Filter

Altijd goed en snel en kwaliteit

Bestel al jaren bij 123 inkt.n is altijd top

retour

had verkeerde inkt cartridge besteld een nieuwe gekregen meteen de volgende dag een hele goede service

Snelle aflevering van de printer en deze werkt prima. Een goed advies van 123inkt.

Helemaal top geregeld

Besteld en snel geleverd.

Na enig mail contact alles correct opgelost

De bestelde printer die keurig werd geleverd was helaas defect en na contact gezocht te hebben werd uiteindelijk een nieuw exemplaar toegestuurd inclusief flesje wijn die perfect werkt waarmee we erg blij zijn. Bedankt ☺️

Probleemloos

Snelle, doelgerichte aanpak. Service optimaal!

Goed geregeld, behalve de bezorging door de KPN

+ Blij met de snelle levering + overzichtelijk + nette levering + assortiment keuze - bezorgkosten

Prima, zoals altijd zeer snelle levering

Zeer snelle levering, goed produkt

Artikelen vlot en correct geleverd!

Goed advies en bestelling snel en correct gelverd!

inkt besteld 2 stuks voor een hp - printer en alle 2 doen ze het niet

slecht .al x gebeld erover maar ze nemen geeneens moeite om het op te lossen zouden nog terug bellen maar nee ook dat gebeurt niet . je kunt geen kant op en dat buiten ze uit eerst netjes betaald en dan vervolgens als er wat is niet meet thuis geven ,zo ziekelijk

De ene dag besteld de volgende dag in huis!

Super snel en fijn

Inkt besteld en volgende dag meteen in huis. Fijne en duidelijke website.

Wees voorzichtig met cartridges van het huismerk

123inkt.nl is vrij opdringerig met het verkopen van hun huismerk. Sowieso krijg je het steeds onder je neus geschoven als je de echte cartridges wil kopen, maar ze bellen ook nog op om te kijken of ze je order kunnen veranderen. Maar sinds ik die ben gaan gebruiken is de printkwaliteit beduidend lager. Bovendien kreeg ik in het display steeds te zien dat er geen originele cartridges waren gebruikt en hij op het laatst gewoon vastliep en error messages gaf. Ik heb een nieuwe printer moeten kopen en gebruik alleen nog maar de originele cartridges en hij loopt nu als een zonnetje. Let dus op voor je je laat verleiden voor een paar Euro's minder: het kan je een printer kosten. Ik zeg niet dat het altijd gebeurt, maar de huidige generatie is nou eenmaal gebouwd op eigen cartridges. De leveringen waren trouwens wel allemaal op tijd (ook die van de originele).

Ik ben een gelukkig mens.

Altijd als ik iets nodig heb: 123INKT natuurlijk!

Ik werd goed geholpen Mevr luisterde goed naar mijn probleem Er werd snel een nieuwe cartridge gestuurd die wel voldeed

Bestellen super makkelijk

Goed product en snelle levering

Niks mis mee

Heel tevreden.

Goed en goede kwaliteit

Mijn ervaring is positief. Ik had het snel binnen en het werkt goed.

Altijd betrouwbaar, zij doen wat ze zeggen

Al jaren ben ik klant bij 123Inkt. Nooit ben ik teleurgesteld in de artikelen die ik heb aangeschaft: altijd het juiste en op tijd. En een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Blijven wachten

Bijna een week en nog steeds niets ontvangen

Vol lof

Een foutieve levering met 1 telefoontje opgelost, toppie

Top producten , grote sortering

Altijd goed , en snel geleverd bestel er al jaren .Steeds groeiend assortiment. Helemaal TOP

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC