123 is een topbedrijf

Bestellingen worden super snel geleverd dat zie je nergens anders dus gewoon een topbedrijf gr johan

geweldig

heel duidelijke site en zeer snel verstuurd en netjes verpakt met leuke attentie erbij geleverd

Het was goed en volgens plan.

De bestelling en betaling gingen gemakkelijk en correct. De aflevering was goed te volgen en de levering was volgens het tijdschema, wat aangegeven was. op tijd. Een pluim voor 123 inkt.

Prima! Snel, accuraat en volledig.

Vandaag besteld en inderdaad morgen in huis. Iedere keer weer. Prima dus en zij maken hun belofte waar. Producten van goede kwaliteit en zeker ook de "eigen-merk-suggesties" worden op prijs gesteld.

Altijd optijd geleverd ,nooit problemen gehad.

Altijd op tijd geleverd, nooit problemen gehad.

Deskundig advies bij cartridge keuze

Ik vroeg advies over het verschil tussen huismerk en A merk omdat vaak een printer dan een foutmelding geeft. Welaan dan stuur je hem terug was het antwoord. Met andere woorden. Daar doen we niet moeilijk over. Dat is service en garantie!

Klik, klak, klaar. Bestelling zeer snel begrepen en geleverd

Zie boven

korting ho maar .Doe er zeker langer mee.

gaa zo door

De bestelling is keurig gegaan

Mijn ervaring is dat ik altijd de bestelling snel ontvangt. dat ik niet dagen moeten wachten,

goede service

Snel geleverd voor de pennen mag wel een keer iets anders als cadeautje. bv. kleurpotloden voor mijn kleindochter.

Er zitten teveel pennen bij.

Niet duur vlot geleverd maar waarom zitten er aldoor pennen bij? Niet nodig.

snelle levering goede producten

De producten worden altijd snel geleverd. Producten zijn goed voor een prettige prijs.

Mijn bestellingen binnen de korts mogelijke tijd, afgeleverd,

En de aangekochte materialen van een zeer hoge kwaliteit. Super tevreden.

Snelle en correct

Goede inkt voor een betaalbare prijs en snel geleverd, zeker een aanrader.

snelle en acurate levering

ik ben al vele jaren klant bij1 123inkt tot mijn volle tevredenheid. De bestelling is de volgende dag in huis en klopt altijd. Achteraf betalen vind ik ook heel prettig. Kortom prima leverancier. Ik heb 1 probleem: als ik in Google 123inkt ingeef staat altijd ALLEENINKT bovenaan. Daar moet je goed op letten want ik bestelde al een paar keer bijna bij hen, ik zag het op het laatste moment nog net op tijd om te annuleren.

super snelle bezorging

Ik ben ontzettend tevreden met de super snelle bezorging van mijn bestelling. Kwam er pas laat achter dat mijn inktcartridges zo goed als leeg waren. Meteen besteld bij 123 Inkt en jawel de volgende dag had ik ze al in huis en kon direct weer verder met mijn werk. CHAPPEAU!!!!!

Een uitstekende service in het beantwoorden van vragen van mijn kant.

Ga zo door.

Goed en goedkoop

Inkt besteld voor printer. Binnen 1 dag in huis. Inkt van eigenmerk is goed en goedkoop

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

Producten snel geleverd (binnen 24 uur) en goedkoper dan in de winkel, dus een goede prijs kwaliteit verhouding.

Geweldig, heel erg bedankt en

Geweldig, als altijd

Weer een super snelle levering van een set toners voor een wat oudere HP-Printer. Trouwens nog bedankt voor de pennen die meegeleverd werden, als dank. Bestel al jaren bij jullie, dus waarom zou ik veranderen. Ik ben er nog steeds blij mee. Kan voorlopig weer even vooruit.

Snelle Service en Zeer Goede Kwaliteit

Snelle Service en Zeer Goede Kwaliteit Geen woord van gelogen Hulde voor jullie bedrijf !!

Hele fijne shop en zeer goede service!

Een fijne webshop! Snelle verzending! Altijd goede service! Altijd goed en vooral eerlijk advies!

Niks ontvangen

Vrijdag bestelt. Nu dinsdag niks ontvangen

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.