Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment, klachten worden gewoon serieus genomen en netjes afgehandeld. Bestellingen zijn altijd goed en correct verzorgd en de eigen 123 pennen waarvan je er een paar bij krijgt schrijven lekker.
inktpatroon werkt niet meer na drie maanden goede dienst en is niet leeg directe service : nieuwe inktpatronen en oude kosteloos terug sturen fantastische service !!!
Alles heel goed voor mekaar
Bedankt voor je mooie 5* review, Piet! Dat waarderen we enorm! Groetjes, Lesley van 123inkt
Het bestelde kwam binnen de door 123 beloofde tijd binnen. Werd keurig aan de deur afgeleverd Kan weer vooruit met de print cassettes
Fijn om te lezen dat je de bestelling binnen de beloofde tijd hebt mogen ontvangen! Wij doen ons best om de beloftes waar te maken, fijn dat dit opvalt! Groetjes, Lesley van 123inkt
Al jaren klant,inkt bijna op snel bestellen volgende dag in huis
Bedankt voor je positieve review, Gerard! Fijn om te lezen dat je al zo lang klant bij ons bent en jouw bestellingen snel worden geleverd! Bedankt voor je jarenlange vertrouwen en graag tot snel! Groetjes, Lesley van 123inkt
Epson ET-2850 printer besteld en de volgende dag geleverd. Ziet er allemaal prima uit en snel geïnstalleerd. Printer werkt goed.
Bedankt voor je fijne woorden, Eric! Fijn dat de printer zo snel bij je is afgeleverd en deze ook aan de wensen voldoet! Veel plezier van je nieuwe printer en hopelijk tot snel weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Producten van het huismerk zijn goed geprijsd en merk geen verschil met het orgineel. Makkelijk besteld via de website. Bezorging binnen 24 uur.
We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over de prijzen en de werking van onze huismerkproducten, Jan! Fijn dat je de bestelling ook snel thuis geleverd hebt gekregen, daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
Mijn ervaring is dat ik altijd tevreden ben met de artikelen die ik bestel.
Fijn om te lezen dat je altijd zo tevreden bent over de bestelde producten, Elly! We blijven ons best doen om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden! Groetjes, Lesley van 123inkt
Bedankt voor je mooie 5* beoordeling! Dat waarderen wij enorm! Groetjes, Lesley van 123inkt
Omdat ik als secretaris van Mannenkoor ABS te Steenbergen zeer regelmatig grote hoeveelheden muziekbladen moet printen is de aanschaf van de 123 Inkt eigen merk toner voor onze Brother printer (ook bij I23 Inkt gekocht) een behoorlijke besparing.
Bedankt voor je fijne review, Dick! Fijn om te horen dat je wat kunt besparen door het gebruiken van onze huismerktoner! Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, Lesley van 123inkt
Prima service en levering helaas was de levering niet op het aangegeven moment maar vertraagd door de distributeur.
Bedankt voor je mooie review, Ad! Wat jammer dat je bestelling helaas wat later werd geleverd dan verwacht, maar we zijn blij dat je verder tevreden bent over de service! Wij hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes, Lesley van 123inkt
Je hebt keuze genoeg, of je neemt een duurder merk, Of je neemt huismerk dat goedkoper is en net zo lang mee gaat. Zoniet, nog langer zelfs. Keuze zo gemaakt
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de goedkopere alternatieve huismerkcartridges, Wilma! We doen ons best om de cartridges zo goed én voordelig mogelijk te houden, fijn dat dit opvalt. Groetjes, Lesley van 123inkt
Steeds een perfecte reactie bij het inloggen en fijne levering.
Bedankt voor je fijne review! Fijn dat je steeds een goede reactie mag ontvangen én de levering goed bevalt. Daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
Op dag een besteld, bevestiging ontvangen met slag om de arm dat wegens drukte bezorging wat langer zou duren. Toch gewoon de volgende dag bezorgd op afleveradres. Prima product, prima service.
Bedankt voor je fijne review! Fijn dat je bestelling, ondanks dat er werd aangegeven dat het wat langer kon duren, toch de volgende dag is afgeleverd! Fijn dat ook de producten en de service goed zijn bevallen! Groetjes, Lesley van 123inkt
Super snel na bestelling bezorgd en altijd correct volgens afspraak
Goed om te lezen dat je de bestelling snel hebt mogen ontvangen en volgens afspraak is bezorgd! Graag zien we je nog eens terug! Groetjes, Lesley van 123inkt
Al jarenlang goede ervaringen bij 123inkt. Helaas wacht ik nu al weer vijf dagen op mijn bestelling. Ook de vorige bestelling had een flinke vertraging.
Bedankt voor je feedback! Wat jammer dat je al een tijdje op je bestelling aan het wachten bent, dat is niet wat je van ons mag verwachten! Wil je ons per e-mail jouw klantgegevens delen? Dan kijken wij graag even met je mee! Groetjes, Lesley van 123inkt
Als er iets is met verzending of wat dan ook ik wordt netjes geholpen of per mail snel een antwoord verkregen p. Problemen worden snel en correct opgelost
Bedankt voor je mooie review, Lisette! Fijn dat we je goed kunnen helpen, als er onverhoopt wat misgaat. We doen ons best om dit natuurlijk te voorkomen, maar mocht je in het vervolg toch ergens problemen mee hebben, staan we graag weer voor je klaar! Groetjes, Lesley van 123inkt
gemakkelijke site snelle levering
Fijn om te lezen dat je de weg op de site makkelijk hebt kunnen vinden én je bestelling ook nog eens snel werd aangeboden, Jaap! Graag tot snel weer. Groetjes, Lesley van 123inkt
1 dag besteld, de volgende dag is de bestelling netjes afgeleverd door DHL.klasse
Super om te lezen dat je de bestelde producten netjes de volgende dag thuis geleverd kreeg, Maria! Daar doen we het voor. Groetjes, Lesley van 123inkt
This is what everyone is looking for
Thanks for your lovely review and recommendation, John! We hope to see you back again soon! Greetings, Lesley from 123ink
Hoge kwaliteit produkten voor goede prijs en snelle levering
Bedankt voor je fijne woorden, Gerard! Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de producten, voor een goede prijs en snelle levering. Daar doen we het voor. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
In namiddag gebeld voor niet goed werkende inktpatroon, de volgende ochtend nieuwe in huis, hoefde niets te betalen
Bedankt voor je mooie woorden, Rudi! Balen dat er een niet werkende inktcartridge tussen zat bij je bestelling, maar we zijn blij dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen! Groetjes, Lesley van 123inkt
Artikel werd zeer snel geleverd Zat goed verpakt Is van zeer goede kwaliteit heb deze inkt wel vaker besteld Artikel was te volgen Ze zijn niet duur
Goed om te lezen dat het artikel snel en goed verpakt bij je werd aangeboden, Nicolien! Fijn dat zowel de kwaliteit als de prijs goed in de smaak valt! Groetjes, Lesley van 123inkt
Al diverse keren besteld en altijd goed verzorgd!
Goed om te lezen dat je al meerdere keren een goed verzorgde bestelling hebt mogen ontvangen, Jan! We doen ons best om bestellingen zo snel en zorgvuldig mogelijk te verwerken, we zijn blij dat dit opvalt! Groetjes, Lesley van 123inkt
Zeer snelle levering en goede kwaliteit inkt cartridge Koop en bestel ze al jaren bij 123 inkt Zeer tevreden, goede service
Goed om te lezen dat de levering snel is verlopen én je de kwaliteit van de huismerkcartridges zo goed bevalt. Fijn dat je al zo lang tevreden bent, ook over de service. Een volgende keer helpen we je graag weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC