Werd goed op de hoogte gehouden van de bezorgtijd van de levering en daardoor kwam ik niet voor verrassingen te staan.

Zeer snelle levering

In de middag de bestelling geplaatst bij Inkt123 en de volgende dag keurig verpakt met extra pennen en een stift.

Een klein verzendfoutje werd direct opgelost. Duidelijke website en goede service

123 inkt daar bestel ik graag

mijn ervaring is dat ik graag bij jullie inkt bestel dat vindt ik erg fijn het is ook altijd goed en wat goedkoper in de winkel is het altijd duurder vriendelijke groet mevr postuma

Scherpe prijs, tegen fantastische kwaliteit

Geweldig verpakt, zeer goede kwaliteit producten, goedkope prijzen en vandaag besteld morgen in huis

snel en goed

weer inkt besteld zoals altijd de volgende dag netjes bezorgd. bedrijf wwar je van op aan kunt

Alles top en snel geleveverd

123 Inkt stelt je nooit teleur.

Zoals altijd: stipt op tijd!

Vandaag besteld? Morgen in huis. Vaak schone beloften, maar 123 Inkt maakt dit werkelijk waar. Petje af!

Blijvend Betrouwbaar.

Hoewel kleine order altijd punctueel !

Al jaren klant en zeer tevreden over kwaliteit en snelheid van levering.

Sinds enige tijd op advies (na een gedane bestelling) overgestapt van originele cartridges op het huismerk van 123Inkt. Ook daar tot op heden tevreden over.

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Goed en op tijd geleverd. Prijs viel toch een beetje tegen.

Goed en snel

De bestelling ging soepel op internet en ook snel geleverd dus houden zo

super snel en goed

Ik doe al lang zaken met dit bedrijf en ben zeer tevreden.

snelle en correcte levering.

3 bestellingen kwamen wel in een gesplitste zending. Dus 3 x een PostNL en een DHL die alles op de stoep gooit en al wegrijdt voordat ik de deur heb geopend. Verder alles prima en snel geregeld door 123inkt.

Snel geleverd, printer werkt prima

Printer uitgezocht. Snel geleverd. Goede handleiding er bij in het Nederlands. Printer werkt prims

prima prijs/kwalitit

Snel bezorgd. Prima inkt. En ook de printer was perfect.

Altijd goed

Service is altijd in orde contact altijd vriendelijk oplossingen altijd top

Niets op aan te merken

Van bestellen tot levering

Bestellen makkelijk en duidelijk Prijs is goed . Netjes geleverd Kortom goede service en kwaliteit voor een goede prijs. Klasse

Goede service, vlotte bezorging.

Idem

Printer is prima, maar ik had specifiek een printer uitgezocht, waarin mijn huidige cartridges (ook bij 123 inkt besteld) pasten... Helaas werkten die niet ondanks het feit dat het dezelfde cartridges zijn....

Ben zeer tevreden

de service is goed en correct met alles en leveren volgens afspraak

Gewoon altijd goed.

Als "kleinverbruiker" ben ik al jaren uitermate tevreden. Altijd correcte levering, met bijna altijd een aardigheidje erbij als verrassing. Als er een enkele keer wat mis ging werd dat heel snel en correct hersteld. Ook aan de telefoon altijd hartelijke medewerkers. De verhouding prijs >< kwaliteit is optimaal!

Perfect geleverd , en altijd een leuk cadeautje erbij. Gewoon goed .

De eigen merken zijn perfect en gaan langer mee dan de originele toners.

100% Zoals altijd

In al die jaren dat ik bij 123Inkt.nl producten heb gekocht, is alles altijd vlekkeloos verlopen. Ze doen wat ze beloven.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC