Ruim assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik bestel regelmatig bij 123inkt. Snelle levering, netjes verpakt, altijd een gratis pen en zelden iets niet op voorraad.

Dag na bestelling geleverd, keurig verpakt. Weer helemaal top zoals altijd.

Goede snelle service

Smorgens besteld en de volgende morgen al in huis. Super snel met DHL.

Top product geleverd door een goede en snelle service.

Onlangs onverwachts een nieuwe inktcartridge nodig. Besteld en daags erna al in huis. Hele fijne service. Inktcartridge werkt supergoed, top! Volgende keer zal ik zeker weer bij 123inkt.nl bestellen!

Begriip met oplossing

Mijn lleuurcasette werkt niet meer. Contavt opgenomen , en kreeg een. Fij e reactie. Ze stuurde set kklrurcassetes oude retour gexonden allles werkt Top opgelost

Meerdere keren per telefoon besteld. Goede uitleg en tijdige levering. te op tijdige levering. Vin

Telefonisch bestellen vind ik erg prettig. Je krijgt goede informatie over het te bestellen product zonodig kan je na uitleg je bestelling aanpassen.

Een toegankelijke site met snelle levering

De Site is als blind persoon prima te gebruiken. gewoon duidelijk in toegankelijkheid. Hierna een snelle en eenvoudige betaling, met prima leveirng door betrouwbare bezorg bedrijven.

goed en optijd geleverd

Volgens afspraak geleverd alles oke

snel een correct

Bestelling werd snel een correct afgehandeld. Prima service

TOP winkel

vandaag zaken besteld, en supersnel in huis. Verleden jaar een keer een verkeerde(kapotte) cartridge gekregen; ook meteen met excuses een goede gekregen. Ik beveel 123 inkt van harte aan voor vele dingen

Heel erg goed

De site is makkelijk. kom je er niet uit kan je de klantenservice goed bereiken. De service is erg goed. Zij helpen geduldig en vriendelijk. Erg tevreden.

Er is niets mis mee.

Ik ben al een aantal jaren klant bij 123. Inkt in dit geval. Bestelling altijd op tijd, keurig verpakt, website en webshop goed overzichtelijk. Er is niets mis mee. Ga zo door , zou ik zeggen.

Super service

zeer snelle en correcte levering

Perfecte levering!

Het bestellen ging prima en de levering was snel en goed, mijn ervaring met 123inkt.nl is altijd goed! Ze leveren altijd en ook snel. Ik zou 223inkt.nl dan ook zeker aanbevelen aan anderen.

Geweldig!!

Besteld en supersnel ontvangen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Klasse

Zeer gemakkelijk te bestellen met een overzichtelijke site. Snelle afhandeling en levering. Ik kan niet 1 negatief commentaar benoemen. Ga vooral zo door.

Cartridge Besteld, volgende dag geleverd. Gewoon goed.

SNEL GELEVERD ZAT ZONDER

HAD EEN SNELLE LEVERING NODIG ZAT ZONDER INKT.

Werkt niet

Het transferpapier laat los tijdens het wassen Zelfs onder de 30 graden gewassen en binnenste buiten en toch laat het los en geperst met een hitte persmachine dus weggegooid geld jammer

Een goede en snelle service.

Ik heb al diverse keren iets besteld bij 123inkt.nl en alle keren was de bezorging binnen 1 dag in huis.

gewoon goed, vertrouwde kwaliteit

gewoon goed, vertrouwde kwaliteit

Snelle en betrouwbare service

Bestelling gedaan bij 123inkt.nl en zoals beloofd werd de inkt de volgende dag al bezorgd. Alles netjes verpakt en precies wat ik nodig had. Zelfs met wat extraatjes als pennen en een kaartspel. Snelle service en duidelijke communicatie over de levering. Heel tevreden!

Super overzichtelijk

Duidelijk en efficiënt

Service en kwaliteit is uitstekend!

Mijn ervaring met 123 inkt is geweldig! Bestel mijn inktpatronen al jaren bij 123 inkt. Snelle levering en goede kwaliteit van eigen huismerk.

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.