Probleemloze bestellingen.

Elke bestelling is correct uitgevoerd. Kwaliteit is geen probleem. Printer functioneert nog steeds zeer goed met het alternatief van 123inkt.

Makkelijk, snel en prima geregeld.

Ik kocht een cartridge die ik al eerder had besteld. Dat was makkelijk op te zoeken op de website van 123inkt. 's avonds besteld en de volgende ochtend al geleverd. Wat wil je nog meer. Alles netjes in een doosje incl. plastic envelop waar je je oude cartridge gratis in kon terugsturen. Prima dus.

Service

Goede service, na een geplaatste bestelling gebeld, met de vraag waarom ik nu de originele cardridges bestelde. Na mijn uitleg, werd mij een aanbod gedaan. Zeer fijn, dat er mee gedacht wordt!

Fijne Service

Had bij de laatste bestelling van een inkt patroon voor de printer, de patroon werd geweigerd, per telefoon overleg en het opgelost nieuwe gekregen en etiket om de defecte patroon kosteloos terug te sturen.

Fantastisch!!!

Mijn inkt was op en ik had direct nieuwe nodig. ‘s Avonds besteld en de volgende dag al in huis! Met als extraatje 2 pennen en een kaartspel. Kan niet beter!

De balpennen zijn op!

Hoe komt dat?

Maakt beloftes waar !

Mijn tweede ervaring met 123inkt was wederom een succes. Snel, goed verpakt en een aardigheidje als dank. Niet onbelangrijk uitstekend verpakt.123inkt maakt haar beloftes meer dan waar.

Vlotte levering goede kwaliteit

Ik koop al jaren bij 123injt en ook accu. Het levert snel en is van goede kwaliteit

Verminderde service

Groot assortiment dat wel maar wat als een prettige ervaring begon is na enkele jaren wel anders geworden. Bestellen gaat nog steeds makkelijk maar er zit vaak vertraging in de levering, Je word lastig gevallen om huismerk te kopen en volgepropt met opvulmateriaal in de verpakking wat weer meer afval voor ons oplevert. Zij geven aan dat dat juist milieuvriendelijk is. Prijzen worden uiteraard ook hoger dus vergelijken met andere aanbieders is wel wenselijk.

123inkt heel goed

Goede kwaliteit,snelle en goede bezorgservice.

Het was niet de eerste keer dat ik een paar dagen geleden cartridges online bestel, het ging super makkelijk via eigen account, want alle vorige bestellingen werden automatisch opgeslagen, dan kan ik deze heel makkelijk opnieuw bestellen, bovendien kan ik ook de gebruikte cartridges terugsturen tegen vergoeding, als je hulp nodig hebt, is er altijd telefonisch een medewerker te woord staan en alsnog zeer klantvriendelijk, dus wat wil ik nou meer?, ik ben erg tevreden.

Kwaliteit o nummer Één.

Snelle levering van top kwaliteits producten en als er iets fout is dan wordt het meestal binnen 24 uur opgelost.

Snelle en complet levering

De bestelling van inktpatronen ging heel soepel en snel. Pakket was binnen 24 uur in huis.

Snelle levering en persoonlijk contact

Na bestelling gebeld advies gekregen over evt andere patronen. Binnen 2 dagen bestelling al in huis

Top bedrijf!

Doen wat ze beloven! Levering de volgende dag. Bij klacht wordt er meteen aandacht aan geschonken en in no-time tot volle tevredenheid opgelost. Kreeg een credit-nota. Wat ik zelf al vergeten was. Bij volgende bestelling werd het tegoed automatisch van de factuur afgetrokken. Deze mensen hebben hun zaakjes op orde! Bestel veel online en dit bedrijf staat voor mij in de top3.

Bestellen Ontvangen Gebruiken zonder 1 probleem

Prima kan niet anders zeggen

Snel en adequaat

Mijn oude bestelling stond er nog op. Ik had weer hetzelfde nodig dus met de knop opnieuw bestellen was het een makkie. Snel geregeld

Zeer fijne site, maar ik mis één ding.

Ik vind de website heel overzichtelijk en fijn om te gebruiken. Ik zou wel graag willen dat ik zou kunnen sorteren op bijvoorbeeld prijs, en prijs per stuk.

Lekker makkelijk bestellen

Heel simpel om mijn vorige bestelling nog een keer na te bestellen. Geen gezoek meer naar type- en model ummerz

Snelle hulp. Vriendelijk personeel. Goede prijs. Goede kwaliteit. Wat wil een mens nog meer.

Prima bedrijf om mee te werken

Onlangs was er iets mis gegaan met de adressering van een bestelling, maar met 1 telefoontje naar 123 was het probleem duidelijk en werd onmiddellijk naar alle tevredenheid opgelost. Verder alle eerdere bestellingen zoals het hoort snel en volgens afspraak uitgevoerd. EEN AANRADER!

HELEMAAL GOED.

BESTELLEN EN LEVEREN. IK MOET NAAR DE GROTE STAD OM INKT TE KOPEN, BIJ 123INKT HEB IK HET BIJKANT NOG HAAST VLUGGER IN HUIS.

was weer snel en goed

Ik maak niet veel gebruik van 123 inkt omdat ik niet zo veel meer nodig heb Maar het gaat nog steeds net zo snel als ongeveer 15 jaar terug .

100% tevreden

Met een dag geleverd voor de laagste prijs, wat wil je nog meer

Snelle levering van goede producten

Carrières besteld, de volgende dag in huis, elke keer een cadeautje in het pakket

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.