Filter

Zeer tevreden!!

Bestelling zeer snel geleverd.

Snelle en nette levering

Blij met de snelle levering en het goed op hoogte worden gehouden wanneer en waar je levering is. Verpakking was netjes en stevig. Zeer tevreden.

Hele snelle levering en heel veel keuze

Wij bestellen graag bij 123 inkt, onze gele post-it die bijna nergens meer te krijgen zijn en onze yatzee score boekjes! Altijd een leuke atenties in de doos als bedankje!

altijd vriendelijk personeel

Gezellig winkelen en goede serves

Volgensafsprsaak prima product de volgende dag geleverd

100% tevreden

Het bestelde is snel geleverd

Zeer klantvriendelijk

Verteld wat ik moest hebben , volgende dag met factuur geleverd. Super vriendelijk.

Besteld en de dag erop ontvangen

Super goede website. Besteld en dedag erop in goede staat ontvangen. Een aanrader

Zeer snelle levering, van mijn product. Beide toners binnen 24 uur.

Positief

Na ongelofelijk veel geharrewar met Epson ( De fabrikant van de bij 123 Inkt geschatte printer ) heeft 123 Inkt het op een zeer nette manier geregeld.

Bestellen ging gemakkelijk. Fijn dat ook na langere tijd mijn gegevens inclusief eerdere bestellingen direct terug te vinden waren De levering verliep mede daadroor snel en gemakkelijk.

Zie het aantal sterren

Zie aantal sterren

Goed bedrijf.

Goed bedrijf. Komen afspraken na en bestelde artikelen komen op de afgesproken tijden binnen. Chapeau!

Snel en geweldige service

Mijn bestelling was er snel en de beseltvergissing die ik maakte is geweldig opgelost.

Altijd goed als

Heb goede ervaringen met deze 123 inkt

Prima deal. printer besteld voor een hele mooie prijs en snel geleverd

Bestellen is onduidelijk

Het uitzoeken en dan hopen dat je het juiste hebt besteld is naar mijn mening niet helder en duidelijk. Door allerlei combinaties wordt al gauw de indruk gewekt dat men het juiste besteld heeft. Jammer!

Uiteindelijk OK

Ik had een retourzending. Goed op gereageerd door 123; sneller dan ik kon bijhouden, was de retourzending er al. Alleen de financiële afwikkeling is absoluut niet transparant. De retourzending gaat gepaard met een nieuwe factuur; betalen of niet? Vervolgens komt er een mail met een creditnota. Wordt die verrekend of niet ? Dus heb ik gebeld (wachtrij 30 minuten) en alles komt goed, Zoals ik van 123 gewend ben!!! MAAR ZET HET ER DAN BIJ!!

Kwaliteit voor mooie prijs

Waar ik het meest blijds mee ben, is de snelle levering..... uiteraard ook met de kwaliteit van bijv. eigen merk printerinkt en andere materialen, vanwege de mooie prijs!

S’avonds besteld en de volgende dag thuisbezorgd. Al jaren klant en de bestellingen zijn altijd correct. Een topbedrijf wat betreft de service.

bij het misgaan bestelling

Heb toners besteld de verkeerde mijn schuld bellen met 123 inkt werd meteen en snel opgelost geweldige service.

Een aanrader Super snel in huis mijn cartridge was op snel bestellen de volgende dag al in huis en het huismerk is super goed een lamp besteld het zelfde super een aanrader bestel al jaren bij hun

Alles top.

Betrouwbaar.

Goede producten en snel geleverd

Een snelle vriendelijke en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Een snelle vriendelijke en correcte afhandeling van mijn bestelling. Na via internet contact gezocht te hebben werd ik terug gebeld door een vriendelijke jonge man die mijn bestelling vlot op nam. De verzending verliep ook volgens afspraak. Tevreden dus.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC