Uitstekend ervaren!

Supersnel, uitstekend product,

De communicatie en de service is geweldig, beter kan niet.

Mocht een cartridge niet goed functioneren, dan wordt er direct een nieuw gestuurd, voorzien van een leuke attentie. Ja echt geweldig. Met vriendelijke groet, Shou Kee Chen Directeur kennis Centrum Gezondheidszorg

Meer dan gewoon prima

Goede correcte service die je mag verwachten.

Wordt altijd goed geleverd

fantastische service en supersnel geleverd!

Ik ben al een aantal jaren bij jullie, en altijd als ik iets bestel, wordt het gelijk bij jullie opgepakt en de volgende dag geleverd ! Toppie!! En altijd een leuk cadeautje erbij in de vorm van een pakje speelkaarten en een setje 1-2-3- pennen. Heel leuk !! En het mooiste vind ik toch, dat jullie met het milieu bezig zijn. Met een bijgeleverd zakje voor de retourzending van de lege inktcartridges. Ga zo door, en dit jaar mogen jullie ook van mij de "Beste webwinkel van 2025" worden!

Zeer snelle levering

Vandaag bestel morgen in huis maken ze waar.

Voor mijn selfy apparaat inkt besteld. Van het 123 merk werkt net zo goed als canon. Snelle levering Nette bezorging. Heel tevreden!

ze doen wat ze beloven

hier mijn nieuwe inktcartridge besteld op dinsdag middag, woensdag al geleverd. dus naar mijn mening kan het niet sneller, waarvoor mijn dank

Perfecte service.

Ik ben al heel lang klant bij/van 123inkt. De bestellingen worden altijd uitstekend verzorgd. Met je eigen inlogcode bestel je heel simpel je artikel en de volgende dag wordt het thuis bezorgd. Nooit problemen en altijd op tijd. Je kunt er van opaan. Wat mij betreft vooral zo doorgaan. Dan ga ik ook door met 123inkt.

Snelle service en lage kosten

Bestelling was volgende dag netjes optijd geleverd. De kwaliteit van het product wederom uitmuntend. Een echte aanrader.

Fast and friendly

I have been ordering from here for some years, and besides shipping fast, they have been helpful when I has questions. Highly recommended!

Uitstekend snelle levering enprima contact

Prima service ook nog advies wat voor mij de beste koop is

gewelde klantvriendelijk. Duidelijkheid, maar ik was al bekend als klant en dat scheelt natu helpt.

mijn tel. nr. en straat was snel bekend. ze wist om welk apparaat het ging en weer me op de kosten. de volgende dag was de bestelling binnen.

123inkt selecteer ik blind bij kantoorartikelen

Het assortiment is reuze, prijzen zijn ondergemiddeld en de levertijden zijn megasnel en betrouwbaar!

goede en snelle service

Alles op tijd geleverd

Kwaliteit en heel snel geleverd

Gebruik het al decennia naar volle tevredenheid

Voldoet aan mijn wensen, nooit problemen gehad, prima bestelservice

Heel snel en goef

In de loop van de avond deed ik de bestelling en de volgende dag is het binnen. Beter kan het niet.

Snelle goede en betrouwbare service

S avonds besteld, volgende dag in huis. Nette en snelle service

Mijn ervaring is : snelle levering, goede kwaliteit, gepaste prijs, kortom goede zaak.

Dit bedrijf verdiend het om veel klanten te krijgen. Het is een goed en betrouwbaar bedrijf. Aan te bevelen aan een ieder die wat wil bestellen.

Uitstekende service en snelle levering.

Ik had wat problemen met de laatste toner. Telefonisch uitleg gekregen en vervolgens korting op de volgende bestelling. Erg te spreken over de service.

snelle service

Heb zondag besteld en was maandag al geleverd.

Perfect!

Al diverse jaren ben ik een klant van 123inkt.nl. Tot grote tevredenheid! Tot nu toe is elke bestelling conform verwachting/afspraak afgewikkeld.

Prima service van 123inkt, zeer tevreden

Prima service van 123Inkt, zeer tevreden.

geleverd volgens de bestelling

Snelle levering werk zeer goed.

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.