Even afwachten

Volgens DHL bezorgd... Niets ontvangen. Even afwachten op een nieuwe aflevering

Prima aankoop. Uitstekende service!

Ik bestel altijd m`n printerartikelen bij 123inkt. Snel geregeld. Als er is iets mis gaat of verkeerd besteld is direct prima service voor retour of omruilen. Bij de bestelling altijd een leuk extraatje.

Snel zaken doen!

De gemaakte keuze voor een printer 's-avonds gemaakt en de volgende dag al in huis!

Na mijn bestelling van een printer gebeld of ik niets vergeten was. Ik had geen inkt en printerkabel mee besteld. Dit was voor mij niet nodig om dat ik dit nog in huis had. De volgende dag volgens afspraak de printer geleverd.

Fantastisch vrijdag 16.00 besteld zaterdag 14.00 thuis bezorgd

Bezorging precies zoals digitaal toegezegd. En niet alleen deze bestelling ook de voorafgaande.

Matig

Op de site staat: 'vandaag besteld, morgen geleverd' maar deze leus klopt niet. Bestelling is met vertraging geleverd.

tevreden

Na in het beging wat probleempjes uiteindelijk toch netjes opgelost.

Prima apparaat voor scherpe prijs.

Beletteringsysteem geleverd met cartridge en batterijen. Volgens website zouden deze niet meegeleverd worden. Dus eigenlijk was het apparaat bijna gratis. Moest hem wel openmaken omdat er een los onderdeeltje in zat. Documentatie is wel heel erg summier.

Makkelijk bestellen en goed op de hoogte gehouden van de bestelling

Heel overzichtig uitzoeken goede info Makkelijk bestellen Goed op de hoogte gehouden van de levering.

Transpormidabel!!!!

Bestelling en transport formidabel in snelheid en correctheid afgehandeld. Topwerk: 123inkt...formidabel in transport.

Altijd prima geholpen, met goede producten.

Altijd de bestelde producten binnen een dag geleverd gekregen.

Altijd een betrouwbare en snelle levering

Al mijn bestellingen worden altijd snel, vaak de volgende dag geleverd. De informatie voorziening over de leveringen, de facturatie etc zijn zeer professioneel. De eigen merk producten zijn zeer goed van kwaliteit, in mijn geval bv een Laserjet toner voor mijn HP printer.

Zeer tevreden!!

Bestelling zeer snel geleverd.

Snelle en nette levering

Blij met de snelle levering en het goed op hoogte worden gehouden wanneer en waar je levering is. Verpakking was netjes en stevig. Zeer tevreden.

Hele snelle levering en heel veel keuze

Wij bestellen graag bij 123 inkt, onze gele post-it die bijna nergens meer te krijgen zijn en onze yatzee score boekjes! Altijd een leuke atenties in de doos als bedankje!

altijd vriendelijk personeel

Gezellig winkelen en goede serves

Volgensafsprsaak prima product de volgende dag geleverd

100% tevreden

Het bestelde is snel geleverd

Zeer klantvriendelijk

Verteld wat ik moest hebben , volgende dag met factuur geleverd. Super vriendelijk.

Besteld en de dag erop ontvangen

Super goede website. Besteld en dedag erop in goede staat ontvangen. Een aanrader

Zeer snelle levering, van mijn product. Beide toners binnen 24 uur.

Positief

Na ongelofelijk veel geharrewar met Epson ( De fabrikant van de bij 123 Inkt geschatte printer ) heeft 123 Inkt het op een zeer nette manier geregeld.

Bestellen ging gemakkelijk. Fijn dat ook na langere tijd mijn gegevens inclusief eerdere bestellingen direct terug te vinden waren De levering verliep mede daadroor snel en gemakkelijk.

Zie het aantal sterren

Zie aantal sterren

Goed bedrijf.

Goed bedrijf. Komen afspraken na en bestelde artikelen komen op de afgesproken tijden binnen. Chapeau!

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC