Tevreden!

Inkt besteld en binnen 24 uur in huis!

Na aankoop word je extras opgedwongen

Printer gekocht bij dit bedrijf. Besteld online en binnen 10 min daarna gebeld door een medewerker of ik een extra toner erbij wilde kopen omdat de originele toner die erbij zit maar max 6 paginas kan printen??!!.. Dat is natuurlijk grote onzin en een verkoperspraatje gebaseerd op leugens waar ik niet van gediend ben. Als ik een toner wilde afnemen had ik dat wel gedaan bij de bestelling zelf. Kortom. Snelle verzending in originele printerdoos, had liever in neutrale doos gehad ivm.... Jammer van de zeer opdringerige medewerker die in het gesprek gewoon ophing toen hij door kreeg dat er geen toner verkocht kon worden. Lekker bot!

Snel geleverd en een goede prijs/kwaliteit verhouding

Volgende keer ga ik weer bij 123 inkt bestellen.

Perfecte levering

Vandaag besteld morgen in huis en de levering klopt helemaal. Nodigt uit om een volgende keer weer te bestellen.

Goed product met snelle lvereing.

Correct geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen.

SNELLER KAN NIET

Prima en snelle reactie, nadat Postnl te laat had afgeleverd. Al eerder goede ervaringen met dit bedrijf. Niets veranderd door de jaren heen

Veroakking te groot

Prima fotopapier. Verpakking veel te groot. Kon gemakkelijk als brievenbuspost verzonden worden Nu met zovel plastik in de doos voor opvulling

Uitstekend bedrijf om bestellingen te doen

Prima prijs kwaliteit verhouding. Fijn bedrijf om spullen te bestellen. Ze hebben van alles.

100% klantgericht

Op basis van historie word je als klant snel en helder behandeld. Bestelling en levering gaan daardoor snel en zorgvuldig.

wat een service !!

prachtige web-site duidelijke uitleg over de producten en goede kwaliteit. zeer snelle levering.( besteld, volgende dag in huis. TOP, TOP.

De correcte en nette levering van het door mij bestelde.

Op tijd besteld en de volgende dag al in huis. Ontvangen hetgeen ik besteld had binnen het aangegeven tijdblok. Héél prima dus.

Zij maken waar wat zij beloven

Een enorme sortering van kantoorbenodigdheden ook voor privè. Redelijke prijzen en inderdaad de volgende werkdag in huis.

Bestellingen worden supersnel verwerkt en uitgevoerd

Prima allemaal.

Perfecte afhandeling

Goed product voor prima prijs en zeer vlot bezorgd.

Snelle levering.

Het juiste geleverd en dat in een korte tijd.

Super snelle bestelling en levering.

Snel besteld en net zo snel geleverd. En weer een paar fijne pennen erbij.

Prima alternatief voor de A (veel te dure) merk inkt

Prima alternatief voor de A (veel te dure) merk inkt

Goede klantenservice

Er is pro actief nagebeld rondom een bestelling die ook goedkoper kon via huismerk. Erg gewaardeerd!

Prima service en snelle levering

Alles verloopt prima!

Op een gemakkelijke manier te bestellen. Snelle bezorging, meestal de volgende dag. Goede kwaliteit. Regelmatig kortingsacties. Ben zeer tevreden

Snellen correcte levering

Al vaker cartridges besteld. Steeds op tijd geleverd. Verbeterpunt: laat de pennen (slechte kwaliteit( en de speelkaarten achterwege. Niet nodig

Prima geregeld

Uitstekende prijs/kwaliteit huismerk

Ga ervaring snelle afhandeling en updates

Scherpe prijs en snelle levering.

Scherpe prijs en snelle levering.

Supersnelle levering is top

Papier was op. In de avond besteld en de volgende dag rond de middag in huis! Top. Niet verwacht zo snel.

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.