Fantastische service

Ik had een zwarte inktpatroon welke niet goed werkte, zelfs op zondag reageerde de klantenservice en gaf aan dat ze meteen een vervangende inktpatroon zouden sturen voor garantie.. Deze werd keurig op maandag al geleverd

Geweldig!

Zola’s altijd: gowede prijs, snelle levering

Mijn printer pakte de inktpatronen niet door een update. De bestelling werd kosteloos omgeruild met een leuk flesje wijn voor het ongemak.

Alle produkten ok

Wilt u echter stoppen met het meesturen van flut balpennen? Bij voorbaat dank

Nog sneller dan ze beloven.

Aan de hand van oudere order een nieuwe set inktpatronen besteld. Dacht ik, maar was bij het afsluiten niet bij de les. Keurig gebeld of de order nog door moest gaan en zo ja dan wordt het de volgende dag alsnog geleverd. Belofte 100% nagekomen. Op 123 kun je tenminste rekenen.

Prima geholpen

Had originele inkt patronen besteld en betaald werd gebeld dat het huismerk veel goedkoper was en er zat meer inkt in het teveel betaalde was weer netjes terug gestort de inkt werkt prima volgende keer weer het huismerk

Top leveranciers!

Ongelofelijk snelle levering van alle topproducten. Net voor het slapen gaan online besteld en de andere dag al in bezit; niet te geloven.

snel en goed

Ik koop sinds jaren de huismerkt toner voor mijn HP printer. Nooit een probleem. Eén keer elders een goedkopere toner gekocht en na een tijdje zwarte strepen op de afdruk. Erger nog: ik kreeg de cartridge niet meer uit de printer. Na demontage van de printer (lang leve Youtube) bleek een een klein metalen lipje uit zijn gaan steken en de verwijdering te blokkeren. Dat nooit meer. Conclusie: ik blijf bij 123inkt.

Zondermeer goed.

Ik ben nu al een paar jaar klant van 123inkt.nl. Ik heb goede ervaringen met hun. Als er iets is in de bestelling wat zij niet verstandig vinden of niet helemaal begrijpen, bellen zij. Ook ik kan altijd bellen. Ik word altijd op een heel vriendelijke maar bovenal goede manier geholpen. zij nemen de tijd voor mij, watt ik erg prettig vind. De inkt die ik van hun eigen merk gebruik is zondermeer goed. De printer die ik bij hen gekocht heb, heb ik voor een plezierig prijs bij hen kunnen kopen. Ook komen zij hun belofte na met betrekking tot de snelheid van levering. Je kunt op ze aan. Hun site is goed, de producten zijn goed te vinden. Kortom: Ik bestel met plezier bij hun.

Zoals het hoort

Goede prijs van het artikel, snelle levering, goede mail communicatie en de kwaliteit van het product is goed. Ben zeer tevreden.

uiteindelijk toch alles snel binnen

Na een telefoontje terug te hebben gedaan was de bestelling toch de volgende dag netjes door DHL geleverd. .

toner tn-1050 besteld, volgende dag weer printen,top!

Ineens was mijn toner op van mijn brother printer. Direct bij 123inkt(zoals altijd) nieuwe besteld. Goed verpacht en bezorgd op mijn verzoek bij het postagetschap opgehaald de volgende dag. Uitgepakt, oude vervangen door de nieuwe toner en direct weer goed werken. Dank voor de pennen!

Altijd goed

Voor mijn laserprinter maak ik al jaren gebruik van 123inkt. In eerste instantie koos ik voor de originele (fabrieks-)toners, maar ik maak nu vol vertrouwen gebruik van de eigen (123inkt-)toners. Bestellingen verlopen probleemloos en vlot. 123inkt zegt wat-ie gaat doen en doet vervolgens wat-ie gezegd heeft. Ook contacten met Klantenservice verlopen goed. Prima service en adviezen.

Correcte levering

Ben al jaren klant Altijd correct geleverd. Krijg altijd ook een presentje. Erg attent.

De ene dag besteld en inderdaad de andere dag in huis.

Na diverse bestellingen nog steeds volkomen tevreden

Snelle levering.

Inktpatroon besteld en inderdaad de volgende dag ontvangen. Doen dus waa ze beloven.

Ze doen wat ze beloven.

Een gemakkelijke webshop om je product te vinden. levering zoals beloofd, dus de volgende dag al in huis. En kwaliteit is goed.

zeer goed

Zowel de geleverde zaken. in dit geval printertoner, als snelheid en correcte afhandeling van de bestelling zijn altijd zeer tot mijn tevredenheid. Ik bestel al vele jaren bij 123inkt en ben nooit teleurgesteld. Top!

Perfecte afhandeling van een probleem met een cartridge.

Had een nieuwe cartridge en kreeg vegen op het papier. Meteen een nieuwe verzonden met gratis retour voor de oude.

Top leverancier

De inktcartridge werden supersnel geleverd. De website is een verademing om te bestelling, in vergelijking met andere leveranciers, zo gemakkelijk vind je de producten die je wilt kopen! Top!

Prima zaak

Alles snel afgehandeld,de bestelling,de verstoringen de volgende dag bezorgd

Snelle reactie duidelijke track & trace en snelle levering.

Goede kwaliteit

Wat ik ook bestel; alles naar wens en goede kwaliteit. En altijd iets extra's erbij (balpennen, etc.)

Besteld, en de volgende dag meteen in huis

Ik was inkt nodig. En had het na bestellen de volgende dag meteen in huis. Ook in een klein pakketje, wat ik prettig vind. Miste alleen nog een klein beetje opvulling (zoals bijv. bubbel plastic). Dat geeft mij toch iets meer vertrouwen, dat iets zonder schade aankomt.

goed product en een goede prijs

goed product en een goede prijs. netjes op tijd geleverd.

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.