Ruim assortiment en snelle levering

Ik ben al een hele poos klant bij 123inkt.nl en tot volle tevredenheid. Voor mijn HP printer koop ik altijd de originele cartridges en die zijn behoorlijk duur, maar bij 123inkt.nl betaal ik tenminste niet de hoofdprijs: ik krijg ze nergens anders voordeliger èn de service is uitstekend. Bovendien kan ik bij 123inkt.nl ook terecht voor schoonmaakartikelen, batterijen en tal van andere producten. Heel erg handig en tijd besparend, dus ik beveel 123.inkt.nl van harte aan!

Betrouwbaarheid

Bestel al heel lang producten bij 123inkt.nl. Gaat eigenlijk altijd goed. Handig is dat de producten die je regelmatig besteld in je account blijven staan. Grappig is dat ze er altijd iets extra’s erbij mee sturen , samen met je bestelling. Ook al bestel je iets kleins. Goed is dat als ze je al benaderen via bijvoorbeeld e-mail, het altijd zinvol is en vaak met gerichte aanbiedingen. Inktpatronen zijn goed en een best concurrerende prijs. Dus gewoon zeer tevreden. Hou dit vast. Groetjes Sabine.

Bij 123inkt.nl nooit ook maar iets te klagen gehad , de bestelling werd altijd keurig bezorgd , altijd met een aardigheidje ( balpennen en speelkaarten ) Kunnen veel andere webwinkels een voorbeeld aan nemen .

Goede kwaliteit.

Al jaren bestel ik de inktcartridges bij 123inkt.nl. Heel vaak krijg de opmerking van bekenden dat de kleuren van mijn print-outs zo fraai zijn. Volgende vraag: waar koop jij die inktpatronen? Mijn antwoord: bij 123inkt.nl. Is zeker aan te bevelen.

Zeer snelle levering

Artikel is zeer snel geleverd

Gekocht originele cartridges. Gebeld over de optie huismerk waarbij duidelijk werd aangegeven hoe ik mijn printer kon instellen zodat de cartridges niet meer werden gecontroleerd. De huismerkcartridges werken zonder problemen. Dikke pluim

Een geweldig bedry

Zie mijn bestelling van de vorige keer staan. Even op klikken en de volgende dag is het binnen. Met pennen en inkt roller corrector ,gratis. Geweldig bedrijf

Efficiente en betrouwbare leverancier

In mijn zakelijke en persoonlijke verbintenis met 123inkt.nl nooit tegenvallende ervaringen gehad. Zo moeten webwinkels functioneren.

uitstekend

makkelijk te bestellen en snelle levering

Gelukkig worden met 123inkt.nl

Al jaren koop ik mijn spullen bij 123inkt.nl. De spullen zijn goed, de service is beter, kortom 123inkt.nl. In de Engelstalige landen hoor je good-better-123inkt.nl en in de Franstalige landen bon-mieux-123inkt.nl. Ik geloof dat inmiddels iedereen 123inkt.nl tussen de oren heeft. Maar daar heeft 123inkt.nl het ook zelf naar gemaakt!

toffe winkel en de volgende dag in huis

altijd perfecte inktcartridges en de volgende dag in huis. top service.

Kwaliteit

Kwaliteit huismerk en snelle verzending!

vlekkelooos

DERgebeurt precies wat ik verwacht. Hulde

snel en goed.

Avonds besteld. De volgende dag in huis. Bestel systeem is transparant en klant vriendelijk. Je mag een gegeven paard niet in de mond kijken ,maar de gratis pennen die je krijgt , daarvan zijn de kogels niet optimaal , rollen niet lekker.

Uiters betrouwbaar

Altijd supersnel en fantastische service!

Snel en correct geleverd

Ik kan er altijd van op aan dat de levering goed is.

Snel en afspraak nagekomen

Je krijgt wat men belooft.

Altijd zijn de bestellingen op tijd en goed te volgen

Mijn ervaring is op dit moment alles word zeer correct afgehandeld

Perfect!

Snelle en goede verzending!123inkt cartridges besteld ipv Canon, Veel goedkoper en goede kwaliteit!

Altijd snel en netjes geleverd

Er zit altijd iets extra's bij, nu weer 2 123inkt pennen, super

Altijd goed

Altijd goed

Opperbest

Fijn bedrijf,gemakkelijke website,snelle levering,hele goede service

Zoals vermeld uitstekend en meedenkend

Goede prijs en kwaliteit spullen

Snelle levering en ook een goede prijs voor de cartridges.

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.