Service en kwaliteit is uitstekend!

Mijn ervaring met 123 inkt is geweldig! Bestel mijn inktpatronen al jaren bij 123 inkt. Snelle levering en goede kwaliteit van eigen huismerk.

Top winkel

De service is erg goed. Je bestelde spullen worden snel en keurig verpakt verzonden. Ik bestel er al jaren lang en nog steeds zeer tevreden.

Prima materiaal, en levering

Na de eerste bestelling en levering bij 123inkt. Nooit meer wegegaan, wanneer iets goed is maak je er altijd gebruik van, dan weet je vooraf al dat je kwaliteit krijgt en nooit een een buul valt.

Tevreden

Besteld en de volgende dag bezorgt

Prima cartridges, snel geleverd

Ben al jaren klant en bestel af en hoe papier of cartridges. De site is duidelijk, het advies is goed en zeer voorspelbare levertijden

Goede en vlotte service voor een redelijke prijs!

Einde middag een bestelling voor cartridges geplaats en dit werd de eerstvolgende dag al bezorgd bij de post, want het pakket kon door de brievenbus. Al met al: naar volle tevredenheid!!

Snelle levering met attenties, goed advies en uitstekend materiaal. Ik bestel hier altijd mijn spullen.

perfecte producten

al jaren in gebruik van inktcartridges en foto papier naar volle tevredenheid

Snelle levering van goede producten

De door mij bestelde artikelen worden altijd snel en in goede conditie geleverd

Goede kwaliteit lamineerhoesjes voor een lage prijs

Hoesjes besteld; betaald; volgende dag in huis! Star Wars Legion kaartjes geprint en gelamineerd; done! Zeer goede kwaliteit hoesjes. Absolute aanrader.

Enthousiast

Snel weer verder met printen smiddags besteld ander dag weer printen

Fijn dat 123inkt inktpatronen wilde terugnemen omdat printer huismerk niet meer accepteerde

Fijn meegedacht en aangeboden bij telefoongesprek

Prijs / kwaliteit uitstekend !

Ik had met spoed een cartridge nodig. Besteld en de volgende dag al in huis ! Pico Bello !

Zoals altijs: uitstekend!

Ruime keuze op de website, duidelijke omschrijving van producten en hele goede prijzen: dat is waarom ik altijd terugkom bij 123inkt.nl! Het wordt altijd snel geleverd dus zit nooit te lang zonder mijn benodigdheden wat erg prettig is. Bedankt voor de service!

Geweldige service en afhandeling bestelljng

Geweldige service en snelle afhandeling bestelling, top!

Super snel ontvangen

Altijd op tijd geleverd

Ik ben voor altijd een fan van 123 inkt

Altijd tevreden

Ik bestel al jaren gaat altijd goed en indien probleem wordt het opgelost Merijn

Opnieuw ga ik een poging wagen. Dei inkt werd netjes en snel geleverd in goed afsluitbare doos en een kleine attentie. Ook voor de lege cartridge was een zakje aanwezig om die terug te sturen ,waar bij de eerst volgende bestelling een korting mogelijk is. Een prettige bestelling, zeker voor herhaling vatbaar.

Wederom een uitstekend product

Ik heb wederom een uitstekend product bij 123inkt.nl besteld en mogen ontvangen.

Prima,tijdige levering

Altijd uitstekend

Mijn ervaring bij 123 inkt is in alle gevallen voortreffelijk geweest, zoals ook de laatste keer. Via de site inktcartridges besteld en de volgende dag bezorgd. Menige internetsites kunnen daar een puntje aan zuigen. Dus, bestel bij 123 inkt en ervaar het.

Goede kwaliteit en keurig op tijd ontvangen

Altijd snelle levering en makkelijk te bestellen

zoeken op de website is makkelijk en ben altijd blij voor de snelle levering. Bestel al jaren mijn inktcartridge bij hun. Bedankt voor het presentje..

Heel erg meedenkend.

Ik had een bestelling geplaatst. Direct daarop werd ik gebeld dat het ook anders kan en dat ik daardoor goedkoper uit was. Ook een melding van mijn kant dat de betaling niet goed verliep werd direct opgelost.

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.