goede service.

prima oplossing gevonden.

Snelle en uitstekende service

Had eerst een verkeerd product besteld, maar dat kon eenvoudig worden geretourneerd. Geld werd heel snel teruggestort. Bestelling en afleveren van de juiste cartridges ging super vlot. Kortom heel tevreden met de service van 123inkt, waar wij al jaren producten voor verschillende printers bestellen.

Fijne website, snelle levering

Fijne website waar een hoop te vinden is. Ook fijn is de suggestie bij cardridges dat er ook een huismerk variant is. Levering was snel, volgende dag gelijk in huis!

Prima levering van een prima produkt

Gebruik al jaren de toners en drums van 123. Steeds naar volle tevredenheid. Levering is altijd: snel, heel snel. Kan deze dan ook aanbevelen.

Bij 123inkt zijn ze erg klantvriendelijk en hun leveringen zijn altijd op tijd. Zeker een aanrader

Afspraak = Afspraak

Gemaakte afspraak geheel naar wens uitgevoerd. Top

teveel betaald

weliswaar netjes via de brievenbus geleverd maar had optie afhaalpunt opgegeven en daarvoor 1 euro meer bezorgkosten betaald, dat is dan weer jammer

Snelle levering van prima producten.

Na bestellen snel geleverd. Makkelijk uit te zoeken op de site en zeer betaalbaar.

Vlot geleverd, bestelling compleet!

Ik ben wederom zeer tevreden over de consistente uitstekende service van 123inkt!

Altijd snel,correct en prima Service.

Ook is er wel eens een probleem geweest met printer inkt.Dat is na goed overleg adequaat opgelost.

snelle levering van een goed product

Goed, snel en betaalbaar!

123Inkt is wat mij betreft de snelste en beste manier om inkt te krijgen. Natuurlijk hebben ze nog veel meer artikelen te koop. Op mijn werk kopen we hier namelijk het papier voor de printer. Een prima webshop met een enorm aanbod, snelle levering en een prima recycle programma voor lege cartridges. De 'place to order' voor kantoorartikelen.

Snelle levering, goede kwaliteit

Eenvoudig om te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit cardridges !

Snelle levering altijd goed product en als verrassing altijd wat bij gevoegd

Kwaliteit zoals het hoort en onberispelijke verzending en ontvangst

Al jaren bestel ik bij 123 ook mijn cartridges bij 123ink. Altijd zijn de afhandeling, verzending en ontvangst top. Ik maak daarom volledig tevreden steeds gebruik van 123schoon, 123led en 123accu.

Al jaren klant

Ik doe al jaren zaken met 123inkt maar ook anders 123-sites. Goede afhandeling, correcte reacties.

goede ervaring

Prima snelle levering.

Heel goed bedrijf aanbevolen hoor

Het is een makkelijke website en het was snel bezorgd.

Snelle levering en goede service

Superfijn om klant te zijn bij 123 inkt

bestelling altijd op tijd bezorgd

Nieuwe printer besteld omdat oude niet te repareren was. De dag er op al in huis.

Chapau

Super snel geleverd en inmiddels de Dymo letter tang gebruikt, en werkt perfect.

Snelle levering prima inkt

Gebruik niet zoveel inkt maar bestel het altijd hier. Goede prijs voor prima product.

Stevige solide vloermat

Deze vloermat (voor onder bureaustoel) voor tapijtvloer is een aanrader

Snel en makkelijk

Gezocht gevonden en bezorgd, net iets goedkoper dan de cartridge van Canon Tevreden klant

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.