Prima service en aflevering op de opgegeven datum en tijd,

Onderzoek waarom ik na te zijn ingelogd bij inkt123.nl terecht kom bij alleeninkt.nl en moet ergens een inbreuk zijn op de inkt website. Dit probleem ook uitgelegd in een zeer prettig telefoon gesprek met een van de medewerkers die mij probeerde te overtuigen een huismerk cartridge te verkopen i.p.v. de originele HP.

Helemaal oké

En wat prettig is dat er bij 123 inkt wordt meegedacht met je eigen bestelling…Top

Prima kwaliteit

Bestellingen worden snel en adequaat geleverd. Prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Perfect zoals altijd

Ik bestel vaak bij 123 inkt. De bestelling is altijd keurig verpakt en heel snel in huis. Een absolute aanrader.

Goede producten, snelle levering

Goede producten, snelle levering. Zeer tevreden zoals altijd!

Bestellen bij één, twee, drie Bij één geen problemen die ik zie Bij twee bestellen altijd goede optie Bij drie met een uitgebreide creatie

Snelle verwerking en verzending

Heb nu 2x een bestelling geplaatst, beide keren tot volle tevredenheid, echt een aanrader !

snelle levering, prettig gesprek klantenservice

Had een perforator besteld en wilde wat later nog een cartridge erbij. Gebeld met klantenservice ( was al na 17:00 ) kon niet meer bij het pakje, dat was al de deur uit, maar kreeg cartridge alsnog nabezorgd zonder verzendkosten. Prettig gesprek, was snel geregeld. Klasse.

Makkelijk, maar niet altijd op beloofde dag van levering

Besteld op vrijdag. Was beloofd te leveren op zaterdag, maar het werd dinsdag daarop. Dat kwam omdat het bestelde niet eerder dan maandag naar de pakketbezorger ging.

Top product top service

Twee huismerk toners besteld voor mijn laserprinter. Top producten met een veel betere prijs dan de toners van het merk van de printer zelf. Aanrader!

Fijne ervaring

Na online bestelling geplaatst te hebben gebeld door 123 inkt voor een betere optie. Ben akkoord gegaan en 123 inkt heeft zich aan de afspraak gehouden. Was ook nog op bon terug te vinden.

Snelle levering tegen gunstige kosten

Fantastisch jullie verdien een.pluijm!

Altijd correct jullie afspraak mbt verzenden en ontvangen

Fijne website snelle service perfect

Fijne snelle en goeie service

Snelle levering voor een prima prijs met de juiste kwaliteit

uitstekend

als ik een nieuwe cartridge besteld is het altijd binnen de kortste keren thuis.

erg goed geholpen

helaas verkeerde inkt besteld, na telefonisch contact was de oorzaak snel bekend. De goede inkt had ik een dag later klasse !! De eerste bestelling teruggestuurd,

Alles compleet en heel. Binnen het tijdvak afgeleverd zoals in de mail vermeld. Keurig!

Snelle bezorging, product zoals beloofd

Verzendkosten voor één pak A4 (500 vel, in de aanbieding) waren alleen haast hetzelfde als de verzendkosten....

Afspraken worden niet nagekomen

Heb cartridges die niet leeg komen in mijn printer,heb op verzoek daar een foto van gemaakt en gestuurd opdat men kan zien dat het zo is. Men zou ivm garantie daarop actie ondernemen maar het blijft tot nu toe oorverdovend stil. Men heeft naar mij toe altijd beloofd dat er nu nieuwe chips op de cartridges zitten die garanderen dat de cartridges ten alle tijde volledig leeg gebruikt kunnen worden,maar helaas ben ik voor de gek gehouden.

Goed Geholpen door de klantenservice

Goed geholpen door de klantenservice na een probleem met een toner.

Het loopt wel in de papieren, maar dat je krijg je dan ook goed ingeprint.

Veel geschikte artikelen, die je ook gemakkelijk kan vinden op de website en bij levering goed verpakt en snel geleverd. Maar een keer in al die jaren een niet geschikt artikel terug moeten sturen. Dat ging op rolletjes.

Prima ervaren inkt-shop!

Fijn dat eigenmerk inkt ook past op de Canon printer! Altijd keurig op tijd èn je kan achteraf betalen! Als er iets mis gaat, wordt het prima opgelost. Ik ben een blije en tevreden klant!

Super service

Het bestelde pakket was volgens PostNL bij mij afgeleverd, maar niet door mij ontvangen. Na één telefoontje werd de bestelling nogmaals afgestuurd, deze kwam de volgende dag aan. Toen kwam ik erachter dat ik het verkeerde type had besteld, weer werd het goede type gelijk afgestuurd. Bedankt voor zo veel service!

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.