Zeer goed! Zie bovenstaande.
Bedankt voor je mooie review! Top om te lezen dat de snelle levering goed bevalt én je de kleinigheidjes zo waardeert, dat is leuk om te horen! Graag tot snel weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik bestel hier regelmatig, het fijne is dat het assortiment zeer uitgebreid is zodat je lekker kunt combineren met een bestelling. Je kunt de klok erop gelijkzetten dat het zo snel als mogelijk geleverd wordt en altijd goed verpakt is en dus onbeschadigd aankomt. Op internet is het makkelijk om prijzen te vergelijken maar 123 Inkt is vrijwel altijd aan de onderkant van de prijs geprijsd.
Bedankt voor je fijne woorden, Ronald! Fijn om te lezen dat je geregeld bij ons terugkomt en en het uitgebreide assortiment zo waardeert! We zijn blij dat de leveringen altijd goed en netjes verlopen, gecombineerd met scherpe prijzen. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
ik bestelde een inktcartridge voor mijn printer maar dat was geen originele naar eentje van 123inkt. Mijn printer geeft een foutmelding dat er geen originele cartridge in zit en die melding gaat niet weg wat ik ook probeer dus ik kan niet printen. Contact opgenomen met 123inkt en er wordt gevraagd om een foto van de foutmelding en mijn printertype en vervolgens hoor ik niets meer dus maar een cartridge gehaald in de winkel en dat blijf ik vanaf nu ook doen.
Bedankt voor je feedback, Erik! Wat jammer dat de cartridge van ons huismerk niet goed werkte, dat is niet wat je mag verwachten! Wij zien dat er nog een mailtje is teruggestuurd, wellicht is deze in de spam gekomen? Wij kijken in ieder graag nog even met je mee, wil je ons opnieuw een e-mail sturen? Dit mag naar [email protected] . Dan lossen we dit graag alsnog voor je op! Groetjes, Lesley van 123inkt
ik heb al tig keer een bestelling geplaatst bij 123 inkt. De website is heel overzichtelijk en ik kan heel gemakkelijk een bestelling plaatsen. laatst heb ik meerdere lege inktpatronen opgestuurd. Het bedrag dat ik hiervoor terugkreeg werd gelijk met mijn factuur verrekend. Zelf had ik hier helemaal niet meer aan gedacht.
Bedankt voor je mooie woorden, Mario! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Groetjes, Sanne van 123inkt
Ze hebben goed goed huismerk cartridge voor mijn printer. Om deze goed te laten werken geven ze ook een duidelijke handleiding mee om updates voor je printer uit te zetten zodat hethuismerk cartridge niet door de (HP) printer worden gewijgerd. En bij mij werkt het perfect en scheelt enorm in de kosten. TOP
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, Jan! We wensen je veel printplezier met je nieuwe printer en zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes, Sanne van 123inkt
prima oplossing gevonden.
Bedankt voor de positieve review, Hans! Groetjes, Sanne van 123inkt
Had eerst een verkeerd product besteld, maar dat kon eenvoudig worden geretourneerd. Geld werd heel snel teruggestort. Bestelling en afleveren van de juiste cartridges ging super vlot. Kortom heel tevreden met de service van 123inkt, waar wij al jaren producten voor verschillende printers bestellen.
Goed om te lezen dat we je snel hebben kunnen helpen en je inmiddels de juiste artikelen in huis hebt, Mark! De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, Sanne van 123inkt
Fijne website waar een hoop te vinden is. Ook fijn is de suggestie bij cardridges dat er ook een huismerk variant is. Levering was snel, volgende dag gelijk in huis!
Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons, Ashley! Groetjes, Sanne van 123inkt
Gebruik al jaren de toners en drums van 123. Steeds naar volle tevredenheid. Levering is altijd: snel, heel snel. Kan deze dan ook aanbevelen.
Bedankt voor deze mooie woorden, Hans! Groetjes, Sanne van 123inkt
Bij 123inkt zijn ze erg klantvriendelijk en hun leveringen zijn altijd op tijd. Zeker een aanrader
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Andre! Groetjes, Sanne van 123inkt
Gemaakte afspraak geheel naar wens uitgevoerd. Top
Bedankt voor je positieve review, Ton! Groetjes, Sanne van 123inkt
weliswaar netjes via de brievenbus geleverd maar had optie afhaalpunt opgegeven en daarvoor 1 euro meer bezorgkosten betaald, dat is dan weer jammer
Goed dat je je ervaring kenbaar maakt, Simon. Bij ons betaal je niet meer voor een afhaalpunt dus je zou geen extra kosten betaald moeten hebben hiervoor. Aan de hand van je achternaam en e-mailadres komen wij helaas niet uit bij een account en kunnen wij niet meekijken wat er gebeurd is. Mocht je willen dat we met je meekijken, zou je dan een e-mail willen sturen naar [email protected] met een referentie naar je review? Dan kijken wij graag met je mee! Groetjes, Sanne van 123inkt
Na bestellen snel geleverd. Makkelijk uit te zoeken op de site en zeer betaalbaar.
Bedankt voor je bestelling en je positieve review! Fijn dat je zo makkelijk vindt wat je zoekt, dat je bestelling snel binnen is en dat je onze prijzen aantrekkelijk vindt. We zien je graag weer terug bij je volgende bestelling! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik ben wederom zeer tevreden over de consistente uitstekende service van 123inkt!
Wat fijn om te lezen dat je wederom zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden. We helpen je ook de volgende keer graag weer verder! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ook is er wel eens een probleem geweest met printer inkt.Dat is na goed overleg adequaat opgelost.
Bedankt voor je review, Dirkjan! Jammer dat je wat problemen ervaarde met onze huismerkcartridges, maar we zijn blij dat we dit naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, Lesley van 123inkt
snelle levering van een goed product
Bedankt voor je fijne review, Toon! Fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering en het bestelde product. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
123Inkt is wat mij betreft de snelste en beste manier om inkt te krijgen. Natuurlijk hebben ze nog veel meer artikelen te koop. Op mijn werk kopen we hier namelijk het papier voor de printer. Een prima webshop met een enorm aanbod, snelle levering en een prima recycle programma voor lege cartridges. De 'place to order' voor kantoorartikelen.
Hartelijk dank voor je mooie woorden, Wessel! ! Fijn dat je zo tevreden bent over ons aanbod, de snelle levering en ons recycleprogramma. We zijn blij dat je ons ziet als dé plek om kantoorartikelen te bestellen en helpen je graag ook de volgende keer weer verder. Groetjes, Lesley van 123inkt
Eenvoudig om te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit cardridges !
Fijn dat je zo tevreden bent over het makkelijke bestellen, de snelle levering en de goede kwaliteit van de cartridges, Jill! Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Snelle levering altijd goed product en als verrassing altijd wat bij gevoegd
Bedankt voor je positieve review, Cecilia! Top om te horen dat levering altijd goed verloopt en de producten goed bevallen. Leuk dat je het kleinigheidje zo waardeert, daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
Al jaren bestel ik bij 123 ook mijn cartridges bij 123ink. Altijd zijn de afhandeling, verzending en ontvangst top. Ik maak daarom volledig tevreden steeds gebruik van 123schoon, 123led en 123accu.
Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de cartridges, afhandeling en verzending, Piet! Leuk dat je ook zo tevreden bent over de andere 123webshops. We blijven ons best doen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik doe al jaren zaken met 123inkt maar ook anders 123-sites. Goede afhandeling, correcte reacties.
Super om te lezen dat je al zo lang bij ons én de andere 123webshops terugkomt, Lauwrens! Fijn dat alles goed voor je wordt afgehandeld en je goede reacties mag ontvangen. We hopen je snel weer van diens te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Prima snelle levering.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering, Ria! Daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
Het is een makkelijke website en het was snel bezorgd.
Goed om te lezen dat je makkelijk op de website kon navigeren én tevreden bent over de de snelle levering, Pieter! We hopen je snel weer terug te zien. Groetjes, Lesley van 123inkt
Superfijn om klant te zijn bij 123 inkt
Heel leuk om te lezen dat je het zó fijn vindt om klant bij ons te zijn, Leo! Dat waarderen we enorm! Bedankt voor je positieve woorden, een volgende keer staan we graag weer voor je klaar! Groetjes, Lesley van 123inkt
bestelling altijd op tijd bezorgd
Superfijn om te horen dat je bestellingen altijd op tijd bezorgd worden, Mohammad! Daar doen we het voor. Een volgende keer staan we graag weer voor je klaar! Groetjes, Lesley van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC