Printer gekocht bij dit bedrijf. Besteld online en binnen 10 min daarna gebeld door een medewerker of ik een extra toner erbij wilde kopen omdat de originele toner die erbij zit maar max 6 paginas kan printen??!!.. Dat is natuurlijk grote onzin en een verkoperspraatje gebaseerd op leugens waar ik niet van gediend ben. Als ik een toner wilde afnemen had ik dat wel gedaan bij de bestelling zelf. Kortom. Snelle verzending in originele printerdoos, had liever in neutrale doos gehad ivm.... Jammer van de zeer opdringerige medewerker die in het gesprek gewoon ophing toen hij door kreeg dat er geen toner verkocht kon worden. Lekker bot!
Bedankt voor je feedback en dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. We begrijpen je teleurstelling en vinden het vervelend dat je ons telefoongesprek als opdringerig hebt ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We nemen je opmerkingen mee om onze service te verbeteren. Fijn dat de printer snel en in goede staat bij je is aangekomen, en we hopen je bij een volgende bestelling beter van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Lesley van 123inkt
Volgende keer ga ik weer bij 123 inkt bestellen.
Top dat je de bestelling snel mocht ontvangen en de prijs-kwaliteit verhouding naar wens was, Johan! We blijven ons best doen om je een volgende keer weer zo goed mogelijk te kunnen helpen! Groetjes, Lesley van 123inkt
Vandaag besteld morgen in huis en de levering klopt helemaal. Nodigt uit om een volgende keer weer te bestellen.
Hartelijk dank voor je review, Hub! Super om te lezen dat de bestelling volgens afspraak is bezorgd. Ook een volgende keer staan we graag weer voor je klaar om de snelle levering te verzorgen! Groetjes, Lesley van 123inkt
Correct geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen.
Bedankt voor je review! Fijn dat het product aan je verwachtingen voldoet en snel en correct geleverd is. Groetjes, Lesley van 123inkt
Prima en snelle reactie, nadat Postnl te laat had afgeleverd. Al eerder goede ervaringen met dit bedrijf. Niets veranderd door de jaren heen
Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je tevreden bent met de snelle reactie en dat je door de jaren heen steeds goede ervaringen hebt gehad. We waarderen je vertrouwen enorm! Groetjes, Lesley van 123inkt
Prima fotopapier. Verpakking veel te groot. Kon gemakkelijk als brievenbuspost verzonden worden Nu met zovel plastik in de doos voor opvulling
Bedankt voor je feedback! Fijn dat het fotopapier naar wens is. We begrijpen je opmerking over de verpakking en nemen dit mee om in de toekomst zorgvuldiger en duurzamer te verpakken. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Prima prijs kwaliteit verhouding. Fijn bedrijf om spullen te bestellen. Ze hebben van alles.
Top om te lezen dat je zo tevreden bent over de prijs-kwaliteitsverhouding, Koos! Fijn dat je bij ons gerust de gewenste spullen kunt vinden in ons ruime assortiment. We kijken er naar uit om je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Lesley van 123inkt
Op basis van historie word je als klant snel en helder behandeld. Bestelling en levering gaan daardoor snel en zorgvuldig.
Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je snel en duidelijk geholpen wordt en dat het bestellen en leveren naar wens verloopt. We doen ons best om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken en het is fijn dat je dat zo ervaart! Groetjes, Lesley van 123inkt
prachtige web-site duidelijke uitleg over de producten en goede kwaliteit. zeer snelle levering.( besteld, volgende dag in huis. TOP, TOP.
Bedankt voor je mooie woorden, Anton! Super dat je zo tevreden bent over de website met de duidelijke uitleg en de kwaliteit van de producten. Fijn dat ook de snelle levering zo goed bevalt. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Op tijd besteld en de volgende dag al in huis. Ontvangen hetgeen ik besteld had binnen het aangegeven tijdblok. Héél prima dus.
Bedankt voor je fijne review, Hay! Top dat je de bestelling snel en volgens het aangegeven tijdsvak hebt mogen ontvangen. We hope je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Een enorme sortering van kantoorbenodigdheden ook voor privè. Redelijke prijzen en inderdaad de volgende werkdag in huis.
Geweldig om te horen dat ons aanbod bevalt én dat u het snel hebt ontvangen. Dat waarderen we. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Prima allemaal.
Wat leuk om te lezen, Michael. Bedankt voor je mooie review. Graag tot de volgende keer. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Goed product voor prima prijs en zeer vlot bezorgd.
Het juiste geleverd en dat in een korte tijd.
Bedankt voor je mooie review, Jelle. Geweldig om te horen dat uw bestelling zo snel geleverd is. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Snel besteld en net zo snel geleverd. En weer een paar fijne pennen erbij.
We zijn blij dat de levering zo vlot verlopen is en dat de pennen weer goed van pas komen. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Prima alternatief voor de A (veel te dure) merk inkt
Wat leuk om te lezen. Het doet ons goed dat onze producten zo positief worden beoordeeld. De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar! Groetjes, Jessica van 123inkt.
Er is pro actief nagebeld rondom een bestelling die ook goedkoper kon via huismerk. Erg gewaardeerd!
Wat leuk om te horen dat je onze service zo waardeert, Bianca. Daar doen we ons best voor! We wensen je veel plezier met de producten van ons huismerk. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Prima service en snelle levering
Bedankt voor uw mooie compliment over onze service, Jan. Dat waarderen we! Groetjes, Jessica van 123inkt.
Op een gemakkelijke manier te bestellen. Snelle bezorging, meestal de volgende dag. Goede kwaliteit. Regelmatig kortingsacties. Ben zeer tevreden
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Piet. De leuke kortingsacties zijn altijd mooi meegenomen. We zien je graag weer terug in onze webshop! Groetjes, Jessica van 123inkt.
Al vaker cartridges besteld. Steeds op tijd geleverd. Verbeterpunt: laat de pennen (slechte kwaliteit( en de speelkaarten achterwege. Niet nodig
fijn om te lezen dat je de bestelling zo snel hebt ontvangen, Wim. Als je je gegevens kunt doormailen naar [email protected] noteren we in je account dat er geen gadgets meer worden meegestuurd. We staan de volgende keer graag weer voor je klaar! Groetjes, Jessica 123inkt.
Ga ervaring snelle afhandeling en updates
Scherpe prijs en snelle levering.
Papier was op. In de avond besteld en de volgende dag rond de middag in huis! Top. Niet verwacht zo snel.
De levering was correct
56 Nieuw Walden