Laden reviews...
4.894 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt regelmatig een snelle levering en duidelijke informatie. Klanten waarderen het brede assortiment en de transparante productomschrijvingen. De dienstverlening wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Zeer goede communicatie en duidelijke email over de bezorging en snelle levering perfect
Willard Ellis
Loosdrecht
Informatie was duidelijk en correct. Levering iets vertraagd maar krijg je gewoon informatie over.
Melanie
Oosterbeek
Snelle service en goede producten We zijn er blij mee en het is betaalbaar De echte HP cartridge zit minder inkt in vervolgens duurder deze werken net zo goed
Da Molenaar
Meteren
Mijn ervaring is gebaseerd op de ervaringen die ik met 123inkt heb ondervonden
Harrie
Son en Breugel
Tot op vandaag nog niet ontvangen.
Willem
Doorwerth
Bedankt voor het delen van je ervaring, Willem. Wat jammer om te lezen dat je jouw bestelling tot op heden nog niet hebt ontvangen. Dat is niet wat je van ons mag verwachten. Wij zullen per e-mail contact met je opnemen om dit netjes voor je op te lossen.
Groetjes,
Lesley van 123inkt
Snel geleverd. Goed product.
Ronald
Geldrop
Prettig winkelen, ruime keuze en snelle service
Elly
Papendrecht
Vanaf het moment dat ik het eigen merk van 123inkt heb vervangen door het originele merk (Canon) zijn alle printproblemen opgelost! Zonde dat ik er twee bestellingen voor nodig had. Tot nu toe de zwart-wit versie maar de kleurenvariant ga ik oog vervangen. De claim of het advies om te kiezen voor eigen merk is onterecht.
Henk
Eindhoven
Fijn om te horen dat het probleem is opgelost sinds je het originele Canon-merk gebruikt! Jammer dat het twee bestellingen heeft gekost, dat is inderdaad zonde. Mocht je de niet werkende cartridges van het huismerk nog hebben liggen, dan nemen wij deze nog graag retour. Stuur hiervoor gerust een e-mail naar [email protected].
Dank voor je feedback over het advies om voor het huismerk te kiezen. Wij nemen je feedback mee om te kijken hoe we dit kunnen verbeteren.
Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik wacht nog op een gratis pak kopieerpapier. Dat was aan mij beloifd
Marij Korsten
Haelen
3 Nieuwe kleuren cartridges besteld. 1 Ervan werkte niet. Kan gebeuren. 3x In totaal hebben moeten bellen ivm niet werkende cartridge. Daarvan "2x met 18 wachtende voor u” en laatste keer ca 10 wachtenden (in gewone werkweek in januari). Afgehaakt. Op mail voor retouraanvraag werd niet vlot gereageerd dus toch maar weer gebeld (om zsm te kunnen printen). In totaal sinds woensdag 9 jan : 36 minuten aan de telefoon gezeten om nieuwe cartridge te krijgen. Al die tijd kon ik niet printen. Nieuwe cartridge ontvangen. Nu vandaag werkt de printer weer. Het aangekondigde retourlabel zit er helaas niet bij :-( Wel alle reclame uitingen 2x. Ik heb dus een zeer slechte ervaring als klant. En nu nog geen reactie op mijn melding van het ontbreken retourlabel. Goedkoop heeft blijkbaar een prijs.
Twan
Huizen
Dat je zolang niet hebt kunnen printen en meerdere keren contact hebt moeten opnemen, is uiteraard niet de bedoeling. Vervelend om te lezen dat dit zoveel tijd en moeite heeft gekost, onze welgemeende excuses hiervoor. We hebben je inmiddels een mail gestuurd met het retourlabel. Mochten wij toch nog iets voor je kunnen betekenen, dan vernemen wij dat uiteraard graag. Groetjes, het Webcare team van 123inkt
123inkt.nl blijft voor mij nog steeds de beste inkt-leverancier. Ze hebben al jarenlang zeer goede kwaliteit, goede prijs en supersnelle levering. Iedere keer weer. Als je dat jaren volhoudt mag je jezelf echt GOED noemen.!!
Bram Scholtz
Huizen
Onlangs een bestelling geplaatst en op tijd netjes verpakt ontvangen dank je wel tot de volgende keer maar weer
Rudolf Evers
Eindhoven
Zoals altijd keurig de volgende dag geleverd.
Jan Nap
Delfzijl
Karin scholten
Losdorp
Geen cartridge, geen afhaalcode, geen reactie Post NL, geen reactie 123inkt.nl, wacht al een week.
Jo
Renkum
Goed dat je via deze weg even contact opneemt, Jo. Zo te zien is het pakket inmiddels beschikbaar is op de afhaal locatie, je kunt het pakket daar afhalen vóór 27 januari.
Op zaterdag 17 jan. Kontakt gehad met medewerkster over niet goed werkende cartridge. Zou handleiding krijgen voor printer . Nooit iets gehad
Adrianus
Leidschendam
Wat balen dat je de handleiding nog niet hebt ontvangen. Uiteraard helpen we je via deze weg graag verder. Zou je ons per e-mail je klantgegevens willen toesturen? De mail mag je sturen naar [email protected].
Ik bestelde een all-in-one laserprinter Brother DCP-L2620DW maar die bleek niet snel leverbaar. 123Inkt leverde toen een iets duurdere BrotherMFC-L2800DW voor dezelfde prijs met een kleine verandering van de tonerlevering. Prima
Theo Jansen
Culemborg
Echt een enorm aanbod en dat zonder chaotisch te worden. Snel werkende site met een leuke layout. De verzend keuzes zijn dikke prima. Favoriete site hoor
Danny Preij
Wergea
Meestal gaat het goed. Nu niet. Heb mail gestuurd omdat het pakje er niet is. Was geleverd in de brievenbus maar niet bij mij. Nog steeds geen mail ontvangen hoe het nu verder gaat. Dat vind ik erg jammer.
Connie
Rotterdam
Snelle, correcte levering
Ineke
Eefde
Alles keurig geregeld en de bestelling mooi optijd binnen. Altijd alles netjes in orde. Echt een aanrader.
J
Vaassen
Vandaag besteld en morgen in huis klopt.
Anne
Papendrecht
Ik heb nog nooit te klagen gehad over 123Inkt in al die jaren dat ik al bij ze koop.
Bé
Amersfoort
zie boven
john
den haag
Ik haal altijd mijn inktpatronen hier. Ik zou ook nooit meer anders doen. En ik ben ook ontzettend blij met de meegestuurd pennen.
Nadine
Purmerend
Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei.
Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.
Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den berg