen voor een creditnota. We zien je reactie op deze e-mail graag tegemoet zodat wij de garantie voor je in orde kunnen maken. Groetjes, Sanne van 123inkt
Goed dat je jouw ervaring via deze weg kenbaar aan ons maakt, Peter Frans! Wij bellen klanten om ons 123inkt huismerk aan te bieden in verband met onze voordelige prijs. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat dit als negatief ervaren wordt. We hebben een opmerking op jouw account gemaakt zodat je hierover in de toekomst niet meer gebeld of gemaild wordt. Groetjes, Romy van 123inkt
Fijn om te lezen dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen, Myrthe! Groetjes, Sanne van 123inkt
Goed dat je meldt dat de afdrukkwaliteit niet naar wens is met de 123inkt huismerk cartridges. Huismerk artikelen hebben dezelfde eigenschappen en werking als het originele exemplaar dus mogelijk gaat er iets mis met één van de cartridges. Op ons 123inkt huismerk bieden wij 100% en levenslange garantie dus wij helpen je graag. Zou je een e-mail willen sturen met daarin de klantgegevens en je printertype naar webcare@123inkt.nl. Dan lossen we dit voor je op! Groetjes, Kim van 123inkt
Bedankt voor je positieve beoordeling, Winny. Groetjes, Christianne van 123inkt
De verzendkosten die je betaalt zijn afhankelijk van het bestelbedrag. Bij bestellingen tot een orderbedrag van €50,- betaal je €4,95 verzendkosten en bij een bestelling boven de €50,- wordt dit €3,95. Wij rekenen altijd verzendkosten om zo de prijzen zo laag mogelijk te kunnen houden. Veel webshops berekenen de verzendkosten mee in hun prijzen. Wij vinden dit niet eerlijk omdat je dan bij een bestelling van meerdere artikelen uiteindelijk meer verzendkosten betaalt. Mocht je toch nog vragen/opmerkingen hebben, vernemen wij dat graag. Groetjes, Kim van 123inkt
Wat leuk dat je een nieuwe klant bent bij ons! Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, Christianne van 123inkt
Wat fijn dat je zo tevreden bent over jouw bestelling. Wij zien je dan ook graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling, Manon! Groetjes, Christianne van 123inkt
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Christianne van 123inkt
Bedankt voor je review, Marja. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, Christianne van 123inkt
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review, Daan! We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze artikelen. Groetjes, Romy van 123inkt
Goed om te lezen dat je tevreden bent over de levering van je bestelling! Dat vernemen wij graag. Groetjes, Romy van 123inkt
Bedankt voor je review, Michiel. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de levering van jouw bestelling en dat je ons presentje kunt waarderen. Groetjes, Christianne van 123inkt
Wat fijn om te lezen dat je sinds het gebruik van de 123inkt artikelen weer goed kunt afdrukken, Joop! Groetjes, Sanne van 123inkt
Goed dat je dit kenbaar maakt, Richard. Onze excuses dat de afhandeling niet naar wens is verlopen. Ik zie dat wij inmiddels dit voor je hebben opgelost. Er staat nu geen openstaande factuur meer in je account. Indien je hier verder nog vragen over hebt, dan vernemen wij dat graag van je. Groetjes, Christianne van 123inkt
Goed dat je jouw ervaring via deze weg kenbaar aan ons maakt, Jeroen. Wij bellen klanten om ons 123inkt huismerk aan te bieden in verband met onze voordelige prijs. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat dit als negatief ervaren wordt. We zullen je feedback doorgeven bij de juiste afdeling. Groetjes, Anouk van 123inkt
Bedankt voor je positieve review, x Yang. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, Christianne van 123inkt
Met ruim 3 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelstgroeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland. Al 12 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot "Beste Webwinkel" in de categorie Computer, hard- & software bij de Shopping Awards (voorheen: Nationale Thuiswinkel Awards) en de Webshop Awards. Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015, 2016 en 2018 de grote winnaar van de overall publieksprijs "Beste Webwinkel van Nederland".