Al jaren klant en nog steeds zeer tevreden

Al jaren klant en nog steeds zeer tevreden! Groot aanbod, prima prijs, snelle nette levering !

handig

toch wel handig en eigenmerk ook goedkoper wat wil je nog meer

Sneller dan het licht

De bestelling geplaatst en eigenlijk ongeveer de volgende dag stond de besteldienst voor de deur. Heel snel dus en dat kwam goed uit, want ik moest snel iets uitprinten en de cassettes waren bijna leeg. Gelukkig!!!

zeer tevreden

Snelle bezorging,goede inktpatronen,en een leuk extraatje erbij geleverd,en dat voor een schappelijke prijs.

Zoals altijd een vertrouwd adres.

Printerinkt is zeker niet goedkoop, maar 123inkt is hiervoor toch het beste adres: de laagste prijs en goede service. Bovendien is het erg makkelijk dat je steeds je bestelling kunt herhalen.

Zoals altijd weer 100% in orde en op tijd.

Zoals altijd weer 100% in orde en op tijd.

Het is snel en correct geleverd

Heb hier hele goede ervaringen mee.Dus dik tevreden.

Volgende dag in huis

Snel en voordelig Zelf gebruik ik het huismerk Wat tot tevredenheid doet wat het moet doen

Perfect!

2 inktcartridges bestel van het huismerk. Bleek dat er 1 defect was. Telefonisch contact gehad en de volgende dag kreeg ik een nieuwe binnen met een klein presentje voor het ongemak. Super service!

Matig!

Bij de de bevestiging werd bevestigd dat de bestelde printer op maandag zou worden afgeleverd. Zonder tussentijdse berichten of excuses werd dat 8 dagen later! Dus als je al iets bij 123inkt bestelt, vertrouw niwt op hun toezeggingen.

Snelle levering!

Super snel opgestuurd, en de printer doet het weer perfect. Zo leuk een paar balpennen er bij en een marker. Klasse!

Zeer goede ervaring en ben heel tevreden

Altijd een zeer tevreden klant met snelle levering en zeer goed product

Altijd op de opgegeven tijden bezorgd. prima !!

Goede producten, goede prijs, snelle levering en prima service.

Snelle en goede service

Bestelling snel en goed geleverd, met gratis pennen en markeerstift, super

Prima service, snel in huis.

Ik heb nog nooit problemen gehad bij mijn bestellingen bij 123 inkt. Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering.

Weeral perfecte deal

Zoals altijd zeer correct

Ook via de telefoon goed te bereiken. En een super service. Altijd een verrassing bij je bestelling.

Overzichtelijke site en snelle levering

Toppie!

Doen wat ze zeggen

Op het telefoontje , dat onder vermoedelijke spam binnenkwam en ik dus niet beantwoord heb, na ,ging alles heel soepel.

Supersnelle levering

Supersnelle en prima levering voor een prima prijs

Snelle levering, after sales stuk trager

Mijn bestelling was de volgende dag al afgeleverd. Respons op een vraag over het geleverde artikel duurt helaas langer, op het automatische bericht na dat mijn bericht ontvangen was.

goed en snel

snelle levering en een goede prijs.

Mooie printer

Mooie printer, en print ook goed. Nadeel is dat hij de wifi van 5g niet pakt. Nu printen met de usb kabel.

WiFi printer nooit meer anders.

Ben blij met mijn Product 1 Brother DCP-L2627DWE all-in-one A4 laserprinter zwart-wit (3 in 1). Het is ideaal om te printen via WiFi ik doe alles met mijn telefoon heb de computer eruit gedaan. Het is een uitkomst om met een WiFi printer aan het werk te kunnen,geen computer of laptop nodig gewoon alles via de telefoon.

Goede en snelle levering

Alles is perfect verlopen. Contact, levering en betaling

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC