keurig geregeld behalve het recycle

goed geregeld het recycle was minder moeilijker want er zit wel een retourzakje bij maar er zijn een hoop cartridge die je niet in kan leveren terwijl het de bedoeling is om het milieu te sparen

Geheel volgens afspraak en zeer snel.

Lange ervaring met 123 inkt. 1 keer een duurdere bestelling geplaatst. Werd gebeld met de medeling dat deze voor een lagere prijs was te leveren. Klasse.

correct geleverd, precies wat was besteld

De hoeveelste levering dit was ben ik vergeten, maar zoals altijd tevreden

Snelle service en goeie kwaliteit

Altijd snel en optijd en de inkt werkt heel prettig en goed.

Top bedrijf 123inkt.nl

Prima op tijd geleverd, goed product en hoop er een lange tijd plezier van te hebben. Epson XF 4200

Top Winkel

Super snel

Helemaal super!

Ik ben heel tevreden over 123inkt ik koop er altijd de inkt voor mijn printer en fotopapier.

Bestelling prima maar wordt daarnaast lastig gevallen

Bestelling prima verlopen. Daarnaast schijnen ze opgelicht te zijn door een voor mij onbekende die mijn adres zou hebben gebruikt volgt 123inkt.nl Hier overigens nooit iets ontvangen op mijn adres. Daarbij vinden ze dat ik politie aangifte moet doen omdat mijn adres gebruikt is. Ik ken verdere helemaal geen ins- and outs over hoe dit is / zou zijn verlopen. Heb al na een lange wachttijd een medewerker gesproken. Vervolgens nog meerdere emails heen en weer met 123inkt.nl maar ze blijven me maar lastig vallen met dit verhaal. Ze moeten gewoon zelf aangifte doen bij de politie maar vinden dit zelf waarschijnlijk te veel moeite voor een klein vorderingsbedrag..... maar niet dreigen met een incassobureau op mijn adres etc. Voor hetzelfde geldt is het gewoon een administratieve fout van 123inkt.nl zelf. Heb werkelijk geen idee. Ben een altijd goed betalende klant die meer waardering en beter behandeling zou verdienen. Wat een vermoeiende flauwekul allemaal...

Stipte levering

Correcte levering, met een leuk verassing!!

top

altijd snelle en keurige levering. en mocht er iets zijn wordt het direct opgelost.

Prima.

Op tijd geleverd en prima cartridges.

Prima.

Super snelle bezorging,goeie service!!!

zoals altijd zeer tevreden !

op de afgesproken tijd werd alles weer in perfecte verpakking geleverd. Met weer !! de fijne gele 123inkt pen erbij :) dankjewel

bij 123 inkt.nl vind ik altijd de dingen die ik zoek

soms heb je iets nodig, eerst was het een simpele rugzak, toen waren het klein blocnootjes en een handig stekkerdoos - en bij 123inkt.nl vind ik dan exact wat ik zoek en niet ongeveer wat ik zoek

Heel klantvriendelijk, goede voorlichting, ben zeer tevreden

Uitstekende kwaliteit en service

Als altijd snelle levering en uitstekende kwaliteit

snel ontvangen en ben tevreden over huismerk

Goed en snel geleverd .

De kerst verlichting voor buiten goed en snel geleverd.

Primium filament zonder premium kosten

Het zwarte 1.75 mm PLA-filament van 123inkt presteert opvallend goed in vergelijking met duurdere merken. De constante diameter zorgt voor een soepele doorvoer en betrouwbare printkwaliteit, zelfs bij langere prints. De kleur is diepzwart en egaal, zonder glansverschillen of strepen. Het filament hecht uitstekend aan het printbed en vertoont nauwelijks warping, waardoor de eerste laag telkens perfect ligt. Ook de laaghechting is sterk, wat resulteert in stevige, duurzame prints met een strak en professioneel oppervlak. Fijne details worden scherp weergegeven, zonder overmatige stringing of clogging van de nozzle. In tegenstelling tot veel duurdere merken is de kwaliteit consequent — rol na rol dezelfde precisie en betrouwbaarheid. Voor wie veel print en niet onnodig wil betalen, is dit PLA van 123inkt een slimme keuze: betrouwbaar, mooi resultaat en een prijs-kwaliteitverhouding waar je moeilijk omheen kunt.

Zoals altijd weer top

Altijd goed netjes en op tijd geleverd

Prima service en aflevering op de opgegeven datum en tijd,

Onderzoek waarom ik na te zijn ingelogd bij inkt123.nl terecht kom bij alleeninkt.nl en moet ergens een inbreuk zijn op de inkt website. Dit probleem ook uitgelegd in een zeer prettig telefoon gesprek met een van de medewerkers die mij probeerde te overtuigen een huismerk cartridge te verkopen i.p.v. de originele HP.

Helemaal oké

En wat prettig is dat er bij 123 inkt wordt meegedacht met je eigen bestelling…Top

Prima kwaliteit

Bestellingen worden snel en adequaat geleverd. Prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Perfect zoals altijd

Ik bestel vaak bij 123 inkt. De bestelling is altijd keurig verpakt en heel snel in huis. Een absolute aanrader.

Goede producten, snelle levering

Goede producten, snelle levering. Zeer tevreden zoals altijd!

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC