Laden reviews...
4,102 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Tilbakemeldingene peker på rask levering og god pris-kvalitet-forhold. Kundestøtte blir betraktet som hjelpsom og pålitelig. Totalt sett er inntrykket positivt.
Even voor middernacht besteld en toch intijds binnen zoals beloofd. Prima service
Jan
Drachten
Ik bestel regelmatig bij 123inkt en het zijn kwaliteits produkten en de levering is zeer snel , de ene dag bestellen en volgende dag geleverd.
J. Kr.
de Pal.
Producten waren ver onder de winkelprijs elders en de volgende dag al geleverd (met een aardige attentie!).
Matt
Hazerswoude Dorp
Zeer tevreden over mijn bestelling. Het bestellen ging makkelijk, de levering was snel en alles werd netjes en goed verpakt geleverd. De communicatie was duidelijk en het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Marrin
Katwijk
Betrouwbare webshop. Levert snel en netjes. Is daarnaast niet duur.
22 August 2026
Truus
Rijssen
Leuke aanbieding 17 augustus 2026 van Parijse wafels van Jules De Strooper , 2x besteld 1x voor mij en 1x voor een vriendin. Waren snel bezorgd. Lekkere koekjes maar ze waren niet helemaal knapperig dus naar de houdbaarheidsdatum gekeken deze was 17 juli 2026 het zijn er veel dus ze zijn ook niet meteen op. Beetje jammer , volgende keer daar graag op letten. met vriendelijke groet, W.Raggers-Grendel
22 August 2026
Willy Raggers-Grendel
Utrecht
Heb glazen flessen besteld, omdat wij graag water meenemen, voorheen in plastic, nu in glas van 0,5l. Ook voor thuis 2 grote flessen van 1l. Zien er goed uit en ook nog eens goed voor het lijf en het milieu.
21 August 2026
Rudie Bongers
Heerlen
altijd bij 123 inkt.nl besteld en goede ervaringen.
albert .
Den Haag
Meerdere keren iets gekocht bij deze winkel. Snelle levering en altijd een klein presentje toegevoegd.
L
Warnsveld
Prima winkel om printerbenodigdheden aan te kopen. Goede prijs.Goede communicatie. Vlotte correcte levering. Een aanrader.
Bert
Gemeente Hulst
Toner besteld, kwaliteit en prijs goed.
Bart Custers
Weeze
Van cartridges, scanners, printers, toners, nooit enig probleem gehad. Zelfs bij een foute bestelling mijnerzijds, snel tot volle tevredenheid opgelost.
Anton
Beveelt niet aan
Leny
Dongen
Bedankt voor je review.
Wat vervelend te lezen dat de bestelling niet is zoals verwacht. Wij begrijpen dat je daar flink van kunt balen.
Bij alle nieuwe printers worden cartridges geleverd. Dit hoort standaard bij een printer om door de installatie van de printer te komen.
Deze cartridges, die setup genoemd worden, zijn niet volledig gevuld. Dit is bij elk merk printer het geval. Ze zijn dus snel leeg en enkel geproduceerd om de printer te installeren en daarna nog enkele pagina's te kunnen printen. Er worden geen extra cartridges bijgeleverd.
Groetjes Jacqueline van 123inkt.nl
18 August 2026
albert
mensingeweer
Mijn ervaring in 1 zin hierboven geeft het al aan. Met dank ook nog voor de presentjes.
18 August 2026
Peter
Noordwijk
Snelle levering en kwaliteits product
Luitje Havinga
Assen
Snelheid en duidelijkheid
Hans
Rotterdam
Zelfde product, lager in prijs
Tjitske
Lochem
Nog geen negatieve ervaring bij 123inkt ervaren. Ze doen, wat ze beloven. Zeer tevreden over 123inkt.nl
16 August 2026
M.J.G.J. van den Bosch
Best
Top bedrijf wat doet wat ze beloven namelijk kwaliteit leveren voor een scherpe prijs , goede info voor tijdens en na versturen van producten .
14 August 2026
Jos
Noordwijk
positieve ervaring
14 August 2026
Richard
Aalsmeer
Heerlijke webwinkel, ze hebben bijna echt alles. Tegen een lage prijs, zelfs de originele dingen zijn goedkoop. De spullen worden keurig, snel verzonden.
13 August 2026
Fam
Amsterdam
Supersnel verzonden en blij verrast met alle extraatjes! Helemaal top!
12 August 2026
E
Haarlem
Ik ken 123inkt misschien al wel meer dan 15 jaar als een betrouwbare leverancier die weet hoe je 1e klas service moet organiseren!
12 August 2026
John