Product snel gevonden op de website, besteld en ontvangen! TOP!

Op de website 123inkt.nl hb ik de toner van mijn printer snel gevonden, fijn is het zowel de originele als ook het thuismerk wordt aangeboden, hierdoor zie je snel wat voor winst he behaalt als je voor de 123inkt toner gaat. Na afronden van de bestelling in de avond had ik het de volgende dag in huis! Helder makkelijk en snel, FIJN!

Nette en complete bezorging !

Wij bestelde voor 5 euro . Een kleine bestelling dus maar het werd snel en compleet bezorg met wat kleine attenties erbij. Zag er heel netjes uit. Ik zou sowiso weer hier bestellen , ga zo door.

Prijs kwaliteit is goed

De cartridges van eigen merk zijn goed prijs kwalitei

Zeer netjes en snel geholpen .

Had een probleem, dat hebben ze naar tevredenheid opgelost.

Geweldige produkten

123inkt produkten zijn perfect, goedkoper en betrouwbaar. Nooit geen problemen gehad, ook niet met mijn bestellingen, levering en communicatie. De website is uitgebreid en duidelijk.

Bereid mij te ondersteunen bij printerprobleem.

Zeer goede

Snel

Betrouwbare leverancier

Product zoals beloofd snel en goed afgeleverd. Assortiment heeft acceptabele prijzen.

Doen wat ze beloven

Bestellen en de volgende dag wordt het inderdaad geleverd!!

Nooit meer anders!

Ik bestel al jaren mijn kantoorartikelen (papier, printers, cartridges) bij 123inkt. Nu ik zojuist mijn nieuwe zending cartridges (eigen merk 123inkt) heb uitgepakt ervaar ik weer eens wat een prima bedrijf 123inkt is. Altijd echt waargemaakt dat geleverd wordt op de dag na bestelling, altijd bewezen dat het eigen merk niet alleen veel goedkoper maar minstens even goed is als de fabrieksmerken bij de printers, een prettige en prima behulpzame website: ik wist het wel maar het is goed om het af en toe te laten horen...voor mij nooit meer anders dan 123inkt!

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit vehouding

Snelle, betrouwbare levering en scherpe prijs

duidelijke site en snelle levering

Bestellen is via site simpel Levering is snel Garantie afhandeling meer dan prima en makkelijk aan te vragen.

Zeer vriendelijk zeer bekwaam en super professioneel met de oplossingen Top!!!

Altijd goed geregeld

Alles netjes verstuurd en zelfs nog pennen en een pakje kaarten toegevoegd. Waar maak je dat nog mee. Top.

Top .. zoals altijd

Ik bestel al jaren cartridges voor mijn printer bij 123inkt.nl. Inmiddels hebben ze nog veel meer kantoorbenodigdheden. Vorige week een vulling voor mijn agenda besteld. Makkelijk en snel .. en de volgende dag al geleverd. Super service!

Super snelle levering

Geweldige kwaliteit en prijs .

Snelle levering van kwaliteitsprodukten

Altijd een snelle levering en goede kwaliteit inktcartridges tegen een redelijke prijs.

Uitstekende ervaring..!

Snelle en verzorgde levering. Ontzettend fijn en duidelijk bedrijf..!!!

snelle service

Ook bij een verkeerde levering wordt er direct actie ondernomen. Dat maakt het een betrouwbaar bedrijf.

Wederom een bestelling bij 123inkt.nl geplaatst. Kreeg keurig een bevestiging van de bestelling. En op de tijd door 123inkt aangegeven werd het bestelde keurig thuis bezorgd. Het bestelde was compleet en goed verpakt. Ben dus erg tevreden.

Als iets niet goed is geen gezeur met retour

Cardtridges doe het niet

De catridges eigen merk kon ik zo weg gooien van 123. Blijven ook ongevraagd allerlei extra meuk opsturen waar ik.niet om vraag.

Super toppie geweldig.

Snelle levering, goede kwaliteit, goed verpakt en altijd een kleine verrassing. Om blij van te worden. Toppie.

altijd snelle service

Ik gebruik al jaren de toner van het huismerk en die bevalt goed.

heel goed bederijf

hele snelle levering en prima producten

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.