Filter

Slechte ervaring, slecht bereikbaar

Ik heb sinds de laatste bestelling een slechte ervaring met 123inkt.nl. De laatste bestelling hebben ze de de order gesplitst in 2 orders. Ik wist hier niets van, omdat de levering bestond uit een klein gedeelte hiervan. Middels telefonisch contact, meerdere pogingen gedaan, ook per email, bij track en tracing, ben ik er achter gekomen. Dit heeft mij zeer veel tijd en ergenis gekost, omdat ik niets hiervan wist. Nu heb ik nog steeds een gedeelte van de order nog niet ontvangen. Dit heb ik in alle jaren dat we klant zijn, nog nooit meegemaakt.

Prima eigen inkt en snelle levering

In plaats van Epdon inkt werkt het eigen inktmerk van 123-inkt net zo goed. Zeer snelle levering door DHL

123inkt levert altijd met net een beetje "extra inhoud

"Geachte lezer; 123Inkt levert mij al jaren diverse kantoor benodigdheden naar volle tevredenheid. De verpakking waarin de spullen zich bevinden is altijd zorgvuldig samengesteld, er is altijd een "extraatje "mee verpakt en een persoonlijk bedankkaartje ontbreek nooit. Het is dus altijd een verrassing wat er dit keer voor persoonlijke aanvulling bij de bestelling wordt meegezonden. Top. W. Rijken Purmerend

makkelijk en snelle levering

al jaren klant en met een account kun je de volgende keer inloggen en zien war je hebt besteld zodat je niet meer hoeft in te vullen welke printer je ook al weer hebt , je krijgt bij je bestelling ook een retour zakje voor je oude cartridge voor recycling

Altijd snelle leveringen

Top service en snelle leveringen.

123 inķt werkt al jaren probleemloos.

Makkelijk bestellen en betalen en snel in huis.

123 inkt is top

Produkten zijn makelijk te vinden, prijs en kwaliteit is gewoon goed en de service is ongekend en snel. De producten zijn netjes ingepakt en er zit altijd een leuk presentje bij

Alles goed

prima bezorgd

Printer besteld, was niet op voorraad, werk contact met mij opgenomen en een ander type besteld, perfecte service.

Als je zonder inkt zit en 123 een goede en voordelige oplossing wenst, dan kiest je voor 123.nl

Goede website en productportfolio. Makkelijk op printertype kunnen selecteren welke patronen voor handen zijn en de vrijheid van keuze tussen merk en eigenmerk. En dan gunstig geprijst en volgende dag bezorgd. Wat wil je nog meer!

prima in orde

Ik was bij de balie in Nederhost de Berg ze hadden het artikel daar niet ze hebben daar meteen besteld in is bij mij snel aangekomen werd ook netjes en vriendelijk behandeld of je nu €300 besteld of voor een €10 de klant is koning bij 123inkl dat is bij andere niet het geval. ben blij met 123ink groetjes van,. Raymond

123 inkt houdt zich aan de afspraken/beloften

Mijn ervaring is in een woord UITSTEKEND

Goed en niet goed.

De levering door 123 inkt is super geregeld, alleen de aflevering door Post NL was schandalig. Wij waren thuis op het opgegeven tijdsmoment, echter de bezorger had blijkbaar geen zin om naar drie hoog te gaan om af te leveren, en geeft dan aan dat het niet gelukt is.

Klachtenformulier is er voor de vorm

Klacht via formulier ingediend maar komt gewoon geen reactie, gewoon niks. Factuur sturen zijn ze dan weer wel snel mee. Maar niks ontvangen is ook niks betalen.

kan niet beter

Web-Site zeer overzichtelijk om het juiste product te zoeken

supersnel geleverd!

Duidelijke website, geven prima de alternatueven aan als je goedkoper uit wilt zijn. En het wordt supersnel geleverd!!

vlotte levering

Vandaag besteld morgen in huis gaat hier wel op.

Zeer goede service

Snelle levering Goede uitleg m.b.t. hp cartriges. Dank hiervoor

Alles perfect geregeld

goede producten. Prima afhandeling

Bij 123 inkt koop ik al jaren mijn toners. De producten zijn van prima kwaliteit en de afhandleing van de bestellingen verloopt prima. Wijzigignen worden god gecommuniceerd.

prima bedrijf

printer gekocht, kwam aan in zeer goede verpakking en op tijd geleverd, kortom geen vervelende opmerkingen.

Canon pixma ts8751 besteld met eigen merk inkt erbij. Alles netjes de volgende dag geleverd. Printer bevalt heel goed. Makkelijk touch display in het Nederlands, verbinding erg makkelijk gemaakt en foto prints van hoge kwaliteit.

Kan niet beter

Bestelde 2 artikelen maar 1 ervan was tijdelijk niet verkrijgbaar. Kreeg tijdig en prima info en uiteindelijk werden beide artikelen toch samen geleverd .

Naast goede levering ook prima service

Al jaren bestel ik mijn cartridges bij 123inkt.nl tot grote tevredenheid. Slechts eenmalig was er een probleem na installatie van één daarvan. Dat werd adequaat opgelost door een gratis vervanging. Daarna nooit meer enig probleem gehad noch met bestellen en levering of met de werking van cartridges. Dat geldt tevens voor de onderbouw keuken led-lamp. MVG D.Groenendijk

Je krijgt razendsnel wat je besteld

In de avond besteld en de andere dag keurig afgeleverd. Tegen een kleine vergoeding meer kun je zelfs de koerier nog kiezen. De inkt is goed verpakt en er zit altijd een verrassing bij. Kortom Toppie 123 inkt. Nu nog gaan sponsoren bij een club in Oosterhout :)

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC