Keurige en snelle afhandeling

Ik heb een laserprinter besteld. Deze werd zoals afgesproken keurig de volgende dag geleverd. Een mailtje naar de klantenservice was voldoende om het antwoordnummer van hen te krijgen waar de oude laserprinter retour gestuurd kon worden. Alles is keurig afgehandeld.

De snelheid van leveren is verrassend, naast de kwaliteit van een topmerk cartridge.

Net als voorgaande keren weer top geregeld

Goede prijs en ruime keus.

Net als voorgaande keren weer top geregeld

Goede prijs en ruime keus.

Snel en waar voor je geld

Post nl had het in de bezorging af laten weten, volgens de app moest de bestelling in de brievenbus liggen maar dat was dus niet zo. Omdat post nl mij doorverwezen naar 123 inkt bij hun mijn ervaring neergelegd. Gelijk de bolgende dag valt een nieuwe zending op de mat. Klasse. Goede snelle communicatie en service.

Top webwinkel

Bestellingen altijd snel en goed geleverd .

Top service! Fijne producten!

Bestel al jaren en ben zeer tevreden! Zeer aan te raden.

Super snel

Vandaag besteld en morgen in huis!! Heel fijn die snelle en goede service. Aanrader!!

zeer goed.

Altijd alles zorgvuldig geleverd. Ook al ontbrak bij de vorige bestelling iets, een telefoontje naar de klantenservice leverde direct resultaat met excuses op. Zeer vriendelijke mevrouw.

Prima webwinkel, betrouwbaar en snelle bezorging

Ik bestel al jaren bij 123inkt en heb niets dan prima ervaringen. Ik gebruik ook al jaren hun huismerk inkt en toner en ben daar zeer tevreden over. Veel goedkoper dan het A-merk. Ook bij de aankoop van een printer bij wat startproblemen prima geholpen door de klantenservice.

Top producten

Al div malen besteld en steeds goed en snel geleverd dus

Slecht

Heel slecht, meer een diefstal te noemen

Helemaal goed!!

Geweldig lamineerapparaat

Het is een geweldig lamineerapparaat, handig formaat, warmt snel op, maar niet te vergeten, ook de prijs is leuk. Ideaal voor certificaten, diploma's, maar ook voor tekeningen van de (klein)kinderen, welke beslist niet morgen kreuken. Ik ben er blij mee!

Na een telefoontje ben ik direct geholpen de andere dag had ik het product in huis. Na ontvangst kon verder met werk. De persoon die mij geholpen heeft was zeer beleefd en leuk mee te praten. Met vriendelijke groeten Jan Verkleij.

snelle correcte levering

Het is allemaal keurig voor elkaar. Vandaag bestellen en morgen in huis. Dan nog als extra een paar fijne pennen en een pakje speelkaarten. Hartstikke fijn

Goede snelle levering

Zoals gewoonlijk een snelle goede levering

Snelle service. Snelle verzending.

De ene dag besteld de volgende dag geleverd. Prima service

geweldige service!

Ik bestelde huismerk inktcartridges, de volgende dag in huis, maar één zwarte cartridge deed het niet. Daarover gebeld en mij werd de volgende dag een nieuwe toegezonden met daarbij ook nog een flesje wijn (Als excuses). De foute cartridge kon ik houden. Als ik een kopie maakte van de codes op de foute cartridge en die via de mail naar hen toezond, werd mij de nieuwe cartridge direct gecrediteerd. En dat gebeurde direct de volgende dag! Dat noem ik nog eens service!!!

Snelle levering.

Het bestelde product werd zoals beloofd snel geleverd en keurig verpakt.

Top product, snelle levering

Ikzelf koop al jaren voor mijn printers de inkt bij 123inkt. Heel tevreden, prettige klantenservice en mooie producten. Nu mijn zus kennis laten maken voor haar merk printer, een Canon en ook daar weer een mooi product voor een veel goedkopere prijs dan de originele inktpatronen. Dus erg tevreden en kan het iedereen aanraden.

Binnen een dag geleverd terwijl pas na 18:00 uur besteld!

We hadden met spoed nieuwe cartridges voor onze printer nodig. Kwam er pas in de vooravond aan toe om te bestellen. Toch al de volgende dag in huis. Kleine suggestie: ik had ook 20 stuks 9 volts batterijen nodig. Die kon ik alleen via 123accu bestellen. Die waren er ook de volgende dag maar het was handiger en kostenbesparend (verzendkosten) geweest als dat in één keer had gekund.

Snelle levering en een goede voorlichting bij de verkoop nieuwe printer

Prettig telefonisch contact en goede voorlichting.

Bestelling prima afgehandeld.

Makkelijk te bestellen en snel en goed verpakt geleverd. Prima!

Snelle service en goede kwaliteit producten

Bij 123inkt heeft u een groot assortiment producten van een goede kwaliteit. Wij hebben alles wat wij zochten gevonden en met een nette en snelle service in huis gekregen! Er zat ook nog als verrassing een leuk kaartspel en puzzelboekje bij. Zeer tevreden

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.