Altijd snel geregeld

123 Inkt. De oplosser van je printproblemen. Inkt op en altijd op het moment dat het niet uitkomt. Binnen 1 dag is alles geregeld. Thanks 123 Inkt

correct geholpen en strakke planning

Ik had verkeerde printer catridges besteld en deze ook geopend. Toen bleek dat de cartridges niet paste met 123 inkt gebeld. De dame aan de telefoon was heel behulpzaam en omdat het huismerk catridges betrof mocht ik ze ook geopend retour sturen. Echt service. Ik bestel zeker weer.

Snelle bezorging goede kwaliteit

Producten van 123 inkt zijn prima in orde en van een goede kwaliteit en een snelle bezorging

Snelle 123

Geweldige levering zeer snel fantastisch

Makkelijk, snel en betrouwbaar

Mijn favoriete plek voor mijn (thuis)kantoorbenodigdheden. Eventuele fouten worden zonder moeite opgelost.

123inkt=123Besteld=123In huis. 123? Watwil je nog meer!

Gewoon zoals het hoort.

Super advies!!

Ik ben zeer goed geholpen met het kiezen van een nieuwe printer. Gewoon eerlijk en duidelijk onderbouwd waarom een goedkopere printer! ook al heel goed bij ons gebruik zal passen. Top…eerlijk advies…en de printer bevalt ons uitstekend!!

Iedere bestelling wordt goed en snel geleverd.

Snel het gewenste artikel gevonden. Supersnelle levering

Mijn ervaring met 123inkt is prima

Ben zeer tevreden over 123 inkt

Directe en netjes aangeboden levering met bijbehorende verantwoording in een duidelijke factuur.

Duidelijk en snel, goede producten

Bestel al jaren mijn cardridges bij 123inkt.nl. Goed product en snelle levering. Fijne en duidelijke website, makkelijk te bestellen.

Goed bedrijf en innoveert steeds met fijne gebruiksartikelen

Altijd snel geleverd en op tijd geleverd. De back office en alles er omheen is goed georganiseerd. Ik koop er graag. Topper

Super snelle levering

Super snelle levering, goed verpakt en ook nog gratis pennen en kaarten erbij.

Snel , Steengoed, Soepel

Ben gek op originele inktpatronen. Drogen niet uit bij lange intervallen van printen

Zeer snel geregeld, en problemen lossen ze ook snel op

De levering is goed, de advisering veel minder!

U levert mij al jaren inkt voor de printer. Dat is een HP printer. Dan bestel ik HP inkt, maar u geeft mij aan dat uw alternatief net zo goed is én veel goedkoper. Dat laatste is juist, daarom trap ik er steeds in maar steeds weer kom ik erachter dat mijn printer de inkt niet accepteert. Heb u al eens de patronen terug gestuurd met de vraag mij te crediteren nooit meer iets van u vernomen. Dit keer dus maar HP inkt besteld en de printer print!

Aanbod alternatief: goed opletten

Bij de bestelling van een viertal presentatiemappen van Esselte werd een alternatief aangeboden. Helaas was de breedte niet gelijk aan de Esselte-mappen waardoor ze niet in mijn systeem passen. Maar over verzending, snelheid en bezorging alleen maar lof!

Enorme keus, altijd op voorraad, en snel geleverd

Sinds 3 jaar bestel ik bij 123inkt.nl en dat bevalt met erg goed. Prijs en kwaliteit is goed. Via DHL wordt het altijd snel en goed afgeleverd.

Oké met een randje

Bestelling, order uitvoeren oké, Zo ook levering. Alleen een product van beperkte omvang wordt verpakt in een veel te grote doos met veel verpakkingsmateriaal. Belachelijk. Slecht voor het milieu en kostenverhogend. Dat kan / moet anders!

Snelle levering van producten uit een grote keuze

123inkt biedt op velerlei terrein een goed aanbod van producten. De snelle levering van gevraagde producten is een goede zekerheid bij de bestelling bij dit bedrijf.

Goede service en kwaliteit.

Een goed bedrijf, of je nu bij 123inkt,led of accu besteld, altijd snelle en goede levering en altijd een leuke attentie erbij.

Goed product en snel geleverd

Is heel goed. Altijd de juiste producten en op tijd geleverd

Snelle levering van uitstekende producten

Hetgeen ik besteld had werd de volgende dag al geleverd. De producten voldeden ook aan de door mij gestede eisen.

Uitstekende service

Goede producten, snelle levering, zorgvuldig verpakt! Kwaliteit. Een echte aanrader.

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.