Uitstekende en snelle levering van Canon fotopapier

Ik heb onlangs Canon fotopapier besteld bij 123inkt en mijn ervaring was zeer positief. Het bestelproces was eenvoudig, en de website is gebruiksvriendelijk. De levering was snel, binnen 24 uur had ik het pakket al in huis. Het fotopapier was goed verpakt, wat beschadiging tijdens het transport voorkwam. Daarnaast waardeer ik de kwaliteit van het Canon fotopapier enorm. Het levert scherpe, levendige afdrukken wat perfect is voor mijn fotoprojecten. De prijs was ook competitief vergeleken met andere leveranciers. Tot slot ben ik zeer tevreden met de klantenservice van 123inkt. Ze zijn vriendelijk en snel in het beantwoorden van vragen. Ik zal zeker opnieuw bij hen bestellen en kan hen aanraden aan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goed fotopapier.

Ze doen wat ze beloven en... kwaliteit voorop

Inderdaad vandaag besteld, morgen in huis.. goede kwaliteit en ruime keuze.,. wat wil je nog meer !!!

123 goedzozo

Iedere keer als ik bestel alles keurig verzorgd. Goed adres!

Prima service! Alles netjes geregeld via de mail. Snelle reactie, oplossing, vriendelijk/netjes behandeld ondanks mijn eigen fout... Ik blijf zeker klant bij jullie, dankjewel!

Snelle levering kiezen van bezorgdienst is helemaal top

Inktcardrige eigen merk is goed én snelle levering. Dat je kan kiezen uit diverse bezorgdiensten is helemaal top. De aktie “geen verzendkosten” applaus!

Het is echt fijn dat als je toner tekort komt of papier dat ze het de volgende dag al leveren. Complimenten. De toner en papier zijn van constante goede kwaliteit.

Waar zijn de pennen

Waar blijven de pennen

Makkelijk bestellen, compleet en snelle levering.

Duidelijk overzicht on-line, eenvoudig de gewenste levering sam te stellen, vlotte verwerking en een complete en snelle levering.

Vandaag bestellen en morgen in huis! Gewoon fantastisch!

Een fantastisch bedrijf .

Deze firma heeft mijn hart gestolen ,goede prijzen ,snelle levering, en uiterst correct. Bravo ga zo vooral door ,nog heel lang .

Zijn goed

Jullie zijn toppers

prima levering

tot nu toe en dat is al een behoorlijk aantal jaren nooit problemen gehad met bestelde artikelen

Product naar behoren

Top bedrijf!!

Betrouwbaar, razendsnel, ruime keuze aan producten en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Na ondeugdelijke levering is 123 op geen enkele manier bereikbaar

Ik schreef 123 Inkt 3 maal (!) over een nieuwe, maar kapotte, lekkende, 123inkt cartridge op het door 123inkt aangegeven e-mailadres. Ik deed er foto's bij als bewijs. Nu, een week later, is er nog geen enkele reactie, terwijl er op de website staat dat 123inkt binnen een dag bericht zou moeten sturen. Enkele pogingen om de 123inkt klantenservice telefonisch te spreken lukte helaas ook niet; blijkbaar is het al een hele week ongewoon druk volgens een door 123inkt ingesproken boodschap. Ik heb even gewacht met dit review en had liever een positief bericht geschreven. Natuurlijk kan ik er niet over oordelen of deze 'service' is voor 123inkt gebruikelijk is, maar helaas is dit wel mijn ervaring.

Geen verzendkosten

Ik kreeg een e-mail dat er geen verzendkosten zouden worden berekend deze keer i.v.m. een gewezen storing, maar de verzendkosten zijn toch berekend

Bijzonder snel geleverd

's avonds laat op zondag besteld, de volgende dag, maandagmiddag al geleverd!

Snelle levering Goed advies

Super snel en netjes geleverd

Gaat snel en correct.. goede service en redelijke prijs.

Perfeckte levering

Bij 123inkt bestel ik altijd van alles altijd verloopt alles perfeckt.

Prima en heel snel geleverd

Groot snijapparaat is snel geleverd en is een prima apparaat.

Topproduct

Snelle levering, alles naar wens, gewoon helemaal tevreden. Als ik één minpuntje zou moeten noemen is dat er maar 1 tape bij zit.

goed niks te klagen

alles wordt goed geleverd goede ervaring er mee heb geen klachten

Number one voor printer benodigheden

Super snelle en accurate levering

Uitstekende ervaring

Vandaag besteld en de volgende dag al afgeleverd per post.

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.