Filter

TOP bedrijf

Goede communicatie Prima prijs kwaliteit verhouding Zal het IEDEREEN aanraden

Bestelling lukte niet goed via de site (mijn fout). Werd de volgende dag gebeld en telefonisch toen alsnog de bestelling gedaan. Prima service!!

Heel goede ervaring

Er klopte iets niet met mijn bestelling, waarna dit op perfecte manier is opgelost

fijn shoppen

Fijn shoppen met genoeg keuze en betaalbaar. Tevens de levering is goed te regelen.

Ze doen wat ze beloven!!

Altijd binnen 24 uur je bestelling binnen. En als er al iets niet helemaal goed gaat, zelden moet ik zeggen, wordt het altijd zonder moeilijk te doen opgelost! Liever geen kleur stiften meer gratis, ik kom er in om, liever een lijmstiftje :-)

Betrouwbare leverancier

Wij hebben tot nu toe geen slechte ervaringen gehad. Altijd vlot geleverd en met een cadeautje.

Snel en makkelijk

Zoeken en bestellen van de juiste inkt gaat makkelijk en product is snel geleverd

snelle en goede levering

Alles weer prima in orde

Goede Service en snelle levering zoals afgesproken

Slecht

Ik wil een printer kopen en heb geen belangstelling voor allerlei actie producten . Maak een knop Geen BELANGSTELLIG zodat ik me kan richten op wat ik wil . Nu verkeerde producten thuis.

zeer veel afval

Bij een bestelling van 2 inktpatronen en 1 zakje showtassen, kreeg ik een doos geleverd waar wel 200 inktpatronen in paste. Ook een halve vuilniszak met opgeblazen bescherm plastic. Dit alles is niet in lijn met het groene idee.

Perfect. Zeer snelle afhandeling, maar ook een fijne communicatie

Zeer snelle afhandeling, maar ook een fijne communicatie. Ik werd nog gewezen op een specifieke actie.

Alles goed en ontvangen bedankt

Je inkt is altijd op als je het net nodig hebt. Hier weet je zeker dat je de cartridge de volgende dag in huis hebt!

kwaliteit snel geleverd

Vandaag besteld morgen in huis ,geweldig

Prima service van een goed geprijsd product

Goede en snelle levering en goede inkt kwaliteit

Ik ben tevreden over de goede afwerking van mijn bestelling

Prima ervaring. Heel klantgericht. Een aanrader!

Na het plaatsen van een bestelling voor een Brother printer werden wer door 123Inkt gebeld. De printer was was weliswaar voorzien van cartridges maar de ervaring had geleerd dat deze snel leeg raakten. Gevraagd werd of we er om die reden ook cartridges bij wilden bestellen. Dat kon zonder extra verzendkosten. Heel mooie klantgerichtheid. Kom daar tegenwoordig nog maar eens om! Voor ons reden om volgende keer weer voor 123Inkt te kiezen.

prima en snel geleverd

betaalbaar en snel geleverd.

Goede producten prompte levering

Beste koop

Goed product zeer tevreden met de cartridges ik koop hier vaker een aanrader deze website

bestelling inktcartrigdes

snelle en correcte afhandeling

Prma

Prima verzorgd en volgens afspraak optijd bezorgd

Niet binnen 24 uur

Mijn printer was niet direct leverbaar ,maar kwam twee dagen later! Wat jammer was dat je geen informatie kreeg over de verlate levering ! Voor de rest prima ! Ook het telefonische contact

Gewoon perfect

Beste service. Volgende dag al thuis.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC