top service

Heel eenvoudig te bestellen via een heldere website. Mijn gegevens laat ik overal op het web wissen, maar niet bij 123inkt: zo kan ik snel opnieuw bestellen wat ik er altijd koop. Voor ons hoeven bestellingen echt niet de volgende dag(en) bezorgd te worden, maar 123inkt doet dat wel. Is dan ook wel weer fijn.

goed is goed genoeg

steeds stipt, maar al die pennen in de verpakking, ik kan een handeltje beginnen

Snel en goed

Duidelijk en altijd een klein kadootje erbij en is iets niet goed direct opgelost Top zaak

Pijlsnelle levering en goede kwaliteit

"Vóór 23:00 uur besteld, volgende dag in huis". Ik heb nog nooit meegemaakt dat dat niet gehaald werd. Enorm assortiment van prima kwaliteit. Mijn huisleverancier. Klasse!

Juiste en snelle levering

De bestelling werd snel en correct verwerkt. 123inkt.nl is ook nog eens goedkoop.

Op eenvoudige wijze af te handelen

Vanuit vorige bestellingen makkelijk een nieuwe bestelling opnemen.

Snel geleverd heel blij mee

prima cartridges, vlotte service

conform titel, blij mee!

Prima club, goede prijs/kwaliteit, groot assortiment en goede service

Prima club, goede prijs/kwaliteit, groot assortiment en goede service

Goede en betaalbare artikelen

Makkelijk bestellen. Snel en goed bezorgd

Alex Hubers

Ik vind de service aan de snelheid waar jullie mee bezorgen ben ik zeer goed. De andere dag had ik het pakketje al in huis dus je hoeft niet lang te wachten en de producten die zijn goed. Ik hoop 15 jaar bij jullie in en andere producten. Zelfde printers ben je 24 uur geleverd Zoals service heb ik nog nooit meegemaakt. Groetjes Alex. Hubers

123inkt voor cartridges

Ik bestel al jaren 123inkt cartridges voor mijn diverse Epson printers. Eigen merk is goed gevuld en gaan lang mee.

levering volgens bestelling

Bestelling correct en op tijd geleverd. Super.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Heel veel keus in lamineerhoezen! Kwaliteit is goed, keuze uit twee diktes en erg snelle levering

perfect

snelle service en gemakkelijk retour doen.

Zeer slecht

Bij mijn bestelling zaten verkeerde artikelen. Toen ik de klantenservice telefonisch probeerde te bereiken, waren er 28 wachtenden voor mij. Na een uur wachten, waren er nog steeds 10 wachtenden voor me. Ik besloot dus maar op te hangen. Via de online helpdesk kreeg ik de volgende dag een reactie, maar daarna heb ik niets meer gehoord en is er dus nog niets gedaan om het probleem op te lossen. Klantenservice lijkt geen enkele prioriteit te hebben. Mijn ervaring is letterijk 123inkt-zwart.

Gewoon GOED

Geen smoesjes of andere gebreken , maar gewoon GOED

ideaal

snel contact via computer ben digibate maar voor mij is het zelfs een appeltje eitje om te bestellen razendsnelle levering dus al met al uitstekend

Prima leverancier

Snelle en correcte levering

Fijn geholpen

Bestelling telefonisch doorgegeven volgende dag in huis. Goed geholpen door de man aan de teldfoon.

Zeer snelle levering van de bestelling

Zeer snelle levering van de bestelling. Goede prijs- kwaliteit verhouding. Erg leuk om bij de levering een klein cadeautje te ontvangen.

Prima website en veel keus

Ik bestel hier altijd goede inkt cartridges. hele snelle levering en fijne communicatie. Zeker een aanrader om hier te bestellen. Goede kwaliteit

Zeer correct -adviserend -snelle levering.,zeer aan te bevelen!!

Zeer uitgebreide collectie op allerhand mogelijke artikele,

Snel besteld, mijn printer stond nog in het systeem dus niets opzoeken, gewoon doorklikken en klaar. Volgende dag in huis. Wat een toppers

Voortreffelijke service

Alles wordt altijd de volgende dag geleverd. Prijs kwaliteit is uitmuntend. Kan het alleen maar terecht aanbevelen voor iedereen!

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC