Inktpatroon is erg goed

Deze inktpatroon voor mijn laserprinter is erg goed. Vergeleken met de originele inktpatroon is alleen er een klein verschil. Er ontstaan enkele kleine stippen op mijn geprinte afbeeldingen.

Snel en waar voor je geld

Bestel altijd cadridges nu ook een nieuwe muis en muispad. Volgende dag al binnen. Betrouwbaar incl vervoerders.

Goede kwaliteit

Ik vindt carcit altijd makkelijk. Als je in voor raad heb

Zoals altijd weer uitstekend

Snel bezorgd, goede kwaliteit, schapelijke.prijzen, wat wil je nog meer!

Geweldig!

Op zondag inkt besteld. Dezelfde dag al verzonden en op maandag ontvangen.

KLASSE BEDRIJF

Wordt al jaren correct behandeld. Bestelde spullen altijd mooi op tijd geleverd. TOP BEDRIJF

makkelijk besteld, snel geleverd

De toner van mijn laserprinter was (bijna) op. Op de website van 123inkt het typenummer van mijn printer ingevuld en direct werd de benodigde toner getoond. Klik op bestellen en betaald. De volgende dag was de toner al in huis. Gemakkelijk besteld en snel geleverd. Prima.

Altijd top service !

Al jaren ben ik een heel tevreden klant van 123inkt.nl Snelle levering, goede produkten. En is er eens een keer iets mis ? Dan denken ze met je mee en doen er alles aan om de klant tevreden te stellen én tevreden te houden ! Kortom : een héle goede webwinkel, TOP!

Nieuwe printer besteld, was een dag later al binnen.

zoals altijd weer PERFECT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bellen dat hún eigen merk 28 euro goedkoper is.

Zij storten meteen 28 euro terug. Goede services. Hun inkt patronen voldoen net zo goed als de merk patronen.

Nergens dit water met makkelijk open te maken dop (ivm reumatische artrose in vingers )meer te krijgen en bij jullie wel en dan ook nog in de aanbieding. En ook nog eens snelle levering.

Perfekt

Zoals altijd, Perfekt gegaan. Top.

Uitstekend geholpen!

Ik heb een keer eigen merk cartridges besteld bij een ander bedrijf, maar deze werden niet herkend door de printer. Originele besteld bij 123inkt, maar telefonisch benaderd dat het eigen merk voordeliger was en WEL herkend werd. En dat klopte! Prima service!

Goed bedrijf

We hebben cartridges bij 123 inkt besteld. Zijn de volgende dag al keurig afgeleverd. En je krijgt er altijd iets leuks bij. Enige minpuntje is dat ik geen zakje heb ontvangen om de oude cartridges retour te sturen.

Al jaren een tevreden klant.

Nog steeds tevreden met 123 inkt , retouren , ruilen gaat allemaal correct . alleen jammer dat ik bij een omruil zelf de retour verzendkosten moest betalen . Maar goed,dat was een fout van mijzelf. Voor de rest alles prima, houwen zo!!

Oeps, mijn printpapier was op.

Door slordigheid van mezelf was ik vergeten tijdig mijn vervolgopdracht voor levering te sturen naar 123inkt.nl. Ik had geen printpapier meer en heb die snel besteld. Tot mijn grote verwondering was de levering al 1 dag later thuis. Dat dan tezamen met andere producten en ik kreeg ook nog eens wat kadootjes bijgeleverd. Wim

Dikke prima

Goed assortiment, snelle levering. Bij het zoeken zal ik wat meer filter mogelijkheden willen. Jammer dat je na kopen A-merk altijd wordt gebeld of je geen huismerk wilt.

Snelle levering en altijd leuke attentie

Fijne klantenservice, altijd een leuke attentie bij de bestelling. Snelle levering en producten zoals beschreven. Fijne webwinkel! Ze hebben van alles.

Perfect!

Ik koop nu al een jaar of acht inktcartidges en fotopapier bij 123inkt.nl en in al die jaren heb ik geen problemen ontmoet. De leveringen zijn altijd snel en wijken nooit af van het aangegeven moment van ontvangst. De kwaliteit van het geleverde is uitstekend en voor vragen zijn ze nog telefonisch bereikbaar ook. Ik zou niet weten welke verbeterpunten ik aan zou moeten dragen.

perfect

vriendelijke telefonist met goede uitleg welke we nodig hadden voor onze printer,

Ik ben zeer tevreden!

Ik ben al lang klant van 123ink.nl en ik ben erg trots op de service en diensten van dit bedrijf. Ook op de snelheid waarmee ik de producten heb gekregen. Bedankt 123ink.nl!

Snel en gemakkelijk met 123inkt account

Even snel twee print cartridges bestellen en de volgende dag al in huis. Top en heb met bijbestellen van een marker ook op de verzendkosten bespaard.

Uitstekende ervaring

Ik heb een printer gekregen van een kennis, maar die printte lege pagina’s. Ik vroeg hulp aan 123inkt. Heb nieuwe cartridges gekocht en ik mocht ze terug sturen als mijn printer het niet deed. Maar na cartridges te vervangen deed de printer het en 123inkt heeft mij heel goed geholpen. Ik bestel hier vaak. Zeker een aanrader. Ze hebben ook andere dingen dan printer spullen.

Mijn order kwam super snel aan! Website zeer gemakkelijk om te bestellen!

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC