Keurig op tijd en in goede staat ontvangen

Net zo als alle vorige keren bij 123 inkt verliep alles vlekkeloos en niet alleen dat de geleverde spullen waren ook prima in orde. Goede waar voor een goede prijs.

Perfecte service

Afgelopen vrijdag bestelde ik weer een voorraad toner van het eigen merk van 123inkt en, zoals gewoonlijk werd het bestelde de volgende ochtend al bezorgd. Hele goede service natuurlijk. Helaas kreeg ik op maandag een reclame mail en daarin stond dat er, vanwege de verkiezing tot Beste Webwinkel van Nederland, als dank 10% korting op het huis merk werd verleent. Omdat ik mijn bestelling al had geleverd gekregen, heb ik een mailtje gestuurd naar de klantenservice en aangegeven dat ik het jammer vond dat ik geen korting had gekregen. En wat schets mijn verbazing, Ik kreeg zonder problemen een antwoord en een creditnota voor de niet ontvangen korting. Dit noem ik perfecte service.

Snel en accuraat geleverd

De artikelen zijn goed in vergelijking met de A merken en altijd snel en accuraat geleverd.

Altijd goed

Zoals altijd, goed en snel geregeld.

Goede producten tegen scherpe prijzen. Alles wordt snel geleverd. Een echte aanrader!

Snelle levering, Foutje onmiddellijk hersteld.

Inktcartridges besteld, volgende dag bezorgd. Aan de bestelling ontbrak één cartridge die snel werd nageleverd met een flesje Rioja om het goed te maken. Enig puntje van kritiek: De website blijft tot vervelens toe wijzen op het eigen merk, als je een voorkeur hebt voor de originele Canon cartridges.

Geen juiste factuur en inktpatroon en telefonisch adequat opgelost

Snel geleverd tegen prima prijs

Snel knoopcelbatterijen (CR2430) nodig voor de rolluikafstandsbediening, bij 123 besteld, snel eigen merk geleverd tegen voordelige prijs! Met 123 is het weer goed op en neer gaan!

Snelle en correcte levering

's Middags bestelling geplaatst en de volgende morgen in huis

Geweldig.

Onze ervaring met 123 producten is geweldig, huismerk inktpatronen doen het prima in onze printer en zin behoorlijk voordeliger dan de originle.

Bestelling niet afgeleverd door DHL. Echter wel als bezorgd genoteerd. Na tel contact met 123 inkt direct nieuwe zending verstuurd. Vlgnd dag in huis. Fantastisch.

Verrassend goede webwinkel

Ik bestel al heel lang artikelen bij 123 inkt en ben daar zeer tevreden over.

supersnel gelevert

compleet en snelle levering zoals het hoort. Inkt cartridges doen wat ze moeten doen.

Toen de bezorger pakket buiten had gezet, in de achtertuin. En dit kletsnat was geregend, kwam er super snel een nieuw pakket van 123 inkt.

S middags besteld

Zoals gewoonlijk ook deze keer weer een super snelle correcte levering voor een scherpe prijs.

Niets dan lof voor 123inkt.nl

Elke keer als ik iets bestel ben ik verrast door de geweldige service. Ik zelf had nu de verkeerde badges besteld. Na een telefoontje met de Servicedesk gesproken met Dominick was mijn fout zo opgelost. Nieuwe badges ontvangen en de oude vandaag via Antwoordnummer terug gezonden. Zo kan het dus ook.

Heel makkelijk om cardridges te bestellen en snelle levering Ook werkt de recycles account prima voor de oude cartridges die ik dan kan inleveren

Als de nood hoog is, is 123inkt.nl nabij!

Natuurlijk weer vergeten bijtijds inkt te bestellen. Na bestelling binnen 24 uur nieuwe inktpatronen tegen een redelijke prijs en een goede kwaliteit (huismerk).

Het is voor mij niet de eerste bestelling altijd op tijd bezorgt met Post.nl Goede int patronen

Was prima

Alles is heel goed

Prima inkt

Prima inkt en snel geleverd

Efficient bestellen en snel contact voor hulp

Had nieuwe inktcartridge voor mijn printer nodig (paar maanden oud). Ingelogd bij 123 en oude bestelling bijbesteld. Gelukt in een minuut. Snel geleverd in de brievenbus. Cartridge gelijk geïnstalleerd. Ai, print was niet goed. Tips van website gevolgd maar nog niet opgelost. Toen maar gebeld. Kreeg gelijk een 4 stappenplan en bij stap 3 was de print weer goed (spoiler alert: Printkop reinigen...). Had niet gedacht dat dat om de paar maanden nodig was, maar het hielp dus wel.

Ik ben zeer tevreden van het huismerk.

altijd alles goed afgehandeld

duidelijke website en bijna alles verkrijgbaar voor datgene wat wij nodig hebben

Top, makkelijk bestellen duidelijke communicatie en op tijd leveren

Altijd goed, scherpe prijzen, makkelijk bestellen, goede communicatie en op tijd leveren.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC