Zoals gebruikelijk heb ik een set printerinkt patronen besteld bij 123inkt

Wat schetste mijn verbazing: het gebruikelijke toegevoegde cadeautje zat niet in het pakketje. De balpennen vond ik erg goed, ze schrijven echt super! De ersasercassette was mijn favoriet, hij werkte heel goed! Helaas was er deze keer geen kleinigheid te vergeven, jammer. Verder gaat hier alles goed, de inktpatronen, van HP, doen het goed. Met vriendelijke groet.

Betrouwbaar pakje . . .

Al jaren koop ik veel artikelen via deze website . . . Betrouwbaar en ook vaak een verrassingsmoment. Het team stopt soms er ook nog wat functioneels bij. Dank daarvoor ! Maar inmiddels hebben wij ook helaas het kapot binnen gekregen. Wellicht wordt door de omgeving juist op deze pakjes gelet . . . Zelf heb ik niet na elk pakje zin om weer een beoordeling te geven. Eens gezegd . . . blijft gezegd . . .

Prima en snelle webwinkel

Ik had nieuwe inktcartridges nodig dus naar de webwinkel en volgende dag echt in huis. Een cartridges werkte niet goed en een email naar hun klantenservice en geen gezeur meteen werd een nieuwe opgestuurd met het verzoek de andere gratis terug te sturen.

Top bedrijf

Snelle levering.

Altijd vriendelijk personeel en snelle service

Super goed geholpen

Goed geholpen vriendelijke meneer aan de telefoon

Snel en goed

De volgende dag al bezorgd. Alles naar wens.

Voor die prijs , fantastisch

De 123 inkt doet het goed .mooie kleuren en duidelijk

Makkelijk besteld, snel geleverd

Makkelijk besteld, snel geleverd

Voor mij lekker dichtbij op steenworp afstand

Kom er al jaren haal het het op! Snelle service,boter bij de vis.

Supersnelle levering

Sneller en beter kan niet. Top!

verrassend

had een merk cardridges besteld, kreeg ik een telefoontje om me ervan te overtuigen dat een eigen merk voordeliger was. en werd netjes opgestuurd met extra kopieerpapier. erg goede service!

Eigen merk besteld, werkt top.

Ik heb voor het eerst het eigen merk besteld voor mijn labelprinter. Werkt prima. Snelle levering en netjes verpakt en de extraatjes worden altijd gewaardeerd.

Voortreffelijk

Bestelling ging vlot, levering ging vlot. Producten zijn van hoge kwaliteit. ik raad iedereen aan bij 123Inkt de kantoorspullen te kopen.

prima weer..

en een snelle levering !

Snelle en goede service.

Over het algemeen ben ik altijd zeer te tevreden 123Inkt. Pakketjes komen snel aan en de service telefoon is erg goed. Heb wel eens een pakketje gehad met papier dat gescheurd binnenkwam, maar dit was alleen de verpakking, dus om daar nou over terug te bellen... Nee dat doe ik niet.

Geleverd zoals beloofd en gevraagd, maar…

De omvang van de bestelling was C4-formaat en hooguit 8mm dik en het kwam in een doos die niet in mijn boodschappentas paste (25x45x60cm) Willen jullie ook denken aan het milieu en de planeet?

Ik bestel graag bij jullie, je leveren vlot en kan achteraf betalen.

Snelle levering en goede producten.

Duidelijke website.

Helemaal prima!

Super service. Alles duidelijk uitgelegd. En niet opdringerig met verkopen van producten.

Top bedrijf

Leveren voor een goede prijs nieuwe toners voor printers, zeer tevreden.

geen minpunten, maar stop met al die balpennen

prima product, snel geleverd, maar zonde dat ik die balpennen moet weggooien, omdat een voorraadje van 10 wel genoeg is.

In weinig woorden: Snelle levering en goed materiaal

prima beker

ik gebruik deze bekers jaren de volgende keer bestel ik ze weer

Inkt 123 is goed en betrouwbaar product is kwa prijs verhouding uitstekend.

Mijn ervaring met inkt 123 is goed vandaag besteld morgen in huis. Houden zich aan de afspraken. Echt Top.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC