Gebruiksvriendelijke site

Bestelling snel online gedaan. Levering binnen 24 uur.

eenvoudig bestellen en snelle levering

Bestel al vele jaren bij 123inkt spullen voor kantoor en de kantine. Zoeken op de site is eenvoudig, en zo ook het bestelproces. De levering is ook supersnel.

Ik ben goed geholpen aan de telefoon. Advies wat ik het beste kon bestellen. En de volgende dag had ik de bestelling al. Niets dan lof.

Helemaal tevreden!

Een prima vervanging voor de originele Brother cartridge. Snelle levering en zelfs uit het enorme aantal types kon ik simpel de goede kiezen.

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snel en keurig geleverd!

Positief:) Ruim assortiment. verder zie bovenstaande opmerkingen.

makkelijk en voordelig

Zo'n makkelijk overzicht van wat je eerder hebt gekocht maakt het supereenvoudig om bij te bestellen. Dezelfde agenda vulling als vorig jaar (maar dan voor 2026) en dezelfde A4 enveloppen waarvan ik dus al weet dat ze stevig zijn en een plakstrip hebben.

snel en correct

goede prijs kwaliteitsverhouding. Snelle levering Sympathiek dat er war extra's wordt gegeven

snel geleverd

bestellen gaat eenvoudig en snel levering ook snel en goed verpakt en altijd aardigheidje bij bestelling dus zeer oke

Op en top

Ik kan 123 inkt van harte aanbevelen. Ze hebben mij netjes behandelt met mijn bestellingen. En, ook niet onbelangrijk, ze handelen alles snel en ordentelijk af.

Betreft aankoop huismerkcartridges voor mijn HP-printer. Altijd goede kwaliteit voor een zeer aangename prijs. Heb wel eens een cartridge ontvangen die z'n werk niet deed: werd zonder mankeren vervangen!

Snelle en uitstekende dienstverlening

Uitgebreide keuze en goede prijzen. En uiteraard snelle levering.

Wat een goddess service!

DHL had er weer een potje van gemaakt: pakket afgeleverd 12 km verderop. Voor mij onmogelijk om het daar op te halen. Bij DHL stuitte ik alleen maar op onwil (via chatbox…). 123inkt kreeg ik meteen medewerkster aan de lijn die het probleem oploste: we sturen meteen een nieuwe. Echt top.

Snelle goede afhandeling

Snelle goede afhandeling

Top alles snel geregeld

Zeer goede service

Een top team wat adequaat reageert als je een probleem hebt.

uitstekend

Zoals zovele jaren bestel ik mijn inktpatronen voor mijn Canon-printer bij 123inkt.nl en ook deze keer werden zij weer keurig binnen 1 dag geleverd. Super.!!

Levering niet volgens afspraak

De bestelling kwam 2 dagen later als afgesproken. Waarschijnlijk door dat het pakketje via DHL kwam . Bij de bestelling was PostNL vermeld met volgende dag levering.

Altijd snelle verzending binnen een dag En de producten zijn altijd naar wens Ik bestel hier al jaren Met een woord top

Bij 123inkt.nl wordt 123 snel geleverd en het gebruik van de website is 123 zo besteld.

snelle en accurate afhandeling

Zoals steeds een snelle en accurate afhandeling

Goede en voordelige producten en snelle levering!

Ik heb nu al een aantal keren producten besteld en veel voordeliger dan elders en supersnel geleverd! Echt superblij mee!

Goede, snelle levering

Veel keus op de site en alles werd netjes en snel geleverd. Leuke verrassing erbij ook nog!

Was mooi optijd bezorgd. Goede kwaliteit.

Vlug. Goed. Verzorgd.

top bedrijf

123 inkt is een top bedrijf snelle levering en meedenkend. ook als de levering plaatst vind zit er altijd een kleine attentie bij. zal altijd mijn cartridges hier bestellen.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC