Laden reviews...
4.169 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt regelmatig een snelle levering en duidelijke informatie. Klanten waarderen het brede assortiment en de transparante productomschrijvingen. De dienstverlening wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Meerdere keren iets gekocht bij deze winkel. Snelle levering en altijd een klein presentje toegevoegd.
L
Warnsveld
Prima winkel om printerbenodigdheden aan te kopen. Goede prijs.Goede communicatie. Vlotte correcte levering. Een aanrader.
Bert
Gemeente Hulst
Toner besteld, kwaliteit en prijs goed.
Bart Custers
Weeze
Van cartridges, scanners, printers, toners, nooit enig probleem gehad. Zelfs bij een foute bestelling mijnerzijds, snel tot volle tevredenheid opgelost.
Anton
Dongen
18 August 2026
albert
mensingeweer
Mijn ervaring in 1 zin hierboven geeft het al aan. Met dank ook nog voor de presentjes.
18 August 2026
Peter
Noordwijk
Snelle levering en kwaliteits product
Luitje Havinga
Assen
Snelheid en duidelijkheid
Hans
Rotterdam
Zelfde product, lager in prijs
Tjitske
Lochem
Nog geen negatieve ervaring bij 123inkt ervaren. Ze doen, wat ze beloven. Zeer tevreden over 123inkt.nl
16 August 2026
M.J.G.J. van den Bosch
Best
Top bedrijf wat doet wat ze beloven namelijk kwaliteit leveren voor een scherpe prijs , goede info voor tijdens en na versturen van producten .
14 August 2026
Jos
Noordwijk
positieve ervaring
14 August 2026
Richard
Aalsmeer
Heerlijke webwinkel, ze hebben bijna echt alles. Tegen een lage prijs, zelfs de originele dingen zijn goedkoop. De spullen worden keurig, snel verzonden.
13 August 2026
Fam
Amsterdam
Supersnel verzonden en blij verrast met alle extraatjes! Helemaal top!
12 August 2026
E
Haarlem
Ik ken 123inkt misschien al wel meer dan 15 jaar als een betrouwbare leverancier die weet hoe je 1e klas service moet organiseren!
12 August 2026
John
Den Bosch
Makkelijk te bedienen. Je kunt hem overal neerzetten. Snel geleverd
L.E. Isabella-Uijttewaal
Nieuwegein
Niets op aan te merken, het label tape dat ik nodig had was alleen hier voor een normale prijs te vinden.
Tim
Utrecht
Al jaren lang ben ik tot volle tevredenheid klant van/bij 123inkt en gelieerde 123 winkels.
P.J.W. (Peter)
Maastricht
Ik ben goed tewoord gestaan en verder goed geholpen
Herman
'S-GRAVENHAGE
Ondanks navraag geen duidelijk antwoord over de reden van de vertraging, hoewel de producten op de website als 'in voorraad' vermeld staan. Uiteindelijk na 10 dagen ontvangen.
Paul Quint
WAGENINGEN
Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je bestelling uiteindelijk pas na 10 dagen is bezorgd en dat je ondanks navraag geen duidelijk antwoord hebt gekregen over de vertraging.
Wanneer een artikel als op voorraad wordt vermeld, mag je er natuurlijk vanuit gaan dat je bestelling snel wordt geleverd. Het spijt ons dat dit in jouw geval niet is gelukt en dat we je tijdens de vertraging ook niet duidelijk hebben kunnen informeren over de oorzaak. We begrijpen dat dit frustrerend is en nemen je feedback dan ook mee om dit proces te kunnen verbeteren.
Groetjes, Lesley van 123inkt
Leuke verrassing erbij en snelle levering
Gerda Den Boer
Bruinisse
Printer bestelt. De volgende dag in huis . Prima levering Ook om de printer te installeren was,erg duidelijk. Het functioneert prima. Eén goede zaak om zoiets re bestellen
10 August 2026
Jan
Zwolle
Een bestelling geplaats en werd netjes binnen 2 dagen in een PostNL-punt geplaatst waardoor ik de bestelling snel thuis had. In het pakket zat alles wat ik besteld had en werd netjes opgevuld door plastic lucht zakjes. Hierdoor zit alles net wat beter bepakt. Top service!
9 August 2026
Wim
Arnhem
Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei.
Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.
Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den berg