Filter

Met 123inkt wordt alles 123 geregeld

Mijn review kan kort zijn: ik besloot op maandag een nieuwe printer te kopen (een Epson ET3950). Direct online besteld en de dag daarna (dinsdag dus) kon ik aan het eind van de middag met deze nieuwe printer aan de slag. Sneller en gemakkelijker kan het niet.

Zeer attent behandeld.

Bij de bestelling van cartridges (originele) werd ik gewezen op een voordelig alternatief..Het huismerk. Na opmerking dat dit bij een andere leverancier problemen had opgeleverd kreeg ik de garantie dat het wel zou werken. Zo niet zou ik alsnog de originele ontvangen. Niet nodig het werkt goed.

is vriendelijk en lossen vragen op. Alle medewerking

Zeer snelle levering ( volgende dag) klantenservice is vriendelijk en komen afspraken na+ direct acties m.b.t. terugsturen en mails om verzendbewijs te printen

Lekker snel geleverd

Alles en iedereen een pluim!

Voor het kopen van een nieuwe printer hulp en info gekregen van de afdeling printeradvies. Alhoewel de nieuwe printer even wennen is qua functies enz. is het een goede keus en hij werk snel (incl extra 123inkt sets) snel geleverd. De eerste resultaten zijn mooi - met wat hulp van de helpdesk van de fabrikant. Ik kan er weer even tegenaan... hoop ik ;-))

123.nl lekker snel

Goei spul en geen ge***

Altijd snelle verzending dat is top! Wat mij wel opvalt is dat het steeds een grote doos is voor 4 kleine dingen en helemaal opgevuld met vulplastic, jammer... waarom geen kleinere doos? Ooh en er zat altijd een leuke verassing in iets van pennen, klein schrijfblokje of kaarten ofzo helaas bij de laatste bestelling niet meer ;-)

Super goed

Snelle behandeling

Goede kwaliteit

Erg goed product voor die prijs!

Prima sevice en snelle levering

Zeer goed ervaring bv als je een klacht heb word deze heel snel opgelost.

Duidelijke site, snel bezorgd, netjes verpakt,

Zeer verbaasd dat de toner binnen 24 uur op de mat stond. De 123-toner print prima en is een stuk scherper in prijs. In de doos zaten ook nog enkele kleine attenties.

Helaas printer nooit ontvangen, zou enige dagen geleden worden geleverd door DHL

Geen reactie van 123

Prima product, levering en communicatie

Prima product, levering en communicatie.

top kwaliteit

Goede snelle levering

ben al jaren tevreden met de service van 123inkt

ik kan er terecht voor wat ik nodig heb op kantoorgebied en als er iets niet is zoals verwachr wordt het snel in orde gemaakt. Altijd vriendelijk en hulpvaardig.

Zeer vertrouwde organisatie met kwalitatief goede kantoorbenodigden.

Bij 123 inkt hoef je nooit te twijfelen aan een juiste en tijdige levering en je kan nog achteraf betalen ook. Dat vind ik geweldig.

perfecte service

Nadat het bestelde doormijn fout niet kon worden afgeleverd kreeg ik direct het bestelde opnieuw direct toegezonden. Chapeau!

Snelle en goede bezorging

snelle service

Overzichtelijke bestelprocedure en een snelle service. Kwaliteit is goed.

fantastische snelle service

koop al jaren bij inkt.nl. en heb altijd goede ervaringen bij gehad., en ze geven meer waar voor je geld (de cartridges zijn voller!) levertijd de volgende dag , dat is oke!

Snel, betrouwbaar en concurerende prijzen

Ik ben al jaren klant. Voornaamste aankopen zijn de 123inkt eigen merk inkt cartridges. Prima kwaliteit en een aanrader

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en goede service

Ik heb al vaker met 123inkt te maken gehad, zij het met cartridges en ook toners, altijd in orde geweest, behalve 1x en dat werd toen ook prima opgelost. Deze keer een kleurenlaser gekocht en ben prima te woord gestaan, levering was ook op tijd en prima orde. Kortom, hier ga ik over het algemeen als eerste kijken als ik iets nodig heb.

Sneller dan snel

Bestelde printer werd de volgende dag al geleverd. Snel en goede communicatie.

Kwaliteit onder de maat

Ik bestelde kratjes maar als ze 1/2 vol zijn en je tilt ze op dan breken de stukken er af.

uitstekende service en heldere informatie omtrent bezorging.

zie boven

56 Nieuw Walden