Super fijne site

Heel fijn om hier te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit!

Ik ben heel tevreden!!

Ik kon direct aan de slag en de prijs is oke.

Altijd directe en concrete reactie en zonder bijzonderheid zeer snelle service.

De afgeleverde producten zijn solide verpakt en komen daarom in goede staat aan.

Zeer goed geholpen

Zeer goede service verkeerd besteld kon het terug sturen en de volgende dag het goede product al in huis Wat ze zeggen maken ze waar in een woord.TOP

Keurig

Snel geregeld allemaal, helemaal top

alles volgens afspraak verlopen

goede info aangaande zending en factuur. Soms iets te veel

Zeer snelle bezorging

Toner voor oude samsung laserprinter besteld. Precies de juiste ontvangen. Het werkt perfect.

Top produkten!

Inktpatroon huismerk werkt super .

Gebruik al jaren 123inkt tot volle tevredenheid.

Jaren terug had ik mijn eerste kennismaking met 123inkt en dat was gelijk een voltreffer. Eerst voor een HP all in one printer, en daarna al vele jaren voor een Brother all in one. Nog nooit problemen gehad, en altijd vlot bezorgt. Voor mij niets anders. Dankjewel 123inkt.nl

Ik ben zeer tevreden over 123.nl

Super service

De service is echt super laatst had ik een cartridge die niet werkte gebeld er werd een nieuwe opgestuurd en een klein flesje wijn met een kaartje sorry kijk dat is service

Top apparaat, perfect geleverd en een prima prijs!

Voor mij niet moeilijk waar ik iets moet bestellen. Altijd prima resultaat!

is perfect

Inktcardridge werkte niet , omgewisseld voor originele , geen probleem kreeg zelfs sorry. En de service was snel en goed.

Goedkoop en makkelijk

Ik bestel mijn selphy papier en inkt altijd bij 123inkt. De goedkoopste optie en altijd snelle levering en geen problemen.

123inkt doet wat het zegt!

Prima ervaring. Wat ik bestelde binnen een etmaal afgeleverd!

Niet wat ik gewend ben

Voorheen altijd goed maar laatste keer niet de juiste ontvangen

Eenvoudig bestellen, prima prijs en snelle levering. Uitstekende service bij vragen!!

Bestelling wordt altijd goed ontvangen en zeer goed verpakt kom nooit beschadigd over Artikelen die ik ontvang kloppen altijd heb nog nooit een foutje ontdekt ga door zo ook voor andere klanten

Een "top-webwinkel" is 123inkt.nl

Altijd binnen 24 uur wordt een inkt- email-bestelling thuis bezorgd.

Goede eerlijke betrouwbare site met snelle levering en goede service!

Bij 123Inkt bestel ik zo nu en dan producten die ik nodig heb. Het fijne is de goede service en eerlijkheid. Wanneer ik een vraag heb kan je er goed terecht en is er snel een duidelijk antwoord waaraan je direct duidelijkheid hebt. Ook zijn ze eerlijk in de verzending en kosten hiervan. Voor niets gaat de zon op. Andere sites zeggen nog wel eens gratis te verzenden bij een X bedrag. Maar uiteindelijk betaal je dit uiteraard altijd terug in de prijs. Bij 123 Inkt zijn ze hier eerlijk over. vandaag besteld morgen in huis, met daarnaast de eerlijkheid dat je voor de verzendkosten gewoon betaald. Ook is het zo dat ze de laagste prijsgarantie hebben. Hier heb ik wel eens gebruik van kunnen maken. Wanneer je het product ergens anders goedkoper ziet dan houden ze zich er ook aan om het verschil terug te geven waardoor ik (en u.) altijd de laagste prijs betaald Dat vind ik netjes van ze. Prima site

Best - Beter - Het BESTE!!!!!

De bestelling is makkelijk te plaatsten en komt vaak de volgende dag al binnen. En mocht er iets niet goed zijn gegaan, word je heel vriendelijk verder geholpen. Ik zou 123inkt zeker aanbevelen.

123 een 10 voor inkt en batterijen.

123 een 10 voor inkt en batterijen. Prima service, snelle bezorging, betrouwbaar, top kwaliteit en ook nog cadeautjes. Wat wil je nog meer.

Goed!

Meerdere keren bestelling gedaan papiersoorten en spoedig ook de inkt weer aanvullen! Snelle service de volgende dag in huis! Ik ben heel tevreden! Kan echt niks verkeerd melden!

De volgende dag al in huis

Bestel altijd mijn printerinkt bij 123 inkt. Altijd keurig op tijd voor een goede prijs en je kunt je lege gratis terugsturen

Snelle bezorging en afhandeling

Houden zich aan belofte dat volgende dag bestelde bezorgd wordt. Bij retour heel duidelijk en ook direct antwoord.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC