snel de juiste inkt goedkoop in huis

Heel prettige website snel het goede product gevonden en besteld,na 1dag in huis.

cartridges van 123merk snel geleverd

Zal je altijd zien. Ben je druk met de kerstpost bezig en dan zijn er een paar cartridges ineens leeg. Om vijf uur 's middags de order voor een nieuwe set geplaatst en ondanks de drukke periode van het jaar de volgende ochtend voor 10 uur alweer nieuw ontvangen. Super blij met deze snelle service.

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd

Maar ik zou graag niet meer gratis pennen en plakband ontvangen bij de bestelling. Allemaal onnodig afval

top

ben al jaren klant en alles gaat top vanaf de bestelling tot levering ga zo door

Nieuwe laserprinter werkte meteen prima!

Nieuwe Brother laserprinter besteld, dag later in huis. Uitgepakt, installatie was eenvoudig en goed beschreven. Netwerkkabel ingeplugd, driver geïnstalleerd op mijn Linux PC, klaar... Messcherpe afdrukken.

Best goed, maar waar blijft mijn auto ;-)

Ik heb op tijd iets besteld, maar zie niet dat ik heb meegedaan aan de prijsvraag.

Zoals altijd snelle levering

Huismerk inkt is altijd goed. Ook voor accu en batterij het juiste adres.

Goed advies gekregen m.b.t vervanging drum

Samsung laserprinter uit 2019 stopte met afdrukken. Dit zonder geleidelijke aankondiging als vervaging etc. Nog genoeg toner maar rode lampje drum brandde al enige tijd. In overleg met de klantenservice vrije aanbod huismerk drum te proberen geaccepteerd. De prints zijn nu weer prachtig en zonder enige vlek. Ik ben heel tevreden

vlotte afwerking

mooie prints

inkt is redelijk snel op

123inkt is een goede keuze.

Ondanks de feestdagen werd de bestelling snel geleverd op het juiste, aangepaste adres.

snel en goed

Altijd snelle levering van kwaliteitscardridges van eigen merk.

Perfecte zeer snelle levering

Door de jaren heen bestel ik mijn cartridges en ook papier bij 123. Ditmaal werd mijn doos met papier zeer snel geleverd en kon ik er dus snel (123) mee aan het werk.

Snel en goed bezorgd.

Bestelling is goed te volgen,en netjes verpakt.

Scharen besteld. Prima materiaal en goed scherp.

Koop mijn printers altijd bij 123 inkt omdat die meestal gunstig zijn geprijsd, snel geleverd, prima.

prima bedrijf

altijd vlotte levering netjes verpakt altijd een klein presentje in de verpakking ben al jaren klant van 123 inkt ga zo door

Groot aanbod aan artikelen. Overzichtelijke site en hele snelle levering. Ik had het product de dag erop al in huis.

Altijd netjes en optijd bezorgd

Altijd netjes en optijd bezorgd. Het was een 10 geweest als ik weer een doosje pennen voor een school in Gambia gesponserd had gekregen zoals ik had vermeld bij de vraag in de bestelling.

Vandaag bestellen volgende dag al geleverd. SUPER

Prima lettertang voor weinig

De LetraTag is een prima apparaat om labels te maken. De app is handig. Er zit een korte handleiding bij die je ook kan downloaden. Een QR code voor de app. Doet wat ie moet doen: labels maken. Goed prijs/kwaliteit verhouding

groot aanbod,snelle levering

Mijn bestelling was binnen een dag geleverd,keurig netjes verpakt. Het aanbod is ook nog behoorlijk uitgebreid,je vindt er altijd wel iets tussen.

Prima bedrijf dat efficiënt werkt en levert!

Ik bestel regelmatig inktcartridges bij 123inkt.nl en altijd worden die geleverd in passende doosjes (geen grote luchtdozen). Leuk is daarbij dat er altijd een cadeautje wordt bijgeleverd. De ene keer twee balpennen, maar ook wel eens een notitieblok, een spel kaarten of een rolletje plakband. En juist dat maakt het bestellen bij 123inkt juist zo aantrekkelijk!

Overzichtelijke website, snelle levering, retour oude cartridges goed geregeld. En altijd wordt er een aardigheidje meegeleverd, pennetje, rolletje plakband oid, sympathiek!

Perfect bedrijf!

Makkelijk contact. Vriendelijkheid. Zeer snelle levering. Goed product.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC