correct

super snelle levering

Wie tot 3 kan tellen, kan zo bij 123inkt bestellen

1- bestelling geplaatst. 2- bestelling betaald. 3- nu al in huis! Gekochte items: plakbandhouder zwaar , nietjesverwijderaar, verpakkingstape. Snel besteld, snel geleverd en een paar pennen gekregen. Zo zouden meer ondernemers moeten handelen. Mvg RvH

Makkelijk bestellen en de volgende dag binnen, prima.

Top kwaliteit

Vandaag besteld, morgen geleverd, dat maak je niet vaak mee.

Zeer praktisch

Makkelijk zoeken Duidelijke info bij het artikel. Makkelijk te bestellen en supervlot thuis. Kortom, ik ben zeer tevreden.

Perfect geregeld

Na een telefoontje en meedenken van 123inkt heb ik mijn bestelling naar tevredenheid ontvangen..

Een betrouwbare partij

Mijn aankoop van een Canon kleurenlaserprinter verliep vlot bij 123inkt. De prijs van de printer was scherp en, net als eerdere bestellingen, verliep het proces probleemloos. De betrouwbare service en concurrerende prijzen zijn de redenen waarom ik hier vaker bestel.

Telkens correcte en snelle leveringen.

De bestelling kloppen altijd en worden sne geleverd. Bij elje levering een extratje pennen/ kaarten erbij. No nonsens, gewoon Goed!!!!

Perfecte service!

Als je opeens ontdekt dat je cartridges op zijn, is het heel fijn dat je 123inkt bestelling gegarandeerd de volgende dag in huis is. Wat mij betreft iets minder gratis pennen, 1 is voldoende!

Snel en perfect

Snel en perfect.

snelle levering van de bestelling en correcte afhandeling.

Lekker vlot en prima service, en altijd een verrassing cadeau

nooit klachten gehad

altijd op tijd bezorging

Snel gevonden wat ik zoek en volgens afspraak geleverd!

Prima producten, net zo goed als origineel tegen lagere kosten en meer inhoud in de inktcartridges.

Snelle bezorging en top eigen merk inkt!

Snelle levering prima producten

Cartridges zijn prima van kwaliteit

De producten worden altijd zeer snel geleverd

duidelijke website. supersnelle levering

Altijd goede service

Bestel met enige regelmaat bij 123inkt.nl Altijd snel geleverd en goede kwaliteit.

Soepel en betaalbaar

Gewoon makkelijk en altijd scherp geprijsd. Zoekfunctie kan iets beter verder heel tevreden en snelle levering.

Altijd snelle levering

Ik heb nog nooit slecht spul ontvangen. Origineel of huismerk, het is altijd goed. Bestelling werd dezelfde dag nog gepost. Als DHL het niet had laten afweten was het de dag erop al bezorgd (nu een dag later). Top service!

Kwaliteit/ betaalbaar en snel

Ik heb een paar keer besteld en de bestelling wordt altijd zeer snel verzonden. Producten zijn goed met een goede prijs. Blij mee

Huismerk, gewoon topkwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

TOP!

Snel geleverd, al de volgende dag. Bij 123 inkt.nl ben ik al jaren de klant, omdat ze voordeligste zijn.

In een woord SUPER

Wat is het toch handig om inkt en andere spullen te bestellen. Zo makkelijk, ik raad het ieder aan om naar 123inkt te gaan . Ik doe het al lang, nooit problemen gehad, en bestellen en zo gauw is het thuis.

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.