Betrouwbaar

Ze leveren wat je besteld, op tijd en wanneer eventueel een product niet werkt, lossen ze het voor je op.

Snelle accurate levering

Prima levering zoals gewend. Wel nogal indringend gebeld om me over te halen om de eigen merk toner te bestellen ipv origineel. Ik vind dat dit op een te opdringerige manier wordt gedaan.

Perfect geregeld.

Op mijn telefoontje ben ik vakkundig en vriendelijk te woord gestaan en vakkundig geholpen!!

altijd goede en supersnelle leveringen

prima levering, altijd heel snel en goed, enig minpunt: vaak veel te grote omdozen voor kleine verpakkingen/leveringen daarin, gebruiken daarmee veel loze ruimte bij vervoer

Lekker snel

Vlotte bezorging

Wereldzaak voor de zakenwereld.

Makkelijk snel voordelig

Bestelling snel op de afgesproken datum geleverd

123inkt is zeer efficient. Zoals gebruikelijk.

Makkelijk een bestelling kunnen plaatsen en snel in huis. Ben helemaal tevreden

Besteld en de volgende dag in huis

Snelle levering en na levering betaling prettig geregeld

Snel en perfect

Altijd als ik wat bestel snel en correct geleverd. Ook zit er alt8jd een extraatje bij. Super.

Alleen maar zeer goede ervaringen met 123inkt.

Vlotte levering....goede kwaliteit....keurig en solide verpakt.

Goed product, snel verzonden en niet duur

Goed en gunstig geprijsd.

Ik heb met 123 Inkt geen probleem, mede omdat eigen merk cartridges ook werken op mijn Canon. Ook het grote aanbod is gemakkelijk, met gunstige prijzen.

topbedrijf

Levert snel dag erop geleverd

prima kwaliteit en snel en stipt bezorgd

eersteklas

Heel snelle bezorging!!

Een mail is genoeg om binnen 24 uur je zaken thuis te krijgen.

Wordt snel en correct geleverd.

Prijzen zijn oke. Inktcartidges, in mijn geval, gaan lang mee. Tevens zijn de andere bestellingen die ik gedaan heb oke.

Snel en goed geleverd

Makkelijke site, veel keus, snel geleverd.

Top !!!

Ik had laatst de verkeerde cardridges voor printer besteld, gelijk gebeld en helaas kon de bestelling niet geannuleerd worden. Degene die ik aan de lijn had heeft gelijk de juiste cardridges verstuurd en mij een mail gestuurd met de retourticket. Ik kon de verkeerde zonder verzendkosten retourneren en het verschil is terugbetaald.

Kwaliteit

Ruime keuze en acties. Goede en snelle service. Professioneel verpakt en geleverd. Een aanrader!

Ben altijd tevreden over 123inkt

Snelle levering!! Ook bij een probleem kreeg ik antwoord!!

Je zit nooit langer dan 1 dag zonder inkt

Je zit nooit langer dan 1 dag zonder inkt

Super bedrijf.

Een telefoontje over de nog niet ontvangen bestelling, en in 3 minuten opgelost. Zeer vriendelijke telefoniste, beleeft en met humor. Dit vond ik een fijn gesprek. Tot de volgende keer.

Goed verzorgd.

Steeds goed ontvangen, alleen ik print nu niet heel veel maar zorg wel voor voorraad. Bedankt daarvoor.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC