Super snelle verzorgde levering

De “digitale” inkt van mijn bestelling was nauwelijks droog of de inkt voor mijn printer werd al bezorgd. Zeer goede service, verwerking en verpakt. Weet het is een een-tweetje met de bezorger maar die combinatie is goed!

Perfecte on time levering

Ik heb al verschillende keren bij 1-2-3 wat besteld, vooral vanwege de prijs. Of het nu gaat om printerpapier, printercardtridge of accu’s, altijd een correcte en snelle levering, terwijl de kwaliteit ook prima is.

snelle sertvice

Dat als je besteld je weet dat je het de volgende dag het binnen hebt. Plus hun eigen merk inktcartridges zijn goed en goedkoop.

Snelle levering en adequate service

Levering volgens toezegging: de volgende dag. Bij ontvangst blijkt product beschadigd. Even gebeld en er wordt gelijk een nieuw artikel opgestuurd, Dat is al eens eerder gebeurd, en ook toen snel nieuw ontvangen, na leveren van "bewijs-fotootje". Conclusie: helemaal probleemloos gaat het niet, maar het wordt altijd prompt opgelost. Ik blijf tevreden klant.

Fatastisch

Zeer goed product en razendsnelle bezorging.

Snel, goedkoop en goed!

Zoals alle 123....-winkels is dit gewoon goed! De service en bezorging is snel, het assortiment is groot, goed en voordelig en de medewerkers vriendelijk! Heb al meerdere keren besteld en elke keer tot volle tevredenheid! Wat ik nóg fijner zou vinden is een mogelijkheid tot filtering op de website, maar dat is een detail...

Goede kwaliteit-prijs verhouding

Leuke pennenactie altijd. Krijg ze alleen er nooit bij.

Supersnelle levering

‘S avonds om 21 uur besteld en de volgende ochtend om 10 uur geleverd. Perfect!

Geweldig plezierig en tevreden

Altijd snel en netjes geleverd en altijd met een paar leuke attenties erbij. Een aanrader!

snelle service en levering met GRATIS extra cadeautjes

snel geleverd daarbij nog wat extra cadeautjes , leuke klant vriendelijke actie

Snelle levering conform belofte, zoals altijd.

Snel en vertrouwd.

Goede producten, snelle levering

De producten die ik koop bij 123inkt zijn van prima kwaliteit. De levering is altijd snel en heel fijn dat dit bedrijf een steentje bijdraagt aan recycling van cartridges.

zeer goed

zoals altijd prima geregeld

Inkt prima lijkt mij....

Bestelling en levering prima verlopen. Echter de nazorg laat te wensen over. Tenminste in reactie snelheid. Duurt dagen voordat je iets terug hoort. En dan graag met een passende oplossing. Toner geeft foutmelding in de printer. Een nieuw bestelde toner doet het wel goed. Heb ik zelf besteld vanwege de snelheid. Kan zakelijk niet dagen zonder werkende printer. Ben benieuwd naar de "juiste" oplossing.

Alles wat je besteld is goed , Geleverd binnen de tijd die ze beloven, en de service is perfect.

goede producten voor een eerlijk prijs

zeer vervelend als je direct na je bestelling van originele inktpatronen gebeld wordt waarom je niet hun huismerk hebt besteld. ik kies bewust voor origineel, heb ik over nagedacht, dus niet zeuren, maar gewoon leveren.

Uitstekende klantenservice als er iets mis gaat

Klantvriendelijk te woord gestaan en snel nieuwe cartridges toegestuurd gekregen toen de actie cartridges het niet deden. De losse doen het wel weer en er zat een briefje bij ter verontschuldiging met een flesje wijn!

prima bedrijf

zie titel

Niet normaal de service die ze geven

Bestelling correct uitgevoerd

Zeer gemakkelijk om iets te bestellen. Eenvoudig om in te loggen op de site. Zeer vlotte en correcte levering. In één woord: prima

123 kun je gewoon op rekenen

Zoals iedere keer is mijn ervaring met 123 PRIMA. Ze doen wat ze beloven, dat doen ze snel en ook nog voor een behoorlijk scherpe prijs

Niets, maar dan ook NIETS ,op aan te merken.

Al jaren klant en nooit een klacht of opmerking mijnerzijds. Altijd snel en volledig, en die leuke cadeautjes erbij. Ik voorzien de hele familie van de gele ballpoints!!!

geweldig

ze sturen de volgende dag al, correct hoeft niet beter

Geweldige service en snelle afhandeling

Mocht foutmelding op printer uit testen met een originele en alternatieve cartridge van 123inkt. Geen effect dan gewoon retour zonder kosten . Nieuwe printer gekocht Dit alles binnen twee dagen

zoals altijd is alles van mijn bestelling foutloos en snel geleverd!

Ik heb inmiddels een jarenlange ervaring met 123inkt en heb al mijn bestellingen compleet en correct op tijd geleverd gekregen. Vandaar die 5 sterren beoordeling!

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.