Kwam snel binnen

Duidelijk en snel geleverd

Het bestellen van inktcartridge is een fluitje van een cent , je voert het nummer van de printer in en krijgt meteen met advies de juiste inktcartridge te zien. Bestellen en de volgende dag al in huis . Prima sérvice ben er heel blij mee.

zoals altijd perfect en zoals besteld met esta's

Mijn volgende bestelling weer bij 123 inkt. gewoon betrouwbaar je hoeft je geen zorgen te maken of het wel een 'zuivere website' is. je besteld, betaald en het komt.

De service is geweldig vandaag besteld morgen in huis!

Goed verzorgd en snel.

Bezorging is snel en levering in orde. Leuk kleine attenties erbij. Goed verzorgd.

Goede informatie op de site en snelle levering.

Uitstekende producten en promte leveringen

De leveringen en gekochte producten zijn altijd onorde en promotie geleverd

Prima geholpen door de telefoniste en mijn probleem is snel door haar oogelost!

Geweldige service

Nogmaals geweldige service

PERFECT

Efficient mijn bestelling geregeld.

Uitstekende service

Goed artikel, snel bezorgd en fijne pennen gratis erbij gekregen

Fijne webshop

Ik bestel graag bij 123. Snelle levering en het eigen merk is goed.

Fijne en correcte afhandeling

Zoals met eerdere ervaringen goede afhandeling van mijn bestelling. Prettige medewerkers.

alles op tijd geleverd

Via mijn PC inkt voor mij printer besteld, Is geleverd zoals is afgesproken

Snel en goed

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Het product was naar verwachting.

Waardeloos

Ik heb uren aan de telefoon gestaan 22 voor mij en 20x geprobeerd waardeloos ik denk aan om een ander te nemen dit kan niet.

Een perfect product(huismerk inkt) voor een scherpe prijs.

Zoals altijd snel bezorgd en perfecte inkt van jullie huismerk voor mijn Canonptinterr en stukken goedkoper.

Gewoon TOP

AL vaker besteld bij 123, uitstekende kwaliteit en snelle levering

Goede service snelle levering

Na de bestelling van een printer. Werd ik snel gebeld of ik geen inktcards nodig had. Na overleg tyoe huidige printer en nieuwe type., alsnog bij besteld. Klantenservice denkt mee en bied alleen aan wat echt nodig is. Artikelen snel geleverd en netjes verpakt.

Produkten redelijk tot goed, contact erg slecht

N.a.v. een bestelling en ervaringen met div. cartridges contact gezocht met 123inkt.nl. Ontvangstbevestiging van mijn bericht en schrijven. Heb moeten vragen om een reactie dat ik `wegens drukte` zo´n 8 dagen later kreeg. Maar nieuwe cartridge besteld omdat ik verder moest en niet wilde wachten met printen. Op mijn vraag na 8 dagen reactie met verzoek om iets te proberen, wat ik vervolgens deed, nieuwe reactie gevraagd. Ben nu wéér 8 dagen verder en moet wederom om een reactie terug vragen. Overigens in het verleden vaker besteld bij 123inkt.nl en niet eerder problemen ervaren. Kortom: klantenservice is niet goed bij 123inkt.nl

Qua prijs kwaliteit heel goed!

Zending in orde maar een dag te laat

Helaas heeft PostNL de zending een dag te laat afgeleverd.

Vlotte levering

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Snelle en correcte zending

Duidelijke website en goede informatie

Na bestelopdracht snelle en duidelijke info via mail. Snelle levering. Kwaliteit van levering is goed.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC