altijd een zeer snelle afhandeling van de bestelling,en bezorging.

als super.

Perfecte prijs/kwaliteit verhouding en binnen 24 uur bezorgd!

Perfecte prijs/kwaliteit verhouding en binnen 24 uur bezorgd!

Zeer snelle en correcte levering

Mijn inktpatronen van “eigen merk” geven altijd goede resultaten.

Super snel…

Binnen 24 uur nadat ik iemand had gesproken aan de telefoon nieuwe cartridges ontvangen… Mijn dank is groot

Snel en goed geregeld

Ik bestel alle kantoorbenodigdheden hier en heb het altijd als super goed ervaren. Alles is snel verzonden, beschrijvingen zijn duidelijk en ik weet precies wat ik binnenkrijg en wanneer!

Goed en oke.

Altijd goed en op tijd..

goed!

Het "klopt" allemaal. Heldere site, simpel bestellen, veel betaalmogelijkheden, snelle levering. Kortom, TOP!

Ouderwetse betrouwbare service

De communicatie is perfect icm een snelle levering. Altijd zit er bij de levering een kleine attentie wat het nét iets leuker maakt. Ik raad 123 inkt van harte aan.

Snelle goede service!

Producten worden snel bezorgd en zijn altijd goed verpakt. Over de levering wordt je altijd goed op de hoogte gehouden via de mail. Prijs technisch heel goed! Vaak de goedkoopste als ik het ga vergelijken met andere websites.

Mijn ervaring met de 123 sites is vrijwel altijd uitstekend.

Mijn ervaring met de 123 sites is vrijwel altijd uitstekend. Een keer werd een verkeerd product gestuurd, maar dat werd prompt gecorrigeerd. Mij enige min-punt is dat de verpakking soms wel erg groot is, m.i. zou het vaak ook kleiner verpakt kunnen worden. Een prima bedrijf.

Snelle levering en de inktcartridges doen wat ze moeten doen. Al vele jaren ervaring met 123inkt.nl. Naast kwalitatieve producten ook een zeer goede service, niets dan lof en ga zo door!

Geweldige producten voor een lage prijs

Inkt voor de fotoprinter gekocht. Jullie waren verreweg de beste en goedkoopste

Duidelijk, betrouwbaar, en geen vervelende reclames

Zie boven

Correct en snel

Eerst verkeerde toner ontvangen de volgende dag alweer de juiste toner!! Top!

Overtreft mijn verwachtingen

Er wordt vaker bij websites beloofd dat wanneer je ‘s-avonds besteld, het de volgende dag wordt bezorgd. En 123inkt maakt het volledig waar. Chapeau.

Naar tevredenheid afgeleverd.

Was goed.

Verwacht, zoals gedacht

De levering is geweest zoals aangegeven bij de bestelling.

Goede inkt!

Prima materiaal

Goed fotopapier voor een redelijke prijs.

Goede voorraad beeer. Snelle en juiste levering.

Ik heb een aantal kantoorartikelen gekocht bi 123 inkt. Alle 3 de leveringen was niets op aan te merken. Bij de laatste bestelling bestond de mogelijkheid achteraf te betalen, dat was voor mij niet makkelijk te vinden hoe dat moest.

Tevreden met 123

De bestelling ging snel, de levering wat minder maar dat kwam omdat ik nuet thuis was.

Super geholpen en prima service. Dikke tien

Wat ik hierboven al heb geschreven Super geholpen, perfect advies en top service Dikke tien

Vandaag besteld en inderdaad de volgende dag in huis, wat ook beloofd was!

Ik heb altijd al positieve ervaringen met 123inkt. Ook telefonisch worden er altijd goede bestellingen afgewikkeld.

Top, bestel altijd mijn cardridges hier!!!

Bestel altijd mijn cardridges bij 1 2 3 Inkt. De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Snel en niet te duur.

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.