Vandaag besteld en morgen in huis. Vele webshops hebben daar moeite mee. De mooie gekleurde doos is inderdaad de volgende dag op de deurmat. Alles keurig verpakt en volgens de juiste opgaven van de bestelling. In een paar woorden, ik ben zeer tevreden, echter een kleine opmerking wanneer komen de bijkomende kosten verzending en administratie kosten vervallen. Soms is het goedkoper om bij actie binnen te wippen.

Goed in kwaliteit, prijs en service

Uitstekende kwaliteit en bespaar nóg meer met het 123 huismerk en als je dan eens de klantenservice nodig mocht hebben dan is ook dat helemaal prima in orde

Altijd goed in orde

Elke keer prima in orde en snel geleverd.

Goede internetseller

Ik bestel al sinds jaren bij 123 inkt en altijd super tevreden !

Vrijdag besteld zaterdag binnen in een woord geweldig moet maandag wat mee hebben voor een belangrijke afspraak dus had direckt een catriks nodig voor printen .goede service ben er zeer blij mee.

Top bedrijf

Snelle levering, breed assortiment en goede service. De huismerk cartridges voldoen heel goed en ook gunstiger geprijsd. Al jaren klant en altijd tevreden met de service

Inkt

Nieuwe inkt patroon besteld deze werd snel en correct geleverd. De patroon werkt ook goed!

Super snelle levering !

Cardrige besteld voor mijn Canon printer, ik kreeg het advies om het eigen merk te gebruiken van 1 2 3 inkt. Werkt perfect en een stuk goedkoper.!

Snel geleverd, goede prijs

Printer snel geleverd, tegen een scherpe prijs. Printen en scannen gaat zoals verwacht. Installatie simpel (iMac).

Snel en goed

Zoals altijd weer bijzonder snel mijn herhaalbestelling ontvangen, inclusief factuur. Heel prettig dat je pas na ontvangst hoeft te betalen!

Snel geleverd, scherpe prijs

Bestelling werd snel geleverd en de prijs was goed.

Klantvriendelijk, deskundig, prima prijs-kwaliteit verhouding

Ik wist niet goed welke printer ik het beste aan kon schaffen. Had voorkeur voor een kleine laserprinter. Kreeg prima advies van 123inkt.nl en ze hebben de volgende dag geleverd! Fijne webshop met fijne, deskundige mensen.

Zeer tevreden over de bestelling!

Had inkt nodig voor de printer. Bij 123inkt hadden ze dat natuurlijk, volgende dag in huis en voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bij de bestelling zat ook een retourzakje voor de oude cartridge, dus dat was helemaal handig/fijn.

in 1-2-3 en klaar!

Ruime keuze, fijne website en snelle levering

Bestelling wel zeer snel geleverd maar dacht wel dat ik t canon merk had.

Super fijn om te webshoppen

123Ink(t) is een super fijne website waar ik al mijn kantoor spullen koop, die ik persoonlijk nodig heb. Makkelijk, en snel geleverd, je vind er gigantisch veel en bij levering van je pakket zit er altijd een kaart bij met Dankjewel voor de aankoop, en pennen, of iets anders als dank-kadootje Dit hoeft niet maar het geeft je een Super goed gevoel. Hier wordt je als klant vrolijk van en blijf je hier terug komen, indien ik wat nodig heb.

Fijne en snelle bezorging.

De inkt was met gemak te bestellen. Het was de volgende dag al in huis. Ik kan niet anders dan hele fijne en snelle service.

Niet goed

Ik heb vorige week 2 opbergboxen besteld, deze waren er snel, echter, beide boxen waren stuk. ik heb dit meteen gemaild naar 123 inkt, maar helaas ik hoor hier niets meer van en over. Ik heb betaald, 2 kapotte artikelen ontvangen, en dat is het blijkbaar.

prima producten

prima cartridger

Levering was correct en sneller dan verwacht.

Correcte levering en sneller dan verwacht

Super snel geleverd

Altijd goed en snel

Slelle levering van goed product voor mooie prijs

Als beloofd. Snelle plezierige afhandling ook van oude csrtridges

Heel goede inkt voor mijn canon

Ik heb inkt besteld en het is hun b merk zeg maar beter voor het mileu ik ben er erg tevrede mee ik zal zeker de volgende keer weer inkt bestellen want het mileu is erg van belang voor mijn als iedereen zo dacht zou het ook helpen het mileu een beetje te helen om een goed mileu te krijgen ik stuur de oude netjes terug ook deze keer van de zwarte inkt je krijgt een kleine bijdrage voor terug voor lek ingeleverd inkt patroon daarom krijg inkt 123 voor mijn de beste score neem mijn voorbeeld en doe dit ook

Vaak inktpatronen bestellen hoef ik niet met als gevolg dat ik het online moeilijk vind om de juiste te vinden… Uiteindelijk gebeld en met 3 minuten geholpen door een super aardige knul, TOP!!

De producten zijn goed en de levering is snel.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC