Heel fijn om hier te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit!
Wat fijn om te lezen, dankjewel, Riky! We doen ons best om snel te leveren en kwaliteit te bieden, blij dat het jou zo bevalt. We hopen je snel weer te zien! Groetjes, Sharon van 123inkt
Ik kon direct aan de slag en de prijs is oke.
Wat leuk om te horen, dankjewel, Norma! Fijn dat je direct aan de slag kon en tevreden bent over de prijs. Daar worden we blij van! Groetjes, Sharon van 123inkt
De afgeleverde producten zijn solide verpakt en komen daarom in goede staat aan.
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je onze snelle en concrete service waardeert. Ook goed om te weten dat de producten altijd netjes en stevig verpakt bij je aankomen. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Sharon van 123inkt
Zeer goede service verkeerd besteld kon het terug sturen en de volgende dag het goede product al in huis Wat ze zeggen maken ze waar in een woord.TOP
Wat een fijn bericht, dankjewel! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat het ruilen soepel is verlopen. We doen ons best om waar te maken wat we beloven, dus het is super om te lezen dat dat ook zo wordt ervaren. Groetjes, Sharon van 123inkt
Snel geregeld allemaal, helemaal top
Bedankt voor je mooie review, Kees! Fijn om te horen dat alles snel en naar wens is geregeld. Top! Groetjes, Sharon van 123inkt
goede info aangaande zending en factuur. Soms iets te veel
Bedankt voor je review, Gerrit! Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je tevreden bent over de informatie. We nemen je feedback over de hoeveelheid info zeker mee om het nog beter te maken. Groetjes, Sharon van 123inkt
Toner voor oude samsung laserprinter besteld. Precies de juiste ontvangen. Het werkt perfect.
Bedankt voor je fijne review, Rob! Fijn om te horen dat de toner perfect past en je tevreden bent over de snelle bezorging. Groetjes, Sharon van 123inkt
Inktpatroon huismerk werkt super .
Bedankt voor je mooie review, Leo! Fijn om te horen dat ons huismerk inktpatroon goed voor je werkt. Groetjes, Sharon van 123inkt
Jaren terug had ik mijn eerste kennismaking met 123inkt en dat was gelijk een voltreffer. Eerst voor een HP all in one printer, en daarna al vele jaren voor een Brother all in one. Nog nooit problemen gehad, en altijd vlot bezorgt. Voor mij niets anders. Dankjewel 123inkt.nl
Wat geweldig om te lezen dat je al jaren zo tevreden bent met 123inkt, Adrie! Dankjewel voor je vertrouwen en je mooie woorden. We blijven ons best doen om je ook in de toekomst goed van dienst te zijn! Groetjes, Sharon van 123inkt
Ik ben zeer tevreden over 123.nl
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering en service. Groetjes, Sharon van 123inkt
De service is echt super laatst had ik een cartridge die niet werkte gebeld er werd een nieuwe opgestuurd en een klein flesje wijn met een kaartje sorry kijk dat is service
Wat een mooie review, bedankt daarvoor! Fijn om te horen dat onze service je zo goed beviel. We vinden het belangrijk om snel en met een glimlach te helpen! Groetjes, Sharon van 123inkt
Voor mij niet moeilijk waar ik iets moet bestellen. Altijd prima resultaat!
Dankjewel voor je mooie woorden, Hans! Geweldig om te horen dat je altijd tevreden bent over het apparaat, de levering én de prijs. Daar worden wij blij van! Groetjes, Sharon van 123inkt
Inktcardridge werkte niet , omgewisseld voor originele , geen probleem kreeg zelfs sorry. En de service was snel en goed.
Bedankt voor je fijne review, Adrie! Wat fijn dat we het probleem snel en soepel voor je konden oplossen. Daar doen we het voor! Groetjes, Sharon van 123inkt
Ik bestel mijn selphy papier en inkt altijd bij 123inkt. De goedkoopste optie en altijd snelle levering en geen problemen.
Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je steeds tevreden bent over de prijs, levering en service. We blijven ons best doen om het zo soepel mogelijk te laten verlopen. Graag tot je volgende bestelling! Groetjes, Lesley van 123inkt
Prima ervaring. Wat ik bestelde binnen een etmaal afgeleverd!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en de bestelling snel in huis was. Dank je voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Voorheen altijd goed maar laatste keer niet de juiste ontvangen
Bedankt voor je feedback, Leroy! Vervelend om te horen dat je de laatste keer niet het juiste product hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wil je ons een mail sturen naar [email protected]? Dan lossen we dit graag voor je op! Groetjes, Lesley van 123inkt
Eenvoudig bestellen, prima prijs en snelle levering. Uitstekende service bij vragen!!
Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn dat het bestellen makkelijk verloopt, de prijzen goed bevallen en de bestelling snel geleverd wordt. Fijn dat je je goed geholpen voelt bij vragen! Daar doen we het voor. Groetjes, Lesley van 123inkt
Bestelling wordt altijd goed ontvangen en zeer goed verpakt kom nooit beschadigd over Artikelen die ik ontvang kloppen altijd heb nog nooit een foutje ontdekt ga door zo ook voor andere klanten
Goed om te lezen dat je de bestellingen in goede orde, zonder beschadigingen én de goede producten mag ontvangen! We doen ons best om dit allemaal zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen, we zij blij dat je dit ook zo ervaart. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Altijd binnen 24 uur wordt een inkt- email-bestelling thuis bezorgd.
Bedankt voor je mooie woorden, Herman! We zijn blij om te lezen dat je bestelling snel wordt afgeleverd en je per mail makkelijk kan bestellen. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Bij 123Inkt bestel ik zo nu en dan producten die ik nodig heb. Het fijne is de goede service en eerlijkheid. Wanneer ik een vraag heb kan je er goed terecht en is er snel een duidelijk antwoord waaraan je direct duidelijkheid hebt. Ook zijn ze eerlijk in de verzending en kosten hiervan. Voor niets gaat de zon op. Andere sites zeggen nog wel eens gratis te verzenden bij een X bedrag. Maar uiteindelijk betaal je dit uiteraard altijd terug in de prijs. Bij 123 Inkt zijn ze hier eerlijk over. vandaag besteld morgen in huis, met daarnaast de eerlijkheid dat je voor de verzendkosten gewoon betaald. Ook is het zo dat ze de laagste prijsgarantie hebben. Hier heb ik wel eens gebruik van kunnen maken. Wanneer je het product ergens anders goedkoper ziet dan houden ze zich er ook aan om het verschil terug te geven waardoor ik (en u.) altijd de laagste prijs betaald Dat vind ik netjes van ze. Prima site
Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat je onze service als duidelijk en eerlijk ervaart. We vinden het belangrijk om transparant te zijn over verzendkosten en prijzen, en het is mooi dat je dat waardeert. Ook goed om te lezen dat je gebruik hebt kunnen maken van de laagsteprijsgarantie. We doen ons best om het bestellen zo makkelijk en betrouwbaar mogelijk te maken. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
De bestelling is makkelijk te plaatsten en komt vaak de volgende dag al binnen. En mocht er iets niet goed zijn gegaan, word je heel vriendelijk verder geholpen. Ik zou 123inkt zeker aanbevelen.
Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat het bestellen makkelijk verloopt en je tevreden bent over de snelle levering. Mocht er een keer wat misgaan, staan we graag weer klaar om je zo snel en vriendelijk verder te helpen. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
123 een 10 voor inkt en batterijen. Prima service, snelle bezorging, betrouwbaar, top kwaliteit en ook nog cadeautjes. Wat wil je nog meer.
Bedankt voor je mooie review, Hans! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service, snelle bezorging en de kwaliteit van de producten. Leuk dat je de kleinigheidjes waardeert, daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
Meerdere keren bestelling gedaan papiersoorten en spoedig ook de inkt weer aanvullen! Snelle service de volgende dag in huis! Ik ben heel tevreden! Kan echt niks verkeerd melden!
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de producten. We waarderen het vertrouwen en helpen je ook bij je volgende bestelling graag weer snel op weg! Groetjes, Lesley van 123inkt
Bestel altijd mijn printerinkt bij 123 inkt. Altijd keurig op tijd voor een goede prijs en je kunt je lege gratis terugsturen
Bedankt voor je fijne woorden! Goed om te horen dat je tevreden bent over de prijs, levering én het gratis retourneren van lege cartridges. We waarderen je vertrouwen enorm en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Houden zich aan belofte dat volgende dag bestelde bezorgd wordt. Bij retour heel duidelijk en ook direct antwoord.
Dank je wel voor je mooie woorden! We vinden het belangrijk om onze beloftes waar te maken en duidelijk te zijn bij retouren. Fijn om te horen dat je dat zo hebt ervaren! Groetjes, Lesley van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC