Afgelopen weekend had ik etiketten nodig. Bij 123inkt kun je ze in soorten en maten bestellen en een template downloaden. Dat is een mooie extra, net als het feit dat er staat dat je ze de volgende dag in huis hebt. Dus vrijdag besteld en deze keer in een pakketautomaat laten afleveren omdat ik niet thuis was die dag. Blijkt dat er voor het pakket getekend moet worden en het blijkbaar niet in een automaat kan worden afgeleverd... Is het bij een pakketpunt gebracht waar ik met de auto naartoe moet, er zitten ook twee op loopafstand, en het punt waar ze gebracht zijn is op zaterdag om 12 uur al gesloten. Jammer de bammer, die etiketten had ik dus niet op tijd. Tot op zekere hoogte kan 123inkt daar niets aan doen, maar het is jammer dat de optie van een pakketautomaat er tussen staat, als er voor een pakketje getekend moet worden. Wat ik eigenlijk ook niet goed begrijp, dat er getekend moet worden voor etiketten en een cirkelsnijder.
Goed dat je dit aangeeft. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je extra moeite moet doen om je pakketje te ontvangen. Normaal gesproken is het ook niet nodig om te tekenen bij levering aan een pakketautomaat. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Snelle levering en precies goed
fijn om te lezen dat je de bestelling zo snel hebt ontvangen, daar doen wij ons best voor. We zien je graag weer terug in onze webshop! Groetjes, Jessica van 123inkt.
Je kunt er niet zelf voor naar de winkel, zo snel ligt het op je buro. En dan ook nog goedkoop en goed: top!
Wat fijn om te horen dat je je artikel zo snel hebt ontvangen! We doen er elke dag ons best voor om dit waar te maken. Graag tot een volgende bestelling! Groetjes, Jessica van 123inkt.
Supersnelle levering en uitstekende huismerk kwaliteit
Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze huismerkproducten. We stellen je compliment erg op prijs! Groetjes, Jessica van 123inkt.
Cartridges roerden vlot geleverd e nu als er toch iets mis gaat: prompte uitstekende service !
Dank je wel voor je mooie compliment over onze service! Fijn om te horen dat de cartridges ook zo snel zijn geleverd. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Turbo
Wat leuk om te lezen, Angelique. Bedankt voor je mooie review! Groetjes, Jessica van 123inkt.
prima producten en snel geleverd!
Bedankt voor je review en beoordeling, Chris. We zien je graag weer terug in onze webshop! Groetjes, Jessica van 123inkt.
Vandaag besteld, morgen in huis. Probleem met verkeerde bijgesloten rekening, die te snel werd betaald werd in no time opgelost.
Fijn om te horen dat je de bestelling snel hebt ontvangen. We zijn blij dat we je ook snel konden helpen met de afhandeling van de rekening. We zien je graag terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Zeer goed bedrijf en snelle levering en goede spullen
Fijn dat je bestelling snel geleverd is. We streven ernaar om elke levering zo soepel mogelijk te laten verlopen. De volgende keer staan we graag weer voor je klaar! Groetjes, Jessica van 123inkt.
Goede inkt tegen prima prijs . snelle levering
Fijn dat je tevreden bent over de prijs kwaliteitverhouding, Frits. Bedankt voor je compliment. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Ik werd gebeld om mijn bestelling aan te passen naar de huismerk inktcardridges. Deze konden nu wel door de vernieuwde chip in de printer. Daarnaast nog extra papier erbij gedaan. Er werd goed mee gedacht.
Fijn dat je ons meedenken waardeert. We proberen altijd mee te denken om het onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. De volgende keer staan we graag weer voor je klaar! Groetjes, Jessica van 123inkt.
Prima product. (Inkt)
Super bedankt voor je compliment, dat waarderen we enorm! Graag tot de volgende keer! Groetjes, Jessica van 123inkt.
Vrijdag besteld, zaterdag in huis, Geweldig.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Harry. We zien je graag weer terug in onze webshop! Groetjes. Jessica van 123inkt.
Het bestellen gaat goed en het leveren gaat snel. De verpakkingsdoos was kapot en open. De levering was slecht. De leverancier heeft niet overal grip op. De verpakkingsdienst heeft hier ook een verantwoordelijkheid en was in dit geval niet goed, dus slecht. Aanbeveling: 123inkt.nl Ja, en in dit geval de pakketdienst Nee.
Wat balen dat het pakket beschadigd is geleverd. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wil je je gegevens mailen naar [email protected] dan kijken we graag met je mee. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Snelle levering en kwalitatief goed
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze productkwaliteit! Graag tot de volgende keer! Groetjes, Jessica van 123inkt.
De “digitale” inkt van mijn bestelling was nauwelijks droog of de inkt voor mijn printer werd al bezorgd. Zeer goede service, verwerking en verpakt. Weet het is een een-tweetje met de bezorger maar die combinatie is goed!
Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze bezorging! Daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Ik heb al verschillende keren bij 1-2-3 wat besteld, vooral vanwege de prijs. Of het nu gaat om printerpapier, printercardtridge of accu’s, altijd een correcte en snelle levering, terwijl de kwaliteit ook prima is.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en service! Daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Dat als je besteld je weet dat je het de volgende dag het binnen hebt. Plus hun eigen merk inktcartridges zijn goed en goedkoop.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons huismerk! Daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Levering volgens toezegging: de volgende dag. Bij ontvangst blijkt product beschadigd. Even gebeld en er wordt gelijk een nieuw artikel opgestuurd, Dat is al eens eerder gebeurd, en ook toen snel nieuw ontvangen, na leveren van "bewijs-fotootje". Conclusie: helemaal probleemloos gaat het niet, maar het wordt altijd prompt opgelost. Ik blijf tevreden klant.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Zeer goed product en razendsnelle bezorging.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en bezorging! Daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Zoals alle 123....-winkels is dit gewoon goed! De service en bezorging is snel, het assortiment is groot, goed en voordelig en de medewerkers vriendelijk! Heb al meerdere keren besteld en elke keer tot volle tevredenheid! Wat ik nóg fijner zou vinden is een mogelijkheid tot filtering op de website, maar dat is een detail...
Leuke pennenactie altijd. Krijg ze alleen er nooit bij.
Bedankt voor je review Jimmy! Als het goed is heb je bij de laatste bezorging een doosje pennen gekregen. Heb je deze niet ontvangen? Dan horen wij dat graag via [email protected] Groetjes, Roelof van 123inkt
‘S avonds om 21 uur besteld en de volgende ochtend om 10 uur geleverd. Perfect!
Altijd snel en netjes geleverd en altijd met een paar leuke attenties erbij. Een aanrader!
Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze leveringen! Daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
snel geleverd daarbij nog wat extra cadeautjes , leuke klant vriendelijke actie
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC