Filter

gewoon goed

op tijd en houden zich aan afspraak

Altijd tevreden

Vroeger op mijn werk altijd alles hier besteld en nu met pensioen maar nog steeds de cartridges van 123inkt

vlot en gemakkelijk

Gemakkelijk te bestellen en super snel geleverd

De geweldige servise is niet in een zin te vermelden.

mijn bestelde set inktcartridges op een verkeerd adres bezorgd door DHL. Na melding werd door 123 inkt een nieuwe set inktcartridges direct op gestuurd, het welk ik de volgende dag al had. Met de mededeling, wij doen hierover wel onder zoek.

Altijd goede ervaringen!

Ik koop mijn kantoorbenodigdheden al vele jaren bij 123inkt. De service en kwaliteit van de geleverde producten is altijd prima en voor je het weet heb je je spullen in huis!

heel tevreden

Grote verbazing over de snelle levering, de vriendelijkheid van de telefoonmeneer, ook nog cadeautjes in mijn pakje. WAT EEN FEEST!!!

Snelle levering en prijs - kwaliteit super

Fijne webshp.

Helemaal top

Buiten kerstboom besteld, en snel binnen, ondanks de drukte , en hij is prachtig, we gaan er nog eentje bestellen, maar dan een nog grotere We zijn zeer tevreden over dit bedrijf

Een betrouwbare leverancier met een uitstekende service!

snelle levering en goede service

mocht je vragen hebben krijg je vriendelijke mensen en de telefoon en met duidelijke uitleg

Top levering

Vlotte en keurige levering , en bijgesloten een aardigheidje. Dat is natuurlijk altijd leuk Toppie

Supersnel. Superbetrouwbaar.

Supersnelle levering. Topproducten en betaalbare alternatieven. Zelfs betaling achteraf is nog mogelijk.

Vlot, makkelijk en accuraat

Elke keer een makkelijke manier van bestellen, vlotte levering en goede kwaliteit. Eén attentiepuntje: de 'gele balpennen' hebben we intussen al heeeeeel veel. Wel leuk! Maar misschien eens toe aan een andere extra attentie.

Zeer teleurstellend

Wachttijden aan de telefoon te lang 30/45min.als klant van 123 onacceptabel,probleem bij installeren(printer) gelijk door verwezen naar de leverancier kreeg hiervan wel gelijk het telnr. van de leverancier maar geluisterd werd er niet heb het product bij 123 gekocht!!Verpakking was al open kon dus ook niet zonder kosten retour.Op mijn vraag naar gegevens (antwoordnr.)voor retour tot op heden geen enkele reactie, In het verleden toch een positievere ervaring gehad met 123 zal mij beraden of ik nog wel lant wil zijn van 123!!!!!!

Nog geen pakje ontvangen

Nu zaterdag 13 december en zou afgelopen dinsdag bezorgd worden. Begrijp eea ivm kerstdrukte

Prima inktpatronen en ondanks de maand december de volgende dag al in huis

Zeer tevreden met 123inkt

Als particuliere klant heb ik printer en printerinkt van 123inkt en ben daar zeer tevreden over!

Ik had een printer besteld en tot mijn verbazing werd ik de volgende dag gebeld door een medewerker"goede middag mevrouw ik ben uw verzending aan het verpakken maar ik zie dat u er geen inkt bij besteld heeft waarop ik zei dat zit er toch bij? Maar wat blijkt dat zijn proef flaconnetjes en zo leeg. Ik was blij want de printer wordt veel gebruikt voor school hier dus super meegedacht. Bedankt hiervoor

Betrouwbaar

Bestelling werd, zoals gewoonlijk bij 123inkt, correct uitgevoerd.

Drama bezorging

Altijd goede ervaringen maar nu drama met bezorging. Dhl....aangegeven achterom( hoekhuis) als ik er niet ben. Op nr. 36 zou t bezorgd zijn niet dus. Rara

Top! Zó wil je graag dat je aankoop wordt verzorgd.

Binnen 24 uur had ik mijn bestelling ontvangen. Keurig verpakt met nog wat gratis extraatjes erbij.

Snel en goed geleverd

Zoals elke bestelling bij 123Inkt, snel en compleet geleverd

Top.

Makkelijk bestellen, goede prijs en snelle levering.

Normaal goede ervaring met 123inkt

Wilde een cartridge bestellen en deze laten ophalen daar mijn zoon ernaast werkt. Ik kreeg dit niet voor elkaar via de website. Telefonisch contact opgenomen met 123 inkt en mijn bestelling doorgegeven, en deze zou bij de receptie klaar gelegd worden. Toen mijn zoon de cartridge wilde ophalen was er niets bekend aldaar. Is uiteindelijk goed gekomen, dus geen probleem. Misschien een optie om het laten ophalen van bestelde artikelen beter zichtbaar te maken in het "bestel" menu, ik kon het niet vinden. Verder heel tevreden met 123 inkt hoor. Piet Jansen Hilversum.

Sympathiek en professioneel

Vlotte levering, duidelijke communicatie en ook nog een leuke attentie op de koop toe.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC