Ook In de avond besteld volgende dag in huis. Dus snel en goed. Ga zo door een tevreden klant die al jaren bij 123 inkt koopt.

Supergoede en goedkope catridge

Kwalitatief vergelijkbaar met de ‘merk’ catridges alleen veel goedkoper. Topproduct

Snel en correct

Ik heb de bestelling om 21.30 uur geplaatst en het de volgende morgen om 11.30 uur ontvangen in een betere kwaliteit dan ik verwacht had

Goede website, met duidelijk te vinden wat ik wil.

Ik wilde inktpatronen voor mijn printer en deze had ik snel gevonden op de website. Ook de prijzen waren gunstig en de levering was zeer snel. Erg tevreden ben ik hierover.

Fantastische service!

Bestelde (eigen merk)product bleek niet aan mijn verwachting te voldoen en werd, na telefonisch overleg, kosteloos retour genomen en met bijbetaling ge-upgrade naar het originele product., Prima service!

Snel goeie service

Supersnel de bestelde cartridges in huis

Dinsdag besteld, woensdag in huis en betaling achteraf.

Altijd snel

Vel aanbod, scherpe prijzen en als er wat is, word je deskundig geholpen

Goed assortiment, snelle levering

123inkt.nl heeft een uitgebreid assortiment en levert de bestelling snel af.

Zoals altijd volgens afspraak devolgende dag in huis. Dank je wel.

Top service!!! Snel en alles klopt!!

Zeer goede ervaring!!

Bestellen en aflevering heel goed

Bestelproces verloopt snel, en bezorging binnen een dag. Kan niet beter. Ik ervaar wel een beetje druk om meer te bestellen tijdens het bestelproces, "Wilt u niet dit, wilt u niet dat ?" Of neem er 10 ipv 5. Commercieel gezien snap ik het wel maar voor mij hoeft dat niet.

Heel goed.

Makkelijk te bestellen, helaas had ik per ongeluk toch de verkeerde cartridge besteld. Ff gemaild wat te doen en ik kreeg duidelijke info hoe en waar ik het naar terug kon sturen. Inmiddels gedaan en ook opnieuw de juiste cartridge besteld en gekregen. In deze goedkopere cartridges zit meer inkt dan in de originele Epson cartridges en ze zijn een stuk goedkoper.

Als een speer!

Vandaag besteld, morgen in huis, daar kan je gewoon op rekenen. En altijd met een klein 'cadeautje' erbij :-) Ik word bij van zulke webwinkels!

Goed produkt, maar matige levering

Aflevering zou binnen 24 duur op huisadres plaatsvinden, maar duurde uiteindelijk 5 werkdagen met levering op afhaalpunt

Eenvoudig besteld en prompt geleverd

Een trouwe klant voor top kwaliteit toners en voor een vriendelijke prijs

Prima spul

Snelle levering makkelijk te bestellen

Printer besteld , snel geleverd. Cartridges ook supersnel geleverd, top.

top winkel

WAT IK NODIG HEB ALTIJD OPVOORRAAD KORTE LEVERTIJD EN BEGRIJPELIJK TAAL VAN DE LEVERANCIER

Goede produkten en prima service

Voor een Canon Selphy printer (ruim 20 jaar oud) had ik een nieuwe inktcassette nodig en kon niet de juiste uitvoering vinden. Via klantenservice, die alle tijd voor mij nam, hebben we het samen doorgenomen en heb ik uiteindelijk de correcte set kunnen bestellen en de volgende dag al ontvangen. Klasse, zowel de service als ook het nog op voorraad hebben van deze inktcassette!!

top service

Altijd al die jaren goede service

Gewoon zo doorgaan, ik ben dik tevreden over jullie.

Snelle garantie service

Na het melden van een technisch mankement aan een cartridge waardoor deze niet werkte, kreeg ik - zelfs al was het op een zondag - antwoord over wat te doen: maak een fotootje van het defect, stuur dit op, je krijgt een retour-code in je mailbox, wacht een dag op een vervangende cartridge, stuur het kapotte inktpatroon terug en je hoeft niks te betalen. Alles binnen twee dagen geregeld. Geweldig!

Helemaal top

De bestelde producten heel snel ontvangen voor een prima prijs en prima kwaliteit!! Vaste klant inmiddels.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC