Ik bestel al jaren cartridges bij 123-inkt. Altijd keurig verpakt en op tijd. Duidelijke factuur en ook bestellen gaat heel eenvoudig. Namen zelfs toners retour toen ik mijn oude printer moest vervangen..
Wat fijn om te lezen dat je al jarenlang tevreden bent met onze service! Geweldig dat je onze snelle levering, duidelijke facturen en makkelijke bestelproces waardeert. Groetjes, Sharon van 123inkt
Snelle levering, goed verpakt en altijd iets extra's zoals een kaartspel en balpennen.
Bedankt voor je mooie review, Gerard! Fijn dat de levering snel is verlopen en je de bestelling goed verpakt, met een klein extra'tje mag ontvangen! Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik bestel alleen inkt en dat is altijd de volgende dag in huis, hoe laat ik ook bestel. Heel fijn. Maar ook gemakkelijk zoeken - ook dmv merk en type.
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze snelle levering en het eenvoudige zoeken op merk en type waardeert. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Groetjes, Lesley van 123inkt
Al de nodige jaren cartridge besteld. Nog stee Prima service. Snel en goed. Dank jullie wel
Bedankt voor je mooie review, Tine! Geweldig om te horen dat je al jaren tevreden bent over onze service en snelle levering. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Groetjes, Lesley van 123inkt
Al jarenlange trouwe klant. Ik zie de handige gele ballpoints bij steeds meer mensen
Wat leuk om te horen dat je al jaren tevreden bent en dat onze gele ballpoints zo in de smaak vallen. Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Snel, degelijk ingepakt, heldere informatie en nog een extra presentje ook !
Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering, duidelijke informatie en het extraatje. Daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
Met de aanschaf van nieuwe inktcartridges voor mijn HP-printer waren updates van HP een storende factor. Met ondersteuning van 123inkt.nl was dat probleem in enkele minuten verholpen.
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat onze ondersteuning je snel heeft kunnen helpen met het HP-updateprobleem. Ook de volgende keer staan we graag weer voor je klaar! Groetjes, Lesley van 123inkt
Het foutieve afleveradres werd met behulp van medewerker senel aangepast. De levering was zoals gewoonlijk snel en goed
Top om te horen dat het verkeerde afleveradres snel door een van onze collega's is aangepast, Piet! Zo kon het pakketje gelukkig snel bij je aankomen op het goede adres. Ook een volgende keer helpen we je graag weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik bestel nu al een paar jaar bij 123inkt en dat naar volle tevredenheid. Het vakje 'Vragen/Opmerkingen' wordt helaas niet gelezen. Ik schrijf daar dat ik geen pennen/kaartspellen of andere gratis spulletjes wil. Ik heb inmiddels zoveel pennen, die krijg ik in geen 1000 jaar leeg geschreven (-; Ik vind het zonde van de energie/grondstoffen enz, hoe aardig ook bedoeld. Het zal het productieproces wel zijn, maar wil dit wel even melden. Groet!
Bedankt voor je fijne woorden, Mark! Super dat je al een tijd bij ons terugkomt en zo tevreden bent! Goed dat je aangeeft dat je toch pennen/kaartspellen en dergelijke toegestuurd krijgt, ondanks dat je in je opmerking aangeeft deze niet te willen ontvangen. Wij zien dat er recent een opmerking is gemaakt naar aanleiding van je opmerking, hierdoor zou je geen pennen meer moeten ontvangen. Graag tot een volgende bestelling! Groetjes, Lesley van 123inkt
Inktpatroon patroon was op en gelijk besteld. Reeds de volgende dag ontvangen. Zeer snelle service in mooie en degelijke verpakking.
Goed om te lezen dat je de bestelling snel en goed verpakt mocht ontvangen, Andre! Dat stellen we zeer op prijs. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Vooral de pennen die je bij bestepakket krijgt schrijven erg goed
Goed om te horen dat je jouw bestelling maken kunt herhalen, zodat je zeker bent dat je de goede producten ontvangt! Leuk dat je de extra's zo waardeert, die doen we er graag bij! Graag tot snel weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Bestellen gaat heel soepel en er wordt gedaan wat je vraagt. Daar hou ik van geen paarse krokodillen. Verder goede service en duidelijkheid. Ga vooral zo door.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en duidelijkheid. Bedankt voor je vertrouwen! Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik bestel altijd mijn inkt hier. De huiscartridges doen het prima en zijn ook voordeliger. Ook heb ik de bestelling vaak de volgende dag al binnen. Er zit altijd wat leuks bij. Een kaartspel en pennen. Ook zit er een zakje bij voor de oude cartridges. Top!
Bedankt voor je mooie review, Bianca! Fijn om te lezen dat de huismerkcartridges aan de wensen voldoen en je hier ook nog wat mee kan besparen! Goed om te horen dat de bestelling snel wordt geleverd en je de kleinigheidjes zo waardeert. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Het bestellen gaat makkelijk en het wordt snel geleverd voor een goede prijs.
Fijn dat het bestellen gemakkelijk verloopt en je zo tevreden bent over de snelle levering én de goede prijs. Dat waarderen we enorm! Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Koop er cartridges en zelfs een printer Brother MFC-J1010DW ben zeer tevreden. Ondanks mijn leeftijd(83+) hoop ik nog lang van de diensten van 123 inkt gebruik te maken.
Hartelijk dank voor je fijne review, Piet! Super om te horen dat je zo tevreden over de cartridges. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
De bestelling kwam een dag later. Maar misschien niet jullie schuld
Bedankt voor je feedback! Wat jammer dat de levering een dagje later dan verwacht is geleverd, onze excuses hiervoor. Het is zo direct lastig te zeggen waar het is misgegaan, maar als je per e-mail jouw klantgegevens deelt, kijken we graag hoe dit heeft kunnen gebeuren! Groetjes, Lesley van 123inkt
Altijd snelle levering uitstekend
Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering. Groetjes, Lesley van 123inkt
Wij zijn als verenging super bij met deze 123 Inkt. En zo besparen wij de kosten, en kunnen dat goed gebruiken voor de volgende bestelling.
Heel leuk om te horen dat jullie als vereniging zo tevreden zijn! Fijn dat jullie zo ook wat kosten kunnen besparen, we doen ons best om de prijzen zo scherp mogelijk te houden. Graag tot snel weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik heb meestal b merk inkt en dat werkt perfect voor foto's ed uit te printen. De kleuren zijn mooi en foto's prachtig.
Leuk om te horen dat je ook met de cartridges van ons huismerk zulke goede foto's kan afdrukken, Diana! Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, Lesley van 123inkt
Makkelijk,snel en zoals altijd betrouwbaar
Super om te horen dat het bestellen en leveren opnieuw als makkelijk, snel en betrouwbaar te houden! We doen ons best om dit zo goed mogelijk te laten verlopen, fijn dat je dit ook merkt! Groetjes, Lesley van 123inkt
Het was weer vanouds een snelle en correcte levering!!!
Bedankt voor je fijne review! Goed om te lezen dat de bestelling snel en in goede orde is afgeleverd! Groetjes, Lesley van 123inkt
Het zijn geen 5 sterren geworden omdat de levering via DHL een ramp is!!!!
Bedankt voor je review, Elisabeth! Wat jammer dat de levering niet goed is verlopen via de vervoerder, dat is natuurlijk niet wat je mag verwachten. Indien het probleem nog niet is opgelost, aarzel dan niet om nog even contact met ons op te nemen! Groetjes, Lesley van 123inkt
Wat ik fijn vind aan 123inkt, is dat het betaalbaar is. Je kan kiezen voor het eigen merk, wat kwalitatief ook goed is. Groot assortiment en snel geleverd!
Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze betaalbare prijzen, het brede assortiment en de snelle levering waardeert. We zien je graag terug! Groetjes, Lesley van 123inkt
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service, Ton! Dat waarderen we enorm! Groetjes, Lesley van 123inkt
Snel geleverd, goede service
Goed om te lezen dat de bestelling snel is geleverd én de service goed is bevallen, Cora! Graag tot snel weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC