Maatwerk en snelle levering

Top dat een medewerker mij belde, omdat mijn betaling wel binnen was maar er geen bestelling bekend was. (Door een netwerk vertraging op mijn lijn kwam mijn bestelling niet door, maar mijn betaling wel.) Mooi opgelost doordat 123inkt aan mij vroeg wat de bestelling was. Daarna snel uitgeleverd en zeer tevreden over vriendelijke afhandeling.

Het was al lang geleden, dat ik een bestelling geplaatst had, maar het was als vanouds. Vandaag besteld, morgen in huis, netjes verpakt, zoals het hoort. Super. En altijd nog iets extra erbij. Bedankt 123 inkt, voor de goede verwerking.

Ik

Super goed ingespeeld op mijn kleine bestelling inzake inktpatronen, en zeer correct afgehandeld

Gewoon perfect

Zij doen alles wat ze zeggen en je krijgt er nog een cadeautje bij !!

Fijne winkel

Gewoon even bellen voor je bestelling en een aardig persoon aan de lijn krijgen. Dat vind ik heel veel waard. En dan wordt je bestelling super snel verstuurd. Rekening in het pakket en online. Top

Mooi assortiment, duidelijke site en snel verzonden. Het cadeautje erbij vond ik leuk, net als de gratis pennen. Ben heel tevreden.

uitstekend

Goed product,(inktcartridge, etiketten en papier). snelle levering

Super service!

Ook voor kleine aankopen is de service top! We hebben eens een print cartridge gekocht die niet.bleek te werken. De klanten service is snel met reageren en zelfs 2-3 x opsturen van vervangend materiaal was geen probleem. Ook zit er bij iedere bestelling een klein aardigheidje (een paar pennen, spel kaarten, etc) en dat maakt iedere bestelling toch net wat extra leuk. Ga zo door!!

Goede inkt, goed van prijs.snelle bezorging

Goede produkten, snelle bezorging

Jullie leveren snel , site is duidelijk perfecte service

Ik ben heel tevreden over jullie

Duidelijk.

Zeer goede service. en snelle levering.

Altijd een snelle levering en prima service

Bij 123inkt gedane bestellingen worden altijd snel geleverd. Bij elke levering zit een aardigheidje in de verpakking erbij, bijv. een set speelkaarten of een correctieroller. Daarnaast biedt 123inkt uitstekende service. Wij maken al jaren gebruik van de 123inkt huismerkcartridges. In het uitzonderlijke geval dat hier problemen mee zijn worden deze uiterst correct opgelost door 123inkt.

Gewoon goed voor een fijne prijs

Altijd een snelle en correcte levering met gratis items zoals pennen of een kaartspel.

sneller levertijd

Binnen 24 uur mijn bestelling binnen. Top geregeld.

Helemaal top

Het zijn toppers. De gebruiksvriendelijkheid van de site, De kwaliteit, De goede prijs, En de snelheid van levering. Alles bij elkaar Toppers.

Vandaag besteld morgen in thuis tegen redelijke prijs.

Vandaag besteld morgen in huis, Tegenredelijke prijs.

echt 1,2,3

Makkelijk bestellen , snelle levering en uitstekende service

Toner in een hp printer

Zeer tevreden over de de snelle levering en gemak van het bestellen

Altijd een goede ervaring!!!!

Eenvoudig bestellen. Snelle levering Altijd zonder problemen. Zo zouden alle bedrijven moeten functioneren.

Keurige afwerking van de bestelling

Zeer positief

Het is gewoon een betrouwbaar bedrijf

Ik had al eens eerder dezelfde printer inkt gekocht en de levering daarvan liep zoals het hoort, snel, zoals meegedeeld via de mail op de juiste dag en tijd. Kan het iedereen aanraden. Want tegenwoordig moet je maar afwachten of een bedrijf betrouwbaar is en dat is 123inkt.nl.

Product niet bij mij geleverd

Normaal ben ik heel tevreden over 123inkt. Helaas deze keer niet. Het pakket schijnt afgeleverd te zijn bij mij, maar ik heb het niet in MIJN brievenbus ontvangen. Jammer

Huismerk net zo goed!

Voor mijn Brother printen het huismerk besteld. Snel geleverd en cartridges leveren uitstekende print kwaliteit.

Wat een snelle en zorgvuldige levering van het bestelde product!

Vandaag besteld en morgen geleverd. 123-inkt maakt waar wat zij belooft. Wat een geweldige service!

Snelle levering, goede prijs

Ongevraagde merchandising en give-aways.

Nieuw Walden 56

1394 PC Nederhorst den berg

Over 123inkt.nl

Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 17 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs “Beste Webwinkel van Nederland” geworden.