Goede prijs en kwaliteit spullen

Snelle levering en ook een goede prijs voor de cartridges.

Al jarenlang printplezier

De 123-cartridges doen het al jaren prima in mijn Brother printer en hebben me veel geld bespaard. De levering is altijd snel en compleet. Heb inmiddels wel een beetje veel gratis gele pennen….

Uitstekende service.

Ik had een originele inktpatroon besteld. Tot mijn verbazing werd ik gebeld met de vraag waarom ik geen 123- Inkt patroon had besteld. Het bleek dat de reden daarvoor niet meer gold. Ik kreeg toen een goede aanbieding om voor het verschil bedrag een complete set inktpatronen aan te schaffen.

Ikzelf kwam er niet helemaal uit maar ben door de telefooniste super goed geholpen

Geweldige service

Had originele cardridges besteld en werd direct gebeld door een verkoper waarom ik die had besteld. Hij gaf me goede raad waardoor ik hun eigen merk net zo goed kon gebruiken. Hierdoor was ik, voor hetzelfde geld, beter uit. Top service !

Altijd snel en goede kwaliteit

Ik bestel altijd de inkt met het foto papier erbij voor CP1500 voor het maken van fotoboeken. Het komt altijd de volgende dag binnen en de kwaliteit is goed. Heel blij mee en ik blijf zeker bij jullie bestellen.

Goeie ervaringen, altijd netjes op tijd geleverd. Eigen huismerk is ook prima. Ik waardeer de gratis giften bij elke bestelling. Maar inmiddels heb ik denk ik al 3 of 4 kaartspellen en ik weet niet hoeveel pennen. Misschien een goed idee om daar eens mee te stoppen, kan me voorstellen dat het op ern geven moment allemaal in de container beland ipv dat het gebruikt wordt.

Prima afgehandeld

Zeer snelle levering en uitstekende prijs voor deze complete printer.

Fantastisch!!

Bij 123inkt.nl plaats je een bestelling. Altijd prima in orde.... en een vlotte levering!!! Leuk altijd nog een kleine attentie erbij. Bestel hier al jaren, zeer tevreden!!!

Makkelijk bestellen

Ze hebben werkelijk alles en de dag erna al in huis.

weinig te vertellen over een kladblok keurig dag later ontvangen

Altijd een goede ervaring!

Zakelijk waren wij al klant bij 123Inkt en nu (na pensionering) nog steeds. Alleen hebben we nu niet zoveel meer nodig aan kantoorbenodigdheden als toen. desondanks nog steeds tevreden!.

Super goed en snel

Bestellen en de volgende dag in huis ! Klopt helemaal . Netjes verpakt etc . Een voorbeeld voor anderen

Perfekt produkt en afhandeling

Alweer tevreden, aanrader!

De laatste bestelling bevat gescheurd papier

Mijn bestelling bevatte printpapier wat in papier zat verpakt. Deze verpakking was open gescheurd, waarschijnlijk door het gooien van het pakket.

Snelle levering, maar bellen om te vragen of eigen we eigen merk willen nemen....

Snelle levering via makkelijke website. Alleen jammer dat binnen 20 minuten iemand belt, waarom we originele cartridges bestellen en niet eigen merk. Eigen merk meuk hebben genoeg gedoe mee gehad. Wij nemen originelen. Niet meer achteraan bellen, anders bestellen we ze voortaan elders!

Kan beter

Wat levering van cartridges betreft is het prima voor elkaar. Die snoepjes en spel kaarten hoeft van mij niet zo. Laat de kaarten weg en maak de cartridges maar beter in prijs. Wat mij wel tegenvalt is dat bij bestelling van originele toners van Canon of HP, de verkoop er alles aan doet om je naar het eigen merk toer te brengen. Prijs is natuurlijk het sterkste argument. Zijn de toners leeg dan kun je die van HP en Canon inleveren en krijg je daar wat voor terug. Echter, bij inlevering van 123inkt lege toners wordt de klanten verzocht die bij een inleverpunt of milieu-straat af te geven. Waarom niet inleveren bij 123inkt? Nu komen de goederen weliswaar bij een goed doel terecht, maar bij vergoeding van 123inkt kan ik dat (of de vereniging waarvoor ik dat doe) zelf bepalen. Ik vind dat jammer.

Bestellen bij inkt123 online is snel en super fijn !!

Met een account bestellen bij inkt123 is gewoon gemakkelijk,bestelde waar is super snel in huis, en ook nog wat extra’s denk aan die gele pennen en marker !!! Prachtig toch !!! Groet w van Balen

Geweldige service

Goede inkt , goede service en snelle nette levering

uitstekend

Altijd snelle levering en altijd goed

snel en goed

Alle bestellingen voldoen aan de verwachting. Leveringen zijn supersnel en een redelijke prijs.

uitstekende adviezen

Uit een ruim assortiment kunnen kiezen met gemotiveerde medewerkers

Snel verstuurd, goed verpakt, product zoals beschreven!

Mijn dochter wilde graag een puntenslijper die ze zelf kon draaien. Twee dagen na bestellen al in huis. Blije dochter!

Geweldige leverancier

Betrouwbaar adres en vlotte en keurige aflevering. Ik schrok s’avonds even toen mijn printer uitviel i.v.m inktprobleem. Direkt een bestelling geplaatst bij 123Inkt en reeds de volgende dag afgeleverd, Hoe mooier en direkter wil je het nog hebben , Geweldig !

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.