Snelle levering en uitgebreid assortiment

Het is fijn om het bestelde artikel ook echt de volgende dag in huis te hebben.

Weer eens cartridges besteld en natuurlijk weer snel geleverd

Tot mijn enorme verrassing zat bij de bestelling een pak goede speelkaarten en 2 pennen. Als enthousiaste bridger ben ik heel blij met de kaarten, die van een uitstekende kwaliteit zijn, dank hiervoor

Betrouwbare site. Goede prijs kwaliteit verhouding. Echt geweldig je wordt na een bestelling in mijn geval een inktpatroon voor de nieuwe printer een canon ook een canon inktpatroon besteld maar het huismerk van 123 inkt is in prijs gelijk aan de canon maar veel meer inhoud. Dus het 123 inktpatroon besteld.

Ontzettend snelle levering

‘s avonds een bestelling gedaan en de volgende dag rond de middag was de bestelling al binnen.

Snelle levering en altijd correct

Ik ben erg tevreden over 123inkt.nl. Ze leveren altijd snel en correct. Mocht dat een keer niet lukken of er iets mis gaan, dan wordt er helder gecommuniceerd en correct opgelost.

Vlot geleverd en goed verpakt.

De ene dag besteld en de volgende dag al in huis. Prima!

Snel en betrouwbaar

Makkelijker webshop, snelle levering goede service

Prima artikelen en snelle verzending!

Mijn bestelling (gesatineerd kalkpapier) pas in de namiddag gedaan en de andere dag kon ik het reeds ophalen bij het afhaalpunt! Super snel geleverd en prima verpakt! Uitstekende prijs-/-kwaliteitverhouding.

Uitmuntend

Snelle levering van kwalitatief zeer goede goederen op de aangegeven datum en tijdstip.

Probleemloos

Bestelling voor een kleine printerbenodigdheid zonder mankeren goed uitgevoerd : vandaag besteld, morgen geleverd. En ook weer een nieuwe pen. A. van Veen 14.10.2025

Отлично

Хорошая компания. Работает очень быстро.

top bedrijf

bestellen en de volgende dag geleverd dat is service

Alle keren besteld en netjes geleverd zoals aan gegeven de volgende dag , zeer tevreden over 123inkt

Slechte klantenservice

Inktpatronen besteld. Supersnel geleverd. Eén patroon wordt niet herkend door mijn printer. Dit tot 2x toe voorgelegd aan 123inkt. Geen enkele reactie.

Superhandige noodradio’s!

Ik had er nog nooit van gehoord, en nu heb ik er twee in huis: kwalitatief hoogwaardige noodradio’s. In de aanbieding notabene. Je kunt ermee naar de radio luisteren, de zaklamp aanzetten of een groot alarm laten afgaan. Oplaadbaar met USB én je kunt je mobiele telefoon ermee opladen. TOP gadgets!

Gewoon goed !!

zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over mijn levering, reeds vaak besteld, altijd prima gegaan

Snelle levering goede service

Duidelijke site groot aanbod en eigen merk is aan te bevelen

geen loze beloftes, snel en goede kwaliteit

Het is nog niet voorgekomen dat een bestelling te laat, verkeerd aan het adres, verkeerd qua inhoud was. U treft een tevreden klant. Vóór ik me omgedraaid heb, ligt het bestelde perfect verpakt en volledig in de brievenbus. Ik heb geen klachten.

Snel en goed

Goede kwaliteit ,snel bezorgd

Snelle en juiste levering

Mijn inktpatronen waren op, dus besteld bij 123inkt. Snelle en correcte levering op de volgende dag. Met als extraatje balpennen en een spel kaarten. Zo maak je vrienden!

Super snel geleverd kwaliteit

Super goed product.

fantastisch

Ik ben al jaren klant bij 123inkt.nl en ben nog nooit teleur gesteld door hun . Alle bestellingen die ik gedaan heb in de afgelopen jaren waren van 100% goede kwaliteit, en als er eens toch iets niet goed was werd het in no time verholpen. Ik ben dus ook niet van plan mijn spullen ergens anders te gaan bestellen. Goed bedrijf wat doet wat ze zeggen . En natuurlijk de prijs heb deze kwaliteit nog nergens anders kunnen vinden voor de zelfde producten. Rob

Prima service.

Vlot geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker aan aanrader.

Fantastische inkt voor mijn printer.

Snel geleverd inkt is zeer goed. Altijd een presentje erbij. 123inkt.nl bedankt.

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.