Bestellen en de volgende dag al in huis hebben.

Ik heb de bestelling bij 123Inkt gedaan en de bestelling werd de volgende dag op tijd besteld. Geweldig. Bedankt.

snelle levering en topkwaliteit

omdat ik nergens zo goed en snel mijn nieuwe toner kan bestellen

Inkt nodig ff bestellen 1-2-3 zo klaar en goed zeker het huismerk.

Bezorging keurig op tijd

Ik vind het jammer dat er geen duidelijke installatie omschrijving bijzit, moet hem nu op internet zoeken

Overzichtelijk aanbod op website, Duidelijke en klantvriendelijke berichtgeving, Zeer snelle levering.

Prima verzorgde uitvoering

Waar gemaakt de ene dag besteld, de volgende dag geleverd. Leuke attentie bijgevoegd.

teleurstellend

Toner nog niet geleverd , vandaag bericht gekregen van DHL dat de levering waar ik op zit te wachten met 1 a 2 dagen is vertraagd . Voor mij is dat er teleurstellend omdat ik hier vandaag mee aan de slag moet.

Slechte bezorging DHL

Op zich werd bestelling door inkt123 snel en goed verwerkt maar de bezorging van DHL was weer eens buitengewoon slecht. Het pakket is gewoon in de voortuin gegooid en vond ik een dag later, na een melding over de bezorging, verregend onder de struiken. DHL had pakket gewoon als "BEZORGD" afgemeld. We waren nota bene gewoon thuis. Hiervoor zou wel compensatie geboden mogen worden. Quod non.Kortom, stop met DHL!

Na 2x mis de derde keer snel en goed opgelost.

Na 2 x Thuismerk 123 inkt ontvanengen te hebben is het niet gelukt . Met de H.p inkt wet gelukt met snelle levering en goede service. Zodoende goed opgelost,mijn dank daarvoor. Jan Schaap

Bestelling snel en correct geleverd. Altijd un extraatje erbij, altijd leuk en bruikbaar.

Uitstekende snelle levering zoals ik het vrijwel altijd van 123inkt ervaar!

Aan het bovenstaande vermeld, heb ik niets toe te voegen.

Niet alleen de inkt is goed, maar ook de service.

Toen ik afgelopen maandag moest ervaren dat mijn cardridge leeg was geworden. Heb ik terstond gebeld en kreeg een vriendelijk persoon aan de lijn. Hij begreep snel wat het probleem was. Keek op de eerdere bestelling. Attendeerde mij op de kortingsaktie. Op dinsdagmiddag viel de bestelling in brievenbus. Dezelde avond volgde de betaling. Alles OK en supersnel en goed.

Zorgeloze service

Bestellen en binnen een mum van tijd bezorgd

Snel en goed

Goede service en goed materiaal. Heel tevreden.

Na wat startprobemen…..fantastisch geholpen!!!!!

Zie boven! Na telefonisch overleg is alles prima opgelost! Zelfs een flesje wij erbij…..proost!

123inkt aan te bevelen!

Snelle levering van prima toner gehad! Netjes ingepakt en duidelijke faktuur. Gebeld door vriendelijke medewerker voor t verkrijgen van meer korting bij andere afname .Prima winkel!!!

Altijd goed en snel geleverd

Zie boven en ook is de kwaliteit van de door 123 geleverde spullen altijd zeer goed. Ook leuk dat we altijd pennen erbij krijgen!

Bestelling snel en correct geleverd

goed en snel

Weer een mooie kalender jaaroverzicht om allerlei activiteiten te plannen.

Geweldig!

Uitstekende service!

Snel

Het bestelproces verloopt vlot. Artikelen zijn makkelijk te vinden. Handig is dat je vanuit de bestelhistorie je eerdere bestellingen opnieuw kunt bestellen. Ook de levering verloopt vlot. Binnen 1 werkdag zijn de artikelen geleverd

Prima service zoals altijd

Altijd snel geleverd na bestelling en goede kwaliteit

Ik heb onlangs enkele artikels besteld bij 123 inkt.nl ben zeer tevreden over het product en over het afhandelen, ik zal dan ook iedereen aanraden om artikelen te bestellen bij 123 inkt .nl

Voorbeeld voor veel bedrijven

Als klant van 123inkt.nl bestel ik regelmatig cartridges, agenda's, kalenders en nog wat andere attributen. Bestellingen worden altijd zeer snel afgeleverd met een bruikbaar cadeau erbij.. Daarom haalt 123inkt voor mij de perfecte score.

Supersnel en goed !

Gemakkelijk bestellen en de volgende dag de printer al in huis. Ben zeer tevreden !

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC