Super goed geholpen

Goed geholpen vriendelijke meneer aan de telefoon

Snel en goed

De volgende dag al bezorgd. Alles naar wens.

Voor die prijs , fantastisch

De 123 inkt doet het goed .mooie kleuren en duidelijk

Makkelijk besteld, snel geleverd

Makkelijk besteld, snel geleverd

Voor mij lekker dichtbij op steenworp afstand

Kom er al jaren haal het het op! Snelle service,boter bij de vis.

Supersnelle levering

Sneller en beter kan niet. Top!

verrassend

had een merk cardridges besteld, kreeg ik een telefoontje om me ervan te overtuigen dat een eigen merk voordeliger was. en werd netjes opgestuurd met extra kopieerpapier. erg goede service!

Eigen merk besteld, werkt top.

Ik heb voor het eerst het eigen merk besteld voor mijn labelprinter. Werkt prima. Snelle levering en netjes verpakt en de extraatjes worden altijd gewaardeerd.

Voortreffelijk

Bestelling ging vlot, levering ging vlot. Producten zijn van hoge kwaliteit. ik raad iedereen aan bij 123Inkt de kantoorspullen te kopen.

prima weer..

en een snelle levering !

Snelle en goede service.

Over het algemeen ben ik altijd zeer te tevreden 123Inkt. Pakketjes komen snel aan en de service telefoon is erg goed. Heb wel eens een pakketje gehad met papier dat gescheurd binnenkwam, maar dit was alleen de verpakking, dus om daar nou over terug te bellen... Nee dat doe ik niet.

Geleverd zoals beloofd en gevraagd, maar…

De omvang van de bestelling was C4-formaat en hooguit 8mm dik en het kwam in een doos die niet in mijn boodschappentas paste (25x45x60cm) Willen jullie ook denken aan het milieu en de planeet?

Ik bestel graag bij jullie, je leveren vlot en kan achteraf betalen.

Snelle levering en goede producten.

Duidelijke website.

Helemaal prima!

Super service. Alles duidelijk uitgelegd. En niet opdringerig met verkopen van producten.

Top bedrijf

Leveren voor een goede prijs nieuwe toners voor printers, zeer tevreden.

geen minpunten, maar stop met al die balpennen

prima product, snel geleverd, maar zonde dat ik die balpennen moet weggooien, omdat een voorraadje van 10 wel genoeg is.

In weinig woorden: Snelle levering en goed materiaal

prima beker

ik gebruik deze bekers jaren de volgende keer bestel ik ze weer

Inkt 123 is goed en betrouwbaar product is kwa prijs verhouding uitstekend.

Mijn ervaring met inkt 123 is goed vandaag besteld morgen in huis. Houden zich aan de afspraken. Echt Top.

Een product met een goede prijs / kwaliteit verhouding

Snelle levering van het product en aandacht voor het milieu met levering van de Recycle bag, waarbij opbrengst van gratis ingezonden cartridges die worden hergebruikt , aan goed doel kan worden geschonken .Super deze aandacht voor mens en milieu .

Super snelle bezorging

Wat een service ! probleem opgelost met EEN telefoontje.

De Toner voor mijn Brother DCP 7030 was op dus bestellen en de volgende dag in huis. Mijn on-oplettendheid om de cassette in de printer te plaatsen was de reden dat het niet wilde lukken. Met een telefoontje (geen wachttijden !) was het probleem opgelost.

Sneller dan snel

Behoeft geen nadere verklaring,

Bestelling werd niet geaccepteerd

Had een bestelling gedaan maar kreeg bijna direct telefoon van hun dat ik beter hun eigen producten kon gaan bestellen dan de orginele producten. Na drie keer zeggen dat ik het orginele wou bestellen beleven ze door zeuren totdat ik zei dat ik dan wel ging annuleren. Toen kon het ineens wel. Ga nog wel 10x nadenken voordat ik weer bij hun ga bestellen

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.