Dit is goed.oude printer doet het nog.zo lang dat die mee gaat.met goede inkt top.

Makkelijk en snel te bestellen

Log in, kijk naar je vorige bestelling en het kost geen moeite om opnieuw te bestellen. Top

Klantvriendelijk

Een drum besteld ipv toner werd binnen een paar dagen opgelost en omgeruild.

Niet tevreden over kwaliteit.

De bestelde multomap voldoet niet aan de kwaliteit die ik verwacht van een map van 12,90. Ook het verpakken in een veel te grote doos, opgevuld met een grote hoeveelheid plastic vind ik niet van deze tijd.

Geweldige producten tegen een scherpe prijs

Ik bestel al jaren mijn cartridges bij jullie en er nooit problemen mee gehad.

Makkelijk te bestellen en supersnel geleverd

Prima kwaliteit tegen een goeie prijs, heel makkelijk te bestellen super snel geleverd

Zeer vlot en alles netjes afgehandeld

Het was prima voor elkaar

Huismerktoner van 123inkt voor Ricoh: topkwaliteit als origineel, halve prijs, morgen in huis.

Bij 123inkt zowel originele als huismerktoner voor mijn Ricoh laserprinter besteld. Het huismerk print net zo goed als het origineel, maar is bijna de helft goedkoper. Ook de levering was top: de volgende dag al in huis.

snel en precies wat ik bestelde en goede kwaliteit

ik zocht al langer bepaalde maat canvasplankje... vond het bij 123 én volgende dag al afgeleverd waar ik het wilde. Top

Wettelijke garantie is een optie tot zwendel bij hun

Mijn gekochte product was kapot. Ik schrijf ze een e-mail erover. Ze sturen mij - ongevraagd - een vervang product. Naderhand krijg ik een betalingsaanmaning voor het vervang product! Het vreemde is, ze willen voor het vervang product zelfs meer geld dan dat ik oorspronkelijk voor het defecte product had betaald! Ik heb dit nog nooit meegemaakt met geen enkele andere bedrijf. Dit is gewoon pure ******. Kun je mensen ongevraagd een product opsturen - onder de mom van hun garantierecht - om ze vervolgens met winst extra geld afhandig proberen te maken? 123inkt.nl doet het!

Goed geregeld

Bestelling gedaan werden gelijk gebeld dat printer niet op voorraad was gelijk door hun met oplossing gekomen en perfect geleverd

Zeer problematisch

Denk eerst nog eens goed na of je wel zaken wilt doen met 123 inkt en wel om de volgende reden: 1 Wachttijd bij bellen klantenservice 15 of langer 8-14 personen voor je is daar normaal 2 E-mail met een probleem vraag omtrent gekocht product, minimaal 1 week wachttijd 3 gekochte printer teruggeven, nee je wordt verzocht, gedwongen om naar de importeur te bellen, een bedrijf waar je niet hebt besteld 4 de door mij bestelde printer 2e kans gepromoot als hebbende alleen schade aan de verpakking: a alle transport verpakkingstapes waren niet meer aanwezig, b printer cartridges waren al gemonteerd c een proefafdruk waarschijnlijk van de vorige klant lag op de glasplaat d printer kon dus niet geïnstalleerd worden zoals je zou verwachten, e toestemming om deze printer terug te sturen: vele e-mails, diverse telefoontjes en 14 dagen voordat alles geregeld was.

Een geweldige webshop

Winkel maakt al haar beloftes waar,absoluut betrouwbaar in alle opzichten

Toch betwr weer naar 123injt

Zoekend naar cartridges beatel ik soms wel eens ergens anders. Maar al meerdere malen bleek de koop daar een miskoop te zijn. Daarom heb ik mij nu voorgenomen: nooit meer ergens anders bestellen dan bij 123inkt. Gaat en is altijd goed!

Waardeloos

Onbeschofte klantenservice en belachelijk dure cartridges. NOOIT MEER!

zie mijn mailbericht van 13 januari j.l.

zie hierboven

Bestel, en er gaat een heel team aan het werk.

Zoals bekent gaat 123inkt met voortvarendheid te werk. En snel.!!!!

Slecht

Ik bestel originele cartriders voor mijn printer betaal ook voor origineel en krijg gerecycled cartridgers vind ik een beetje oplichting

Fijne goede ervaringen met 123inkt

Al vanaf het begin kwam ik bij 123inkt-winkel in Nederhorst den Berg, om comp.benodigdheden te kopen...altijd goed en vriendelijk geholpen.. ik ben ouderwets en waardeer vooral HET MENSELIJK CONTACT.. helaas is dat in deze tijd niet meer zoals vroeger... dus nu moet de aanschaf van de benodigdheden ON LINE ! En ondanks mijn gestuntel met bestellingen on line....en dan weer telefonisch contact....ben ik ALTIJD heel vriendelijk door uw personeel geholpen en werden de artikelen ook goed en op tijd bezorgd! Waarvoor ik u , langs deze weg...graag wil bedanken....ik heb deze houding van u gewaardeerd...

Duidelijke website, goed advies en super kwaliteit

Ik ben al jaren klant bij 123inkt en zeer tevreden over de snelheid van levering, het ruime aanbod en de goede service. Ook kan ik mijn oude inktcartridges weer recycelen, wat weer een mooie bijdrage is aan het schoonhouden van het milieu.

Goed en snel

Altijd goed, geen problemen en snel.

Goed en goedkoop met hoge kwaliteit.

Geen probleem met bezorgen

Meerdere keren besteld tot nu toe geen probleem

Goed product

Epson onderhoudsbox werd snel geleverd.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC