Gewoon snel en goed geleverd

In 1 woord: perfect!!

Klantvriendelijk en geen gedoe

Klantenservice is laagdrempelig bereikbaar en denkt met je mee. Uitstekend coulancebeleid. Ik heb inmiddels al een hele verzameling 123-inkt balpennen. Die hoeven voor mij er niet elke keer bij gedaan te worden, als ik toch een puntje van kritiek moet noemen. Oh ja, ze leveren goede spullen.

perfect

altijd een nette en correcte levering volgens afspraak

supersnelle levering.

uitmuntende kwaliteit inkt.

Ik vind het fijn om mijn bestellingen bij 123 Inkt te doen, het is meestal binnen 24 uur in huis. Als je ziet dat de inkt bijna op is, bestel ik het en kan het gebruiken wanneer het nodig is. Ook bestel ik soms andere gebruiksartikelen. Prima service Top !!

De bestelling is netjes geleverd maar de extra zaken zoals een kaartspel en andere pr rommel is ongewenst

Snelle levering en goed product

Wederom bij 123inkt het huismerk voor de HP304 inktcartridges kleur en zwart gekocht. Ze voldoen perfect en voor een prima prijs.

Super cartridge’s

Goeie prijs kwaliteit verhouding van de eigen merk cartridge’s ter vervanging van de originele HP.

Geweldige printer voor een mooie prijs, makkelijk in gebruik

Super snel geleverd, duidelijk omschreven en goed apparaat in gebruik.

Altijd betrouwbaar en snel. Al jaren mijn vaste adres voor kantoorartikelen

Ik bestel al jaren bij 123inkt.nl en ben nog steeds heel tevreden. Alles gaat altijd soepel: makkelijk bestellen, snel geleverd en nooit problemen gehad. De producten zijn van goede kwaliteit en het voelt gewoon betrouwbaar. Fijn om zo’n webshop te hebben waar je op kunt rekenen.

Zondagmiddag besteld, maandagmiddag in huis

Super snelle levering!

Toppie!!

Geweldige cardridges van eigen merk en veel goedkoper dan de dure merken. Ik ben echt fan van 123 inkt, ook van devandere producten en de service…..die is écht top!!

Geweldige vlotte service

Ik bestel altijd het huismerk toner voor mijn printer en tot nu toe nooit klachten gehad.

altijd op tijd en correcte inhoud !

prima service !

Prima cartridges voor een redelijke prijs

Ik bestel al jaren mijn printer cartridges bij 123Ink en was en blij tevreden over kwaliteit, ondanks dat de prijs jaar na jaar wat hoger wordt - maar bij de concurrentie ben ik duurder uit…

Ik doe al jaren bestellingen en komen steeds hun afspraken perfect na

votte levering van prima goederen

zie bovenstaande

123inkt betrouwbare zaak!

Als altijd snelle levering

Snelle en perfecte levering

Vandaag besteld, volgende dag binnen regelmatig acties bv korting of geen verzendkosten

Al jaren klant, al jaren tevreden

Dagje te laat en pakje half open. Herleidbaar naar de vervoerder! Altijd goede inktpatronen en een gratis hele fijne pen. Super en tot de volgende bestelling

Snel, goedkoop en prima spul

Al vanaf de oprichting bestel ik papier en inkt en printers bij jullie. Altijd meer dan tevreden met de snelle service, de telefonische ondersteuning en de leuke extraatjes.

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant.

Zoals altijd super spul. Netjes op tijd ook. Ik zou altijd weer bij hun bestellen.

Slecht

Ik had inkt in mijn winkel mandje gedaan bij 123 inkt om vergelijken met andere kijken waar goedkoopste is. Volgende ochtend werd ik gebeld om deze nog wilde bestellen dat 1x zonder verzendkosten konden toen. Mijn antooord was nee. Grooste verbazing werd 1 uur later toch opgestuurd met verzendkosten of €56,- kon betalen en konden niet meer anulueren. Ik mocht wel pakket terug sturen, koste mij exra ritje naar Pakket punt. Omdat 123 inkt niet o goed zijn in luisteren. ze konden wel zien dat antwoord deze ochtend nee was.

goede kwaliteit

altijd goede service snel thuis bezorgt en netjes in de verpakking , en betaalde producten voor iedereen met de kleine portemonnee.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC