top bedrijf

123 inkt is een top bedrijf snelle levering en meedenkend. ook als de levering plaatst vind zit er altijd een kleine attentie bij. zal altijd mijn cartridges hier bestellen.

Snel en goed geholpen!

Goed geholpen met het meedenken mbt het identificeren en oplossen van het probleem (toesturen nieuwe patronen).

De bestelling was snel en goed bezorgd

Helemaal prima

Snelle bezorging en prima prints

Betrouwbaar, uitgebreid asssortiment en snelle levering

Al jaren koop ik kantoorartikelen bij 123inkt.nl, vooral inktcartridges. Bestellen en betalen zijn een fluitje van een cent, de levering is altijd de volgende dag, tenzij PostNL zijn werk niet goed doet. Bij problemen met cartridges wordt een snelle en afdoende oplossing geboden.

ruime keuze en snelle levering

Ik bestel regelmatig bij dit bedrijf welke een ruim assortiment heeft en de bestelde artikelen met een verrassing worden altijd snel bezorgd.

Snel en correct

Bestelde cartridges en batterijen de volgende dag geleverd. Communicatie hierover uitstekend.

Uitstekend!

Ik koop nooit ergens anders kantoor benodigdheden. Ik zal wel moeten want ik ben inmiddels ook verslaafd aan de pennen die ik er altijd gratis bij krijg. Ze schrijven perfect en waar je ze ook neerlegt: je kunt ze altijd terug vinden door de opvallende kleur! Vaste klant dus.

Fijne on line shop

Goede prijzen,Snelle levering en indien nodig fijne en vriendelijje service.

Overzichtelijke site , makkelijk te bestellen, snelle levering, gunstige prijzen.

Helemaal top vanaf het zoeken op de site tot na de snelle levering.

Betrouwbaar!

Altijd behulpzaam, altijd telefonisch bereikbaar en goede informatie!

Makkelijk te bestellen en super snel geleverd

Gewoon goed

Bestellen is duidelijk.....en snel thuis......perfect

Is goed

Geen klachten ga zo door!!

Altijd okee!!!

Nog nooit meegemaakt dat er iets niet klopte of niet in orde was. Altijd top.

Goed, snel en voordelig.

super snel bezorgd en ook goedkoop met meer inhoud van de cartridges.

Kwaliteit en snelle levering

Ik bestel er al jaren inkt cartridges, papier en laatst ook een nieuwe printer. De site is duidelijk, breed assortiment en je kunt alles wat je zoekt snel vinden. De kwaliteit is prima en wordt snel en goed verpakt geleverd.

Betrouwbaar en goed

123 inkt heeft een mooi assortiment om uit te kiezen. Ben al een aantal jaren klant en eigenlijk altijd tevreden en nog nooit teleurgesteld in hen!

Geweldige service en producten!

Al jarenlang koop ik mijn cartridges bij 123 inkt. Ik ben een heel tevreden klant, nog nooit klachten over de producten gehad, alles wordt altijd snel bezorgd, en mijn oude cartridges kan ik inleveren.

Perfecte service en producten

Prima producten, overzichtelijke en duidelijke site, snelle levering.

In één woord: UITSTEKEND ‼️

Al enkele jaren bestel ik regelmatig kantoorbenodigdheden. Nog nooit een probleem gehad. Alles van goede kwalitijd. Ook altijd: vandaag besteld en morgen geleverd.

Makkelijk te vinden wat ik zocht en had het de volgende dag al binnen

Levering netjes en goed verpakt maar kwaliteit cartridge zeer slecht

Goedeavond. De cartridge eigen merk zou net zo goed zijn dan de originele. Onze ervaring, nou echt niet. Vlekken op de randen van het papier met uitprinten. En na 2x wat uitprinten wordt de kwaliteit van het inkt minder. Dus echt waardeloos! Ik beveel op eigen merk NEE!

Ze doen wat ze beloven

Heel tevreden mee