Filter

Betrouwbare en snelle levering van administratieve producten

123Inkt is een betrouwbaar bedrijf dat op afroep online alle producten kan leveren die voor administratieve doeleinden nodig zijn. De procedure via de website is gemakkelijk en de klantvriendelijkheid uitstekend. Na bestelling is een snelle levering gegarandeerd.

In één zin geweldig !!!

Ik ben al vele jaren klant en ervaar al vele jaren goede artikelen én geweldige service .

Gewoonweg goed!

De zoek functie links is vrij klein en niet direct zichtbaar. Deze wordt meestal bovenaan verwacht.

Ik heb onlangs een printer gekocht bij dit bedrijf. Levering is snel en ik werd vooraf nog even gebeld omdat ik iets vergeten was mee te bestellen. Super attent en kreeg er ook nog een leuke korting op.

Snelle levering en het product voldoet aan de verwachting

Helemaal TOP

Na eerst kleureninkt vervanger HP62 gekocht te hebben meer vertrouwen in huismerk gekregen. Toen zwart vervanger gekocht HP62 toen weigerde de printer maar met de tips van 123.inkt kreeg ik de printer weer snel aan de praat. Scheelt veel in prijs en het werkt net zo goed.

Vlot en makkelijk

Goed leuk altijd op tijd.

De snelheid waarmee mijn pakket in deze drukke tijd is bezorgd fantastisch.

Eigen merk inktcartridge

Na mijn bestelling van 2 x originele HP62 inktcartridges werd ik gebeld door 123 inkt of ik niet eens hun eigen merk met meer inhoud te proberen. Ik was er eerst wat huiverig voor dat het niet de kwaliteit zou hebben als het origineel maar heb er toch mee ingestemd. Ik moet eerlijk zeggen dat de kwaliteit mij positief heeft gestemd. De printer gaf wel aan dat er een gebruikte cartridge werd gebruikt maar de cartridge geeft tot nu toe na de standaard uitlijning van mijn printer vooralsnog geen problemen en maakt mooie afdrukken. Al met al ben ik positief tot nu toe en ben benieuwd naar de levensduur tijdens het verdere gebruik.

snel geleverd

Al jaren prima.

Ik maak al jaren gebruik van inkjets van 123Inkt. Bevallen prima. De levering is ook altijd vlot en goed verpakt. Vaak nog met een kleine attentie erbij. Top!

Heellang erg goed.

Snelle levering en goede prijs voor 123 inkt producten.

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit

S avonds bestelt de volgende dag al in huis. En de prijs is super.

Positief

Snelle service en goede bezorging.

Snelle levering netjes geleverd

Ondanks de kerst drukte was de printer toch de volgende dag in huis. Goed geïnformeerd over stappen van verzending. Goede prijs voor de printer. Zeer tevreden

Het was de eerste kennismaking en het is goed bevallen

altijd een zeer snelle afhandeling van de bestelling,en bezorging.

als super.

Perfecte prijs/kwaliteit verhouding en binnen 24 uur bezorgd!

Perfecte prijs/kwaliteit verhouding en binnen 24 uur bezorgd!

Zeer snelle en correcte levering

Mijn inktpatronen van “eigen merk” geven altijd goede resultaten.

Super snel…

Binnen 24 uur nadat ik iemand had gesproken aan de telefoon nieuwe cartridges ontvangen… Mijn dank is groot

Snel en goed geregeld

Ik bestel alle kantoorbenodigdheden hier en heb het altijd als super goed ervaren. Alles is snel verzonden, beschrijvingen zijn duidelijk en ik weet precies wat ik binnenkrijg en wanneer!

Goed en oke.

Altijd goed en op tijd..

goed!

Het "klopt" allemaal. Heldere site, simpel bestellen, veel betaalmogelijkheden, snelle levering. Kortom, TOP!

Ouderwetse betrouwbare service

De communicatie is perfect icm een snelle levering. Altijd zit er bij de levering een kleine attentie wat het nét iets leuker maakt. Ik raad 123 inkt van harte aan.

Snelle goede service!

Producten worden snel bezorgd en zijn altijd goed verpakt. Over de levering wordt je altijd goed op de hoogte gehouden via de mail. Prijs technisch heel goed! Vaak de goedkoopste als ik het ga vergelijken met andere websites.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC