Heel goede ervaringen

Goede keuzes; snelle bezorging

Supersnel in de bus!

plus en min

Bedankt voor jullie prima cartridge maar niet ok was de bezorging van KPN: niet thuis bezorgd maar een zou afgeleverd zijn in buurdorp bij afleverpunt maar daar reeds weer "onderweg" Twee dagen later weer aldaar afgeleverd en daar nu wel afgehaald. Wel 5 dagen bij KPN geduurd en twee ritjes naar afhaalpunt in buurdorp

Altijd inkt op voorraad en snel geleverd.

Zoals ik al zei; “Altijd inkt op voorraad en snel geleverd”

Jullie cartridges van eigen merk, weigeren.

De cartridges van jullie eigen merk, werken niet in onze Hp foto printer. Een van uw medewerkers garandeerde me van wel. Je kunt de uitlijningspaginaprinten maar dan blijft het zonder kleur. Nr cartridge: Hp 303 xl. Met vriendelijke groet, L.Kerstens

Ik dacht dat ik origineel inkt patronen had besteld, maar helaas kwam er een van het huis merk.

Is niet duidelijk bij het bestellen. Huis merk wordt naar voren geschoven

Snel geleverd en voldoet aan verwachtingen

Snel geleverd en voldoet aan verwachtingen

Heel snel geleverd

Top.

Prima prijzen. Snelle levering en de inktcassettes werken perfect ondanks dat ze merk vreemd zijn.

Uitstekende service

Altijd goede service en goede kwaliteit. Snel en netjes geleverd.

Topservice!

Vrijdagavond het huismerk 123inkt besteld en zaterdag in de brieven bus! Heel fijn!

Doen wat ze beloven

Bestelling geplaatst om later op de avond, en de volgende dag gewoon netjes bezorgd. Belofte maakt schuld, maar dat was voor hun geen probleem

Cartridge werkt niet

De cartridge van 123inkt die HP zou vervangen, werkt niet op mijn printer. Blijft aangeven dat de cartridge leeg is terwijl een HP cartridge het wel doet. 100% garantie wordt er gezegd, maar tot op heden nog geen reactie van de klantenservice... erg jammee Het naleveren van een HP cartridge zou wel zo netjes zijn.

Ze doen wat ze zeggen

Leveringen altijd op tijd en uitstekende kwaliteit

uitstekend

Goede prijs kwaliteit verhouding. Correcte levering op de afgesproken tijd en plaats.

Fijn gewinkeld.

Makkelijk te bestellen en alles is goed bezorgd. Het is goed afgerond met de betaling. Alles wat besteld is is geleverd zoals altijd.

geen reactie op terug zenden

al 4 dagen te wachten op de vraag hoe terug te zenden.

Gewoon goed

recentelijk 2x producten gekocht. 1e keer product niet op voorraad. Werd keurig op de hoogte gehouden omtrent levering. na 10 dagen keurig geleverd waarvoor dank! 2e keer volgende dag geleverd. Ben een tevreden klant!

Snel en direct geleverd.

Afgelopen Vrijdag besteld en Zaterdagmorgen al geleverd voor de middag.

Duidelijke info

Jarenlange goede ervaring blijkt wel uit huidige bestelling.

Kwaliteit en super snel

De website is gebruikers vriendelijk, maakt het makkelijk om de vorige bestelling te herhalen. Snelle bezorging en vervolgens een bericht met tips bij gebruik van het artikel. Absoluut aan te bevelen!

gekleurde fun... top

een kleurrijke fijne ervaring

Betrouwbaar, snel en goed assortiment

Na slechte bezorging van DHL. Pakket gescheurd en deel inhoud verdwenen,heeft INKT binnen 1 dag en zonder veel vragen het ontbrekende opnieuw gestuurd, met een verrassing erbij, klasse service

Altijd goede service

Avond besteld en de volgende dag ik huis

Zonder meer uitstekend

Snelle levering, duidelijk! Prima verzorgd, fijne communicatie.

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.