Na al die vele jaren zeer tevreden over 123-inkt

Website duidelijk en overzichtelijk. Bestelling kwam snel binnen. Prijs oké

Wat ik besteld heb goed ontvangen

Nog geen ervaring mee.

Zoals altijd op tijd afgeleverd.

Alles op tijd afgeleverd,top!!!

Snel

Ondanks de feestdagen drukte, altijd volgende dag geleverd!!

Perfecte levering

Een dag na bestelling van de toner al geleverd.

supersnelle levering

Hartelijk dank. Ook voor de pennen en het supergoede plakband!

Snelle bezorging

Zelfs tijdens de kerst periode werd mijn bestelling snel geleverd. Alles netjes en goed verstuurd in 1 doos.

Ontevreden

Ik ben niet tevreden met de printer en printpapier. Dure printer aangeschaft en de kleur print wazig uit. Geldt ook voor papier speciale papier aangeschaft. Niet helder

Super snel geleverd

Voor een spoedje heel snel mijn order nodig, volgende dag in huis!

Snelle, efficiënte orderbehandeling

Na bestellen de volgende dag probleemloos geleverd!!

Betrouwbare en snelle levering van administratieve producten

123Inkt is een betrouwbaar bedrijf dat op afroep online alle producten kan leveren die voor administratieve doeleinden nodig zijn. De procedure via de website is gemakkelijk en de klantvriendelijkheid uitstekend. Na bestelling is een snelle levering gegarandeerd.

In één zin geweldig !!!

Ik ben al vele jaren klant en ervaar al vele jaren goede artikelen én geweldige service .

Gewoonweg goed!

De zoek functie links is vrij klein en niet direct zichtbaar. Deze wordt meestal bovenaan verwacht.

Ik heb onlangs een printer gekocht bij dit bedrijf. Levering is snel en ik werd vooraf nog even gebeld omdat ik iets vergeten was mee te bestellen. Super attent en kreeg er ook nog een leuke korting op.

Snelle levering en het product voldoet aan de verwachting

Helemaal TOP

Na eerst kleureninkt vervanger HP62 gekocht te hebben meer vertrouwen in huismerk gekregen. Toen zwart vervanger gekocht HP62 toen weigerde de printer maar met de tips van 123.inkt kreeg ik de printer weer snel aan de praat. Scheelt veel in prijs en het werkt net zo goed.

Vlot en makkelijk

Goed leuk altijd op tijd.

De snelheid waarmee mijn pakket in deze drukke tijd is bezorgd fantastisch.

Eigen merk inktcartridge

Na mijn bestelling van 2 x originele HP62 inktcartridges werd ik gebeld door 123 inkt of ik niet eens hun eigen merk met meer inhoud te proberen. Ik was er eerst wat huiverig voor dat het niet de kwaliteit zou hebben als het origineel maar heb er toch mee ingestemd. Ik moet eerlijk zeggen dat de kwaliteit mij positief heeft gestemd. De printer gaf wel aan dat er een gebruikte cartridge werd gebruikt maar de cartridge geeft tot nu toe na de standaard uitlijning van mijn printer vooralsnog geen problemen en maakt mooie afdrukken. Al met al ben ik positief tot nu toe en ben benieuwd naar de levensduur tijdens het verdere gebruik.

snel geleverd

Al jaren prima.

Ik maak al jaren gebruik van inkjets van 123Inkt. Bevallen prima. De levering is ook altijd vlot en goed verpakt. Vaak nog met een kleine attentie erbij. Top!

Heellang erg goed.

Snelle levering en goede prijs voor 123 inkt producten.

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit

S avonds bestelt de volgende dag al in huis. En de prijs is super.

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.