Mijn ervaring is goed

Fijne kontakt bij het telfonis contakt. Om vraag bij het bestelen van goederen bij u. Onderhanden inkt.

Je krijgt prima service en goede kwaliteit bij 123 inkt.bij 123

Als je een bestelling plaatst bij 123 inkt word je snel geholpen. Snelle aflevering en goede feedback.

Eenvoudig en 100procent

Alles klopt en verrassing bij aflevering.

Alles netjes en snel geleverd

Geen goede ervaring

mijn ervaring is dat je altijd problemen heb met inlogen ik heb wachtwoorden gemaakt en die woorden niet geaccepteerd ook al heb je een nieuwe gemaakt dat vindt ik kloten, ik hoop dat het de volgende keer beter geregeld is.

Duidelijk, vlot en snel geleverd.

Vandaag besteld en de volgende dag in huis en netjes afgeleverd. Prima

Altijd goed en prima bezorging

Zeer tevreden!

Interessante prijs en zeer snelle levering!

Ik was bang dat de cartridges niet op mijn HP zouden werken. Gelukkig wel.

Ik heb de HP ENVY 5032 printer. De originele HP cartridges waren erg duur. Van een vriend kreeg ik de tip 123inkt.nl cartridges werkten op zijn HP printer. Ik had erg slechte ervaringen met Second Life inktjet cartridges. Ik gebruikte die op mijn vorige printer van HP (de HP Photosmart 5525). HP had iets ingebouwd (de boefjes), dat de printer daarna niets meer deed. Ik heb de printer moeten vervangen :(. Deze cartridges van 124inkt.nl gaan veel langer mee !!! Jammer dat mijn HP printer niet meer laat zien of ze vol of leeg zijn. Dat ongemak is mee te leven.

Goede kwaliteit eigen merk cartridges en snelle levering

Voor mijn HP printer bestel ik bij 123inkt al jaren eigen merk cartridges. Deze zijn prima van kwaliteit en prijs.

Cartridge besteld en snel geleverd

Een aandachtspunt: het duurde even voordat mij duidelijk was dat het nummer van mijn cartridge overeenkwam met een ander nummer dat op de bestellijst stond. Verder ging alles perfect!

Goede adviezen en altijd snelle levering

De bestelde spullen worden altijd direct bevestigd en verstuurd. Tevens wordt je goed op de hoogte gehouden als het pakket onderweg is.

Heel goede service

Ben al jaren klant van 123inkt. Dit zegt al genoeg

Netjes en op tijd geleverd!

Netjes en op tijd geleverd!

Geweldig en heel snel product ontvangen.

Ik heb een printer besteld omdat de huidige defect raakte. Gekeken op 123.inkt en kwam snel tot de conclusie dat de printer die ik wilde hier het voordeligst was. Dus de keuze was snel genomen en het besteld. De volgende dag was het bezorgd, was verrast door de snelheid van het bezorgen dus een dikke pluim voor 123.inkt.nl!

Goede service ervaren.

Altijd goede service!

Uitstekende ervaring!

Ik heb een uitstekende ervaring met 123inkt.nl! Makkelijk een product te bestellen en de levering de volgende dag! Dat noem ik klantgericht!

Alles top geregeld

Smiddags besteld Een dag later smorgens bezorgd. Sneller kan niet

Gemakkelijk en grote keuze

Makkelijk bestellingen doen en snelle levering.

Slechter dan gewend

Snelle levering maar helaas na openen was de toner lek en zat alles onder het zwarte poeder. Op mail inclusief foto’s is niet gereageerd.

Alles klopt

Alles klopt en goede prijs kwaliteit.

Na bestelling een vlotte levering

123inkt heeft een heel ruim assortiment voor heel schappelijke prijzen. Na plaatsing van bestellingen wordt er altijd snel en correct geleverd. 123inkt levert waar voor het geld.

Bestel al jaren hier voor mijn bedrijf

Mijn ervaring met 123inkt is met 1 zin uitermate goed en beveel het ook aan mijn familie en vrienden en andere bedrijven. Huismerk Inkt is goed en goedkoop Levering is snel en goed Altijd gratis kado’s erbij Top bedrijf

Prima cartridge

Supersnel geregeld cartridge van 123 werken super .

Ongelooflijke service werd geboden!

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC