Snel, niet al te duur en makkelijk te bestellen.

Ik ben altijd tevreden bij 123inkt. Ze hebben alles wat ik zoek, mooie prijzen en snelle levering.

Makkelijk zoeken, snel in huis.

Website is heel gebruikersvriendelijk, makkelijk inkt zoeken via printer of nummer. En snel in huis. Vergeleken met andere webshops is 123inkt niet duur(der). Sturen wel vaak aan op eigen merk, maar mijn printer vindt dat niet prettig en geeft altijd aan dat de inkt op is. Merk-inkt werkt perfect.

Snel en kwaliteit

Makkelijk en goed

Goede prijs makkelijk bestellen zelfs al bestel je maar af en toe en snel geleverd via post.nl

Zoals gewoonlijk weer een snelle en correcte levering.

Goede producten, scherpe prijzen en snelle en correcte levering.

Een heel goede ervaring met uw bedrijf

Mijn ervaring met uw firma is heel positief

Fijne producten, goede service

Als gezegd, en snelle bezorging!

Levering erg laat

Slecht

altijd goed

wat ik handig vind is dat je bij vorige bestellingen aan kunt klikken om opnieuw te bestellen

Uitstekende logistieke afdeling en geweldig assortiment

Het is zeer eenvoudig om de juiste producten te vinden en te bestellen. De zending wordt altijd volgens afspraak en op tijd geleverd Prijzen zijn ook concurrerend

Zeer goed.

Mijn Bestelling is zeer vlot bezorgd.

Product was goed vindbaar en vlot bij mij thyis

Binnen een dag werd de inkt afgeleverd bij mijn tijdschriftenwinkel. Er zat ook een attentie bij.

Altijd snel en goed advies.

Geweldig!!

Gebeld door een medewerker van 123-inkt, met de vraag ‘waarom ik de voorkeur gaf voor originele toner cartridge, ipv het 123-huismerk’. Na een goede uitleg van de 123-medewerker, toch besloten on de originele cartridge te vervangen door het huismerk! Een dag later in huis! Werken prefect! Geen verschil met de originele! En stukken goedkoper! Een zeer goede service van 123-inkt.nl! De medewerker verdient een pluim!

Alles weer punctueel !

Zie boven

Heel snel

Heel snel geleverd. Huismerk is prima.

top bedrijf

Dit is een 1 2 3 bedrijf 1 SNEL 2 GOEDKOOP 3 DUIDELIJK Ik heb al veel besteld bij 123 INKT komt altijd goed .

Makkelijk besteld en volgende dag in huis

Makkelijk besteld en volgende dag in huis. Op de website je printer model invullen en je vind je juiste cartridges die moet bestellen. Alleen jammer dat de set van een 2 pak kleur en zwart duurder is dan los .

In een woord:geweldig

Ze denken mee,bieden oplossingen, Sturen zelfs gratis cartiches,als alles fout gaat Maak je zelden mee!!

vlot, netjes en correct geleverd, tegen een acceptabele prijs.

vlot wil zeggen binnen 24 uur. netjes goed ingepakt in een redelijk passend doos en de gevraagde artikelen met een kleine toegift. bedankt.

Bestellen en je hebt het zo in huis

Wij vinden het makelijk om via 123 te bestellen en je hebt zo in huis

Prima via overzichtelijke site besteld

En snel geleverd.

Altijd tevreden over mijn bestellingen!

Zeer tevreden over mijn bestellingen. Altijd snel in huis zodat ik weer snel kan printen... Alleen balen dat mijn printer het begaf zodat ik deze type inkt nu over heb.....

makkelijk te bestellen

Via website makkelijk te bestellen en de prijzen vallen reuze mee. O, en niet te vergeten, zeer snelle levering. Top....

Geweldig ik kan weer printen

Mijn inkt was gewoonweg op, dus nieuwe besteld en de andere dag binnen. Super

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.