Filter

Vlotte bestelling

Op de site gemakkelijk mijn product gevonden voor een redelijke prijs. Levering de volgende dag. Klasse!!!

Besteld en in no time geleverd. Met nog een kadootje. En dat voor een goede prijs. Top.

Zie boven

Compleet en op tijd bezorgd

Komt altijd snel en correct verpakt binnen

Snelle levering, prima producten, goede prijzen

Al jaren vaste klant, altijd tevreden.

Prima inkt.

Doos kon in brievenbus….. Nou dat is de postbode gelukt! Ik kon de doos niet heel uit het kastje achter de brievenbus krijgen.

perfect en snel bezorgd. zeer goede kwaliteit sjapo

heel goede ervaring al meerdere keren besteld altijd goed

goede service en snelle levering.

positieve ervaring; zo moeste er meer bedrijven zijn.

Prima huismerk toners

Huismerk toners voor Brother laser printer goed betaalbaar alternatief.

Snelle service, prima prijs & kwaliteit in originele of eigen 123 producten, met nuttige extra's

Of het nu om 123inkt.nl of 123accu.nl gaat altijd Prima en goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit en prijs

Bestel er al jaren zeer tevreden

Nooit iets te klagen

Snel geleverd en de thuismerken voor HP werken prima! Geen enkel probleem. Ook altijd goede hulp wanneer er vragen zijn.

Snelle levering en kwalitatief goed!

Goede website, snelle levering en kwalitatief goed! Zelfs een rolletje plakband en twee pennen als cadeau terwijl ik maar voor een laag bedrag had besteld. Ik ben zeer tevreden!!

Top bedrijf

Door ziekte heb ik twee jaar geen cartridges nodig gehad. Nu ben ik weer volop aan het printen en heb weer inkt besteld bij mijn oude vertrouwde bedrijf! En werd hartelijk welkom terug geheten! De officiële Canon cartridges heb ik nu verruild voor eigen merk en dat scheelt enorm!

Super, reëel en snel!

Alles snel in huis voor een goede prijs!

Topprinter! Snel, stil en supermakkelijk in gebruik

Ik heb de Brother MFC-J5340DWE deze week binnengekregen en ben er echt ontzettend blij mee! Het installeren ging verrassend makkelijk en snel — binnen een paar minuten was hij verbonden met wifi en kon ik meteen printen. De printer is snel, maakt mooie, scherpe afdrukken en zelfs foto’s zien er strak uit. Ook het printen op A3-formaat werkt vlekkeloos, wat ideaal is voor mijn werk. Daarnaast is hij stil en gebruiksvriendelijk, wat ik echt een pluspunt vind. Kortom: een betrouwbare allround printer die doet wat hij belooft. Brother heeft het met dit model echt goed voor elkaar! ✅ Snel geïnstalleerd ✅ Mooie printkwaliteit ✅ A3-printen ✅ Stil en gebruiksvriendelijk Echte aanrader!

Goede producten en een snelle levering.

Geweldig?

Zeer snelle en goede bezorging, alles goed ingepakt en n super aardige bezorger. Ik ga hier echt meer bestellen!!

bezorging geheel niet naar wens

bezorging was door DHL, doos bij bezorging stuk, inhoud 12 spuitbussen scheerschuim , waarvan er 5 stuk waren of ingedeukt waren en de spuitstuk van de bus afwas en er het geheel moeilijk weer er op te plaatsen was. niks te nadeel van 123 inkt MAAR DHL ....................!

Prima produkten (huismerken) en correcte/snelle service

Nogmaals, na het goed doornemen van installatie- en gebruiksaanwijzingen zijn de huismerken perfect. Dus je niet laten beïnvloeden door het opdringen van originele cardridges en printerupdates! 123inkt stuurt duidelijke aanwijzingen mee!

Bestelling snel ontvangen

Veel waarde en kwaliteit voor de prijs

Door slechte bezorging en reactie op de mail niet tevreden

123 inkt werkt met DHL en helaas hebben die mensen in dienst die niet aanbellen en daarna het pakketje bij een afhaalpunt brengen. Ongeveer 5 km van mijn woonplaats. Na mijn melding bij zowel DHL als 123 inkt een mail ontvangen van ja, het spijt ons. Zo makkelijk, maar geen oplossing.

top

ik bestel al jaaaaaaren inkt bij 123-inkt.nl en de service is vanaf dag 1 toppie. Zelfs in de avond bestelde inkt komt de dag erna keurig aan huis. Want laten we nu eerlijk zijn, bestelling van inkt komt altijd pas als het op is. Hoe fijn (nee, geweldig) is het dan dat je de inkt de volgende dag al in huis hebt. Ik geef 123-inkt.nl een dikke 10 ! Ga zo door !

Blij met de snelle service !

Ik ben gewoon blij met de snelle service en fijne producten.

Helaas pas 2 dagen later

Teleurgesteld, was bezig met kast opruimen, opruimboxen besteld zouden volgende dag met post.nl komen, werd helaas pas maandag middag. Ik wil in het midden laten wie er voor ruim 2 dagen uitstel verantwoordelijk was 123inkt of de bezorgdienst maar het is niet leuk om het hele weekend in de rommel te blijven zitten!

Super snelle levering

Keurig netjes verpakt en goede kwaliteit.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC