De producten zijn goed en de levering is snel.

snel en goed

het assortiment steeds breder, snelle levering en goeie service.

Altijd snelle levering en goede service

Ik bestel altijd mijn kantoorartikelen, toners en andere benodigdheden bij 123 inkt of een andere winkel van 123. Nooit enig probleem gehad. Goede kwaliteit. Service is ook erg goed. Ik had een keertje een Parker balpenvulling die niet goed paste. Gratis een andere gekregen. Hoefde de vulling niet eens terug te sturen. Toen ik nog een inkjetprinter had, koos ik altijd voor het huismerk van 123inkt. Printen net zo goed en zijn stukken goedkoper dan de originele merkcartridges van Canon of HP.

prima cartridge en een vlotte bestelling.

het huismerk is aan te bevelen.

Bedankt voor de snelle levering en was ook makkelijk te bestellen. Tot de volgende bestelling.

Fantastisch om zo gemakkelijk te bestellen en super snel geleverd.

Super goede ervaring!

Goede prijs en snel geleverd

Na vergelijkingen kwam 123inkt er als beste uit snel geleverd en altijd goede service

Top levering en snelle service

Prima bedrijf.

Altijd goed, altijd vlot en meedenkend. Doen niet moeilijk als je printer kapot gaat en je je inkt retour wil sturen. Zelfs inkt die je drie jaar terug besteld hebt. Bewaar wel goed het verzend bewijs. Soms wil het wel eens niet helemaal goed gaan bij de retourafdeling.

Een product bestellen gaat heel makkelijk. Wordt snel bezorgd en je kan je "eigen" bezorgdienst uitkiezen. Ook zijn er diverse betaal mogelijkheden.

Prima produkt

Snelle levering. Inktpatroon is heel goed

Goed geregeld volgens afspraak.

De bestelling geplaatst en op de dag er na geleverd top.

Altijd snel en gemakkelijk.

Snel en betrouwbaar

Op zoek naar herbruikbare bekers die snel geleverd moesten worden. Kon nergens slagen maar bij 123inkt.nl wel! Precies wat ik zocht én de volgende dag in huis! Helemaal top!

slecht

Ik heb gekozen voor etiketten van uw eigen merk en prompt werkt mijn LabelWriter 450 niet meer. Hebt u daar een verklaring voor ?

bijna goed

123inkt is zeer goed, maar de bezorging zeer slecht van dhl. Ze gooien het zomaar ergens neer het te vermelden waar het ligt. Daarom zou ik bijna zeggen geen bestelling meer bij 123inkt.

Als ik iets bij 123inkt bestel, wordt het dezelfde dag nog verstuurd waardoor ik niet zonder drukwerk behoef te zitten. Top!

Nog niets gezien

Heb nog niets ontvangen van mijn bestselling van vorige week

Begripvol

Inkt besteld, echter als brievenbuspakketje nooit ontvangen. Dit gemeld en meteen actie ondernomen door 123inkt. Alsnog inkt ontvangen, nu bezorhd door pakketbezorger. Helemaal prima!!!

Snel besteld en supersnel geleverd

Reden voor 4 sterren zijn de verzendkosten op een bestelling van bijn 300 euro. Had een gratis levering verdacht bij een bedrag boven 100 euro.

Zeer snelle en adequate levering

Ben zeer tevreden.Bestellen en dag erna levering!!!

Makkelijk besteld via de website, snel geleverd

Prima Kwam alleen een dag later dan beloofd, maar dat kan ook aan post.nl liggen.

Perfecte snelle levering

Goed en snel

Vervelend om meteen oook gebeld te worden

Bestelling snel ontvangen, prima. Maar ook werd ik 2x gebeld door een voor mij onbekend nummer. Op internet zag ik dat er eerder ook over geklaagd was, betreft telemarketing rond verkooop eigen merk inkt. Heb niet opgenomen en het nummer geblokkeerd. Vervelend dat mijn gegevens hiervoor gebruikt zijn. Ik koop mijn inkt wel elders een volgende keer. Zie ook: https://www.telguarder.com/nl/tel/0294314010

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC